İnatla bir gün ANNE olacağım !

adaş aynı anda gelmişiz..benim kuzuda uyuyo ama nerdeyse uyanacak..keşke uyusaydım bende...

merhaba kızlar inanılmaz yoğunum okuyup çıkıyorum mecburen
emelciğim canım okurken çok üzüldom hem sana hem ablana rabbim ikinizede sabır versin ama senin daha güçlü olman gerek çünkü senin 2 tane sana muhtac miniğin var canım onları düşün bizlerde her zaman yanındayız seni çok seviyoruz canım
kızlar hepinizi öpüyorummmmm

saol razişim, maşallah senin de oğluş pek bir hareketli demek, allah bagıslasın:)
amin canım hareketli teyzesi sürekli oyun oynucaz hoplıcaz zıplıcaz ve gezicez
aminn canım benim.nasılsın? prensimiz mşallah 6 aylık olmuş,yoruyo mu annesini sıpacık??
geçmiş olsun canım dikkat et artık az kalmış prensesin doğmasına
iyiyiz canım benim evet büyüyoruz yomuyor diyemem ama her yorgunluk böyle olsa keşke :79:
sınav sonuçların iyi olur inşallah bende oğluşla gittim bakalım artık hayırlısı olsun.
razişim kocaman olmuş oğluşun maşallah adını ne koydun daha sık gelirsen ne ömutlu oluruz epey uzak kaldık :26:
maşallah oldu ya teyzesi dün gibi doğum mehmet ege paşamın adı gelmeye çalışıcam canım benim yaramazdan fırsat buldukça
selaamm..
raziyecim oğluna maşallah 6 aylık olmuş bile..zaman ne çabuk geçiyo..artık daha çok gelmene sevindim bol bol konuşur dertleşiriz inşallah..
öyle canım çabuk geçiyor inşallah canım bol bol konuşuruz
emelcim canım benim allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun allah ablana tez zamanda bir daha versin kedersiz canım
asiyecim demek minik kızın büyüdüde diş çıkarıyor allah yardımcınız olsun aiscim sende kendi evinizi aldıktan kısa süre sonra hamiş kalmıştın dimi benimde öle oldu ağustos sonu taşındık ocak sonu hamiş olduğumu öğrendik

günaydın güzeller nasılsınız işime baslamadan bir slm vereyim dedim biz iyyiz batuyla uğrasıyoruz ama gün geçtikce dahada yaramaz oluyo bu sıpa kızlar valla hep minik kalsalar bu zamanlarının kıymetini bilin

herkese günaydınlar, güzel haftalar kızlar
temmuz anneleri topiğinde iki arkadasımız erken dogum yaptı, birinin bebegi hakkın rahmetine kavusmus, sabah sabah ögrendim çok moralim bozuldu, allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın...

gunaydınlar ıyı haftalar
oh dunur ıyı olmus sefan olsun gez gez
pınar gecmıs olsun sana canım allah yardımcın olsun
aysem takma kafana moralını bozma allah rahmet eylesın zor bı durum ama senınde dusunmen gereken bı bebeğin var karnında
emelım allah yardımcın olsun cabuk toplan canım ıkı mınığın var bak sana ıhtıyacı olan ablanada cok uzuldum
esma sorma valla kucukluklerını mumla arar olduk basa cıkmak dha kolaydı
kızlar ben bu ara gunduz gıremeye bılrıım seloş kyauya taktı hep ılzmek ıstıyo bılg ortalıktan kaldırıcam

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese.Biz hastayız asya ile sağolsun haftasonu uyumadı uykusuzluktan ölüyorum. Bende hasta olmaya başladım. Kızım gündüz iyi gece burun tıkanıklığı nedeniyle uyuyamıyo cold mix damlatıyorum yastığına serum fizyolujik burnuna ballı limon yediriyorum banamısın demedi olmadı doktora götürcem artık ne yapim. Çok halsizleştim. Zor yazıyorum nasıl geççek bu hafta bilmem.

Ayşecim üzülme cnm senin düşünmem gereken bi bebeğin var Allah bebeklerimizi korusun o anne içinde zor olmuştur Allah rahmet eylesin.

ayşecim çok üzüldüm canım..allah böylesini kısmet etmiş...sabır ve inanç ile atlatmalarını temenni ederim...allah şefaatçi eylesin ahirette meleklerini...
asiyecim bi kurtulamadınız hastalıktan hayatım...bence bi doktora görünmenizde fayda var...geçmişler olsun kuzuma da sana da...
kıdemli anneler dünür ve esma...demek büyümesin bebeler hee...valla size katılmaya başlıyorum bende..ayakkabılrını alıp paka(parka) diyo sıpa...saggaggak(salıncak)ta sallanıcakmış...eve alamıyorum..ama bugün itibariyle soğudu hava..yağmur da yağıyo...ve babamız 3 gün yok...dünden beri...salı gelecek..nasıl oyalayacağım bakalım canavarı...
ve dün sıkı bi rejime başladım...2 hafta sürecek isveç diyeti..daha önce de yapmıştım..bi şok diyetle kilomu oynatmam lazım takıldım 83 e..gebelik öncesi kilomda durdum resmen..gitmesi lazım..hadi hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
sağolasın mervecim valla asya iyidi ne zamandır da çevredeki herkes hasta o da kaptı ondan da bana geçti sanırım boğazım ağrıyo benimde yeni yeni . Sıcak bişeyler içip geçirmeye çalışıuyorum.
Diyeti de duydum ama ben yapamıyorum ya işyerinde uymuyo bende cola ve tatlı yı çıkardım hayatımdan işyerine gelenleri yemöiyorum bide pirinç pilavı ile makarna yemiyorum. Herkes baya fark etti diro ama tartıda yarım kilo fark var. Bakalım daha 1 hafta oldu spora başlayalı inşallah vercez kiloları.

Kendimi güçsüz hissediyorum ya valla sızlıyo heryerim inşallah akşam uyur kızda kendimi toplarım biraz

Son düzenleme:
sana en iyi ilaç dinlenmek ve güzel deliksiz bi uyku asiyecim..inşallah kızın da sen de deliksiz bi uyku çekersiniz bu gece...

merhaba arkadaşlar...çarşamba günü kaynanamı istanbula hastaneye götürcem.bu arada kars ta oturuyorum.pcos hastasyım 2 yıllk evliym neredyse.bebeğim yok.burdaki özeldeki dr.um klomen çatlatma iğnesi denedi tutmadı.rahim filmi dedi.bende burda anesteziyle yapmıyorlr die yaptrmktan korktm..ağrı eşiğm çok düşük.vajinal ultrasondan bile korkuyrum çok kasıyorum kendmi bu yüzden anestezili istyrum ..gitmişken diyorum istanbula orda çektireyim...kadıköye gitcez..fiyat konusunda dr konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilr mi arkadaşlar

Hülya merhaba bende pcos hastasıyım. Ama bende klomen+hormon iğnesi+çatlama iğnesi ile hamile kaldım. 13 aylık bebeğim var. Doktor konusunda bişey söyleyemem ama en azından pcoslarda hamile kalabiliyo diye söylim dedim.Burada pınar arkadaşımız var oda pcos 2. ye hamile mesela. Umudunu kaybetme Allah zamanı gelince veriyor. Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar kızım biraz daha iyi şükür ki akşam uyudu o da harap düştü tabi. Ama ben çok hastayım boğazım şiş heryerim ağrıyo ve çalışmak zorundayım maalesef. Sıcak bişeyler içiyorum . İnşallah çabuk geçer. Sizler nasılsınız.

günaydın kızlar, asişim geçmiş olsun canım yaaa tam dinlenme zamanı ama eminim hiç vaktin yok...inşallah kolay atlatırsın.

ben de iş yerinde iki kalkıp dolaşıyorum, iki oturuyorum, vakit öldürüyorum anlıycanız:)

allah bağışlasın canım ya..inşallah benimde olur...teşekkür ederim ilgine.saolasın.bu tür şeyleri duyunca umudum çoğalıyo

Çok sağol güzelim iyileşmeye çalışıyorum ama pek de mümkün olmuyo. İlaç içiyorum bakalım toparlamam lazım kendimi akşam kızla hiç ilgilenemedim bari bu akşam ilgineyim.

emel kız nasılsın ufaklıklar nasıl

selam kızlar....
Öncelikle; Esmam,Mervem,Teyzem Mervem,Asiyem,Seherim,Ayşem,Pınarım,Nazmiyem ve unuttuğum kim varsa hepinize desteğiniz ve ilginizden dolayı çokkkkkkk teşekkür ederim..
Biraz daha iyiyim..Yalnız cumartesi günü öğlen 12 de başlayan sancımın sonu acilde bitti :) Benim kürtajdan sonra pek kanamam olmamıştı. Ondanmıdır bilmiyorum ama cumartesi çok kötüydüm. Eşim gelene kadar hem çocuklar hem ağrım nasıl başa çıktım hala bende şaşırıyorum. eşim gelir gelmez annemlere gittik. orada biraz yattım belki ağrı geçer diye ama ne fayda akşam 19 gibi kanama başladı.bizde daha fazla durmadık acile gittik. usg kan idrar tahlili derken 23 oldu saat.. O gece yatış verdiler bana. ama nasıl yatarım iki çocuk evde..Kabul etmedim yatmayı. birşey olursa gelirim dedim.. Gece yarısı geldik eve.. sağolasın Alp bey gece 3 dü hala uyumamıştı..Ne annemde durdu ne babasında. mecbur hem sancı hem Alp sabahı sabah ettik. o günden beri kanama devam ediyor.ağrı da cabası tabii.. Cuma günü kontrolüm var ama sanırım pzt gideceğim. bu arada spiral taktıracağım kızlar.. Ne olur ne olmaz.. Bebekler biraz daha iyi..Yürümedikleri halde yaramazlık diz boyu. Öyle ki Alp kendi karyolasından Naz ın karyolasına geçebiliyor. Artık karyolada tutamıyor oğlumu yürürlerse ne yapacağım bende bilmiyorum..Zor günler yakın sanırım..Unutmadan Alp in kulak arkasındaki bezelerimiz yeniden çıktı. hoşş tamamen kaybolmamıştı gerçi..Pzt sabahtan kendim için, geldikten sonrada Alp i götüreceğim bakalım..Benden haberler bu kadar.. koşturmaca devammm..
Mervecim tatil yapmışsınız ohhh ne güzel.. o kadar ihtiyacım var ki benımde.. hele bu son yaşananlardan sonra senin içinde değişiklik olmuş ne güzel.. bu arada kuzeyi öperim kocaman..
Ayşem şeker yükleme testin iyi çıkmış gözün aydın.. Sağlıkla geçsin doğuma kadar inşallah günlerin..
Mervem teyzem Nisa alıştı sanırım memişin yokluğuna Seni zaten söylemiyorum ona alışmış
Esmacım işlerin yoğunlaşmış kolay gelsin hayatım...
Asiyecim sana ve Asya ya geçmiş olsun.. Hem çalışıp hem bebek zor gerçekten. kısa zamanda iyileşirsiniz inşallahhh
Pınarcım sınavları vermişsin gözün aydın.. darısı finallere inşallahhh... bu arada geçmiş olsun kalçayı morartmışsın Dikkat et hayatım..Allah korumuş yine...
Nazmiyecim maşalllahh oğluna kocaman olmuş.. daha sık görüşmek ümidüyle kendine ve Efe ye iyi bak.
Sehercim ohhh ne güzel temizlik yağmışsın.. Banada gerek senden bir tane Yada ikizleri sana yollayım ben temizlik yapayım...
unuttuğum varsa affolaa... ben kaçayım çamaşır asacağım. kuruyanları katlayacağımmm.. oooo iş çok..

bu arada sinemcim nerelerdesin... Bakıcın gittimi yoksa.. Nisanda ülkesine dönecek demiştin. sende benım gibi yalnız mı kaldın.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…