amin canım hareketli teyzesi sürekli oyun oynucaz hoplıcaz zıplıcaz ve gezicezsaol razişim, maşallah senin de oğluş pek bir hareketli demek, allah bagıslasın:)
geçmiş olsun canım dikkat et artık az kalmış prensesin doğmasınaaminn canım benim.nasılsın? prensimiz mşallah 6 aylık olmuş,yoruyo mu annesini sıpacık??
maşallah oldu ya teyzesi dün gibi doğum mehmet ege paşamın adı gelmeye çalışıcam canım benim yaramazdan fırsat buldukçarazişim kocaman olmuş oğluşun maşallah adını ne koydun daha sık gelirsen ne ömutlu oluruz epey uzak kaldık :26:
öyle canım çabuk geçiyor inşallah canım bol bol konuşuruzselaamm..
raziyecim oğluna maşallah 6 aylık olmuş bile..zaman ne çabuk geçiyo..artık daha çok gelmene sevindim bol bol konuşur dertleşiriz inşallah..
sana en iyi ilaç dinlenmek ve güzel deliksiz bi uyku asiyecim..inşallah kızın da sen de deliksiz bi uyku çekersiniz bu gece...
merhaba arkadaşlar...çarşamba günü kaynanamı istanbula hastaneye götürcem.bu arada kars ta oturuyorum.pcos hastasyım 2 yıllk evliym neredyse.bebeğim yok.burdaki özeldeki dr.um klomen çatlatma iğnesi denedi tutmadı.rahim filmi dedi.bende burda anesteziyle yapmıyorlr die yaptrmktan korktm..ağrı eşiğm çok düşük.vajinal ultrasondan bile korkuyrum çok kasıyorum kendmi bu yüzden anestezili istyrum ..gitmişken diyorum istanbula orda çektireyim...kadıköye gitcez..fiyat konusunda dr konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilr mi arkadaşlar
Hülya merhaba bende pcos hastasıyım. Ama bende klomen+hormon iğnesi+çatlama iğnesi ile hamile kaldım. 13 aylık bebeğim var. Doktor konusunda bişey söyleyemem ama en azından pcoslarda hamile kalabiliyo diye söylim dedim.Burada pınar arkadaşımız var oda pcos 2. ye hamile mesela. Umudunu kaybetme Allah zamanı gelince veriyor. Allah yardımcın olsun
günaydın kızlar, asişim geçmiş olsun canım yaaa tam dinlenme zamanı ama eminim hiç vaktin yok...inşallah kolay atlatırsın.
ben de iş yerinde iki kalkıp dolaşıyorum, iki oturuyorum, vakit öldürüyorum anlıycanız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?