İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm hepinize kızlar,
asiyecim çok geçmiş olsun canım ya, inş asya prensesin bu gece uyur da sen de dinlenirsin bi güzel. benden de al o kadar, ela geceleri ağlayarak uyanmaya devam ediyor, öğlen uyursa uyuyacaktım bende ama 20dk uyudu uyandı deli gibi uykum var anlatamam.

emoşum kanaman varmış çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda düzelir,zıpacıklarına gelince maşallah alp bey ordan oraya zıplamaya başlamış şimdiden maşallaaah :) allah hepimizin yardımcısı olsun.

kuyruk sokumundaki kemiği vurmuşum kızlar hala agrım var oturup kalkarken canım yanıyor, gece uyurken hiç sormayın hele..

evt ya sinemden de hiç haber yok bi arayayım bakayım, bu arada mervecim p.be uuygunsa seni ve sinemi ve hatta gelebilecek olan arkadaşlarımı bekliyorum.msnden de yazarım birazdan belki burdan okumamış olursun.

slm canlar nasılsınız
emelciğim dikkat et kendine canım geçmiş olsun
asiyeciğim sanada asyayada geçmiş olsun
merve o diyet nasıl birseymiş yaaaa bende yapsam
dünürüm nerelerdesin

günaydın canlarım nasılsınız ben yoğun çalışmaya devam ediyorum suan sisteme giremedim size bi slm vereyim dedim biz iyyiz canavarla uğraşıyoruz

Günaydın kızlar,

Bugün biraz daha iyiyim asya iyileşti bide o hasta olsa daha kötü olurdum herhalde. Sadece boğazım kaldı. O da geçse iyi olacak. Kızlar ben size bişey sorcam sizler tecrübeli annelersiniz benim kızım sütten başka bişey içmiyo. Devam sütleri varya ondan veriyorum bide bebe bisküvisi atıyorum içine. Kahvaltı yapmıyo-yemek yemiyo 1-2 kaşık alıyo başka almıyo tükürüyo nasıl iştahını açabilirim olmazsa doktora götürcem vitaminli bişey yemiyo sağolsun. Ne yapcam bilemedim Çabuk yoruluyo dikkat ettik. Acaba yemediği için mi diye düşündük de. Yardım edebilirseniz fikirlerinizi bekliyorum olmadı doktor yolları gözükecek bize.

slm canlar nasılsınız
emelciğim dikkat et kendine canım geçmiş olsun
asiyeciğim sanada asyayada geçmiş olsun
merve o diyet nasıl birseymiş yaaaa bende yapsam
dünürüm nerelerdesin

sağolasın cnm yavaş yavaş iyileşiyoruz bakalım .Oğluşun nasıl

Ayşecim üzülme cnm senin düşünmem gereken bi bebeğin var Allah bebeklerimizi korusun o anne içinde zor olmuştur Allah rahmet eylesin.

ayşecim çok üzüldüm canım..allah böylesini kısmet etmiş...sabır ve inanç ile atlatmalarını temenni ederim...allah şefaatçi eylesin ahirette meleklerini...
evet haklısınız kızlar, ben de bebeğimi düşünmeliyim ama yine de duyunca insan üzülmekten kendini alamıyor.

emelcim diyete baslamıssın, hayırlı olsun. valla kızlar bebişler beter heralde, seher bir yandan emel bir yandan asiş bir yandan. maşallah onlara, benim kuzum da heralde kuzenlerinden geri kalmaz, anasına bak kızını al hesabı

canım kolay gelsin sana, çook geçmiş olsun, bence de kalıcı bir önlem al bir daha istemeden birşeylerden vazgecmek zorunda kalmayasın. allah yardımcın olsun canım

canım yaaa bu son ay iyice eziyet oldu sana, inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebişi, akıllı bi bebek olursa bir nebze dinlenirsin belki ilk haftalar...

beni de alın yanınızaaaaa, ben de izmirde olmak istiyorummmmm

günaydın canlarım nasılsınız ben yoğun çalışmaya devam ediyorum suan sisteme giremedim size bi slm vereyim dedim biz iyyiz canavarla uğraşıyoruz
canım günaydın, nasılsın? hep sorucam diyorum unutuyorum, eşin ne yaptı, döndü mü? ya da parasını alabildi mi? inşallah hersey yoluna girmiştir...
canım cok gecmiş olsun, asya bebek inşallah iştahına kavusur. tecrübeli anneleeer, hadi anlatın da ben de dinleyim:81:

Selam kızlar oğluşumu uyuttum o uyanmadan bir merhaba diyim dedim ama kimse yok sanrım
emelcim çok geçmiş olun canım allah şifa versin ikizlerin içinde gayret versin
asiyecim sanada geçmiş olsun bizde ek gıdalara başladık ama benim oğluşda yemiyor zorla emiyor sürekli oyun istiyor
cetrafillim senin kızçen nasıl bakalım hamilelik nasıl gidiyor hamilelik çok güzel kucağına alınca dahada güzel ama hamişliğin tadını çıkar
esmacım kolay gelsin batuş nasıl
sehercim sen nasılsın selin kızçe maşallah kocaman olmuş

slm kızlar

dun bursaya gıttım bı kızgınlıkla sacları kestırdım golge attırdım geldım aksam esım sok oldu kaldı :)
esmacım sana kolay gelsın
ayse sen sımdı dınlen cıkınca sende baslıcan bızım gıbı çalışmalara
asıye mınad.x al vıtamın bıraz olsun ıstahını acar canım
razişim ıyıyız canım sımdı uyuyo sıpa senın oğlunda kocaman olmus masallah
aslında cok zorlamıcan dıyo hep doktorlar ama bız yakıntılıyız sanırım bu konuda :)

selam kızlar ,

dünürüm ben burdayımda sen nerelerdesin? msndede yoksun..
emelim o ağrı sancı bendede olmuştu kürtajdan sonra feciydi gülüm bana doktor ağrı kesici ve antibiyotik vermişti sende alıyorsun değimli? Ağrının sebebide rahim eski haline geldiği için olur normal demişti..inş tez zamanda geçer gülüm.

Cetrefilim kız biz istanbuldayız sen en iyisi istanbula gel pınarımmm çok heyecanlıyım bende sana gelicem senle tanışıcam sinemle tanışcamm yuppiiiiii inş nisada uslu uslu durur

Asiyecim iştah konusuna gelince benim kızdada yok hadi ben emiyor diyorum sanırım seninkide sütten dolayı tıkanıyor mesela ben kıza yedirme taktikleri oluşturdum oda sevdiği bişiyse eğer yiyor değilse hiç yemiyor
Taktik 1-önüne bir kaba su koyuyorum bide içine atabileceği bişiler veriyorum mesela barbunya gibi pat pat atıyor. Bende arkadan yediriyorum.
2- bu aralar kolayı keşfetti bi bardak kola koyuyorum önüne onun içine tuz döküo köpürüo ilgisini çekince ağzını açıyor
3- yada bi dolabın önüne geçiyoruz dolap boşaltırken yediriyorum
Tabi benim taktikler biraz etraf pisletiyor o ayrı her yemekten sonra hem üst hemde yerler değişiyor maalesef ama yeterki yesin diye her şey yoksa aç. Aç gezmesinide geçtim yemeyince acayip huysuz oluyor mıkır mıkır oluo..
Doktora sölersen iştah açıcı bişi verebilir.
Adaşım oh ne güzel gelmiştir gezme anne tahminimce şimdi çamaşır temizlik yapıosun..diyete gelince gülümmm sen böle tatlısın tontiş yanaklım

aman mervecim uslu durmasa kaç yazar takma kafana, bizim de bebeler öyle öyle büyüyor.az kaldı yarın bendesiniz :)) kızıma da arkdaş geliyoo yuppiii

selam hatunlar......
öncelikle itirazzzzzzzz ediyorum... İstanbul dayanışması var burada.. Ohhh ne güzel demek bugün pınar'dasınız... Yahu Ankara'da tek benmiyim Şaka bir yana ne güzel buluşacaksınız... Sinem e söyleyin çok ihmal ediyor burayı..Bu arada resim isteriz..keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık... Ama kalplerimiz bir...
Çocukları banyo yaptım yatırdım inşallahh uyurlar. ocakta yemeğim var. size bakayım dedim. Yarında kısmetse temizlik yapacağım. Cumartesi yine kayganadayız..Pzt doktora gideceğim için mecbur oraya geçiyoruz. bıktım şu göçebe hayatından bir türlü sona ermedi..Sağlık olsun gerçi..
sizler nerdesiniz bakayım.. Sabahtan beri gelen giden olmamış.. Merveeee şu diyeti bize de anlat bakalım. Becerebilirsem bende uygulayım. Kilolar ile benimde başım dertte. Doğumda 14 kilo verdim. Hala o kilo ile devam ediyorum. 1 kilo inip 1 kilo çıkıyorum Başka eksilen birşey yok...
Asiyecim o yememe maalesef bizde de var.. Sabah ayrı sorun, öğlen ayrı sorun, akşam ayrı sorun. İnan her öğünde 1,5 saatim onlara yemek yedirmekle geçiyor. birini hallettim diyorum sevinemiyorum çünkü diğeride aynı inşallahh geçer bu dönemlerde...
Kimse yok bende çıkayım artık...Hepinizi öpüyorummm

slm kızlar ben geldim nasılsınız
şuan merve sinem pınar beraber oturmus bizi çekiştiriyordur kesin :)
batuyu sormusunuz batu iyi kızlar tualet alıskanlığı ediniyoruz bakalım fena değil iyi gidiyor yaramazlıklara devam
ayşeciğim eşim döndü bakalım işleri yoluna giriyor gibi hayırlısıyla
isde böyle kızlar ben kaçar

adaş..bende aynı sen gibi yediriyorum...su vazgeçilmez yemek aracımız...çok aşırı acıkmadıkça hayatta ağzını açmaz benim sıpa...idare ediyoruz şimdilik suyla falan...
diyeti soranlara cevap vereyim...isveç diyeti diye aratırsanız google dan çıkar..ama baştan söyliim çok katı bi diyet...benim 5.günüm..13 gün sürüyo..şok diyet...sonra da diyete devam tabi ama kendi yöntemlerimle...mesela çay içmemek çok fena vuruyo başım ağrıyo resmen...
kızlaaar buluştunuz bugün demek...oooohh sefanız olsun..benim için de çay için...

Merhaba kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun daha iyileşemedim. Arada spora devam ediyorum ondan sanırım ama sporu da bırakmak istemiyorum bırakırsam küserim diye korkuyorum gidiyorum her akşam az da olsa yapıyorum tüm listemi yapsam 2,5 saat sürer ben 1 saatte dönüyorum eve. Boğazım kaldı Allah tan. Ben gene adet olamadım nedir bu benim çektiğim bilmem arada test yapcam gene bişey yoktur herhalde geçen ki gibi ama genede içim rahatlasın diye mecbur yapcam. Bi düzene giremedi ya bu adet döngüm.

Emelcim kolay gelsin evet bizim kızda yemiyo hiç inatçı bide sağolsun yemezsede tükürüyoki bizi kızdırsın

Esmacım işlerin düzelmesine sevindim cnm

adaşları aradım...ne güzel bi arada oturup sohbet ediyolar...selamları var...

kacak geldiii

arkadaslar cok özür dilerim gelemedim.bakıcımı isten cıkardık.. yeni bakıcı bul ..onu yerlestir..alıstır..zaman gecti...gecmisi okuyamadımmm..

emelim cok gecmis olsun seni biliyorum...ablanada sana da cok büyük gecmis olsun canım...cok güclüsün gercekten takdir ediyorum seni gercekten....

biz bugün buulustuk...elam zaten cimcime her zaman ki gibi formdydı..ama nisa o kadar minnoski masallahhh....cok tatlılar coookkkk..bir de yakısıklımız vardı.....mervecim iyi ki geldin bulustun bizimle bence devam edelim...kızlar keske hep birlikte olsak yaaaa kocaman kalabalık..ben benim sıpaları götürmedim..oğlum köpek dislerini cıkarıyorda kızımıda ayırmadım....bide pazar günü bursaya gidiyorum bakıcıyla kalıcaklar deneme yaptık...yanlarına tanıdık biri daha kalıcak ama bakalım..ilk defa bu kadar uzun bir gün bırakıcam kuzularımı....bi sonra ki bulusmada insallah benim zıpırlarda dahil olucak..oğlum yürüyor bu arada ..kızımda sıralıyor halaaa...konusma konusunda tembelestik söylediklerini unuttular...özellikle kızımmm...

kızlar simdilik yatıyım sona devam ederis herkesi coook öptümmm

slm kızlar

ohhh ne güzel buluşmalar olmuşş :)

bu arada bende yeni bi dr buldum demiştim ya şuan o dr bana klomen tedavisi uyguluyo bakalım inş güzel haberlerimi en yakın zamanda sizlerle paylaşıcam

öpüyorumm hepinizi

Beyzacım nerelerdeydin cnm inşallah yakın zamanda haberlerini alırız cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…