slm canlar nasılsınız
emelciğim dikkat et kendine canım geçmiş olsun
asiyeciğim sanada asyayada geçmiş olsun
merve o diyet nasıl birseymiş yaaaa bende yapsam
dünürüm nerelerdesin
aysem takma kafana moralını bozma allah rahmet eylesın zor bı durum ama senınde dusunmen gereken bı bebeğin var karnında
kızlar ben bu ara gunduz gıremeye bılrıım seloş kyauya taktı hep ılzmek ıstıyo bılg ortalıktan kaldırıcam
Ayşecim üzülme cnm senin düşünmem gereken bi bebeğin var Allah bebeklerimizi korusun o anne içinde zor olmuştur Allah rahmet eylesin.
evet haklısınız kızlar, ben de bebeğimi düşünmeliyim ama yine de duyunca insan üzülmekten kendini alamıyor.ayşecim çok üzüldüm canım..allah böylesini kısmet etmiş...sabır ve inanç ile atlatmalarını temenni ederim...allah şefaatçi eylesin ahirette meleklerini...
canım kolay gelsin sana, çook geçmiş olsun, bence de kalıcı bir önlem al bir daha istemeden birşeylerden vazgecmek zorunda kalmayasın. allah yardımcın olsun canımselam kızlar....
Öncelikle; Esmam,Mervem,Teyzem Mervem,Asiyem,Seherim,Ayşem,Pınarım,Nazmiyem ve unuttuğum kim varsa hepinize desteğiniz ve ilginizden dolayı çokkkkkkk teşekkür ederim..
Biraz daha iyiyim..Yalnız cumartesi günü öğlen 12 de başlayan sancımın sonu acilde bitti :) Benim kürtajdan sonra pek kanamam olmamıştı. Ondanmıdır bilmiyorum ama cumartesi çok kötüydüm. Eşim gelene kadar hem çocuklar hem ağrım nasıl başa çıktım hala bende şaşırıyorum. eşim gelir gelmez annemlere gittik. orada biraz yattım belki ağrı geçer diye ama ne fayda akşam 19 gibi kanama başladı.bizde daha fazla durmadık acile gittik. usg kan idrar tahlili derken 23 oldu saat.. O gece yatış verdiler bana. ama nasıl yatarım iki çocuk evde..Kabul etmedim yatmayı. birşey olursa gelirim dedim.. Gece yarısı geldik eve.. sağolasın Alp bey gece 3 dü hala uyumamıştı..Ne annemde durdu ne babasında. mecbur hem sancı hem Alp sabahı sabah ettik. o günden beri kanama devam ediyor.ağrı da cabası tabii.. Cuma günü kontrolüm var ama sanırım pzt gideceğim. bu arada spiral taktıracağım kızlar.. Ne olur ne olmaz.. Bebekler biraz daha iyi..Yürümedikleri halde yaramazlık diz boyu. Öyle ki Alp kendi karyolasından Naz ın karyolasına geçebiliyor. Artık karyolada tutamıyor oğlumuyürürlerse ne yapacağım bende bilmiyorum..Zor günler yakın sanırım..Unutmadan Alp in kulak arkasındaki bezelerimiz yeniden çıktı. hoşş tamamen kaybolmamıştı gerçi..Pzt sabahtan kendim için, geldikten sonrada Alp i götüreceğim bakalım..Benden haberler bu kadar.. koşturmaca devammm..
Mervecim tatil yapmışsınız ohhh ne güzel.. o kadar ihtiyacım var ki benımde.. hele bu son yaşananlardan sonrasenin içinde değişiklik olmuş ne güzel.. bu arada kuzeyi öperim kocaman..
Ayşem şeker yükleme testin iyi çıkmış gözün aydın.. Sağlıkla geçsin doğuma kadar inşallah günlerin..
Mervem teyzem Nisa alıştı sanırım memişin yokluğunaSeni zaten söylemiyorum ona alışmış
Esmacım işlerin yoğunlaşmış kolay gelsin hayatım...
Asiyecim sana ve Asya ya geçmiş olsun.. Hem çalışıp hem bebek zor gerçekten. kısa zamanda iyileşirsiniz inşallahhh
Pınarcım sınavları vermişsin gözün aydın.. darısı finallere inşallahhh... bu arada geçmiş olsun kalçayı morartmışsınDikkat et hayatım..Allah korumuş yine...
Nazmiyecim maşalllahh oğluna kocaman olmuş.. daha sık görüşmek ümidüyle kendine ve Efe ye iyi bak.
Sehercim ohhh ne güzel temizlik yağmışsın.. Banada gerek senden bir taneYada ikizleri sana yollayım ben temizlik yapayım...
unuttuğum varsa affolaa... ben kaçayım çamaşır asacağım. kuruyanları katlayacağımmm.. oooo iş çok..
canım yaaa bu son ay iyice eziyet oldu sana, inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebişi, akıllı bi bebek olursa bir nebze dinlenirsin belki ilk haftalar...slm hepinize kızlar,
asiyecim çok geçmiş olsun canım ya, inş asya prensesin bu gece uyur da sen de dinlenirsin bi güzel. benden de al o kadar, ela geceleri ağlayarak uyanmaya devam ediyor, öğlen uyursa uyuyacaktım bende ama 20dk uyudu uyandı deli gibi uykum var anlatamam.
kuyruk sokumundaki kemiği vurmuşum kızlar hala agrım var oturup kalkarken canım yanıyor, gece uyurken hiç sormayın hele..
evt ya sinemden de hiç haber yok bi arayayım bakayım, bu arada mervecim p.be uuygunsa seni ve sinemi ve hatta gelebilecek olan arkadaşlarımı bekliyorum.msnden de yazarım birazdan belki burdan okumamış olursun.
canım günaydın, nasılsın? hep sorucam diyorum unutuyorum, eşin ne yaptı, döndü mü? ya da parasını alabildi mi? inşallah hersey yoluna girmiştir...günaydın canlarım nasılsınız ben yoğun çalışmaya devam ediyorum suan sisteme giremedim size bi slm vereyim dedim biz iyyiz canavarla uğraşıyoruz
canım cok gecmiş olsun, asya bebek inşallah iştahına kavusur. tecrübeli anneleeer, hadi anlatın da ben de dinleyim:81:Günaydın kızlar,
Bugün biraz daha iyiyim asya iyileşti bide o hasta olsa daha kötü olurdum herhalde. Sadece boğazım kaldı. O da geçse iyi olacak. Kızlar ben size bişey sorcam sizler tecrübeli annelersiniz benim kızım sütten başka bişey içmiyo. Devam sütleri varya ondan veriyorum bide bebe bisküvisi atıyorum içine. Kahvaltı yapmıyo-yemek yemiyo 1-2 kaşık alıyo başka almıyo tükürüyo nasıl iştahını açabilirim olmazsa doktora götürcem vitaminli bişey yemiyo sağolsun. Ne yapcam bilemedim Çabuk yoruluyo dikkat ettik. Acaba yemediği için mi diye düşündük de. Yardım edebilirseniz fikirlerinizi bekliyorum olmadı doktor yolları gözükecek bize.
slm kızlar
ohhh ne güzel buluşmalar olmuşş :)
bu arada bende yeni bi dr buldum demiştim ya şuan o dr bana klomen tedavisi uyguluyo bakalım inş güzel haberlerimi en yakın zamanda sizlerle paylaşıcam
öpüyorumm hepinizi
Beyzacım nerelerdeydin cnm inşallah yakın zamanda haberlerini alırız cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?