İnatla bir gün ANNE olacağım !

merhaba kızlar nasılsınız

aaaaaa bi heves geldim uzun zamanda beri yokum kuzullarımı uyuttum diye ama topic kalabalık değilmis olsun napalım

asiyecim naber

beyzacım hayırlı olsun edavin canım

beyza inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hayatım...klomen hakkında hiçbir bilgim yok malesef...belki de o ağrı yapıyordur...
sinem yakışıklınız kimdi..başka kim geldiki pınara...
dünür acaba nasıl oldu saçların..hoş ben açık hiç görmedim seni ama böyle de güzel olmuşsundur eminim...neden neye kızdın kız gene...kayganaya mı?
zeytin sinemim adını gördüm aşağıda..beyazıt paşa nasıl sen nasılsın...alıştın mı anneliğe...

gülsüm seni de gördüm sen nasılsın tatlı oğluşun nasıl...adı cemal mi...değilse eğer adını ne meleğinin...

mervenin arkdadasıyla oğlu vardı
masallah bi uslu oğlannndı nazar değmesin ....

elayla nisayı görmeliydiniz minik minik birbirlerine süzmeler dokunmalar cok komiklerdi
ayrıca uyumaz dediği kızını uyuytmayı basaran merveyide tebrik etmek lazım

bence de tebiğe değer bi davranış adaşım..o güzel sohbeti bırakmamandan dolayı seni alkışlıyorum...

sinemcim bu arada yeni bakıcınız hayırlı olsun...ve bir soru daha..hayırdır neden memleketime gidiyosun..

bende bursalıyım zaten altıparmak namazgah karısık
kuzenim nisanlanıyor haftasonu sabah gidip gece dönücüem kısmetse
güzel dileğin icin sağol canım

aaaaaa bi heves geldim uzun zamanda beri yokum kuzullarımı uyuttum diye ama topic kalabalık değilmis olsun napalım

asiyecim naber

beyzacım hayırlı olsun edavin canım

iyilik be güzelin ne olsun koşturmaca iş güç bide boğazım şiş tabi onla uğraşıyorum. Yaramazlarla aran nasıl bakem

asiyecim daha geçmedimi boğazın...ama spora devam dimi..ben mayısta da gidicem..nisan sondu ama 1 ay daha uzattım...
sinem senin bursalı olduğunu yeni öğrendim..hiç konusu geçmedi demekki...hemşerim benim..hadi uaynınca kuzucuklarını öp benim için de...

nasılsınız kızlarrr
ben iyiyim bebişimde büyüyo teyzeleri
kendinize ve meleklerinize iyi bakın
beyza canım rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinnn

nasılsınız kızlarrr

iyi olmana sevindim sinemcim...sende kendine ve meleğine çok iyi bak...

slm güzeller nasılsınız kimler gelmiş buraya ben çok yoğunum kızlar arada bi slm verip kaçıyorum yaza inşallah istanbula geleceğim o zaman kesin buluşalım oğlumla nisaya yüzük takalım gelinime kimse göz koymasın

asiyecim naber

beyzacım hayırlı olsun tedavin canım

inş canım bakalım ilk defa uygulanıyo hayırlısı olsun inş

inş zaten önce size haber veririm :) güzel anneler

beyzacım ben kullandım klomen bende yapmadı cnm ağrı falan kişiye göre değişir belki.

belki de canım haklısın bi de sürekli oturuyoruz zaten oturmaktan da ağırıyodur aman başka bişey çıkmasında şimdi hiç uğraşamam onla bebeğe odaklanmış durumdayım :))

nasılsınız kızlarrr

amin canımm ya senin bıdığı da göremedikk bi fotosunu bana da mail at :)

selam kızlar.........
Gelenler olmuş ne güzel ama yine ikizdaşımı yakalayamadım Neyse sağlık olsun. Sinemcim hakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Çok mu güçlüyüm bende bilmiyorum açıkcası Bu arada seni rüyamda gördüm geçen gün. Hayır olsun :) İnternette topikte senin yazını okuyorum birşeyler yazmışsın.Alttaki ikizlerin takvimi varya orada hamile takvimi var Hemde kızın olacakmış. Aaaaa sinem hamileymiş onunda ikizleri var bak görüyormusun ben cesaret edemedim. sinem doğuracak demekki diyorum. Ne kötü bir anneyim ben diye ağlayarak uyandım Hala kendi olayımın tesirindeyim sanırım. Seni de o nedenle aracı yaptım herhalde. Aman dikkat
Ne güzel demek buluştunuz.. Keşke aynı şehirde olsak da bizlerde tanışabilsek.
Esmacım gülüm Ankaraya geldin bana gelmedin İstanbulda buluşursan küserim bak
Beyzacım tedavin hayırlı olsun. İnşallahhh sonu hayırlısı ile bebişle sonuçlanır..
Sinemcim sanada kolay gelsin.. Daha sık gelmen dileğiyle Beyazıt'ı kocaman öperim..
Ayşeeeeee nerelerdesin yine bıraktın topiği sanırım Gel çabuk buraya...
Asiye umarım bugün daha iyisindir..
Mervecim Sen nasılsın.. Nisa yürüyormuş gözün aydın..Naz da yürüyor ama düşünce kalkamıyor
Merve2 cim sen nasılsın ? Kuzey nasıl ? Senın bızdıkta geç yürümüştü sanırım değil mi ? Benım oğlanında niyeti yok
Seher de yok nerelerde ? Misafirimi gelecekti ben mi yanlış hatırlıyorum..
Bu arada hafta sonu kayganaya gidecektik ya vazgeçtik Hastalanmış o nedenle çocuklara geçmesin diye gitmiyoruz. Yarın sabah kaynım ev taşıyacak eşim ona yardıma gidecek. Bize de anneannemiz gelecek. pzt doktora gideceğim. Bakalım annem tek başına benımkilere bakabilecek mi?
bizden haberler bu kadar hepinizi kocaman öpüyoruz... unuttuğum varsa affolaaa

selam kızlarperşembe süper ve değişik bir gündü benim için.. bir ilki gerçekleştidrdim geriside gelicek inşallahh.. benim üni.den beri arkadaşım varkanka diyorum hergün mutlaka konuşuruz sesizimiz duymazsak olmaz haftada birde mutlaka görüşürüz çarşmaba o beni aradı yarın görüşelim die bende dedim kkdan arkadaşa gidicem dedim pınarı aradım sağolsun arkadaşında gelsin dedi hep beraber gittik ..

önce pınarcım dan bahsedeyim malesefe resim çekilme gibi bi durumumuz olmadı bidahakineinş.
pınarcımın maşallah ı var süper hamiş olmuş artı süper anne hayran kaldım herşeyi çok düzenli ve iyi yapıo bilgilernden faydalandm ayrıca çok cana yakın ve bakımlı ela ise aNNESi gibi acayip sıcaklkanlı elayı ben ayağımda sallayaraka uyuttum düşününün:))))) herşey harikaydı hem iki canıyla bisürü mamalar döktürmüş şimdi saymayayım canınınz çekmesin diyet falan bozmayım:))))çok teşekkür ederimmmm

sinemcim desen ses tonuyla bile insanı yumuşatıo çok kibar naif bir insan ikizleri görcez umuduyla gelmiştim ama olsun inşallah bidahaki buluşmaya bende olur ve ozaman görürüz..

nisa biraz kudurdu bir ona üzüldüm uyutmayıda başardığım için cidden kendimi tebrik ediyorum:)) gerçi 9ç30da kalkmıştı ancak 4 oldu uyudu..güya bir iki saat oturcaktım saat 6 oldu ancak kalktım sohbet ikram herşey hoş olunca oturduk kaldık bide benim kanka biraz fazla konuşkan olunca :)))))

kızlar nisa yere düştüğünde falan eh yap kızım geçer dioduk keşke yapmaz olayım şimdi kızdığı birşey olduğunda patlatıo ve kendini yerden yere vuruo acayip üzülüyorum bugün yiğenindeydik çok hırçın davrandı elinden bişey alındığı an kıyameti koparıo vuruo yere atıo okadar üzülüorm ki ne ben ne babası hırçındır oğuz bana sesini bile yükseltmez aynı şeyiklde bende öyleyim bu kız kime çekti napıcaz nası davrancam pedegoga sorayım diorm. pınarcmdan bişi daha öğrendim nisa düşünce artık eh yap yerine gel kızım öpeyim dicem unutsun die inş..

benden şşimdilik bukadar öpüorm herkesi

beyzacım tedavin hayırlı olsun sağlıkla bebeğin gelsinnnn dualarımdasın cnaım arkadaşımmm...

sinemmm beyazıtın anası nasılsın nası gidio annelikk resim isterizzz

dünürüm ay süper olur gel gel istanbula tanışalım yalnız gelrken tel taşııınızı unutmayın bencede kızın talipler çookk pırlanta isterizz

günaydın güzeller nasılsınız hafta sonu çok yoğundu misafir ağırladım hem gündüz hem öğlen gündüze 7 çesit pasta akşama yemek ayrıca çaya geldiler ve arabası bide bir yemek var ondan yaptım ama hala kendime gelemedim dünde tekrardan sil süpür öldüm yani
dünürüm istediğin tektas pırlanta olsun gelime alırım
emelim ankaraya geldim ama cumartesi 12de ankaradaydım gecede 12de döndüm canım ogün batuhan kayboluyordu neredeyse zor bi gündü eşim kalmak istemedi ve kayseriye döndük inşallah bi geldiğimde görüşelim

sağol mervecim
ohh ne güzel vakit geçirmişsiniz bende gelebilseydim keşke
ama hafta içi buluşmuşsunuzzz
havalar güzelleşsede bi hafta sonu buluşsak hepberaber yine ne kadar güzel olur

slm kızlar hepinize güzel geceler. inş bebişlerinizi uyutup güzel güzel uyuyorsunuzdur.
buluşmamız çok güzel geçti ama Merve biraz abartmış :)) öyle çok bişi hazırlamadım ama hazırladıklarımı bile sıpalardan fırsat bulupta yiyemedikki :)) Nisa maşallah çok tatlıydı takma adını "tavşan" koydum, pamuk gibi çook tatlı :)) hele annesi, anne demek için şahit gerek, olsa olsa ablası derim yani tanımasam.saolsun elayı ayagında uyuttu.Bu arada arkadaşını da çok sevdim Mervecimm.ayrıca hediye için çook çook teşk,kesene bereket bitanem.

sinemişkom bebişleri getirmedi,haftasonuna hazırlık olsun diye bakıcısını denedi, inş sorunsuz geçmiştir nişan vs Sinemcim.bi dahakine kardeşlerimizi de isteriz ona göre heee :) hediyen için ayrı ayrı teşk ederim tekrardan.

bugün dr kontrolüm vardı,Azra'mın kilosu 1 hafta geri görünüyor ve dr plasentada kireçlenme gördü, nst ye girdim bi sıkıntı çıkmadı ama erken doğum olabilir dedi. aramızda plasenta yaşlanması yaşayan varsa bi seslensin lütfen,tedirginim bu konuda.mayısın 9-10u gibi sezeryan olacağım inş. tabi o zamana kadar beklerse bebeğim. çook uykum var ela 2 gündür deliksiz uyuyor inş bundan sonra böyle devam eder çünkü iyice uykucu oldum.ela ile birlikte hepinizi öpüyoruzz, tatlı rüyalar teyzelerii mucukss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…