slm kızlar nasılsınız ben anca okudum sayfayı ayşecim hayırlısı olsun iyice araştır ondan sonra ol ameliyat canım gülsüm yap gitsin testi ben testi yaptıktan 6 saat sonra oldum tseti bekliyo sanki umarım sen çift çizgiyi görürsün canım
mervişim nasılsın asişim emelim razişim öpüldünüz aylin nerlerde semrada yok
ayşecim sen inanıyor musun kız bu amerikalı bilim adamlarına sen denedin mi o saatte herifleri nasıl kaldırcaz uyumak isterler o saatte ya
slm kızlar nasılsınız ben anca okudum sayfayı ayşecim hayırlısı olsun iyice araştır ondan sonra ol ameliyat canım gülsüm yap gitsin testi ben testi yaptıktan 6 saat sonra oldum tseti bekliyo sanki umarım sen çift çizgiyi görürsün canım
mervişim nasılsın asişim emelim razişim öpüldünüz aylin nerlerde semrada yok
tamam kızlar sağolun hepinizde olacaksa olmuştur zaten dimi.olmazsa bidaha yaparım.tamam yapıcam ama ozaman koçişe demiyim çünkü eğer hamişsem ona bi oyunum var.sengözlerimebaksanab
tamam kızlar sağolun hepinizde olacaksa olmuştur zaten dimi.olmazsa bidaha yaparım.tamam yapıcam ama ozaman koçişe demiyim çünkü eğer hamişsem ona bi oyunum var.sengözlerimebaksanab
Evet sen benı dinle Gülsüm :))) Merve dinledi pişman olmadı :)))
Biz iyiyiz sinemcim sen nasılsın :)))
hımmm ne oyunuymuş bakemmm özel değilse rica edem canımmmCADIARZU
ben celdüüüüm, sağ tüpüm kapalı kızlar, daha doğrusu kistten dolayı rahmimde yamulma olmuş:)))) ama tek tüpün açık dedi, druma göre 2 ay daha yumurta takibi gün cıkaralım sonra ameliyat derim dedi, fekat ameliyatı burada önermiyorum dedi, özel hastane gittiğim yer, ben de ankara ya da izmiri arastırıcam, önerilerinizi beklerim. ve druma şunu dedim, şu an istesem ameliyat olabilir miyim, elbette dedi, emremle konuştuk, üzerine düşünmek lazım, ne diyosunuz kızlar hemen ameliyat olup kurtarayım mı şu kistten yoksa 2 ay daha bekleyeyim mi?
herşeyi paylaştım bunumu paylaşmicam.şimdi testi yaptım pozitif çıktı inşallah.ona hiçbişey demiycem.onun yanında dicem bi arkadaşımı arayım ya uzun zamandır aramadım.tel alacam aramış gibi yapcem ve dicem naber nasıl canım falan bende iyi işte ne olsun bi değişiklik hamileyim teyze oluyon işte.ozaman koçişin yüz ifadesini merak ediyom.:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 iyi seninki yapılacak gibi bişi süperr..
benimde aklıma şu gelmişti anlatayım. wcde yapıyom ya testi bırakcaktım orda oda wcye gittiğinde görüp şok olcaktı ama ben test yaptım yatağa geri geldim tabi bizimki uyandı noluoo die kaydirigubbakcemile3 bende orada hemen tutamadım baba oluyosun dedimkaydirigubbakcemile3
buda güzelde benimki anlamaz çift çizgi ne tek çizgi ne diye.bide kaynana görürse der ıııııyyyyyyy pasaklı geline bahhh.:roflol::roflol::roflol:
harbii hee der çişliii testini bırakmışş kaydirigubbakcemile3 senin kayınvalidenler istiyor mu bebek olmasını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?