İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam hanımlar..
hepinizi çoooook öpüyom
beyzoşum klomen tedavisine başladın sanırım, inşallah gelir ilk denemede bebişin
ben ikisi aptal bi doktorun elinde el yordamı üstünkörü, ikisi eni konu takip edilerek 4 klomen tedavisinden sonra bu ay aşılama deniyoruz bakalım, bekleme sürecindeyim.. son klomen denemem laparoskopiden sonra oldu ama klomen benim rahim içi tabakasının kalınlaşmasını önlüyodu, östrojen takviyesi alıyodum, bu ay güzel kalınlaştı şükür...

canımm sağlıkla kucakla inşallah bebişini, maşallah

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

1. aylint
2. GESHENK+

hafiyemisin kısıııım :)))

kızlaaaaar burdayım ben:)

aylincim seni gördüm cok sevindim, haberim yok sen ne aşamadasın? laparoskopi ne zaman oldun nasıl gecti? allahım inşallah bu aşılamayla bebeğini gönderir canım benim yaaa, inşallah

kızlar yaaaa ben de buluşmak istiyorum sizlerleeee artık ankaraya gittiğimde emelcimle görürüm ben de, aylin de gelir:)

bu arada ben temmuz anneleri topiğine dalıyorum, bir de gecen hafta arabayla kaza yaptık, çok fena yusufladım, kasılmalar falan da oldu, korktum ama çok şükür geçti, cok ciddi bir kaza deil ama bir arabayla burun buruna gelmiş olmak ve engel olamamak cok korkuttu beni...

bizde durumlar böyle, arada bebeğe aldıklarımı falan izliyorum, seviyorum onları, kendime aldıgım pijama gecelik falan onları yıkadım ütüledim, yavas yavas hastane cantasını da hazırlamak istiyorum, aslında erken biliyorum ama cok heyecanlıyım napayım

umarım güzel anneler de bebeişleri de iyidir, detaylarıyla okumadım geçmişi

beyzacım aylincim ve tüm bebeginin yolunu gözleyen güzel hatunlar en kısa zamanda müjdelerinizi alalım burdan inşallah

Hazırla sen ayşecim boşver hazırda bulunsun arada çıkarır gene bakarsın hepsi güzel anılar olacak ilerde sana cnm

aylincim inş aşılaman tutar ve meleğin göbüşüne konar bitanem, hayırlı haberlerle gel canım benim.

ayşecim geçmiş olsun canım kazanın büyüğü küçüğü olmaz, allahtan bebişine ve sana birşey olmamış,yavaştan başla hazırlıklara,zaten bi günde yapılmıyor tüm alışveriş, doğuma kadar anca listeyi tamamlarsın agırdan alıp.

kimseden ses yok yine topic sessiz, bebelerden vakit kalmıyorki vallahepinize tatlı rüyalar kızlar öpüldünüzz

Günaydın kızlar asya ile ben iyileştim şimdi de babamız hasta :)

Ayşecim geçmiş olsun valla bende hep korkuyorum eşimi uyarıyorum sürekli otobüsü daha çok seviyorum kendimi daha güvende hissediyorum nedense. Benim eşim sinirli bide arabada kavga ediyoruz. Karışıyorum diye.

sağol tatlım ayy valla çok sevindim inş hemencecik gelir senin bıdık :)

bende pazartesi gittim ama klomene rağmen bi gelişme yoktu bakalım cuma tekrar çağırdı inş büyür yumoşlar bakarsın güzel haberi beraber veririz aylinim inşşş

ayşecim geçmiş olsun aman çok dikkat edin trafik canavarları etrafta fink atıyo

günaydın kızlar:80:

Hazırla sen ayşecim boşver hazırda bulunsun arada çıkarır gene bakarsın hepsi güzel anılar olacak ilerde sana cnm
canım zaten beşik ve yatak haricinde herşeyi hazır kızımın, onları da ananesi yapacak, ben yavastan yıkayıp ütülemeye başlayım diyorum, önümüzdeki haftadan sonra rapor istiycem doktorumdan, hem işimi yapar hem de dinlenirim evimde biraz.
biz de seni öptük canım listede alacak çok az şey kaldı, göğüs pompası falan almadım gerçi, onları ihtiyaç oldukça alırım diyorum bakalım artık

asişim geçmiş olsun, babalar sağlamdır, inşallah kolay atlatır hastalıgı.. kızın iyileşmiş ya şükürler olsun

valla ben de gebeligin son 3 haftasına kadar calısırtım, o haftalarda da arabayla gider gelirim diyordum ama servis daha güvenli, hem evin kapısından alıp kapısına bırakıyor, arabaya cesaret edemiycem artık...

teşekkür ederim beyzacım, sivasın adamı daha bir canavar valla

bu arada gecen sormustun unuttum cvp vermeyi, klomen bende inanılmaz baş ağrısı yapıyordu, günde 4 doza kadar cıktı doktorum, sonrasında ben kaçtım artık kullanamadım, başımın agrısından hiç birşeyi düşünemiyordum. inşallah senin vesilen bu klomen tedavin olsun canım benim, hayırlısıyla kucagına alacagın saglıklı bir evlat nasip etsin rabbim sana

nasılsınız kızlar baya oldu gelmeyelı ama bu ara mıgren tutu benı tutu kururttu benı nemenm bısey ya
ne guzel pınarda bulusulmus kaynasılmıs eğlenılmıs cok sevındım
aylıncım gelmıs nasılsın canım ınsallah ısa zamansa senınde beyaznında bebeısı göbusunde olur
ayse aman allah korumus canım dıkkat edın
asıyecım babanıza geçmıs olsun
dunur nassın sok dıyetle ne kadar verdın bendemı etsem bu ra aldım gene tutamazzam cenemı
mervecım nasılsın nisa nasıl
bız savasa devam seloşla:) o dağıtır ben toplar o doker ben temızler bu sekılde onumuzdekı hafta 2 yasında olucak hazırlıklarımız basladı anca yaparızgercı kalabalık olmucak bu sefer daha sakın ve mutevzı

Sehercim kolay gelsin san sen döktürürsün gene. Bende2. yaş doğumgününü daha mütevazi yapcam öbür türlü yoruyo insanı

Buarada geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun inşallah atlatır da bize de tekrar sarmaz hastalık.

Yazda gelmeyecek herhalde bu yıl sürekli soğuk almanyaya döndük yahu

inş canım sabırla bekliyorum
demekki klomen yaptı 1,5 gün kesintisiz bi ağrı farklı hiçbirşey yapmadım kesin ilaçtandır dr baş ağrısı yapmaz baş dönmesi yapar dedi ama bize ağrı şeklinde yansımış inaç ne de olsa

zaman ne kadar da çabuk geçiyo yaa şaka maka 2 oluyo hee maşallah seloşuma

aylin senden haber aldığıma sendim canım..inşallah bir dahaki haberin hamileyim şeklinde olur canım...
ayşecim sanada geçmş olsun hayatım..hazırlıklar içinde erkenden yap derim sonra ben gibi doğum başlar sen apışıp kalırsın el el üstünde :))
dünür diyet hakketten şok hayatım..ben bu şok etkisinden ne zaman çıkarım bilmem...2 günüm kaldı ama artık geçmiyo sanki...bugün haşlanmış ıspanak yerken kusacaktım az daha..
pınarcım plesanta yaşlanmasını bilmiyorum canım ama erken doğurmuş biri olarak şöyle söyliim...sen sadece rabbime sığın..o meleğini er yada geç kucağına verecektir buna inan...
kızlarr herkesi sayamıcam ama herbiriniz gönlümdesiniz...huzurlu yarınlar olsun hayatınızda....

seherm çok geçmiş olsun, etrafımda migreni olan çok kişi var,onlardan biliyorum çok kötü tutuyormuş,acil şifalar diliyorum canım.

mervecim teşk ederim, sen kaçıncı hafta yapmıştın doğumunu? nedeni neydi acep? allah meleklerimizi bizlere bağışlasın inş.olmayanlara da tattırsın bu duyguyu rabbim.

slm kızlar nasılsınız
ayşeciğim çok geçmiş olsun canım canım rabbim bi daha yaşatmasın hazırlıklara gelince bence hazırla herşeyini ben daha 7 aylıkken çantamı bile hazırlamışdım
seherciğim sanada geçmiş olsun canım
merve diyet bitti mi kaç kilo verdin canım
aylinciğim canım hoşgeldin inşallah güzel haberlerini alırız canım
beyzacığım sendende güzel haberler bekliyoruz
emelim dünürüm pınarım sinemim ayşem(gerçi yoksun ama neyse) ve unuttuklarım varsa canım arkadaşlarımmm umarım herkes iyidir

pınarcım benim suyum geldi 35. haftadaydım..nedeni belli değil ama ben çok yol gitmeye yüzmeye yürümeye bağlıyorum..son haftalar dinlenmek gerek bence benim kadar hareketli geçirmeyin derim...çok şükür ki kuzey'imi bana bağışladı rabbim...inşallah sende azra'na sorunsuz sağlıkla kavuşursun hayatım...
esmacım yarın son günüm henüz tartılmadım..cumartesi sabah tartılıcam sonucu yazarım..ama yemek yemeyi özledim..inşallah kilo olarak geri dönmez bu özlemim...
asiyecim sen nasılsın..eşin iyileştimi...kuzunun iştah problemi noldu..benim oğlan halen oyunla yiyo...aman yesinde yeterki oyun oynarım ben onunla...bi de sütü severek içse değmeyin keyfime...bu ara gece uykumuz çoğaldı gündüzleri artık az uyuyor..önceden 2-3 saat uyurdu gündüz uykusunu şimdi 1 saatte kalkıyor..gece 11 saat uyuyor ama...
bi de öyle bi dillendiki maymun..papağan sanki ne desek ağzında...rabbim hepimizin evladını bağışlasın anasına babasına...kuzey'siz bi hayatı düşünemiyorum bile...

Hayırlı cumalar herkese

Mervecim ben iyiyim zaten eşimde baya iyiledi sağolsun. Asyahala az yiyo ama arada bişeyler almaya başladı sanırım dişi çıkacak eli hep ağzında salyamız akıyor bide dudak altında ufak sivilceler çıktı. Diş geliyo sanırım. Büyüdükçe güzelleşiyorlar di mi mervecim bizimki oyunla falan yese dert etmeyeceğim ama yemiyo tükürüyo bizim kız. İnşallah düzelir ne diim sütü severek içiyo ama yemek sevmiyo

Seherim benimde migrenim var arada tuttu mu 2-3 gün felç ediyo beni Allah ım sağlık versin cnm çaresiz dert vermesin ne yapcan çekicez

canım plasenta yaşlanması erken doğum derler bendede oldu yaşlanma ama erken doğum olmadı çok şükür inşallah başına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…