slm kızlar hepinize güzel geceler. inş bebişlerinizi uyutup güzel güzel uyuyorsunuzdur.
buluşmamız çok güzel geçti ama Merve biraz abartmış :)) öyle çok bişi hazırlamadım ama hazırladıklarımı bile sıpalardan fırsat bulupta yiyemedikki :)) Nisa maşallah çok tatlıydı takma adını "tavşan" koydum, pamuk gibi çook tatlı :)) hele annesi, anne demek için şahit gerek, olsa olsa ablası derim yani tanımasam.saolsun elayı ayagında uyuttu.Bu arada arkadaşını da çok sevdim Mervecimm.ayrıca hediye için çook çook teşk,kesene bereket bitanem.
sinemişkom bebişleri getirmedi,haftasonuna hazırlık olsun diye bakıcısını denedi, inş sorunsuz geçmiştir nişan vs Sinemcim.bi dahakine kardeşlerimizi de isteriz ona göre heee :) hediyen için ayrı ayrı teşk ederim tekrardan.
bugün dr kontrolüm vardı,Azra'mın kilosu 1 hafta geri görünüyor ve dr plasentada kireçlenme gördü, nst ye girdim bi sıkıntı çıkmadı ama erken doğum olabilir dedi. aramızda plasenta yaşlanması yaşayan varsa bi seslensin lütfen,tedirginim bu konuda.mayısın 9-10u gibi sezeryan olacağım inş. tabi o zamana kadar beklerse bebeğim. çook uykum var ela 2 gündür deliksiz uyuyor inş bundan sonra böyle devam eder çünkü iyice uykucu oldum.ela ile birlikte hepinizi öpüyoruzz, tatlı rüyalar teyzelerii mucukss
kızlaaaaar burdayım ben:)
aylincim seni gördüm cok sevindim, haberim yok sen ne aşamadasın? laparoskopi ne zaman oldun nasıl gecti? allahım inşallah bu aşılamayla bebeğini gönderir canım benim yaaa, inşallah
kızlar yaaaa ben de buluşmak istiyorum sizlerleeeeartık ankaraya gittiğimde emelcimle görürüm ben de, aylin de gelir:)
bu arada ben temmuz anneleri topiğine dalıyorum, bir de gecen hafta arabayla kaza yaptık, çok fena yusufladım, kasılmalar falan da oldu, korktum ama çok şükür geçti, cok ciddi bir kaza deil ama bir arabayla burun buruna gelmiş olmak ve engel olamamak cok korkuttu beni...
bizde durumlar böyle, arada bebeğe aldıklarımı falan izliyorum, seviyorum onları, kendime aldıgım pijama gecelik falan onları yıkadım ütüledim, yavas yavas hastane cantasını da hazırlamak istiyorum, aslında erken biliyorum ama cok heyecanlıyım napayım
umarım güzel anneler de bebeişleri de iyidir, detaylarıyla okumadım geçmişi
beyzacım aylincim ve tüm bebeginin yolunu gözleyen güzel hatunlar en kısa zamanda müjdelerinizi alalım burdan inşallah
selam hanımlar..
hepinizi çoooook öpüyom
beyzoşum klomen tedavisine başladın sanırım, inşallah gelir ilk denemede bebişin
ben ikisi aptal bi doktorun elinde el yordamı üstünkörü, ikisi eni konu takip edilerek 4 klomen tedavisinden sonra bu ay aşılama deniyoruz bakalım, bekleme sürecindeyim.. son klomen denemem laparoskopiden sonra oldu ama klomen benim rahim içi tabakasının kalınlaşmasını önlüyodu, östrojen takviyesi alıyodum, bu ay güzel kalınlaştı şükür...
kızlaaaaar burdayım ben:)
aylincim seni gördüm cok sevindim, haberim yok sen ne aşamadasın? laparoskopi ne zaman oldun nasıl gecti? allahım inşallah bu aşılamayla bebeğini gönderir canım benim yaaa, inşallah
kızlar yaaaa ben de buluşmak istiyorum sizlerleeeeartık ankaraya gittiğimde emelcimle görürüm ben de, aylin de gelir:)
bu arada ben temmuz anneleri topiğine dalıyorum, bir de gecen hafta arabayla kaza yaptık, çok fena yusufladım, kasılmalar falan da oldu, korktum ama çok şükür geçti, cok ciddi bir kaza deil ama bir arabayla burun buruna gelmiş olmak ve engel olamamak cok korkuttu beni...
bizde durumlar böyle, arada bebeğe aldıklarımı falan izliyorum, seviyorum onları, kendime aldıgım pijama gecelik falan onları yıkadım ütüledim, yavas yavas hastane cantasını da hazırlamak istiyorum, aslında erken biliyorum ama cok heyecanlıyım napayım
umarım güzel anneler de bebeişleri de iyidir, detaylarıyla okumadım geçmişi
beyzacım aylincim ve tüm bebeginin yolunu gözleyen güzel hatunlar en kısa zamanda müjdelerinizi alalım burdan inşallah
canım zaten beşik ve yatak haricinde herşeyi hazır kızımın, onları da ananesi yapacak, ben yavastan yıkayıp ütülemeye başlayım diyorum, önümüzdeki haftadan sonra rapor istiycem doktorumdan, hem işimi yapar hem de dinlenirim evimde biraz.Hazırla sen ayşecim boşver hazırda bulunsun arada çıkarır gene bakarsın hepsi güzel anılar olacak ilerde sana cnm
biz de seni öptük canımayşecim geçmiş olsun canım kazanın büyüğü küçüğü olmaz, allahtan bebişine ve sana birşey olmamış,yavaştan başla hazırlıklara,zaten bi günde yapılmıyor tüm alışveriş, doğuma kadar anca listeyi tamamlarsın agırdan alıp.
kimseden ses yok yine topic sessiz, bebelerden vakit kalmıyorki vallahepinize tatlı rüyalar kızlar öpüldünüzz
asişim geçmiş olsun, babalar sağlamdır, inşallah kolay atlatır hastalıgı.. kızın iyileşmiş ya şükürler olsunGünaydın kızlar asya ile ben iyileştim şimdi de babamız hasta :)
Ayşecim geçmiş olsun valla bende hep korkuyorum eşimi uyarıyorum sürekli otobüsü daha çok seviyorum kendimi daha güvende hissediyorum nedense. Benim eşim sinirli bide arabada kavga ediyoruz. Karışıyorum diye.
teşekkür ederim beyzacım, sivasın adamı daha bir canavar vallabende pazartesi gittim ama klomene rağmen bi gelişme yoktu bakalım cuma tekrar çağırdı inş büyür yumoşlar bakarsın güzel haberi beraber veririz aylinim inşşş
ayşecim geçmiş olsun aman çok dikkat edin trafik canavarları etrafta fink atıyo
günaydın kızlar:80:
bu arada gecen sormustun unuttum cvp vermeyi, klomen bende inanılmaz baş ağrısı yapıyordu, günde 4 doza kadar cıktı doktorum, sonrasında ben kaçtım artık kullanamadım, başımın agrısından hiç birşeyi düşünemiyordum. inşallah senin vesilen bu klomen tedavin olsun canım benim, hayırlısıyla kucagına alacagın saglıklı bir evlat nasip etsin rabbim sana[/B]
nasılsınız kızlar baya oldu gelmeyelı ama bu ara mıgren tutu benı tutu kururttu benı nemenm bısey ya
ne guzel pınarda bulusulmus kaynasılmıs eğlenılmıs cok sevındım
aylıncım gelmıs nasılsın canım ınsallah ısa zamansa senınde beyaznında bebeısı göbusunde olur
ayse aman allah korumus canım dıkkat edın
asıyecım babanıza geçmıs olsun
dunur nassın sok dıyetle ne kadar verdın bendemı etsem bu ra aldım gene tutamazzam cenemı
mervecım nasılsın nisa nasıl
bız savasa devam seloşla:) o dağıtır ben toplar o doker ben temızler bu sekılde onumuzdekı hafta 2 yasında olucak hazırlıklarımız basladı anca yaparızgercı kalabalık olmucak bu sefer daha sakın ve mutevzı
seherm çok geçmiş olsun, etrafımda migreni olan çok kişi var,onlardan biliyorum çok kötü tutuyormuş,acil şifalar diliyorum canım.
mervecim teşk ederim, sen kaçıncı hafta yapmıştın doğumunu? nedeni neydi acep? allah meleklerimizi bizlere bağışlasın inş.olmayanlara da tattırsın bu duyguyu rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?