canım plasenta yaşlanması erken doğum derler bendede oldu yaşlanma ama erken doğum olmadı çok şükür inşallah başına gelmez
selamlar kızlar, güzel haftalar
hadi benle fikirlerinizi paylaşın kızlar yaaa
şimdi bizim bebeğimiz allah kısmet ederse temmuzda gelecek, oto koltugu ve puseti birlikte olan travel setler var ya, onlardan almalı mıyım?Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri bunu begendik, ama bunun sadece oto koltugunu alıp ilerleyen zamanda arabasını mı alsam, bebişim 3 4 aylıkken, pusete binme aylarında sivas kışı bastıracak. ama serinin devamı kalmazsa... falan filan derken ben kafaları yiyorum anlıycanız..
bir de doguma giderken ne giydiriyorlar, kendi geceligimizi mi yoksa normal de olsa o yeşilleri mi giyecegim, anlıycanız ben yavastan tutusmaya basladım
Valla ayşecim zaten bebek küçükken o bebek koyulan ana kucaklarında gezdiriliyo tabi senin bebek yazın doğacak o yüzden araba alman iyi. ben mesela aldığım arabayı beğenmiyorum şu an üstü kapanan modelleri çıkmış lastikleri büyük olanlar onları beğeniyorum. Bebe koltuğunuda yeni alcaz daha önceleri hep kucağında oluyor bebek koltuğa zaten oturamıyor ki . Genede sen bilirsin cnm
Doğuma giderken de hastanede giyilen mavi bir önlük giydirdiler bana dönüşümde de üstümde geceliğim vardı orada giyirmişler herhalde.
saol mervecim, ben de ev tipi alırım diyorum ama bakalım, ucuz zaten bunlar, ya bu araba baston, tam da yatıyor, ayh kaba mı göründü size:26: dur ben biraz daha arasstırayımmgünaydınn kızlar uzun zamandır yazamadım..okudum kaçtım :))
pınarcım cnm inşallah sağlıkla zamanında gelir azra kuzuunn. banada erken doğum olabilir demişti sancılarım çıkmıştı plesanta yaşlanması değildi ama açılmam bile vardı gene zamanında oldu sezaryanım oyüzden adaşımında dediği rabbim zamanını bilir cnm hayırlısıyla gelsin kuzucun.
cetrefil ayşem ben deneyimlerime gelince benim kızım şimdi bu puseti oyuncak niyetine kullanıo pek yatıramadım ona sanki iki kat olmuş gibi oldu benden kaynaklanan belkide içim rahat etmedi diye yatırmadıım çocukta alışmadı kimileri bunda uyutuyormuş bile. bebek arabası desen heybetli ağır bişey onun yerine 6aydan sonra hafif paston pusetlerden aldım 80 liraya tepe tepe kullandm ..ağır olanıda evde anneler nisayı içine oturtup uyutuolar.. sana tavsiyem
1- bebek arabası alırken hafif ve kolay kapanabilir al.diyeceğim o ki aldığın bebek arabası ucuz olsun sonra baston alabilirsin.he bide mutlaka yağmurluk al rüzgara karşı iyi oluo
2- ana kucağı ev tipinden alabilirsin ben bunlardan aldım evde çok rahat ettim araba içinde ileride ayrıca alırsın zaten hep kucağında oluo benimki hala kucakta
En ucuz SUNNY BABY EV TİPİ ANA KUCAĞI AŞİYAN MAVİ - 86529
başka varsa sen sor cevaplayım gereksiz bişi alma boşuna yazık oluo..
ayrıca önlük gibi garip şeyle gidiosun doğuma cnm sora gecelik giydirmişler ama hiiiç hatırlamıorm aneztezi sağolsun
3-
günaydın asişim hoşgelsinGünaydın kızlar
Ayşecim sezeryan oldum ben lavman yaptılar maalesef. Bende aslında ilk 20 gün falan ana kucağı vardı bizimde onda yatırdık bebeği ama tavsiye etmem sallamaya alıştı onda sallamadan uyutamıyoruz hala benim yengem koltuğa yatırıdı hep kız sallamadan uyuyo şimdi.
merhabaaa kızlarr.nasılsınız bakim
hoşgeldinnn gülsümcükkk oynak beyiii napıosun oğluşun nasıı
eveett geldim ulaaaa..
sana mesengerda sordugum herseyi burda da kızlara soruyorumniye geldin ki daha sana da soramam
haaayyy ben senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?