Ayşecim lavmanı hemşireler yapıyo bazen normal doğumda da yapılkıyormuş rahatlık olsun diye ıkınırken bi sakatlık çıkmasın diye :)))
Hoşgeldin gülsümcüm oğluşunun bakıcısı nere işe girdi kız bıraktı sizi.
yaaaa cıakr de mi sakatlık:26:ben kendim yaparım lavmanımı yaaa, baktım sancı tuttu, evde yapar giderimAyşecim lavmanı hemşireler yapıyo bazen normal doğumda da yapılkıyormuş rahatlık olsun diye ıkınırken bi sakatlık çıkmasın diye :)))
asişim benim bakıcım kız değildi erkekti.avıvaSA ya girdi.
selam kızlar epeydir size uğrayamadım topiğiniz şenlenmiş herkes burda galiba biraz geçmişi okuyum herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür mert 5 aylık oldu ben evdeyim çalışmıyorum evde çalışıyorumöpüldünüz
Pınarcım Allah yardımcın olsun heyecan verici bir durum valla ben bile heyecanlandım artık 2 bebeğin olcak inşallah rahat uyuyan eni üzmeyen bi bebek olur
selam kızlar epeydir size uğrayamadım topiğiniz şenlenmiş herkes burda galiba biraz geçmişi okuyum herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür mert 5 aylık oldu ben evdeyim çalışmıyorum evde çalışıyorumöpüldünüz
selam kızlar... bu aralar bende sık gelemiyorum kusura bakmayın..Maalesef Alp yeniden hastasebebi belli olmayan bir ateşimiz var. 2 gündür doktordayız. dün hep hastanedeydik ailece.. Bugünde sabahtan Alp ve ben gittim. Naz a bakacak kimse olmadığından komşuma bıraktım sağolsun. Şimdi uyuyorlar size bakayım hemen kaçacağım. Gün geçtikçe daha çok yorulduğumu hissediyorum. Naz iyice ayaklandı girmediği yer yok Bu arada kendimde rahatsızım. Doğum sonrası oluşan hemoroid sorunum had safhada..Geceleri Alp uyusa benim hemoroid uyumuyor beş gündür 3 saat uyku ile duruyorum. Annelerde müsait değil onlarda hasta kimse gelemiyor yanıma..Acınacak haldeyim inanın..
Şebommmm hoşgeldin........ Maşalllahhh damadıma kocaman olmuş... Resim isteriz. Mail de atsan olur :)
Pınarcım şimdiden Allah yardımcın olsun canım....
Gülsüm hoşgeldin... Eşinin yeni işi hayırlı olsun...
Kız çetrefilll bencede öyle herşeye masraf yapma.. Bende bebek arabalarını baston tipi aldım. Ana kucağıda ev tipiydi. Hiçbirşeyi öyle fazla kullanmıyorlar inan. sen verdiğin paraya yanıyorsun
Mervelerim, Esma,Sinem Asiye Seher Esra umarım hepiniz iyisinizdir... unuttuğum varsa affola..
asiyecim şöle biraz geçmişe baktım da hemen hemen herkesi gördüm beyzam ve aylint dışında herkes bebelerini kucağına almış çok sevindim tabi çetrefilli ayşem hazırlıklara başlamış az kalmış melankoli pınarım da az kalmış önümüzdeki ay ikinciyi doğurcak allahın izniyle allahım güzel allahım en kısa zamanda aylinle beyzanın da karnını doldursun inşallah. aylincim sende aşılama yapcakmışsın önünüz yolunuz açık olsun. topiğin kızları delikanlıları büyümüş çok süper olmuş. herkesi gördüm valla sevindim. bizim oğlan çok şükür gece uykuları güzel annesini babasını üzmüyo anne sütüyle besleniyoruz inşallah önümüzdeki ay 6 ayımız dolunca doktor ek gıdaya geçicek heyecanla bekliyorum.
anneler hepinizi okudum hepinizi çok özledim valla daha sık gelicem inşallah. rahelim senin haberini mervem çıtırım netten bana yazmıştı seni aradım zaten hakkınızda hayırlısı inşallah daha iyicesindir. alple nazı öp benim için. damat çok yakışıklı sölimm.
kızlar hepinizi çocuklarınızı öpüyorum allaha çok şükür bugünleri bize yaşattı inşallah olmayanlara da yaşatsın.
selam kızlar... bu aralar bende sık gelemiyorum kusura bakmayın..Maalesef Alp yeniden hastasebebi belli olmayan bir ateşimiz var. 2 gündür doktordayız. dün hep hastanedeydik ailece.. Bugünde sabahtan Alp ve ben gittim. Naz a bakacak kimse olmadığından komşuma bıraktım sağolsun. Şimdi uyuyorlar size bakayım hemen kaçacağım. Gün geçtikçe daha çok yorulduğumu hissediyorum. Naz iyice ayaklandı girmediği yer yok Bu arada kendimde rahatsızım. Doğum sonrası oluşan hemoroid sorunum had safhada..Geceleri Alp uyusa benim hemoroid uyumuyor beş gündür 3 saat uyku ile duruyorum. Annelerde müsait değil onlarda hasta kimse gelemiyor yanıma..Acınacak haldeyim inanın..
Şebommmm hoşgeldin........ Maşalllahhh damadıma kocaman olmuş... Resim isteriz. Mail de atsan olur :)
Pınarcım şimdiden Allah yardımcın olsun canım....
Gülsüm hoşgeldin... Eşinin yeni işi hayırlı olsun...
Kız çetrefilll bencede öyle herşeye masraf yapma.. Bende bebek arabalarını baston tipi aldım. Ana kucağıda ev tipiydi. Hiçbirşeyi öyle fazla kullanmıyorlar inan. sen verdiğin paraya yanıyorsun
Mervelerim, Esma,Sinem Asiye Seher Esra umarım hepiniz iyisinizdir... unuttuğum varsa affola..
asişim benim bakıcım kız değildi erkekti.avıvaSA ya girdi.
slm kızlar, bi kaç gündür kız arkadaşım yatılı misafirimdi, haberdar edemedim sizi.dün kontrolüm vardı,azra nil'im 550 gr almış ve 2700 olmuş iyi haber bu :) nst de temiz çıktı şükür fakat plasenta yaşlanması devam ediyormuş ve c.tesi tekrar çağırdı,doğum tarihi olarak ayın 9unu düşünüyordu drgeçen haftaama ,ben ayın 6sı ya da 8i olmaz mı dedim fakat drumuz c.tesi kesin karar vereceğim,ayın 6sından da erken olabilir,bebişin hareketlerini daha sık takip et,karnında küçülme ve harekette azalma olursa mutlaka haberdar et dedi,telaşlıydı biraz ama... neyse yani kızlar bi aksilik olmazsa 1 hafta 10 güne azra nil imizi kucağımıza alacağız inş.3200 olur doğuma kadar vs dedi ama hayırlısı tabi.sağlıcakla gelsin de gerisi önemli değil.evde 2 bebişim olcak kızlar hala inanamıyorum off,rüya mı ki? ve yusuf yusuf oldum şimdiden,ela mervede kayınvaldemlerle çok sorun yaşamıştım, dua edin kızlar bize yine aynı şeyleri yaşatmasın allah... bebişlerime doya doya huzurlu zaman geçirmek istiyorum,allah yardımcımız olsun. bizden şimdilik böyle,elamın uyku düzeni 3 gün güzel deliksizdi sonra yine aynı oldu,artık eşimi dürtüyorum o kalkıyor bakıyor ela'ya..
inş hepiniz iyisinizdir kızlar, tek tek saymıyorum hepinizi ve sıpacıklarınızı öpüyorum mucukss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?