İnatla bir gün ANNE olacağım !

Ayşecim lavmanı hemşireler yapıyo bazen normal doğumda da yapılkıyormuş rahatlık olsun diye ıkınırken bi sakatlık çıkmasın diye :)))

Hoşgeldin gülsümcüm oğluşunun bakıcısı nere işe girdi kız bıraktı sizi.

asişim benim bakıcım kız değildi erkekti.avıvaSA ya girdi.

Ayşecim lavmanı hemşireler yapıyo bazen normal doğumda da yapılkıyormuş rahatlık olsun diye ıkınırken bi sakatlık çıkmasın diye :)))
yaaaa cıakr de mi sakatlık:26:ben kendim yaparım lavmanımı yaaa, baktım sancı tuttu, evde yapar giderim

Gülsümm kocan bakıyodu demi unuttum ya canım kusura bakma aman işe girsin boşver iyi olmuş

Ayşe kız bişey olmuyo kötü hissetmiyosun kendini bi anlık bişey de sonrasında wc den çıkamoyon bi süre

oooo kimler gelmiş...ne güzel bi kaç sayfa bişey okumak burda...
gülsümcüm eşinin yeni işi hayırlı olsun...daim olsun inşallah...babannesi de güzel bakar canından can çünkü...
ayşecim adaşım pek güzel cevaplamış sorunu..bebek arabası baston olsun ama tam yatanlardan..benimki chicco nun c5 mi neydi tam hatırlamıyorum ama çok rahat..hafif ve kullanışlı...ana kucağı da araba için olanlardan kullandım..adaşın dediği gibi iki kat oluyodu içinde ben de altını minderle dolduruyodum..onu da 1 yaşına kadar kullandık..şimdi de araç koltuğu kullanıyo kuzey bey...ev tipi ana kucağı da kullandım..oyalamak iyi oluyo oyuncakları falan vardı önünde...
bi de ben lavman olmadım..normal doğurdum..ama sakatlık oldumu bilmiyom kimse bişey demedi
doğuma giderken pembe arkadan bağlanan bi gecelik giydirdiler...gelince de geceliğimi kendim giydim...normal doğum gibisi yok bence...rabbimin bi mucizesi..ayşecim hiç korkma...annem derdi hep selli yağmur gibi gelir geçer diye..gerçekten öyle...hayırlısıyla doğur meleğini hayatım inşallah...
kızlar herkesler iyidir umarım...
pınar ne durumda acaba...inşallah vaktinde doğurur azra hanımı...

slm kızlar, bi kaç gündür kız arkadaşım yatılı misafirimdi, haberdar edemedim sizi.dün kontrolüm vardı,azra nil'im 550 gr almış ve 2700 olmuş iyi haber bu :) nst de temiz çıktı şükür fakat plasenta yaşlanması devam ediyormuş ve c.tesi tekrar çağırdı,doğum tarihi olarak ayın 9unu düşünüyordu drgeçen haftaama ,ben ayın 6sı ya da 8i olmaz mı dedim fakat drumuz c.tesi kesin karar vereceğim,ayın 6sından da erken olabilir,bebişin hareketlerini daha sık takip et,karnında küçülme ve harekette azalma olursa mutlaka haberdar et dedi,telaşlıydı biraz ama... neyse yani kızlar bi aksilik olmazsa 1 hafta 10 güne azra nil imizi kucağımıza alacağız inş.3200 olur doğuma kadar vs dedi ama hayırlısı tabi.sağlıcakla gelsin de gerisi önemli değil.evde 2 bebişim olcak kızlar hala inanamıyorum off,rüya mı ki? ve yusuf yusuf oldum şimdiden,ela mervede kayınvaldemlerle çok sorun yaşamıştım, dua edin kızlar bize yine aynı şeyleri yaşatmasın allah... bebişlerime doya doya huzurlu zaman geçirmek istiyorum,allah yardımcımız olsun. bizden şimdilik böyle,elamın uyku düzeni 3 gün güzel deliksizdi sonra yine aynı oldu,artık eşimi dürtüyorum o kalkıyor bakıyor ela'ya..

inş hepiniz iyisinizdir kızlar, tek tek saymıyorum hepinizi ve sıpacıklarınızı öpüyorum mucukss

Pınarcım Allah yardımcın olsun heyecan verici bir durum valla ben bile heyecanlandım artık 2 bebeğin olcak inşallah rahat uyuyan eni üzmeyen bi bebek olur

selam kızlar epeydir size uğrayamadım topiğiniz şenlenmiş herkes burda galiba biraz geçmişi okuyum herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür mert 5 aylık oldu ben evdeyim çalışmıyorum evde çalışıyorum öpüldünüz

hoşgeldin şebnemcim arada hareketleniyo işte yuvarlanıp gidiyoruz. Mertcin kocaman olmuş uyku düzeni falan nasıl cnm anneliğe alıştın mı?

asiyecim şöle biraz geçmişe baktım da hemen hemen herkesi gördüm beyzam ve aylint dışında herkes bebelerini kucağına almış çok sevindim tabi çetrefilli ayşem hazırlıklara başlamış az kalmış melankoli pınarım da az kalmış önümüzdeki ay ikinciyi doğurcak allahın izniyle allahım güzel allahım en kısa zamanda aylinle beyzanın da karnını doldursun inşallah. aylincim sende aşılama yapcakmışsın önünüz yolunuz açık olsun. topiğin kızları delikanlıları büyümüş çok süper olmuş. herkesi gördüm valla sevindim. bizim oğlan çok şükür gece uykuları güzel annesini babasını üzmüyo anne sütüyle besleniyoruz inşallah önümüzdeki ay 6 ayımız dolunca doktor ek gıdaya geçicek heyecanla bekliyorum.
anneler hepinizi okudum hepinizi çok özledim valla daha sık gelicem inşallah. rahelim senin haberini mervem çıtırım netten bana yazmıştı seni aradım zaten hakkınızda hayırlısı inşallah daha iyicesindir. alple nazı öp benim için. damat çok yakışıklı sölimm.

kızlar hepinizi çocuklarınızı öpüyorum allaha çok şükür bugünleri bize yaşattı inşallah olmayanlara da yaşatsın.

selam kızlar... bu aralar bende sık gelemiyorum kusura bakmayın..Maalesef Alp yeniden hasta sebebi belli olmayan bir ateşimiz var. 2 gündür doktordayız. dün hep hastanedeydik ailece.. Bugünde sabahtan Alp ve ben gittim. Naz a bakacak kimse olmadığından komşuma bıraktım sağolsun. Şimdi uyuyorlar size bakayım hemen kaçacağım. Gün geçtikçe daha çok yorulduğumu hissediyorum. Naz iyice ayaklandı girmediği yer yok Bu arada kendimde rahatsızım. Doğum sonrası oluşan hemoroid sorunum had safhada..Geceleri Alp uyusa benim hemoroid uyumuyor beş gündür 3 saat uyku ile duruyorum. Annelerde müsait değil onlarda hasta kimse gelemiyor yanıma..Acınacak haldeyim inanın..
Şebommmm hoşgeldin........ Maşalllahhh damadıma kocaman olmuş... Resim isteriz. Mail de atsan olur :)
Pınarcım şimdiden Allah yardımcın olsun canım....
Gülsüm hoşgeldin... Eşinin yeni işi hayırlı olsun...
Kız çetrefilll bencede öyle herşeye masraf yapma.. Bende bebek arabalarını baston tipi aldım. Ana kucağıda ev tipiydi. Hiçbirşeyi öyle fazla kullanmıyorlar inan. sen verdiğin paraya yanıyorsun
Mervelerim, Esma,Sinem Asiye Seher Esra umarım hepiniz iyisinizdir... unuttuğum varsa affola..

Pınarcım Allah yardımcın olsun heyecan verici bir durum valla ben bile heyecanlandım artık 2 bebeğin olcak inşallah rahat uyuyan eni üzmeyen bi bebek olur

aminn asişim inşş.allah herkesin gönlüne göre versin inş.nasılsın? sıpacığın nasıl??

şebiimmm,nasılsın? nerelerdesin hiç göremedim seni.maşallah oğluşumuz kocaman olmuş,allah sağlıcakla büyütmeni nasip etsin canım,seni ve sıpanı çook öpüyorumm

ah canım ya,allah yardımcın olsun,yalnızlık nedir çok iyi bilirim de tabi senin başında 2 sıpa var onlar daha fazla yoruyordur. allah acil şifalar versin bitanem.

amin canımcım
maşallah bebeton da kocaman olmuş şeker mi şeker gözüküyo burdan zaman geçiyor dünyaya gelen büyüyor tabi darısı başımıza

Ah canım ya bitkisel bişeyler yapmayı dene yada dr git eminim kötü bi durumdur kuzenimde doğumdan sonra çok yakındı bu durumdan ilerlemesi canını daha da sıkar acil alarm

gülsümcüm eşinin işi de hayırlı olsun

maşallah pınarcım sağlıkla gelsin azramız anneciğin gözü yollarda elacık da bekler tabi ona da arkadaş olur ne güzel yaa Allah bize de ve tüm olmayanlarada nasip eylesin inş

ay yeni anne şebnemim gelmiş..mert paşa 5 aylık oldu bile...ne çabuk büyüyorlar dimi..ben bazen oğluma büyüme bu kadar çabuk annecim diyorum...doya doya sevmek istiyorum kucağımda daha uzunca bi süre...yeni anne sinem de gelmiş...senin beyazıt paşan nasıl canım...anneliğe alıştınızmı bakiim...
pınar rüyamda seni gördüm doğuruyordun ama normal doğum...başka da bişey hatırlamıyorum..inşallah az kaldı artık azra nil'e kavuşmana...
emelcim allah yardımcın olsun bitanem..güç ve sağlık versin sana ki o iki güzel meleğe bakabilesin...yalnızlığın ne olduğunu çoook iyi bilen biri olarak dualarım seninle...

iyiki doğdun prensesim...yeni yaşın sana bütün güzellikleri getirsin...bu dünyada geçirdiğin 2 yılın kutlu olsun bebeğim...

bende iyiyim canım işe başladım 1 ay oldu
ama işlerim okadar yoğun ki
sizlere girip bakamıyorum
az kaldı bebişini dünyaya getirmene
allahım bir nefeste kurtarsın canım
sayfamız şenlenmiş maşallahhh

iyiyim merviş alıştık birbirimize allhım isteyen herkese nasip etsin evlat sevgisini yaşatsın
bizimkide 4 ayını doldurdu fırsat bulursam albüm yaparım
bakarsınız paşaya
hepinizi çok özledim
selenin doğum günü sanırım sağlıklı mutlu nice senelere
allahım bütün bebişleri analın babalı büyütsün
beyzamm nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…