İnatla bir gün ANNE olacağım !

Selam kızlar ooh ne güzel kalabalıklaşmışız
Emelim teyzem merak ediyordum seni bugün arıcaktım sen yazıverdin.geçmiş olsun alp belkide diş çıkarıodur nisa diş çıkartırken 39 derece ateşlenmişti.. Allah yardımcın olsun gülüm en fenası uykusuzluk sinirleri acayip yıpratıyor.. sanada geçmiş olsun gülüm  normal doğum yapsaydın nolcaktın kız..

Pınarım bence sen gönlünü ferah tut zamanında doğurcan gibi bir his var içimde. Azranın kilosuda maşallah iyi gülüm nisacık 2550 doğdu  şimdi ki halini gördün
Ela kuzum içinde inşallah düzene girer kardeşi gelince inşallah mışıl mışıl uyur. Doğum sorası yaşananlar zaten beni bir daha doğurmadan korkutuyor diyebilirim ah şu kvler inşallah bu sefer hiiçbişi yaşamazsınız dualarım seninle..

Sinemcimm beyazıtın resmi yoook muu..

Şebomm canımmmmm annelerin en tatlısı inşallah beyzama ve aylinimede nasip etsin annelik ne güzel bişey değil mi?

Sinemcim hoşgeldin cnm benim annelik nasıl gidiyor özledik seni inşallah kısa zamanda işlerini yoluna sokarsın cnm

Selen cim iyiki doğdun cnm Güzel annesinin güzel kızı kocaman olmuş Allah nice yılları sağlıklı huzurlu versin ---İyiki doğdun selen- iyiki doğurmuşun seher--- Asyayla öptük sizi.

Pınarcım bizim sıpa iyi büyüyo işte ne yapsın yaramazlıklarımızda artıyo ama insan o anda kızıyo sonra bakıyosunki insanın içi içine sığmıyo iyiki doğurmuşum Allah ıma şükürler olsun

Allah ım en kısa zamanda isteyen tüm arkadaşlarıma bebeklerini hayırlısı ile versin. Dileğim herkesin bu duyguyu tatması.

emelcim çok üzüldüm valla aynı şehirde olsaydık gelirdim sana bakmaya hemoroid çok zor iki hafta önce eşim ameliyat oldu artık felaket durumdaydı iyiki de olmuş bi hafta sıkıntı çekti ama şimdi işe bile başladı çok şükür. benimde hamileliğin son dönemi başlayıp doğumdan sonra iki ikibuçuk ay sonra yok oldu ama çok çektim. sürekli krem ve fitil kullandım sonra her defasında onu itmen gerek dışarda kaldığı sürece acı çekersin. kabız olmucaksın posalı yiyecekler yicen activia yoğurt öneririm sürekli kullan kayısı kayısı hoşafı hayatım. doktora da git tavsiye ederim bunu çekme çekilcek dert diil.
resimleri koycam söz.

pınacım canım az kalmşı doğuma valla bravo biri arayan ikinciyi çabuk buluyo allah yardımcın olsun hamileliği bitirmişsin canım.

beyzacım seninde olcak allahın izniyle evet Mert büyüdü valla büyüyo işte şimdi mızırdanıyo gelirim birazdan

selennn iyiki doğdun topiğimizin yaramaz kızı anneni üzme artık kocaman kız oldunnn

tohumm hoşgeldin arkadaşım darısı başına inş

Ayşe kız bişey olmuyo kötü hissetmiyosun kendini bi anlık bişey de sonrasında wc den çıkamoyon bi süre
ben yine de evde kendim yapacam

yok canım dogumdan falan korkmuyorum da böyle ıvır zıvır işler bi tuhaf ediyor beni, yoksa benim çekmedigim mi kaldı, dogum bana vızzz gelir, laparoskopi, histeroskopi, 2 rahim filmi, bir tüp bebek denemesi, daha sayayım mı ben o zaman şöyle yapıcam sanırım oto koltuguna pek bir hevesliyim onu alıcam, cok da rahat göründü gözüme, krafttan mesela kimse memnun deil, benim gösterdiğim model geniş geniş, bebegi ikiye katlamıyor, şimdilik oto koltugu sonra da araba, ama sizin dediklerinizden

ayy ela abla oluyor, rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim, cok az kaldı senin yaaa, allah yardımcın olsun

şebocummmmmmm canım benim nasılsın? nasılsınız demek daha dogru tab, maşallah oğlusuna, inşallah öyle uyumlu akıllı bir evlat olur, kırkbir kere maşallah

evet canım ben de hazırlıklara başladım, şişiriyorum kızların basını hergünrabbim bu telaşları, heyecanları herkese yasamayı nasip etsin, isteyen herkes sağlıkla alsın evlatlarını kucagına inşallah

temaaaammmm masraf yok, zaten gündemim deişti, şimdi bebek sekeri bakıyorum çıldırdım sanırım ben

canım sana da alpe de cok gecmiş olsun, inşallah atlatır kuzu, ateşin sebebini ögrenseniz bir hayırlısıyla. keske aynı sehirde olsak canım elimden geldigince bir işinin ucundan tutardım...gerçi su an benim evimin halini gören bu kimsenin işinin ucundan tutmaz der ama

kızlarr nasılsınız canlarım
[/I][/B]sinemiiiimmmm nasılsıııın? paşan nasıl? beni niye sormuyosun ayol diycem ama önce ben seni tebrik etmedigim için özürdileyim demi rabbim saglıkla hayırla büyütmeni nasip etsin canım benim, inşallah herşey yolundadır[/I][/B]
beyzacımmmmm nasılsın canım benim? herşey yolunda mı?

iyiki doğdun prensesim...yeni yaşın sana bütün güzellikleri getirsin...bu dünyada geçirdiğin 2 yılın kutlu olsun bebeğim...
oyyyyy maşallah selen kızımıza, allahım nasıl geçiyor zaman, 2 yıl önce de burdaydık deil mi kızlar yaaa, rabbim selenimize de tüm bebeklerimize de sağlıklı uzun ömürler versin

maşallah topik bugün pek bir hareketli gercekten, senin prensesin napıyor annesi

Son düzenleme:

evet canım büyüyorlar gerçi bana sanki zor büyüyolar gibi geliyo ama geriye bakınca olmuş baya diyo insan bi otursa bi yürüse diyorum hep. kuzeyde kocaman olmuştur, benimki bırakmıyo öptümm

tatlım iyiyim sen nasılsınn özledik seni de beyazıd paşanın resimlerini bekliyoruz

amin merveciiim inş

beyzacımmmmm nasılsın canım benim? herşey yolunda mı?

I]

iyi çok şükür ayşecim yolunda olmasını umuyorum :)

kızlar bu arada yumurtlama takibi yaptırıyodum ya bu ay klomen çatlama iğnesi falan şükür ki yumurtalar çatlamış bakalım gerisi Allaha kaldı herşeyin hayırlısını nasip eylesin inş tüm isteyenlere

beyzacım yumurtalar çatlamış hadi bakalım çalışın preseed kullanıyor musun bilmiyorum ama öneririm hayatım. bi çok arkadaş bu sayede hamile kaldı. hadi inşallah bu ay sen güzel haberler verirsin.

ayşecim tatlı telaşlar bunlar son zamanlara bırakma iyice şişkolaşınca ayaklarında derman kalmıyo alışveriş merkezine gidiyosun bi mağaza dolaşıp yoruluyosun hehheh zor oluyo yanii. bu arada unnado paramini sitelerine üye olun oralarda zaman zaman çok iyi indirimler yapılıyo belki biliyorsunuzdur ama ben yinede yazıyım. bide ben ebebekden çok alışveriş yaptım.

mervecim evet hayatım gerçekten annelik harika bir duyguymuş çok şükür bende tattım bu duyguyu allah kimseye aratmasın tattırsın.

Eklentiler

• $mertoo 006.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $mertimmmm 017.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $merto 010.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $merto 001.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $mertoo 007.webp
    24 KB · Görüntüleme: 48
  • $mertcik 002.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 47
esma hatun yoğun galiba işlerden bugün gelemedi sanırım batuda kobacan abi olmuş maşallah ona.
ayşe de alperenin anasını da göremedim umarım onlarda iyilerdir.
sinemcim inşallah sen ve ikizlerde iyilerdir isimlerini anımsayamadım istanbulda buluşma yaşanmış inşallah bidakine ben de katılırım
nazmiyeden bahsetmişsiniz ama göremedim iyiler mi bi sıkıntı yoktur inşallah görürseniz selamımı söyleyin
raziye canım sana mesaj atmıştım aldınmı bilmiyorum doğumda tebrik için inşallah sizde iyisinizdir
unuttuğum kimse varmı

selencimm iyiki doğdun güzel ömrün olsun inşallah

günaydın kızlarr
ayşeciğim canım çok sevindim kızın olacakmış
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder
okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyoo
kızlar ben iyi kilo aldım bu kiloları nasıl vereceem
emziriyorum diyede kısmadım yemekten
yemeyince bayağı fark ediyo sütümü sağdığım için
hemşeriminde az kalmış meleğini kucağına almaya ela kıskanmaz inş.
allahım sağlık versin bütün bebişlere analı babalı
büyütmeyi nasip etsin şanslarını bahtlarını güzel etsin

beyzacım yumurtalar çatlamış hadi bakalım çalışın preseed kullanıyor musun bilmiyorum ama öneririm hayatım. bi çok arkadaş bu sayede hamile kaldı. hadi inşallah bu ay sen güzel haberler verirsin.

yok canım ya kullanmadım bu sefer sadece dr ne diyosa onu yaptım bakalım hayırlısı

maşallah şebnemcim çok tatlıı bu bebiş sarı sarı yesinler onu mis kokulu

amiiinnn beyzacım, inşallah güzel haberlerini almamız cok yakındır, sımsıkı annesine tutunmus bir tombiş olsun bebeğin allahın izniyle

şebocummmmm maşallah, kırkbir kere maşallah, canım ne büyümedi sanıyosun kocaman erkek olmus mert bey, allahım nazarlardan saklasın, maşallah, nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz böyle neler yasadıgımızı konustugumuz arkadaslarımın rabbim yüzünü güldürmüş, bunları görünce, allah bagıslasın canım benim. sağlıkla buyüt bebeğini.

zeytinim boşver sütün bol olsun da nasıl olsa verirsin kiloları, takılma bosver, sağlık olsun

herkese günaydınlar kızlar

bugün eşim 3 günlüğüne uşak' a gidiyor okullarının yasırması varmıs. işyerinden arkadasım benimle kalacak, ama belim ağrıyınca corabıma kadar giydiriyordu eşim, 3 gün napcam ben

Sen halledersin merak etme az süre çabuk geçer dygusal hamiş seni

Günaydın kızlar herkese nasılsınız bakalım

Sinemcim beyzacım hoşgeldiniz

Sinemcim ye gitsin sonra verirsin sütün önemli bak ben spora gidiyorum büyüsün sende gidersin sabret tatlım

Beyzacım inşallah yakın zamanda bebişine kavuşursun cnm Allah ım emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…