İnatla bir gün ANNE olacağım !

Sen halledersin merak etme az süre çabuk geçer dygusal hamiş seni

ayh sorma yaa neden bu kadar duygusalım ki, haberleri dizileri yasakladı emre bana, yok bebeğin yüzüne makyaj yapmıslar, yok kayserideki cocuklar derken, üstüne bir de diziler bindi, hepsi yasak yoksa aglamamı durduramıyorum sonra da migrenim tutuyo

sen nasılsın asişim? kızın nasıl?

günaydın kızlarrr
ayşecim bende çok duygusaldım herşeye ağlıyodum ama geçecek canım haber seyretme bende izlemedim
buarada yazmayı unutmuşun şebbo mert aynı sana benziyooo
asişim bende süt olsun diye yiyorum valla veriliyo dimi sonradan
allahtan boy uzunda aldığım kilolar çok belli olmuyo

az kaldı ya ben bile inanamıyorum,son günler geçmek bilmiyor o ayrı sinemcim. inş ela kıskanmaz yoksa kendimi çok kötü hissederim sanki onu diğerinden ayırmış gibi ( şimdilik karnımı seviyo öpüyo "kardess kardess" diye ama bilmiyorum çıkınca napar.kiloları dert etme canım,ben 10. ayda hamile kaldığım kilonun altına düşmüştüm,sen emziriyosun sakın diyete falan girim deme he

allah kavuştursun bitanem, neyseki 3 günlükmüş,ben de eşimden ayrı kalmaya dayanamıyorum.baba kuzusuydum evlenmeden önce, şimdi koca kuzusu oldum ehehhee

Şebiiiiiiiiim maşallah oğluşunaa, sapsarı yerim ben onuu.allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin sıpalarımızı inş.

bu arada kızlar, hepinizee günaydınn. ela hanım 9da uyandı,kahvaltısını ettirdim, bende kahvaltı ediyorum şuan.en geç 1 saate uyur ben de kendimi yataga atarım inşş.

meryhabalar herkese.geç oldu ama selene nice güzel mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
beyzacım hadi hayırlısı.dilerim muradına eresin.
ayşeemm allah kavuştursun.
pınar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
kııızzz zeytin nasılsın.anacım sorma bende çok kilo aldım üstüne üstük emzirmediğim halde veremiyorum.gerçi diyet rejim falanda yapmıyorum.amaannn ne yapayım.

beyzacım günaydın cnm. inş bu ay bebişin göbüşüne düşer,yumurtaların çatlamış, bolca çalışma yapsaydınız allahım gönlünüze göre versin, bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş.

saol canım, ayh sen söyleyince aklıma geldi gercekten ben rüyamda kızımı dogurmusum da hemen hamile kalmısım, eşimle ailelerle görüşüyoruz nasıl yapsak, ne etsek diye, ahaha hayra cıksın inşallah.
ovvv sen tontiş tontiş güzel oldun annesi, yanaklar da al al, yirim seni

bende seni yerim güzel hamiş.

Maşallah topik şenlenmiş

gülsümün pamuğu 8 aylık olmuş maşallah

Pınarcım benim yengem doğum yaptığında hastaneden hediyeler getirdi kızına kardeşin yolladı dedi pek kıskançlık olmadı aralarında inşallah olmaz cnm

Sinem baya zorlanıyorum verirken ama olsun sonuçta bebeğim iyi olsunda önemli olan o ben süt verirken pek diyet falan yapmadım zaten az yediğin an süt azalıyo hemen farkediyo ama hareketimi arttırdım evde falan dans falan ediyodum şimdi spora gidiyorum daha 1 kg verdim ama azimliyim vercem inşallah hem sen uzunsun farkedilmez o kadar sıkma canını

asiş sen kaç kilosun sorması ayıp.

şebbooo
canım maşallah meleğine yaa çok tatlı olmuş allahım esirgesin
amin canım hepimizinkini esirgesin ee beyazıt beyi de görelim aramızda 1 ay var sinemcim kiloları ben de takmıyorum vella toplamda 10 kilo vermem lazım enn az ama şimdilik beklemede.

yok canım ya kullanmadım bu sefer sadece dr ne diyosa onu yaptım bakalım hayırlısı

maşallah şebnemcim çok tatlıı bu bebiş sarı sarı yesinler onu mis kokulu
saol bitanem darısı sana olsun inşallah. madem öyle çok çalışın emi
saol canm benim ben de aynen öyle mutlu oluyorum ki özellikle zor bulup mutlu sona kavuşanlara ayrı seviniyorum ne yalan söyliyim. çok şükür allaha.
amin canım hepimizinkini inşallah. elanın güzel yanaklarınıöp benim için
şeboooooo anaaammm maşallah kırkbinkere.yerim tosununu.

eveeettt benim pamuğum 8 aylık oldu bugünnn:81:

gülsümcüm masallah abimize yerim onun güzel bakışlarını kokla benim için annesi

ne kadar verdin süt asiye bende sütten kesince yada ek gıdaya gecince hafiften dikkat etmeye baslıcam bide diyetisyene gitmeyi düşünüyorum standart 60 kiloydum tüp tedavilerle 66 oldum hamile kaldım 84 le doguma gittim 75 çıktım hic bişi yapmadan 70e düştüm orda kaldımmm yarışmaci arkadaşlara basarılar dilerimm

Gülsümcüm ben 71 kg ım Hamilelikten önce 64 tüm 77 ile doğuma gittim 72 ile döndüm sonrası kaldı işte 1 aydır spora gidiyorum 1 kg verebildim. Evlendiğimde 58 idim sonrasında 1 bebeğim öldü kist tedavisi oldum derken 64 e çıktım. Hedefim 55 daha 16 kg vermem lazım 9 aylığına yazıldım spora bakalım 2012 ye kaç kg gircem :)

Şebocum valla bende başarılar dilerim senin 10 kg fazlan varmış benim 16 işim zor valla uğraşıyorum ama kesintisiz akşamları spora gidiyorum bakalkım hayırlısı ne olcak. Ben adet olamıyorum bide o yüzdende sanırım kilo alıyorum sağolsun gene2,5 ay oldu adet olamadım doktora gitsem hemen hormon hapı veriyo bende istemiyorum . Arada test yapıyorum kontrol amaçlı bide hayıt suyu içiyorum adet olmaya fayda ediyormuş bakalım olacakmıyım

ben gelmedimmi hepiniz damlıyosunuz ben varken kendim çal kendim oyna ...oku oku bitmedi...aman bitirmesin allah...çok mutlu oluyorum hepinizi burda tekrardan görünce...
gecenin bu saati pek aklımdada bişey kalmadı ya okuduklarımdan neyse..yarın ortadan dalarım konuya...herkeslere iyi geceler..bu arada ben hala 79 80 arası gidip geliyorum...ama sporla epey inceldim...eşim yesyeni karım oldu deyip duruyo manyak hedefim 5 kilo daha...yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerim

şebbomm maşallahh yakışıklıma Allah nazarlardan saklasın bahtınıda yüzü gibi güzel yapsın inşallahhhşöyle bir baktım pek okumadım umarım herkez iyidirr bize gelince benim gece yatmaz gündüz kalkmaz oğluşum kendi kendine oyalanırken ki ender yaptığı şeydir genelde bana sarar:90:bir bakayım dedim iyikide demişimm dememe kalmadı birinin cucuu su tuttu anam bana buraya yazmak yasakkkkkkzamanlamaya bak yaa neyse mecburen satırlarıma burada son verirkenn:44: hepinize kocamann öpücüklerimizi gönderiyoruz inatçı annelerim ve anne adaylarımm Allaha emanet olunnnnnn
not:bizimkiden çok tatlıbir koku yükseliii anlaşılan gece mesaisi başladııı

Hayırlı cumalar herkese.

Mervecim bende de inccelme var ama kg kaybı az pantolonlarım bol geliyo ama tartı değişmiyo :)))

Ayşecim sen oğluşunu anlatırken insanı n bi tane daha doğurası geliyo BU kadar mı güzel anlatılır yahu

kız ayşe oğlun gecenin o saatine kadar ayakta mı...benimki en geç 11 de uyur oda en geçi...10-10:30 gibi uyumuş olur genelde..sabah ta 9-9:30 gibi kalkar..çok şükür ki uykumuz düzene girdi...öğlen de 2 saat kadar uyur...işte böyle..şimdi de uyuyo tospaam...
asiyecim bugün tüm eski pantolon kapri etek ne varsa çıkardım denedim...ve hepsi oluyo sadece bir kaçı göbekten sıkıyo..5 kilo işimi görecek ama bakalım verebilecek miyim...
beyzacım çatlayan yumuşların inşallah reddetmemiştir spermacıkları...ve bu ay güzel meleğinin geldiği haberini inşallah verirsin bizlere...
ayşee dimek kocan 3 gün yok..bende eşim gidince elimi kolumu kaybetmiş gibi olurum...o benim herşeyim allahım onları başımızdan eksik etmesin..olacaksa da bu kadarcık ayrılıklar olsun gülüm...allah kavuştursun hayırlısıyla...
gülsüm senin de tontişin 8 aylık olmuş maşallah kuzuma...sünnet bölümünde ne zaman sünnet ettirelim diye sormuşsun..bence bebekken düşünüyosan daha da geç kalmadan yaptır derim...kuzey 3.5 aylıkken oldu..çok rahat atlattık tam 3 günde iyileşti ama tabi kuzey hareketli değildi yatıyodu o aylarda...hareketlenince zor olur kesin...
adaşş sen nerelerdesin..esma da yok dünür dee...hadi bi gelin gariii...
topiğimin tüm güzel anneleri ve onların cennet kokulu melekleri...hepinizi kocaman öptüm kendim ve oğlum adına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…