Sen halledersin merak etme az süre çabuk geçer dygusal hamiş seni
günaydın kızlarr
ayşeciğim canım çok sevindim kızın olacakmış
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder
okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyoo
kızlar ben iyi kilo aldım bu kiloları nasıl vereceem
emziriyorum diyede kısmadım yemekten
yemeyince bayağı fark ediyo sütümü sağdığım için
hemşeriminde az kalmış meleğini kucağına almaya ela kıskanmaz inş.
allahım sağlık versin bütün bebişlere analı babalı
büyütmeyi nasip etsin şanslarını bahtlarını güzel etsin
herkese günaydınlar kızlar
bugün eşim 3 günlüğüne uşak' a gidiyorokullarının yasırması varmıs. işyerinden arkadasım benimle kalacak, ama belim ağrıyınca corabıma kadar giydiriyordu eşim, 3 gün napcam ben
saol canım, ayh sen söyleyince aklıma geldi gercekten ben rüyamda kızımı dogurmusum da hemen hamile kalmısım, eşimle ailelerle görüşüyoruz nasıl yapsak, ne etsek diye, ahaha hayra cıksın inşallah.az kaldı ya ben bile inanamıyorum,son günler geçmek bilmiyor o ayrı sinemcim. inş ela kıskanmaz yoksa kendimi çok kötü hissederim sanki onu diğerinden ayırmış gibi( şimdilik karnımı seviyo öpüyo "kardess kardess" diye ama bilmiyorum çıkınca napar.kiloları dert etme canım,ben 10. ayda hamile kaldığım kilonun altına düşmüştüm,sen emziriyosun sakın diyete falan girim deme he
allah kavuştursun bitanem, neyseki 3 günlükmüş,ben de eşimden ayrı kalmaya dayanamıyorum.baba kuzusuydum evlenmeden önce, şimdi koca kuzusu oldum ehehhee
Şebiiiiiiiiim maşallah oğluşunaa, sapsarı yerim ben onuu.allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin sıpalarımızı inş.
bu arada kızlar, hepinizee günaydınn. ela hanım 9da uyandı,kahvaltısını ettirdim, bende kahvaltı ediyorum şuan.en geç 1 saate uyur ben de kendimi yataga atarım inşş.
ovvv sen tontiş tontiş güzel oldun annesi, yanaklar da al al, yirim senimeryhabalar herkese.geç oldu ama selene nice güzel mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
beyzacım hadi hayırlısı.dilerim muradına eresin.
ayşeemm allah kavuştursun.
pınar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
kııızzz zeytin nasılsın.anacım sorma bende çok kilo aldım üstüne üstük emzirmediğim halde veremiyorum.gerçi diyet rejim falanda yapmıyorum.amaannn ne yapayım.
saol canım, ayh sen söyleyince aklıma geldi gercekten ben rüyamda kızımı dogurmusum da hemen hamile kalmısım, eşimle ailelerle görüşüyoruz nasıl yapsak, ne etsek diye, ahaha hayra cıksın inşallah.
ovvv sen tontiş tontiş güzel oldun annesi, yanaklar da al al, yirim seni
eveeettt benim pamuğum 8 aylık oldu bugünnn:81:
maşallah nice 8 aylara yıllara inşallah
Maşallah topik şenlenmiş
gülsümün pamuğu 8 aylık olmuş maşallah
Pınarcım benim yengem doğum yaptığında hastaneden hediyeler getirdi kızına kardeşin yolladı dedi pek kıskançlık olmadı aralarında inşallah olmaz cnm
Sinem baya zorlanıyorum verirken ama olsun sonuçta bebeğim iyi olsunda önemli olan o ben süt verirken pek diyet falan yapmadım zaten az yediğin an süt azalıyo hemen farkediyo ama hareketimi arttırdım evde falan dans falan ediyodum şimdi spora gidiyorum daha 1 kg verdim ama azimliyim vercem inşallah hem sen uzunsun farkedilmez o kadar sıkma canını
amin canım hepimizinkini esirgesin ee beyazıt beyi de görelim aramızda 1 ay var sinemcim kiloları ben de takmıyorum vella toplamda 10 kilo vermem lazım enn az ama şimdilik beklemede.şebbooo
canım maşallah meleğine yaa çok tatlı olmuş allahım esirgesin
saol bitanem darısı sana olsun inşallah. madem öyle çok çalışın emiyok canım ya kullanmadım bu sefer sadece dr ne diyosa onu yaptım bakalım hayırlısı
maşallah şebnemcim çok tatlıı bu bebiş sarı sarı yesinler onu mis kokulu
saol canm benim ben de aynen öyle mutlu oluyorum ki özellikle zor bulup mutlu sona kavuşanlara ayrı seviniyorum ne yalan söyliyim. çok şükür allaha.amiiinnn beyzacım, inşallah güzel haberlerini almamız cok yakındır, sımsıkı annesine tutunmus bir tombiş olsun bebeğin allahın izniyle
şebocummmmm maşallah, kırkbir kere maşallah, canım ne büyümedi sanıyosun kocaman erkek olmus mert bey, allahım nazarlardan saklasın, maşallah, nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz böyle neler yasadıgımızı konustugumuz arkadaslarımın rabbim yüzünü güldürmüş, bunları görünce, allah bagıslasın canım benim. sağlıkla buyüt bebeğini.
zeytinim boşver sütün bol olsun da nasıl olsa verirsin kiloları, takılma bosver, sağlık olsun
amin canım hepimizinkini inşallah. elanın güzel yanaklarınıöp benim içinaz kaldı ya ben bile inanamıyorum,son günler geçmek bilmiyor o ayrı sinemcim. inş ela kıskanmaz yoksa kendimi çok kötü hissederim sanki onu diğerinden ayırmış gibi( şimdilik karnımı seviyo öpüyo "kardess kardess" diye ama bilmiyorum çıkınca napar.kiloları dert etme canım,ben 10. ayda hamile kaldığım kilonun altına düşmüştüm,sen emziriyosun sakın diyete falan girim deme he
allah kavuştursun bitanem, neyseki 3 günlükmüş,ben de eşimden ayrı kalmaya dayanamıyorum.baba kuzusuydum evlenmeden önce, şimdi koca kuzusu oldum ehehhee
Şebiiiiiiiiim maşallah oğluşunaa, sapsarı yerim ben onuu.allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin sıpalarımızı inş.
bu arada kızlar, hepinizee günaydınn. ela hanım 9da uyandı,kahvaltısını ettirdim, bende kahvaltı ediyorum şuan.en geç 1 saate uyur ben de kendimi yataga atarım inşş.
şeboooooo anaaammm maşallah kırkbinkere.yerim tosununu.
eveeettt benim pamuğum 8 aylık oldu bugünnn:81:
Maşallah topik şenlenmiş
gülsümün pamuğu 8 aylık olmuş maşallah
Pınarcım benim yengem doğum yaptığında hastaneden hediyeler getirdi kızına kardeşin yolladı dedi pek kıskançlık olmadı aralarında inşallah olmaz cnm
Sinem baya zorlanıyorum verirken ama olsun sonuçta bebeğim iyi olsunda önemli olan o ben süt verirken pek diyet falan yapmadım zaten az yediğin an süt azalıyo hemen farkediyo ama hareketimi arttırdım evde falan dans falan ediyodum şimdi spora gidiyorum daha 1 kg verdim ama azimliyim vercem inşallah hem sen uzunsun farkedilmez o kadar sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?