amiiinnn beyzacım, inşallah güzel haberlerini almamız cok yakındır, sımsıkı annesine tutunmus bir tombiş olsun bebeğin allahın izniyle
şebocummmmm maşallah, kırkbir kere maşallah, canım ne büyümedi sanıyosun kocaman erkek olmus mert bey, allahım nazarlardan saklasın, maşallah, nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz böyle neler yasadıgımızı konustugumuz arkadaslarımın rabbim yüzünü güldürmüş, bunları görünce, allah bagıslasın canım benim. sağlıkla buyüt bebeğini.
zeytinim boşver sütün bol olsun da nasıl olsa verirsin kiloları, takılma bosver, sağlık olsun
Günaydın kızlar herkese nasılsınız bakalım
Sinemcim beyzacım hoşgeldiniz
Sinemcim ye gitsin sonra verirsin sütün önemli bak ben spora gidiyorum büyüsün sende gidersin sabret tatlım
Beyzacım inşallah yakın zamanda bebişine kavuşursun cnm Allah ım emeklerini boşa çıkarmasın
meryhabalar herkese.geç oldu ama selene nice güzel mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
beyzacım hadi hayırlısı.dilerim muradına eresin.
ayşeemm allah kavuştursun.
pınar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
kııızzz zeytin nasılsın.anacım sorma bende çok kilo aldım üstüne üstük emzirmediğim halde veremiyorum.gerçi diyet rejim falanda yapmıyorum.amaannn ne yapayım.
beyzacım günaydın cnm. inş bu ay bebişin göbüşüne düşer,yumurtaların çatlamış, bolca çalışma yapsaydınızallahım gönlünüze göre versin, bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş.
kız ayşe oğlun gecenin o saatine kadar ayakta mı...benimki en geç 11 de uyur oda en geçi...10-10:30 gibi uyumuş olur genelde..sabah ta 9-9:30 gibi kalkar..çok şükür ki uykumuz düzene girdi...öğlen de 2 saat kadar uyur...işte böyle..şimdi de uyuyo tospaam...
asiyecim bugün tüm eski pantolon kapri etek ne varsa çıkardım denedim...ve hepsi oluyo sadece bir kaçı göbekten sıkıyo..5 kilo işimi görecek ama bakalım verebilecek miyim...
beyzacım çatlayan yumuşların inşallah reddetmemiştir spermacıkları...ve bu ay güzel meleğinin geldiği haberini inşallah verirsin bizlere...
ayşee dimek kocan 3 gün yok..bende eşim gidince elimi kolumu kaybetmiş gibi olurum...o benim herşeyim allahım onları başımızdan eksik etmesin..olacaksa da bu kadarcık ayrılıklar olsun gülüm...allah kavuştursun hayırlısıyla...
gülsüm senin de tontişin 8 aylık olmuş maşallah kuzuma...sünnet bölümünde ne zaman sünnet ettirelim diye sormuşsun..bence bebekken düşünüyosan daha da geç kalmadan yaptır derim...kuzey 3.5 aylıkken oldu..çok rahat atlattık tam 3 günde iyileşti ama tabi kuzey hareketli değildi yatıyodu o aylarda...hareketlenince zor olur kesin...
adaşş sen nerelerdesin..esma da yok dünür dee...hadi bi gelin gariii...
topiğimin tüm güzel anneleri ve onların cennet kokulu melekleri...hepinizi kocaman öptüm kendim ve oğlum adına...
slm arkadaşlar. kontrolümüz vardı bugün,plasentamız yaşlanmış iyice ve dr riske etmek istemedi, p.tesi alacaktı ama hastane uygun değilmiş, yarın sabah 10da ameliyata gireceğim allahın izniyle.agdacıya zor yetiştim düşünün artık. dualarınızı eksik etmeyin emi.bu arada azra nil 2700 çıktı,geçen de 2700 çıkmıştı yanlış ölçmüşüm demekki dedi. hayırlısı olsun artık ne yapalım. annem mersinden yola çıktı, uçak korkusu olduğu için otobüsle geliyor 13 saat sürecek yolculuk, 2 ayak bi pabuca bizim tabi. neyse kızlar inş hastaneden çıktıktan sonra haberleşiriz,sağlıcakla kalın, kendinize ve yiğenlerime iyi bakın.hepinizi çok seviyorum mucukksss
anca zaman bulabıldım
asısım sevenseas ver tadı portakallı ve iğrenc değil ama bıraz gec oldu sankı yazın ağır gelebılır canım
Valla sıcaklarda ağır gelır canım mınadex denesene bı alda
kolay gele dunurum
adaşım enginar dolması ne kız ..
ya kızlar bebelere yaptığımız yemekleri üstüste en fazla 2 gün mü yediriyorsunuz yoksa 1 gün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?