İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm fıstıklar nasılsınnız ayyyyy kimlerr gelmiş ben yokken buralara
şebbom canım yakışıklı oğlunla gelmişin maşallah bu çok tatlı yaaa ayrıca ben sana benzettim ama rabbim sağlıklı uzun ömür versin
emelim geçmiş olsun canım hemoroid iğrenç birsey bende yaşadım geceleri ağladığımı biliyorum bir an önce kurtul
selen hanımda doğum günü geçmiş mutlu yıllar yaramaz
pınarcığım azra nili saıkla kucağına al canım
sinemiğim hoş geldin cnm oğlusun büyümüş maşallah
kızlar son sayfaları okuyamadım::))) hepinizi öpüyorummmmmmm

slm arkadaşlar. kontrolümüz vardı bugün,plasentamız yaşlanmış iyice ve dr riske etmek istemedi, p.tesi alacaktı ama hastane uygun değilmiş, yarın sabah 10da ameliyata gireceğim allahın izniyle.agdacıya zor yetiştim düşünün artık. dualarınızı eksik etmeyin emi.bu arada azra nil 2700 çıktı,geçen de 2700 çıkmıştı yanlış ölçmüşüm demekki dedi. hayırlısı olsun artık ne yapalım. annem mersinden yola çıktı, uçak korkusu olduğu için otobüsle geliyor 13 saat sürecek yolculuk, 2 ayak bi pabuca bizim tabi. neyse kızlar inş hastaneden çıktıktan sonra haberleşiriz,sağlıcakla kalın, kendinize ve yiğenlerime iyi bakın.hepinizi çok seviyorum mucukksss

gunaydınlar kımseler yok tabıkıde
sebosum masallah meleğin kocaman olmus
gulsumde gelmıs hos gelmıs
pınarım bu saatlerde azra nili kucağına almıstır allah analı babalı buyutsun uzun omurler versın darısı aysenın basına
beyazcım hayırlısıyla senınde kucağın kısa zamanda dolar ınsallah
ayse napan kuzucuk cok yaramaz dımı buyudukce sende gırmez oldun
mervecım nısa nasıl sen nasılsın
asısım sıze gecmıs olsun
dunur sen nasılsın kuzum nasıl ohhh sıkılaş sıkılaş verırsın 5 kıloyuda sen
esmacım sen nasılsın batusun nasıl
ayse 3 gun uzaklık bısı değil canım kavusmsunuzsdur bıle ben yazana kadar allah ayırmasın
sınem emel aylin ve unuttuklarım varsa af ola sızler nasılsınız

pınarcım umarım sen ve azra iyisinizdir...rabbim güzel bahtlı eylesin...4 kişilik çekirdek ailenle uzun yıllar mutlu ve huzurlu yaşayın inşallah...

pınarcım umarım mis kokulu yavrun sağlıkla kollarındadır canım HOŞGELDİN AZRA BEBEK

Günaydın herkese. İyi haftalar olsun

Pınar doğurdu mu acep azra nil ile nasıllar merak ettim. İnşallah iyilerdir. Allah ömür boyu sağlıklı mutlu etsin sizi. Azra Bebek hoşgeldin...

kızlar nasılsınız pınarım mis kokulun kollarındadır artık
allahım analı babalı büyütsün darısı diğer hamişlere ve
bebek sahibi olmak isteyen herkese

esma seher aylin beyza mervişler asiş gülsüm ayşeler
şebbo emeller adaşım raziş
unuttuklarım varsa affola hepinizi çok özledim yaaa
arada girmeye çalışırım yine
öpüldünüz kocaman :82:

Tekrar merhaba kızlar Haftasoınu doktora gttik biz asya çok iştahsız pey bişey yediremiyoruz doktoru da 1 kilosu eksik dedi ve balık yağı yazdı siz kullandınız mı balık yağı versem mi vermesem mi bide kullandıysanız hangisini kullandınız yardımcı olabilirseniz sevinirim.

anca zaman bulabıldım
asısım sevenseas ver tadı portakallı ve iğrenc değil ama bıraz gec oldu sankı yazın ağır gelebılır canım

bende anca geldim dünür sen gibi...malum pazartesi temizlik günü..bi de yemek işi ve kuzey sıpası eklenince üstüne..sabahtan beridir kıçımı yeni koydum yere..çay demledim sizlere bakiim dedim..umarım saltanatım kısa sürmez..kuzucuk az daha uyusun yaa...dinleneyim yoruldum valla...bu işin içinde bi de enginar dolması yaptım..kayınpeder almış getirdi..adam istemiş yazık yapiim dedim ama yoruldum anam...zaten ev hafta sonu aldı başını gitti..temizleyene kadar canım çıktı...

Valla sıcaklarda ağır gelır canım mınadex denesene bı alda
kolay gele dunurum

Valla sıcaklarda ağır gelır canım mınadex denesene bı alda
kolay gele dunurum

Günaydın cnm Minadex te balık yağı mı farklı mı 1 kg eksiği var asyanın da bide iştahsız işe yarar mı?
Çok sordum ama cnm aklım karıştı. Sağol verdiğin cevaplar için.

selam kızlar ben pınarı aradım ama açmadı mesaj attım .. azra nil dünyaya aramıza hoşgeldinn

adaşım enginar dolması ne kız ..

ya kızlar bebelere yaptığımız yemekleri üstüste en fazla 2 gün mü yediriyorsunuz yoksa 1 gün mü

selam hatunlarrr.... Hafta sonu kayınvalidedeydik.. O nedenle gelemedim...
Öncelikleee Azra Bebek hoşgeldin dünyaya.. Sağlıklı mutlu analı babalı bir ömür sür inşallahhh...
Mert paşaaaa maşallahhhhhh benım damadıma.. Oğlan sarı kız kumral yakıştılar şebo
Selennnn nice yaşlara... umarım bu sene anneyi çok üzmezsin Sağlıklı mutlu uzun nir ömür dilerim..
Gülsüm maşallahh oğlun 8 aylık olmuş daha nice 88 lere
Ayşem valla ne güzel anlatmışsın senın cucuyu Allah kolaylık versin canım..
Sinem hoşgeldin canım. Beyazıt paşada kocaman olmuş maşalllahhh..Resim isteriz..
Çetrefilim Allah kovuştursun diyeceğim ama kociş gelmiştir sanırım..
Beyzacım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz..Dualarımız seninle..
Mervem teyzem ve Nisa umarım iyisinizdir.. öpüyorum..
Mervecim senın yeni adın sıkı merve olsun yoksa yeni merve mi desek Maşallahh kuzey paşayada demek uykularımız düzene girdi. darısı başımıza..
Asiyecim, Asya kaç kg? Banada Alp zayıfmış gibi geliyor. Arkadaşlar balık yağı önerdi ama bende kullanmadım. Alp şu an 9600 kg.. Doktor normal dedi ama Naz ile kıyaslayınca zayıf kalıyor işte
Esmacım bitmedimi senın işler... Batu nasıl?
İkizdaşım sinemım sen gelmez oldun yine... Umarım iyisinizdir...
unuttuğum varsa affolaaaa..
son olarak ben birkaç gündür daha iyiyim. ama doktora gitmedim. Göstere göstere bir hal oldum bir cerrah görmemişti o da eksik kalsın dedim Alp de fena değil ama iştahımız yok hiç. Hiç birşey yemiyoruz. azı dişimizin yeri kabarmış sanırım onunda etkisi var.bizden haberler bu kadar.
vakit buldukça gelmeye çalışıyorum ama büyüdükçe de bulamıyorum

adaşım enginar dolması ne kız ..

ya kızlar bebelere yaptığımız yemekleri üstüste en fazla 2 gün mü yediriyorsunuz yoksa 1 gün mü

canım çorbalarını 1 gün ama sebze yemeklerini 2 gün yediriyorum. bu arada bende birşey sorayım. her öğünde tek çeşitmi yoksa daha fazla çeşit mi veriyorsunuz? ben genelde tek çeşit veriyorum. mesela şimdi uyansınlar yoğurt çorbası vereceğim 1-2 saat sonra da meyve vereceğim. sizler nasıl yapıyorsunuz?

bir soum daha olacak kızlar.. benim ikizlerin ellerine hala birşey verip yediremiyorum. yani kendi başlarına başedemiyorlar. yani elma, poğaca, kraker ne bileyim işte bunları henüz yiyemiyorlar. ısırabiliyorlar ama lokmanın büyüklüğünü ayarlayamadıkları için tıkanıyorlar. benımkilerdemi var bir sorun yoksa daha erken mi ? ellerine havuç felan veriyorum ama ısırıp ısırıp tükürüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…