İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlarr beyazıtın resimlerini ekledim bakmak isteyen albümümden bakabilirrr
ayşee nasılsın canım :82:

iyiyim canım, dur fototlarınıza bakayım:) sen de bebiş de iyisinizdir inşallah, işe başladın mı sinemcim sen?

iyiyiz canım bugün aşı olduk bakalım ne durumda
annem bakıyo bebeğe
sen nasılsın bebişin nasıl ismini ne koyacaksın
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin ve bütün hamişlerin canım

ayliinnnn canım çook sevindim...rabbim mis kokulunu koklamayı da nasip etsin inşallah...sağlıcakla doğur bitanem...

Aylincimmmm tebrik ederim... Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inşallahhhhhhhh...... Darısı Beyzanın olsun inşallahhhh
aminnn canım benimm, evet darısı beyzoşuma, inşallah çooooook kısa zamanda o da müjdeyle gelicek :)
sinoşummmmm aminn :)
ayşecimm kader arkadaşımmm :) Allah hepimizinkini bağışlasın canımmmm, sen de yolu kısaltmışsın maşallah :)
aylinimmmm canımm tey teyeee devammmmm(sen anladın onuuu)
:118::124:
ivett tey teyyyyyyyyy :)))
kızlarr beyazıtın resimlerini ekledim bakmak isteyen albümümden bakabilirrr
ayşee nasılsın canım :82:
du ben bi bakemm kuzuya
allahım sen anne olmak isteyen herkese evlat sevgisini yaşattır yarabbim amin
aminn..
kız bebiş aynı sen maşallah allahım korusun bütün melekleri
ivet ben de ayşeme benzetiyom
ayliinnnn canım çook sevindim...rabbim mis kokulunu koklamayı da nasip etsin inşallah...sağlıcakla doğur bitanem...
mervemm aminn canım, çok sağol :)

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
aylincim canım benim çok sevindim rabbim sorunsuz hamilelik yaşatsın bebişini sağsalim kucağına alırsın inşallah darısı beyzaya inşallah
ayşecim oğluşun kocaman olmuş maşallah
bizde hastayız oğluşumdan bana geçti öksürük boğaz enfeksiyonu çok fazla gelemiyorumokuyorum yazamıyorum beni idare edin oğluşuma ek gıda yedirebilmek için çok çabalıyorum değişik şeyler yapıyorum ama maalesef iki kaşık zorla yiyoz

aylincimmm çok sevindim canım allah mis kokulunu kucağına almayı da kısmet etsin inşallah. o kadar mutlu oldum ki ohhhhh çok şükür. darısı beyzanın başına olsun inşallahhhhh.

pınarcım allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin canım. kokla kuzunu benim için de.

boddi yoğun mu çalışıyosun kuzum az geliyorsun bakıyorum. kolay gelsin. batu ne diyo annemmm yerim onu ben kıyamam ne kadar oldu keseli sütten.

emelim geliyorum kız iki gündür görümcem bendeydi havalarda iyiydi dışarı falan çıktık o yüzden gelemedim gelcem inşallah oğlan dan vakit buldukça. damat sarı evet tam sarı bakalım sonra nolcak kumrala döncek mi? bizimde önümüzdeki ay ek gıdaya başlıcak dr çok heyecanlıyım bizimki kaşığa bi hevesli kan ilacı ve acd3 vitamin veriyorum ya kaşığı görünce hemen ağzını açıyo iyi bişey mi acaba kızlarr.

asiye üzülme canım bebekler işini bilirmiş acıkınca yerlermiş çok zorlamamak lazım yada çok sevdiği şeyleri mi yapmak lazım bilemiyorum tabi allah yardımcın olsun. hareketli de asyacık yakıyo demek yediklerini

merveler bu bebekler hiç yemiyo galiba ya kimi okusam yemiyo diyosunuz gözüm korktu valla. sizi ilgiyle okuyorum. kuzeyde sarı gördüğüm kadarıyla. nisa da bebek güzeli. valla bütün bebekler çok güzel allah hepsini nazarlardan korusun.

ayşemm alp erene maşallah kocaman olmuş kuzun ve evet sana acayip benziyo. maşallah oğluşuna.

cetrefilli ayşem insan inanamıyo ama o günler geliyo ama hala önümüzdeki günlerin geleceğine inanamıyorsun o başka tabi. ben de şimdi yemek yicekmi ay oturcak mı falan diyorum.

zeytincim bakcam şimdi bende resimlere

raziyecim seninde oğlun pek güzel maşallah ona

unuttuğum var mı acaba varsa affola

Son düzenleme:

Aylincimmmm tebrik ederim... Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inşallahhhhhhhh...... Darısı Beyzanın olsun inşallahhhh

kızlar bende aylinin bebişine kendim gibi sevindim beni de dualarınızda eksik etmediğiniz için çook teşekkür ederim bi bende hamile kalsam bizim grup tamamen anne olacak inş bende şafak 10 mayıs bakalım hayırlısıyla bekliyorum az kaldı

razişimm aminn, çok sağol :)
çok geçmiş olsun oğluşunla sana da tatlım, çabucak iyileşin inşallah
canımm benim amin, çok sağol :)

kızlar ikiz olma ihtimali var bu arada :)) hayırlısı

beyzoşummm benimm, sen de müjde ver inşallah, Rabbimden diliyorum... göbüşleri beraber büyütelim :)

öğlen iki kelam yazacaktım fırladı ayağa kuzey paşa..sadece aylinimi tebrik edebildim...beyzacım yürekten dua ediyorum senin içinde...inşallah bebeğin seninledir bitanem...
ayşe canım gerçekten sen bu yaramaz..zaten face de görmüştüm fotolarını...rabbim evlatlarımızı esirgesin kem gözlerden...maşallah alperen paşaya...
sinem ben göremedim beyazıt efeyi..arkadaşlık isteği gönderdim..galiba onun için görünmüyo albümün...
şebnemcim çok üstüne düştüğümüz için yemiyo bu veletler..aç bırak bak nasıl yiyecek ama içim elvermiyo..iymi yapıyorum kötümü bilemiyorum...daha çözemedim kendimi....bu arada evet kuzey de sapsarı..bi ara bende foto yükliim..epey oldu..kuzumun son halini görmediniz...
iki gündür bi tatlı yeme isteği var ki bende sormayın..bugün lokma döküldü apartmanın önünde saolsun kocam da almış bi tabak getirdi..3 tane yedim..alamadım kendimi...ama hala pişman olmadım allah sonumu hayır ede... :44:

O ne şanslıyım yahu kıza şimdiden damat buldum . :))))

Şaka bi yana bende aslında pek sallamıyorum kilosunu ama bişey yememesi üzüyo cnm beni. O da geçer herhalde acıkınca yer artık

Aylincim tebrik ederim cnm Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin. İnan ben yeni gördüm haberi sabah sabah süper bi haber oldu bana. Çok sevindim cnm benim ikizde olursa çifte güzellik olur

Beyzacım inşallah en yakın zamanda sende anne olursun cnm benim bak sırayla oluyo herkes seninde gününü Allah ım belirlemiştir sadece o günü bekleyeceğiz inatla demi cnm

Şebnemcim zaten çikolata , puding ve süt yiyo bisküvi yiyo ama yemek veya kahvaltı yemiyo hanfendi kaynımınoğluna benzedi iyice o da pek yemez. Ben sağlıklı büyüsün diye istiyorum yoksa zayıf veya kilolu farketmez zayıf olsa bi kız için daha iyi .

Razişim geçmiş olsun cnm benim inşallah yakın zamanda iyileşirsin.

Mervecim ben annem mantı yapmış yedim yarım tabak falan valla pişmanım cnm çıkıyo zaten sporda ne yapcaz böle ya bide ben hasta olamadım hala arada test yapmaya devam ediyorum negatif çıkıyo adet düzensizliği başladı gene bende diyorum doğum kontrol hapına geçeyim diye ama o da kilo aldırıyo ne yapcam bilemedim.Hasta olamamak ta kilo aldırıyo insana kararsızım.

Tüm kızlar öptüm sizi.

Sinemcim oğluşunu gördüm maşallah kocaman olmuş kız valla . Allah ım nazarlardan korusun

Ayşecim seninde oğluşunu gördüm valla sana çok benziyo sarı sarı kerata. Sizede nazar değmesin.

mervii kıs yoksa ikinci yola mı çıktı :)
amin asişimm :)

yok be aylincim..daha ben bu tospaayla başedemiyorum bi de 2. yola çıkmasın daha mümkünse...biraz zamanını beklesin..bak mesela şimdi küstük..yemeğini yemedi..hemde patates köfte kızarttım...yokk...yemedi..kızdım git yat dedim mutfakta ayaklarımın dibinde uyudu ben yemek yaparken..aman onun psikolojisi bozulmasın diye diye ben elden gidicem..bugün bağırdım valla..artık yemek sorunundan bıktım...içim daralıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…