kızlarr beyazıtın resimlerini ekledim bakmak isteyen albümümden bakabilirrr
ayşee nasılsın canım :82:
iyiyim canım, dur fototlarınıza bakayım:) sen de bebiş de iyisinizdir inşallah, işe başladın mı sinemcim sen?
aminnn canım benimm, evet darısı beyzoşuma, inşallah çooooook kısa zamanda o da müjdeyle gelicek :)Aylincimmmm tebrik ederim...Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inşallahhhhhhhh...... Darısı Beyzanın olsun inşallahhhh
sinoşummmmm aminn :)kızlarr aylinimmm canım çok sevindim allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
darısı beyzaya inş.
kızlar ilk fırsatta yükleyecem beyazıtın resmini
albüme 1 den sonra yükleyeyim barii
bakın tosumuna
öpüldünüz kocaman
ayşecimm kader arkadaşımmm :) Allah hepimizinkini bağışlasın canımmmm, sen de yolu kısaltmışsın maşallah :)
Allahım şükürler olsun, aylinim coooook sevindim , inanamazsın, oh beeee, binlerce şükür, senin de zamanın buymuss demek, canım benim, çok çok çok tebrik ederim. inşallah sağlıkla kucagına da alırsın, dualarım seninle. ayh eskilerden kimse kalmadı de mi, beyzacım hadi canım benim sıra sende hayırlısıyla
ivett tey teyyyyyyyyy :)))aylinimmmm canımm tey teyeee devammmmm(sen anladın onuuu)
:118::124:
du ben bi bakemm kuzuyakızlarr beyazıtın resimlerini ekledim bakmak isteyen albümümden bakabilirrr
ayşee nasılsın canım :82:
aminn..allahım sen anne olmak isteyen herkese evlat sevgisini yaşattır yarabbim amin
ivet ben de ayşeme benzetiyomkız bebiş aynı sen maşallah allahım korusun bütün melekleri
mervemm aminn canım, çok sağol :)ayliinnnn canım çook sevindim...rabbim mis kokulunu koklamayı da nasip etsin inşallah...sağlıcakla doğur bitanem...
selam kızlar önce Aylini tebrik ettim şimdi sıra sizde
Benımkileri uyuttum size bakayım dedim. yığınla ütüm var ama içimden yapmak gelmiyor. ev deseniz kalk gidelim diyor
Demek Nisa ve Kuzey de tek başlarına yemeyi pek beceremiyorlar. Bende benimkilermi öyle sadece diyordum. Merve2'cim dediğin gibi her bebek bir olmuyor biliyorum ama yine de kıyaslamadan edemiyor işte insan..
Mervem teyzem benimkiler akşam 20.30 gibi çorba yada sebze yemeği yerler. Daha sonra 22.30- 23.00 arası pirinç unu, irmik,ceviz,az şeker ve süt ile biberondan akacak şekilde sıvı mama yapıyorum onu yiyerek yatarlar. sonra sabaha kadar 6,30 - 7.00 ye kadar hiçbirşey vermiyorum. Gerçi Naz gece tekrar süt içiyor ama bazende içmiyor. Alp sabaha kadar birşey yemiyor.
Çetrefilim nerelerdesin? izin aldın evde yan gelip yatıyorsun değil mibu günlerin kıymetini bil..
Şebom bir geldin pir gittinHadi artık katıl aramıza...
Beyzacım sen nerelerdesin ? Son durumun ne ? Hayırlısı ile güzel haberler bekliyoruz senden de
Esmaaaa ne çok çalıştın böyle...Alışık değiliz sensiz topiğe..
Seher sen de yoksun Selen iki yaşında daha mı yaramaz oldu yoksa
Sinemim ikizdaşım sen gelemiyorsun ama ben yinede soracağım seni... Nasılsınız? Kızın yürüyormu?
Esraaaa sende bebekten fırsat bulup gelemiyorsun sanırım...
Nazmiye sende de durum aynı sanırım.. bakın bana iki bebekle bile az da olsa buradayım
Ayşeee senin cucu da uyumuyor sanırım sende yoksun yine...
Gülsümmm sen nasılsın ? Kaynanan ile oğlunun arası iyi miBabanne bakıyor değil mi?
Sinem Beyazıt a kim bakıyor? Resim isteriz bir ara sakın unutma..
Unuttuğum kalmamıştır umarım... herkesi
Aylincimmmm tebrik ederim...Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inşallahhhhhhhh...... Darısı Beyzanın olsun inşallahhhh
kızlarr aylinimmm canım çok sevindim allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
darısı beyzaya inş.
kızlar ilk fırsatta yükleyecem beyazıtın resmini
albüme 1 den sonra yükleyeyim barii
bakın tosumuna
öpüldünüz kocaman
Allahım şükürler olsun, aylinim coooook sevindim , inanamazsın, oh beeee, binlerce şükür, senin de zamanın buymuss demek, canım benim, çok çok çok tebrik ederim. inşallah sağlıkla kucagına da alırsın, dualarım seninle. ayh eskilerden kimse kalmadı de mi, beyzacım hadi canım benim sıra sende hayırlısıyla
slm kızlar nasılsınız
aylincim canım benim çok sevindim rabbim sorunsuz hamilelik yaşatsın bebişini sağsalim kucağına alırsın inşallah darısı beyzaya inşallah
ayşecim oğluşun kocaman olmuş maşallah
bizde hastayız oğluşumdan bana geçti öksürük boğaz enfeksiyonu çok fazla gelemiyorumokuyorum yazamıyorum beni idare edin oğluşuma ek gıda yedirebilmek için çok çabalıyorum değişik şeyler yapıyorum ama maalesef iki kaşık zorla yiyoz
razişimm aminn, çok sağol :)slm kızlar nasılsınız
aylincim canım benim çok sevindim rabbim sorunsuz hamilelik yaşatsın bebişini sağsalim kucağına alırsın inşallah darısı beyzaya inşallah
ayşecim oğluşun kocaman olmuş maşallah
bizde hastayız oğluşumdan bana geçti öksürük boğaz enfeksiyonu çok fazla gelemiyorumokuyorum yazamıyorum beni idare edin oğluşuma ek gıda yedirebilmek için çok çabalıyorum değişik şeyler yapıyorum ama maalesef iki kaşık zorla yiyoz
canımm benim amin, çok sağol :)aylincimmm çok sevindim canım allah mis kokulunu kucağına almayı da kısmet etsin inşallah. o kadar mutlu oldum ki ohhhhh çok şükür. darısı beyzanın başına olsun inşallahhhhh.
pınarcım allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin canım. kokla kuzunu benim için de.
boddi yoğun mu çalışıyosun kuzum az geliyorsun bakıyorum. kolay gelsin. batu ne diyo annemmm yerim onu ben kıyamam ne kadar oldu keseli sütten.
emelim geliyorum kız iki gündür görümcem bendeydi havalarda iyiydi dışarı falan çıktık o yüzden gelemedim gelcem inşallah oğlan dan vakit buldukça. damat sarı evet tam sarı bakalım sonra nolcak kumrala döncek mi? bizimde önümüzdeki ay ek gıdaya başlıcak dr çok heyecanlıyım bizimki kaşığa bi hevesli kan ilacı ve acd3 vitamin veriyorum ya kaşığı görünce hemen ağzını açıyo iyi bişey mi acaba kızlarr.
asiye üzülme canım bebekler işini bilirmiş acıkınca yerlermiş çok zorlamamak lazım yada çok sevdiği şeyleri mi yapmak lazım bilemiyorum tabi allah yardımcın olsun. hareketli de asyacık yakıyo demek yediklerini
merveler bu bebekler hiç yemiyo galiba ya kimi okusam yemiyo diyosunuz gözüm korktu valla. sizi ilgiyle okuyorum. kuzeyde sarı gördüğüm kadarıyla. nisa da bebek güzeli. valla bütün bebekler çok güzel allah hepsini nazarlardan korusun.
ayşemm alp erene maşallah kocaman olmuş kuzun ve evet sana acayip benziyo. maşallah oğluşuna.
cetrefilli ayşem insan inanamıyo ama o günler geliyo ama hala önümüzdeki günlerin geleceğine inanamıyorsun o başka tabi. ben de şimdi yemek yicekmi ay oturcak mı falan diyorum.
zeytincim bakcam şimdi bende resimlere
raziyecim seninde oğlun pek güzel maşallah ona
unuttuğum var mı acaba varsa affola
kızlar bende aylinin bebişine kendim gibi sevindim beni de dualarınızda eksik etmediğiniz için çook teşekkür ederim bi bende hamile kalsam bizim grup tamamen anne olacak inş bende şafak 10 mayıs bakalım hayırlısıyla bekliyorum az kaldı
unuttuğumu buldum.. Asiyeeee..
Canım Asyanın kilosu çokda düşük değil sanırım.. Boşver sağlıklı olsunda kiloyu ne yapacak
Benım oğlumda zayıf ...Çıtır bir kız arıyorduk..Bari Asya yı alalım
mervii kıs yoksa ikinci yola mı çıktı :)öğlen iki kelam yazacaktım fırladı ayağa kuzey paşa..sadece aylinimi tebrik edebildim...beyzacım yürekten dua ediyorum senin içinde...inşallah bebeğin seninledir bitanem...
ayşe canım gerçekten sen bu yaramaz..zaten face de görmüştüm fotolarını...rabbim evlatlarımızı esirgesin kem gözlerden...maşallah alperen paşaya...
sinem ben göremedim beyazıt efeyi..arkadaşlık isteği gönderdim..galiba onun için görünmüyo albümün...
şebnemcim çok üstüne düştüğümüz için yemiyo bu veletler..aç bırak bak nasıl yiyecek ama içim elvermiyo..iymi yapıyorum kötümü bilemiyorum...daha çözemedim kendimi....bu arada evet kuzey de sapsarı..bi ara bende foto yükliim..epey oldu..kuzumun son halini görmediniz...
iki gündür bi tatlı yeme isteği var ki bende sormayın..bugün lokma döküldü apartmanın önünde saolsun kocam da almış bi tabak getirdi..3 tane yedim..alamadım kendimi...ama hala pişman olmadımallah sonumu hayır ede... :44:
amin asişimm :)Aylincim tebrik ederim cnm Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin. İnan ben yeni gördüm haberi sabah sabah süper bi haber oldu bana. Çok sevindim cnm benim ikizde olursa çifte güzellik olur
Beyzacım inşallah en yakın zamanda sende anne olursun cnm benim bak sırayla oluyo herkes seninde gününü Allah ım belirlemiştir sadece o günü bekleyeceğiz inatla demi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?