günaydın güzeller nasılsınız bakalım yarın nete giremem o yüzden şimdiden kutlayayım dedim
anne olmak için bekledik sabreddik ama rabbim hepimizi gördü bu güzel duyguyu bizlere yaşattı şimdi başda beyza olmak üzere bu güzel duyguyu rabbim isteyen herkese yaşatsın
ve sizler benim çıtır annelerim hepinizin anneler günü kutlu olsun batuda kutluyo anneler gününüzü öpüyorum sizi
aaa evettt kıslar tahminleri olan varsa alalım :) hayırlısı olsun sinoşum en başta tabi ama ikizse bi kız bi erkek fena olmazdıcanım sağol seninkini çok merak ediyorum bakalım tek mi çift mi
ama ikiz olacak 1 kız 1 erkek
teksede erkek olacak sanki içime öyle doğuyo ilk cinsiyet tahmini benden
sen usg de 12 haftalıkken falan esmaya gönder o tahmini güzel yapıyo hatta biliyo benimkini bilmişti
çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum emelcim.. ama doktor tedavi sırasında çoğul olma ihtimali var dediğinden beri hayırlısını diledim.. eskiden çok korkardım ikiz hamileliğinden de, anneliğinden de ama malum bende endometriozis var ve tekrarlama ihtimali hep var,(dilerim tekrarlamaz) o yüzden artık çok sıcak bakıyorum :) hatta bu fikre öyle alıştımki eşimle konuşurken hep çoğul konuşuyorum :))) ultrasonda tek çıkarsa üzülebilirim o derece alıştım :)))selam kızlarrr..
Aylincim Allahım gönlüne göre versin. inşallahh ikizdir..Topikte ikiz anaları üçlerizSinem sen ve ben..
ama bak şimdiden söyleyim çok zorkan değerlerin kaç çıktı hayatım.. Ayrıca hangi hastanede tedavi gördün. Sen Çubuk 'ta oturuyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam değil mi ?
tamamen silinemiyo da değişiklik yapabilirsin, ...................... yap silmiş olursun..kızlar birşeyu soracağım. eski mesajlarımızı nasıl silebiliriz.. Ya da silebiliyormuyuz? Araştırdım ama bulamadım.. Bilen varsa yazsın
mervem uzmanlar hep zorlamayın diyolar ama eminim bunu yapmak çokkk zordur.. uzmanlar iyi konuşuyolar da kolay diilki annelere.. ama biraz kendimizi tutmamız lazım sanırım iyilikleri için.. ben de çok üstüne düşerim diye endişeleniyorum, eşimi tembihliyorum, beni uyar diye..ne var ne yok canlar...ben dün itibariyle kuzeyin yemek problemi için zorlamamaya kendimce söz verdim..bakalım kendimi tutabilecekmiyim..istediği zaman istediği kadar yiyo...sabah 5-6 lokma sucuklu tost yedi..öğlen de yarım kase kadar pilav...uyuyo şimdi..bakalım kalkınca yemek yemek isteyecekmi..içim gidiyo aslında bişey almıyo vücut diye ama zorlayarak oynayarak nereye kadar...yemekten soğudu iyice..bakalım serbest bıraktım biraz...bizden haberler bu kadar...
aşılamadan sona 18. gün değerim o :) maşallahı var di mi, hayırlısı olsun.. yerim ben seni, sen yetiş bana :)Aylincim maşalllahhh o ne değer öyleKız dördüz olmasın Benımki 247 felandı sanırım.Kaç haftalıklı hatırlamıyorum ama transfer sonrası 11.gündü sanırım... Allahım gönlüne göre versin.. İnşallahhh ikizdir o zaman.. Seninkiler doğana kadar benımkiler büyüyecek yardıma gelirim
canım mesajı düzenleme paneli miydi, ordan değiştirebiliyosunya, sil yazdıklarını yerine nokta nokta falan yap diyorum yaniaylincim nerde ............... yapacağım da silinecek mesaj yapamadım yahu
Mervecim eski mesajlarımı silmek istememin nedeni kötü olayım var ya o.. biliyorsun kimse bilmiyor siz hariçBazı arkadaşlar kk ya takılıyormuş ne bileyim beni tanırlar felan, o nedenle silmek istiyorum..
günaydın canlarım güzel annelerim hepinizin anneler gününü kutlarım sağlıkla ve analı babalı
evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin mevlam
aylin canım seneye bu zamanlar meleğin yada meleklerin kucağın da olurlar inş.
beyzam sende seneye bu zaman doğurmuş olursun inş. rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ettsin vatan millete hayırlıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?