İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın güzeller nasılsınız bakalım yarın nete giremem o yüzden şimdiden kutlayayım dedim
anne olmak için bekledik sabreddik ama rabbim hepimizi gördü bu güzel duyguyu bizlere yaşattı şimdi başda beyza olmak üzere bu güzel duyguyu rabbim isteyen herkese yaşatsın
ve sizler benim çıtır annelerim hepinizin anneler günü kutlu olsun batuda kutluyo anneler gününüzü öpüyorum sizi

ben de heppinizin anneler gününü kutlarımm, Allah evlatlarımızı bağışlasın, sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
darısı beyzoşuma ve tüüm isteyenlere olsun inşallah, tez vakitte...

aaa evettt kıslar tahminleri olan varsa alalım :) hayırlısı olsun sinoşum en başta tabi ama ikizse bi kız bi erkek fena olmazdı
inşallah 12 haftalık oluruz da esmoşa sorarım :)
çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum emelcim.. ama doktor tedavi sırasında çoğul olma ihtimali var dediğinden beri hayırlısını diledim.. eskiden çok korkardım ikiz hamileliğinden de, anneliğinden de ama malum bende endometriozis var ve tekrarlama ihtimali hep var,(dilerim tekrarlamaz) o yüzden artık çok sıcak bakıyorum :) hatta bu fikre öyle alıştımki eşimle konuşurken hep çoğul konuşuyorum :))) ultrasonda tek çıkarsa üzülebilirim o derece alıştım :)))
kan değerim ilk 4+4 te bakıldı 4531 çıktı.. doktor tek olmadığını düşünüyorum dedi.. senin kaç çıkmıştı? canım ben zekai tahir burak hastanesinde bi doçente gidiyorum, çok şükür Allahıma doktorumdan memnunum..
kızlar birşeyu soracağım. eski mesajlarımızı nasıl silebiliriz.. Ya da silebiliyormuyuz? Araştırdım ama bulamadım.. Bilen varsa yazsın
tamamen silinemiyo da değişiklik yapabilirsin, ...................... yap silmiş olursun..
mervem uzmanlar hep zorlamayın diyolar ama eminim bunu yapmak çokkk zordur.. uzmanlar iyi konuşuyolar da kolay diilki annelere.. ama biraz kendimizi tutmamız lazım sanırım iyilikleri için.. ben de çok üstüne düşerim diye endişeleniyorum, eşimi tembihliyorum, beni uyar diye..

cennetin bile ayaklarımızın altında olduğu bu kutsal annelik duygusunu bana tattıran yüce mevlama sonsuz şükürler olsun...isteyen dileyen tüm yürekler bu güzelliği yaşasın inşallah...bu yolda başından beri beraber yürüdüğüm yol arkadaşlarım kardeşlerim...HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

selam kızlarrr........
Hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN..... Benden önce kutlayan Esma'ma Batuşuma ve Merve2 ciğime çokkk teşekkür ederim...

Aylincim maşalllahhh o ne değer öyle Kız dördüz olmasın Benımki 247 felandı sanırım.Kaç haftalıklı hatırlamıyorum ama transfer sonrası 11.gündü sanırım... Allahım gönlüne göre versin.. İnşallahhh ikizdir o zaman.. Seninkiler doğana kadar benımkiler büyüyecek yardıma gelirim

aylincim nerde ............... yapacağım da silinecek mesaj yapamadım yahu
Mervecim eski mesajlarımı silmek istememin nedeni kötü olayım var ya o.. biliyorsun kimse bilmiyor siz hariç Bazı arkadaşlar kk ya takılıyormuş ne bileyim beni tanırlar felan, o nedenle silmek istiyorum..

günaydın canlarım güzel annelerim hepinizin anneler gününü kutlarım sağlıkla ve analı babalı
evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin mevlam
aylin canım seneye bu zamanlar meleğin yada meleklerin kucağın da olurlar inş.
beyzam sende seneye bu zaman doğurmuş olursun inş. rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ettsin vatan millete hayırlıı

günaydın kızlaaaar

gecikmeli olarak tüm annelerin, anne adaylarının, anne olmak için bu yola baş koyanların anneler gününü kutlarım. bu eşsiz duyguyu tüm arkadaşlarımın tatmasını dilerim.

selamm
aşılamadan sona 18. gün değerim o :) maşallahı var di mi, hayırlısı olsun.. yerim ben seni, sen yetiş bana :)
canım mesajı düzenleme paneli miydi, ordan değiştirebiliyosunya, sil yazdıklarını yerine nokta nokta falan yap diyorum yani

amin sinoşum :)

kıslar kasık ağrısı hamilelikte oluyo di mi?? özellikle sağda var, bazen dizimi kaldığınca falan...

selam hatunlar..
Kimsecikler yok yine.. Bende bakayım hemen kaçacağım. Çocukları uyuttum, ütü yaptım şimdi biraz yemek yiyeceğim tabi uyanmazlarsa Sonra onlara yedirme savaşımız başlar..
Merve2 cim yeni kararından dolayı başarılar dilerim. Gazan mübarek olsun İnşallahh acıkınca yer kuzey paşa
Mervem teyzem resim ekleyince açıklamalı anlat da bende eklemeye çalışayım..bu arada canım sen kürtaj sonrası kaç gün sonra regl olmuştun.. Bende hala gelen giden yok kafayı yiyeceğim
Aylincim doktora ne zaman gideceksin? Ne zaman belli olacak ikizler Bu arada mesaj değiştirme panelini bulamadım Beceriksizim
hepinize kolay gelsinnnnn............ tek tek yazamadım ama herkesi öpüyorum

slm fıstıklar nasılsınız bakalım ben yine yoğun çalısıyorum bu gidişlede hep yoğun olacak gibi ekleyin minnoşlarıda görelim valla özledik yeğenlerimizi
umarım herkes iyidir yarın beyzanın günü inşallah güzel haberlerle gelir

selamlar...
bizde durumlar aynı..ama zorlamayınca biraz daha iyi yiyor gibi...en azından isteyerek açıyor ağzını...3 kaşık da yese kar..gerisini bitirsin diye zorlamıyorum..
dün kuzucum bana papatya toplamış babasıyla getirdi..açık havada kahvaltıdaydık...anneler günüm güzel geçti...sakiin ve huzurlu...umarım hepimizin güzel geçmiştir...
beyzacım inşallah yarın güzel haberler verirsin..

slm kızlar, doğumdan sonra hemen giremedim topiğe.. güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş.

Aylincim tebrik ediyorum seni ve eşini, inş sağlıklı bi gebelik geçirip,sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu.

Beyzacım darısı sana ve isteyen herkese olsun, umudunu kaybetme,Rabbim zamanı gelince verecek inş meleğini sana da.

Kızlar geçmişe söyle bi göz attım, her kes iyi çok sevindim.

Biz de iyiyiz,uykusuz günler geçirdik yavaştan düzelecek inş. Ela'm ben hastanedeyken terör estirmiş, eve dönünce de bi kaç gün yüzüme bakmadı,sonrasında da ateşlendi dra götürdük kanda ve boğazında enfeksiyon varmış.iyice huzursuzlandı,hiç bişi yemedi sürekli ağladı.bebeği her gördüğünde kucağıma gelmek istedi, bebeği yerin bırakıp onu kucağıma almaya çalışınca kaçtı vs. arkadaşlarım 1 hafta kaldılar bizimle sağolsunlar, onlar gidince annemle kalakaldık.ela hala ateşli,mızmız, kolay değildir onun için de tabi alışacaktır kardeşine.Bebişimin ismini Azra Nehir koyduk ismiyle yaşasın inş.şimdilik gaz problemimiz yok inş da olmaz.daha yazacağım çok şey var ilerleyen saatlerde yazabileceğim anca kızlar. hepinizi ve yiğenlerimi öpüyorum kocaman.

merhaba arkadaslarım
pınarcım allah analı babalı buuyutsun canınm saglıcakla elayada cok gecmıs olsun
esmacım sanad kolay gelsın bu ara yogunsun
dunurum dahada duzelır pasam ınsaalh yer
emelcım allah senınde yardımccın olsun ıkızlerle
mervecın nısosun resımlerını beklıyoruz
aylıncım guzel haberlerını beklıyoruz canım
beyzacın darısı senın basına
gulsum ayseler sınemler unuttugum varsa af ola
hepınızın anneler gununu kutluyorum
bıze gelınce bılg kaldırdık meydandan esın telefonumu degıstırdı ordan gırıyorum nete
bayadır o yuzzden yoktum anca buldum sayfayı ama artık daha sık ugrarım
selen tam gaz devam cadılıga goren allah sabır versın dıyyo o kadar yanl 2 yas asımızı olduj ası faslımız bıttı bıde yaz gelse tamamdır havalar hala bozuk baya uzun oldy cumle bozuklukları ıcın ozur dılerım ogrendıkce duzelıcek ınsaalah

slm fıstıklar nasılsınız bakalım ben yine yoğun çalısıyorum bu gidişlede hep yoğun olacak gibi ekleyin minnoşlarıda görelim valla özledik yeğenlerimizi
umarım herkes iyidir yarın beyzanın günü inşallah güzel haberlerle gelir

ooooooooooooooffffffff bir sürü yazdım hepsi gittttiiiiiii

Son düzenleme:
üüüffffffff bugün bu site beni deli etti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…