:)) annelik de çok zor ama çooook da güzel di mi, kolay gelsin mervim, 2. sırasını beklesin az daha :)yok be aylincim..daha ben bu tospaayla başedemiyorum bi de 2. yola çıkmasın daha mümkünse...biraz zamanını beklesin..bak mesela şimdi küstük..yemeğini yemedi..hemde patates köfte kızarttım...yokk...yemedi..kızdım git yat dedim mutfakta ayaklarımın dibinde uyudu ben yemek yaparken..aman onun psikolojisi bozulmasın diye diye ben elden gidicem..bugün bağırdım valla..artık yemek sorunundan bıktım...içim daralıyo...
esmoş aminn :) sağol yavrımmaylinciğim canııım benim çokkkkk sevindimm darısı sağlıkla kucağına almana canım benm
darısıda beyzamıza inşallah 5 gün kalmış inşallah sendende güzel haber alırız beyzacğıım
ayse alperene maşallah cidden aynı sen
şebbom 1 ayı geçti memişlere hasret benim oğlum ama iyi emdi
dünürüm gelin kızım nasıl alıştımı annesinin çalşmasına
emelim sen nasılsın canım sıpaların nasıl
asiye ve merve bende yürüyüşe başladım valla gitmiyo kilolar kalan kaldı kızlar spor evime ters bakalım yürüyüşde iyidir
çetrefilim sen ne yapıyorsun hazırlık nasıl gidiyo
kızlar benim işler çooook yoğun batu sıpası ne diyim artık öyle bi olduki anlatılmaz yaşanır:) rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
aminn merveee :)hemen yazıp kaçayımaymm kız uyanmadan aylinimmmmm canımmmmmmmmm inanılmaz sevindimmmmmmmmmmmmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı asip etsinnn maşallah:))))))))
beyzacımmm rabbim sanada yaşatsınnnnnnnn en kısa zamandaaaa canımmmmm
ayşemmm alperene maşallah aynı sen ciddennn
sinemim beyazıt kız gibi çocuk maşallah topluda çook tatlııııı
ayrıntılı yazmaya gene gelcem kızlar hepinizi çok öpüroummmm ben kaçarr
aylinciğim canııım benim çokkkkk sevindimm darısı sağlıkla kucağına almana canım benm
darısıda beyzamıza inşallah 5 gün kalmış inşallah sendende güzel haber alırız beyzacğıım
ayse alperene maşallah cidden aynı sen
şebbom 1 ayı geçti memişlere hasret benim oğlum ama iyi emdi
dünürüm gelin kızım nasıl alıştımı annesinin çalşmasına
emelim sen nasılsın canım sıpaların nasıl
asiye ve merve bende yürüyüşe başladım valla gitmiyo kilolar kalan kaldı kızlar spor evime ters bakalım yürüyüşde iyidir
çetrefilim sen ne yapıyorsun hazırlık nasıl gidiyo
kızlar benim işler çooook yoğun batu sıpası ne diyim artık öyle bi olduki anlatılmaz yaşanır:) rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
aminn kızlar bugünde ateşim 36,5 den 36,3 e düştü umutlarım da düşmeye başladı belim de ağırıyobakalım hayırlısı
aylinimm tabloda yapmışş yukarda bi yerde okudum sanki ikiz gibi bişey ne güzel olur ohh bi taşta 2 kuş
kız değişik derken nasıl değişik saçlı olduğu için öyle geliyodur belkisinem beyazıt efe ne kadar değişik bi bebek..çok tatlı maşallah...kuzu bunlar yaaa...rabbim esirgesin..
evet canım kız çocuğuna daha çok benziyo yüz hatları anası maşallah dana gibi yiyo süt olsun diyeee yarasın paşama sütüm allahım sağlıklı olsunlarda kilo falan önemli değil canlarımhemen yazıp kaçayımaymm kız uyanmadan aylinimmmmm canımmmmmmmmm inanılmaz sevindimmmmmmmmmmmmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı asip etsinnn maşallah:))))))))
beyzacımmm rabbim sanada yaşatsınnnnnnnn en kısa zamandaaaa canımmmmm
ayşemmm alperene maşallah aynı sen ciddennn
sinemim beyazıt kız gibi çocuk maşallah topluda çook tatlııııı
ayrıntılı yazmaya gene gelcem kızlar hepinizi çok öpüroummmm ben kaçarr
Sinemcim oğluşunu gördüm maşallah kocaman olmuş kız valla . Allah ım nazarlardan korusun
sağol asişim hepimizin meleklerini korusun mevlam sağlık versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Ayşecim seninde oğluşunu gördüm valla sana çok benziyo sarı sarı kerata. Sizede nazar değmesin.
hayırlısı mervem ama 2 iyidir heralde :))) evet evet, Rabbim hayırlısını bilir, neylerse güzel eyler...beyzacım gebelik belirtileri aynı regl belirtileri gibi..sen belirtilere takılma..rabbim inşallah OL demiştir...ama olmasa da devam bu yolda dimi canım..inatla..herkes birgün anne olacak..
aylin kuşum sen 1 isterken rabbim 3 gönderirmi bi de...zor olur ama çok güzel olur...herşeyin hayırlısı canım...görelim mevlam neyler..neylerse güzel eyler...
sinoş kese görünmesi lazım benim de ama toktor haftaya çarşamba çağırdı.. bi de pzt.ye kadar kongredeymiş zaten.. dün yine kan verdim değer güzel yükselmiş maşallah.. iki olabilir zannımcaaylin kızzz ultrasonda kesen ne zaman görünecekmiş benim 4+2 ikan göründü
ay merak ediyorum acaba 2mi 3 mü
eşmoş hayırlısı bakalım, haftaya belli olur inşallah kaçız :)günaydın kızlar nasılsınız sinemciğim beyazıt çok tatlı maşallah sağlıkla büyüsün
aylinciğim canım çok merak ettim bende şimdi ikizmi acaba üçüz zor olur ama ikiz olsa güzel olur bence
umarım herkes iyidir ben işime dönüyorum canlar öpüldünüz
asiş sana da tatlım, sağolGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.
maşallah kuzuya :)sinemciğim batuhan iyi artık iyice dillendi herşeyi konuşuyo çok inat ve yaramaz bi çocuk yemekde problemimiz yok şükür arada esiyorlar ama oda olur diyoorum süt içmemiz sorunlu bizimde bunu çözsem baska birsey istemiyorum
akşamları eve gidince resmen atcılık oynuyo benle yere düş diyo düşüyorum sonra biniyo sırtıma zıp zıp zıplıyo istersen kalkmak iste oğlum babanı düşür diyorum yok ile ben tualete alısıyoruz isde iyi gidiyo saağlımızda yerinde daha ne isterim allahdan
şimdi dudakdan öpme alışkanlığı basladı uzun uzun öpüyo anasıını oğlum
işde böyle bende ceple size bağlandım pcyle iş yapıyorummmm
günaydın kıslar
hayırlısı mervem ama 2 iyidir heralde :))) evet evet, Rabbim hayırlısını bilir, neylerse güzel eyler...
sinoş kese görünmesi lazım benim de ama toktor haftaya çarşamba çağırdı.. bi de pzt.ye kadar kongredeymiş zaten.. dün yine kan verdim değer güzel yükselmiş maşallah.. iki olabilir zannımca
eşmoş hayırlısı bakalım, haftaya belli olur inşallah kaçız :)
asiş sana da tatlım, sağol
maşallah kuzuya :)
sinoşş yaw maşallah senin kuzu da pek bi şeker :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?