İnatla bir gün ANNE olacağım !

allah biliyo siz bilmesenizde olur kaydirigubbakcemile3 dualarımda hep oldunuz herkes hamile kalana kadarda olacak.

güzelmişşşşşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkis
inşallah yapmak da nasip olur canımmmm:1hug:
ayşem bizimki uykuyu daha çok sever bence de ondan dedim uyanmaz bizimki işin en bu saatte diye. Bide bizimki mutlaka olur diyo kasma diyo sürekli oyüzden kalkmaz nasılsa olur erkenden işin ne der :roflol::roflol::roflol:
uykuyu bizimkide sever dee bebişi daha çok seviyo garibim 6 da kalk iş güç banyo ardından işe gitttt napsınnnnn yoksa normalde o saatte top patlatsan kalkmazzzzz:roflol::roflol::roflol:
buda güzelde benimki anlamaz çift çizgi ne tek çizgi ne diye.bide kaynana görürse der ıııııyyyyyyy pasaklı geline bahhh.:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

inşallah ayşeemm sağol.allah razı olsun.sizi seviyorum be gerçektn seviyorum.kızlar akşamdan beri bi başım dönüyo ara ara.şimdide oldu.

kızlar ben iyiyim normal oldum canlarım adetimi c.tesiye calışmalara başalrız galiba herif gitmeden bi başlasak kaydirigubbakcemile
ama sabah 6 da uyadurup işbaşı yaprıtmak lazım o zaman bizimkini

kızlar bana baygınlık geldi yine hoca başımda beraber çalışıyoruz off dedim artık adama hocam çok sıkıldım bi namaz arası verelim yolladım yaa ayyy bööö

olursada üzülme canım allah hayırlısını versin hepimize karnımızı kucağımızı boş koymasın

Kızlar KK da gezerken sizin sayfanızı gördüm bende çooook uzun zaman bekleyipte hamile kalabildiğim için yazdığınız yazılarda kendimi görür gibi oldum. İnşallah Allah hepinizin gönlüne göre verir.

canım gülsümüm seni çok iyi anlıyorum bitanem üzülme desemde üzülüyor insan allah sabır versin güzelim ama unutma bundada vardır bir hayır rabbim sabrımızı sınıyor

ya gülsümcüm üzülmesene beraber bi dahaki aya hamiş kalırız hem belki yerleşme kanamasıdır bırakma kendini hamile kalmasanda diğer ay olur inşallah

gülsümüm üzülmek yokkkklava:klava:klava:Allahım hayırlı zamanda sağlıklısını nasip etsinn bu ay olmadıysa bunda da vardır bir hayır canım Ondan gelene boynumuz kıldan ince ama umut da hep var dimiiiii moral olsun diye yazıyorum yanlış anlama ama hamile olduğunu öğrenip Allah korusun sonrasında yitirmek yada doğduktan sonra yokluğuna alışmak inan o kadar zor kiiiii Allahım verecek sana ve herkeze sadece zamanı gelmemiş inşallah fazla beklemezsin ve inşallahh torunlarını da sevmek nasip olur sana bana ve tüm herkezeeeee:1hug:
mart09 aminnn canım çok sağoll çizelgenden anlaşılmıyor bebişin doğdu mu hala hamişmisin ama Allah seni bebişinden ayırmasın ona hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin canımmmma.s.

ya gülsümcüm üzülmesene beraber bi dahaki aya hamiş kalırız hem belki yerleşme kanamasıdır bırakma kendini hamile kalmasanda diğer ay olur inşallah

sağolun inşallah asiye inşallah mayısta hep beraber.adına kurban olduğum allahım dilerim bu sınavıyla günahlarımızı affeder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…