alemsein gülsümcüm inşallah pozitif çıkarda şaşırtırsın kocişini canım benim
ben düşünemiyorum kociş nasıl tepki verir ama onunda yüzündeki o ifadeyi görmeyi çok isterim
güzelmişşşşşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkisherşeyi paylaştım bunumu paylaşmicam.şimdi testi yaptım pozitif çıktı inşallah.ona hiçbişey demiycem.onun yanında dicem bi arkadaşımı arayım ya uzun zamandır aramadım.tel alacam aramış gibi yapcem ve dicem naber nasıl canım falan bende iyi işte ne olsun bi değişiklik hamileyim teyze oluyon işte.ozaman koçişin yüz ifadesini merak ediyom.:roflol::roflol:
uykuyu bizimkide sever dee bebişi daha çok seviyo garibim 6 da kalk iş güç banyo ardından işe gitttt napsınnnnn yoksa normalde o saatte top patlatsan kalkmazzzzz:roflol::roflol::roflol:ayşem bizimki uykuyu daha çok sever bence de ondan dedim uyanmaz bizimki işin en bu saatte diye. Bide bizimki mutlaka olur diyo kasma diyo sürekli oyüzden kalkmaz nasılsa olur erkenden işin ne der :roflol::roflol::roflol:
buda güzelde benimki anlamaz çift çizgi ne tek çizgi ne diye.bide kaynana görürse der ıııııyyyyyyy pasaklı geline bahhh.:roflol::roflol::roflol:
hadi ya bekle bakalım sökecek mi canım inş. yerleşmedir de durur geri
gülsümcüm üzülme bitanem dur bakalım sinemin dediği gibi yerleşme lekesidir üzülme
ya gülsümcüm üzülmesene beraber bi dahaki aya hamiş kalırız hem belki yerleşme kanamasıdır bırakma kendini hamile kalmasanda diğer ay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?