canım kasık ağrısı oluyo canım sen dar şeyler giyme eğilip kalkıyoken dikket et canımselamm
aşılamadan sona 18. gün değerim o :) maşallahı var di mi, hayırlısı olsun.. yerim ben seni, sen yetiş bana :)
canım mesajı düzenleme paneli miydi, ordan değiştirebiliyosunya, sil yazdıklarını yerine nokta nokta falan yap diyorum yani
amin sinoşum :)
kıslar kasık ağrısı hamilelikte oluyo di mi?? özellikle sağda var, bazen dizimi kaldığınca falan...
yavrım ben de bulamadım :)))) ama ben hep kullanıyodumm nereye gitmişAylincim doktora ne zaman gideceksin? Ne zaman belli olacak ikizlerBu arada mesaj değiştirme panelini bulamadım Beceriksizim
slm fıstıklar nasılsınız bakalım ben yine yoğun çalısıyorum bu gidişlede hep yoğun olacak gibi ekleyin minnoşlarıda görelim valla özledik yeğenlerimizi
umarım herkes iyidir yarın beyzanın günü inşallah güzel haberlerle gelir
maşallah maşallah :)selamlar...
bizde durumlar aynı..ama zorlamayınca biraz daha iyi yiyor gibi...en azından isteyerek açıyor ağzını...3 kaşık da yese kar..gerisini bitirsin diye zorlamıyorum..
dün kuzucum bana papatya toplamış babasıyla getirdi..açık havada kahvaltıdaydık...anneler günüm güzel geçti...sakiin ve huzurlu...umarım hepimizin güzel geçmiştir...
beyzacım inşallah yarın güzel haberler verirsin..
amin canımmslm kızlar, doğumdan sonra hemen giremedim topiğe.. güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş.
Aylincim tebrik ediyorum seni ve eşini, inş sağlıklı bi gebelik geçirip,sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu.
Beyzacım darısı sana ve isteyen herkese olsun, umudunu kaybetme,Rabbim zamanı gelince verecek inş meleğini sana da.
Biz de iyiyiz,uykusuz günler geçirdik yavaştan düzelecek inş. Ela'm ben hastanedeyken terör estirmiş, eve dönünce de bi kaç gün yüzüme bakmadı,sonrasında da ateşlendi dra götürdük kanda ve boğazında enfeksiyon varmış.iyice huzursuzlandı,hiç bişi yemedi sürekli ağladı.bebeği her gördüğünde kucağıma gelmek istedi, bebeği yerin bırakıp onu kucağıma almaya çalışınca kaçtı vs. arkadaşlarım 1 hafta kaldılar bizimle sağolsunlar, onlar gidince annemle kalakaldık.ela hala ateşli,mızmız, kolay değildir onun için de tabi alışacaktır kardeşine.Bebişimin ismini Azra Nehir koyduk ismiyle yaşasın inş.şimdilik gaz problemimiz yok inş da olmaz.daha yazacağım çok şey var ilerleyen saatlerde yazabileceğim anca kızlar. hepinizi ve yiğenlerimi öpüyorum kocaman.
inşallah seherimmaylıncım guzel haberlerını beklıyoruz canım
beyzacın darısı senın basına
sağol sinoşumm anladım yavrı :)canım kasık ağrısı oluyo canım sen dar şeyler giyme eğilip kalkıyoken dikket et canım
beyzoşum hayırlısı olsun tabi ama hiç belli olmuyo tatlım ya.. ben de beklemiyodum..günaydın güzeller
kısa bi özet geçeyim
cuma günü itibariyle işten ayrıldım biraz dinlenmek bana da iyi gelecek
sanırım 1 haziran gibi yeni işime başlarım bu arada dinlenmiş olurum
bebiş meselesine gelince sanırım hamile değilim kırmızılar her ne kadar gelmemiş olsa da
pek umudum kalmadı testte çıkmadı malum ama kan tahlili yaptırmadım
içimden hiç de hamileymişim gibi gelmiyo açıkçası :) hayırlısı olsun diyorum
siz yinede dualarınızı eksik etmeyin ben inanıyorum bi gün gelecek ama işte vaktini bekliyo
MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
günaydın kızlarr aylinn bugün dr. gidecektin
güzel haberlerle gel inş.
kızlar evet, randevum akşam.. ama bugün sağ kasığım çok sancıyo sabahtan beri... çok korkuyorum.. aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama baya sancıyo, belime de vuruyo... inşallah önemli bişey diildir... dua edin bana..Aylin doktora gidecekmiş inşlallah hayırlı haberlerle gelir
aynı mesaj iki kere çıkmış...sildim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?