İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım kasık ağrısı oluyo canım sen dar şeyler giyme eğilip kalkıyoken dikket et canım

kızlarr nasılsınız canlarım evet bebiş resimleri bekliyoruz

dünür telefonunu güle güle kullan canım...selenime de cadı deme...annesi tam öğrenme zamanları olacak o kadar...
adaş ben anlatayım...imaje shack ten yükle resmi..sonra aç bizim sayfayı..konuya cevap ver de..açılan ekranda üstte yazı tipleri boyut falan yazıyo..onların en sağına doğru iki tane mavi ok var onun altında iki mavi top şekli var..üstüne gelince link ekle diyo zaten...ona basıp ekle yüklediğin fotoyu..cevabı gönder..oldu da bitti...umarım anlaşılır şekilde anlatabilmişimdir...
pınarcım güzel meleklerinle güzel günler yaşa inşallah..kaygana gelmedimi hiç...
esma canım kolay gelsin..dikkat et kendine yorgunluktan vücut direncin düşmesin...
hepinizi öptüm canlar...

adaşım süper anlatmışsın lakin eklemeye çalışıyorum

Could not upload your file diye uyarı veriyor

teyzemmmm sana msndende yazdım ama yazayım doktor 2aya olursun demişti tam 2.aya yakın olmuştum eğer olmazsan söktürücü ilaç verio doktor

selam kızlar....
Mervem teyzem aldım mesajını teşekkür ederim.. Beklemedeyim bakalım olmazsa haftaya annemlere giderim, onlar çocuklara bakar bende doktora... :)
Merve2 cim aynen teyzemin dediği gibi bende eklemeye çalıştım ama aynı mesajı verdi orayı da detaylı anlar bari
bugün yine pek gelen giden olmamış. Benımkiler gündüz yukarıdaki yaramaz komşumuz yüzünden uyumadılar. şimdi uyuttum size bakayım dedim. Birazdan yemek hazırlayacağım..
hepinizi öpüyoruzzz...

Mervecim maşallahh Nisa kocaman olmuş. Sanki benimkiler büyümüyormuş gibi Alp Bey de yürümeye başlasa bizde tek başımıza parklara gideceğiz ama maalesef henüz kıçını kaldırmıyor Hoşşş Naz daha kilolu ama kızım erken yürüdü. Oğlum tembel

selamm
Aylincim doktora ne zaman gideceksin? Ne zaman belli olacak ikizler Bu arada mesaj değiştirme panelini bulamadım Beceriksizim
yavrım ben de bulamadım :)))) ama ben hep kullanıyodumm nereye gitmiş
toktor yarın çohh heycanlıyımmm
maşallah maşallah :)
beyzoooooooooooooooşşşşşşşşşşş
amin canımm
kıs senin ikinci de doğdu mu maşallah 41 kere :) Allah analı babalı büyütsün, çoook güzel ömürler versin
aylıncım guzel haberlerını beklıyoruz canım
beyzacın darısı senın basına
inşallah seherimm
canım kasık ağrısı oluyo canım sen dar şeyler giyme eğilip kalkıyoken dikket et canım
sağol sinoşumm anladım yavrı :)

slm güzeller nasılsınız bakalım
dünürüm maşallah gelin kızıma nasıl büyümüs yüzük takılır olmus en yakın zamanda tek tasımızı alıp gelmek şart oldu
emelciğim senin oğlan yürümüyormu kızlar hızlı olur maşallah naza
dün annemler batuya bisiklet almışlar akşam bize geldiler aman bisikleti görünce bi sevindi anlatamam yüzünde gülücükler açıldı o mutlu oldukca ben daha çok mutlu oldum evde 2 bisikletimiz vardı ama bu büyük bizimki tam erkek bide geçen gün gezmeye gittik orda batudan 2-3 yaş büyük bi çocuk vardı çocuk bizimkini sıkıştırıyo batu çocuğa kafa tutuyo noluyo diye ben gittim müdahale etmeye beni kovdu sen git diye kendi işini kendi görüyo aynı anası valla hiç yardım istemiyor
işde bizden böyle kızlar

günaydın güzeller

kısa bi özet geçeyim
cuma günü itibariyle işten ayrıldım biraz dinlenmek bana da iyi gelecek
sanırım 1 haziran gibi yeni işime başlarım bu arada dinlenmiş olurum

bebiş meselesine gelince sanırım hamile değilim kırmızılar her ne kadar gelmemiş olsa da
pek umudum kalmadı testte çıkmadı malum ama kan tahlili yaptırmadım
içimden hiç de hamileymişim gibi gelmiyo açıkçası :) hayırlısı olsun diyorum
siz yinede dualarınızı eksik etmeyin ben inanıyorum bi gün gelecek ama işte vaktini bekliyo
MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...

Günaydın kızlar

Beyzacım iyi yapmışın bu arada kafanı dinlersin biraz. bebek te hayırlı zamanda gelsin inşallah

Aylin doktora gidecekmiş inşlallah hayırlı haberlerle gelir

Batunun yeni bisikleti hayırlı olsun.

Ben hala hasta olamadım kızlar 3 ay oldu gene mecbur ctesi doktora gidicem gene söktürücü yolları gözüktü bana kendisi gelmiyo benimki uğraştırıyo beni

beyzoşum hayırlısı olsun tabi ama hiç belli olmuyo tatlım ya.. ben de beklemiyodum..
yeni işin de hayırlı olsun, bakarsın hamile başlarsın işine :)
günaydın kızlarr aylinn bugün dr. gidecektin
güzel haberlerle gel inş.

Aylin doktora gidecekmiş inşlallah hayırlı haberlerle gelir
kızlar evet, randevum akşam.. ama bugün sağ kasığım çok sancıyo sabahtan beri... çok korkuyorum.. aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama baya sancıyo, belime de vuruyo... inşallah önemli bişey diildir... dua edin bana..

aylin canım bebişler içerde büyüyooo ondan ağrıyo
bak gelince gelişmeleri yaz biz merak ederiz seni
güzel haberlerle gel inş.

adaşım ve emelim..eskiden öyle yüklüyordum fotoları ama bende denedim siz öyle diyince olmadı..valla bilen biri bu 3 kuluna analatıversin sevabına...
beyzacım inşallah işin ve bebişin aynı anda gelir ve sevindirir seni bitanem...biraz dinlenmek iyi gelecektir sana...
aylin canım kanama olmadığı sürece korkma hayatım...kötü bişey olduğunun tek göstergesi kanama..inşallah pıt pıt kalbinide duyarsın bugün...güzel haberlerini bekliyoruz...
asiyecim adet olamamak da kötüdür eminim inşallah düzene girer..bedenin tepki veriyordur mutlaka..bakalım dr ne diyecek...spor nasıl gidiyor..
batuşum yeni bisikletini kazasız selametle kullansın inşallah...
bana gelince..yine geliyorlar üstüme bakalım bugün yaa hayırlısı...hiç acıkmazmı bi çocuk yaaaaa....

aynı mesaj iki kere çıkmış...sildim...

Son düzenleme:
aynı mesaj iki kere çıkmış...sildim...

canım kaç gündür bangır bangır bağırıyorum nasıl siliniyor mesajlar diye.. madem biliyorsun neden anlatmıyorsun yahuuu hadi bir zahmet yazıver

Aylincim kasık ağrıları olur merak etme. merveninde dediği gibi kanama olmadığı sürece korkma.. hadi ikizleri gör bakalım hayırlısı ile...
Mervem teyzem bugün yoksun resim eklemeyi beceremeyince gelmedin değil mi
Merve2cim seni iyi anlıyorum bazen benımkilerde öyle.. Ben en kolay reklamlar varken yedirebiliyorum. sende onu dene diyeceğim ama izlemediğim yol kalmadı diyeceksin değil mi? Allah sabır versin..
Asiyecim bencede bir doktora git artık 3 ay uzun bir süre..Hem onun sıkıntı ve şişkinliğide vardır sende.Şimdiden geçmiş olsun canım..
Çetrefilim nerdesin kızzzz? İzine ayrıldın unuttun burayı
Şebom ve ikizdaşımda gelmez oldu.. Kaçak sinem yardımcında var sen hala yoksun
Esmam Batunun bisikleti hayırlı olsun.. güle güle iyi günlerde kullanın... Anasının oğlu Kendi işini kendi yapar aslan tabiii
Beyzacım sıkma canını daha dur bakalım.. Evde dinelenecek olman güzel. Bakarsın dinlenirken gelir bebişin inşallahhhhh...
Ayşeee cucu seni bırakmıyor ve o nedenle gelemiyorsun değil mi?
herkesi öptüm daha yazacaktım ama <Naz carlıyor..

birde gecen akşam yazdım yazdım uzun uzun ama bilgisayarımda bi arıza var o kadar uzun yazana kadar kopuyorum internetten akıllandım kısa kısa yazıyorum

gecmişi okumustuum gecen aksam aylincim bebelerin ikiz mi
ayrıca hamileliğini tebrik ederim kucağına alman dileğiyle
birde kanaman olsa bile korkma ama hemen dr una danış
ben ilk iki ay resmen regl olmustum ...ama arkadasların dediği gibi kanama iyi bişey değil..onun dışında inan insan kendini dinleyip neler buluyorr canım

rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle canım
birde bebekler ikizse ekstra daha cok sıkıntın olmasıda normal

emoşum kız ikiz anası napıyon benimkızı sormusun daha yürümüyo iki elinden tutturup yürütüyor ve hiç sıkılmıyor yaaaahu..oğlumda tam bir fırlama inanamıyorum yaptıklarına bazen..galiba yemek konusunda biraz daha rahatım ben kızlar acıkınca rahat yiyiyorlar ama kızımın ölçüsünü bir tek ben anlıyorum bir kaşık fazla yese yediğinin tamamını çıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…