İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylin canım bebişler içerde büyüyooo ondan ağrıyo
bak gelince gelişmeleri yaz biz merak ederiz seni
güzel haberlerle gel inş.

kızlar, haber vermeye geldim, rahim içinde üç tane kese gördük karından ultrasonla, ikisi çok güzel, biri çok düzgün diil gibi, bi tanesinin kalp atışını gördük, diğeri de görünüyo gibiydi..
ancaaak bende hiperstimülasyon sendromu olmuş, sağ yumurtalık büyümüş baya, karın içinde bu yüzden sıvı toplanmış ve rahim dışında da keseye benzer bişe gördü dr, ama yumurtalığa ait doku da olabilirmiş, yani (Allah korusun) dış gebelik şüphesi de var ek olarak... yarın sabah hastaneye yatıyorum, ileri tetkikler yapılacak ve hiperzottirik kontrol altına alınıp geriletilecek inşallah, zira o da tehlikeliymiş.. öyle işte dua edin nolur, bebişlerin biri kaybolup ikiye düşebilir belki.. inşallah dış gebelik diildir o, içi boş gibi.. çabucak yoluna girer inşallah...
geldim anacım geldim
kızlar yoktum çünkü anneme gitmiştim yeni geldim
canım slm, çıkıyorum, iyi geceler.. :)

oğluma bir heves geldi herşeyin tadını merak ediyor herhalde zararlı zararsız coğu seyin tadına bakmıştır..hele annemlerde annemle babam herşeyi veridler benimki gık demedi....kızımsa öğün dışında asla ağzına birşey koymaz....zaten hala üç dişimiz var....çok geç kaldı dişleri kızımın...oğlumun azıları çıktı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
aylinciğim umarım dış gebelik değildir canım ve bebişlerin sana sıkıca tutulur rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah
sinemciğim hoşgeldin canım özlettin kendini
emelciğim evet anasının oğlu bana çekmeyecekde kime çekecek
dünürümmmm napıyosun canım bu aralar sık gelemez oldun herkesi yazacakdım ama kaçmam lazım öpüyorum sizi

günaydın kızlar

valla gecen hafta ful yattım, gerci bebegimin de çamasırlarını yıkadım, ütüledim, hastane çantamı hazırladım, bir tek evin temizliği kaldı, ona da önümüzdeki ay annem, emrem bir de yardımcı girişecek, 31. haftamıza girdik çok şükür. ben 10 kilo aldım, ama acayip yemiyorum açıkcası. böyle gidersem iyiyim, 15le kapatmak istiyorum gebeliği ama bakalım hayırlısı:)

aylincim msjnı okudum canım benim, inşallah ileri tetkiklerde herşey yolunda gider, sen tüp ya da aşılama mı yaptırdın da 3 kese görünüyo canım, ben o kısımlarda yoktum ya:26: sağlıkla gelsin de bir tane gelsin yeter ki, kötü düşünme, hersey yoluna girecek allahın izniyle

beyzacım sen bebeği yine de bekleme, ne de olsa beklenmeyen zamanda geldiğini hepimiz tecrübe ettik burda inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alıcaz canım benim

veeeeee yaramaz bebişlerin güzel anneleri, mervişler, emeller, pınarlar, gülom, seherim, adaşım, batuşun anasıııı, asişim... var mı unuttuğum kızlar bilmiyorum, varsa affola:78: anacım siz bayagı yol katettiniz maşallah. bebişi yedirip içirmek derdiniz, gerçi bebişlikten çıkmış koca koca abi abla oldu sizinkilermaşallah

benden bu kadar, temmuz anneleri topiğinden cıkmıyorum, ayh herkes diyor ki senin göbeğin kıza benzemiyor, erkek bu ama kızsa temmuzda deil haziranda gelir diye diye aklıma kırk fikir sokuyorlar.gebelik ne menem bişeymiş, her kafadan bir ses çıkıyor yaaa, ben de hiç sevmem böyle her şeye laf söyleyen hatunları. anacım siz neler yaşamışsınız yahu

nasılsınız kızlar aylinim canım allahım korusun meleklerini
sağlıklı olsunda 1 tane olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
ayşee canıım ben 25 kilo aldım dikkat et bu aydan sonra kilo alınıyo
ben senin haftabdayken 13 kilo almıştım ipin ucu bir kaçtııı
canım günde 3 tane ceviz ve akşam bir bardak sütü sakın eksik etme iç
allahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin darısı beyzama ve bütün isteyenlere
seher esma esra ayşe mervişler asiş emeller adaşım pınar nazmiye gülsümüm kızlar unuttuğum varsa affola hepinizi öpüyorum kocaman allahım bebişlerimize sağlık versin gece benimki ateşlendi
şimdi iyiymiş inş. bir sorun yoktur birazdan dr. arayacağım getir derse götürecem dr.

aneeeeeee ipin ucu nasıl kacar ki sinemim yaaa, ben de istikrarla gidiyorum diyorum, gercekten de normal yedigim haricinde bişey yemiyorum, abur cubur coks everdim ama şimdi yok hayatımda onlar süt ve taze meyve suyumu eksik etmiyorum, ama ceviz fındık hep unutuyorum yahu, iki günde bir yiyorum onları ama balıga devam:)

canım size de geçmiş olsun, paşa ateşlenmiş sanırım, inşallah önemli bişey deildir, öperim sizi

canım valla ipin ucu nasıl kaçtı bende anlamadım öyle aman aman yemiyodum ama
100 kg girdim doğuma düşün halimi
aman istirarını bozma canım sana yarayan şeyleri ye hazır abur cuburdan sakın ilaçlarını düzenli kullan cevizi ihnal etme balığıda yiyomuşsun güzel
benim bebiş maşallah doğduğunda başını omegalara borçluyum
paşa şimdi daha iyiymiş dr. aradım ilaç dedi annemler almaya gittiler
diş mi çıkaracak acaba
mızmızlanması yok burnu akmıyo öksürmüuo bu ateş neden yükselir acaba
allahım bütün meleklere sağlık versin yarabbim amin
seherr nasılsın canım abla selenimiz nasıl inş. iyidir

merhaba kızlar

aylincim geçmiş olsun inşallah sağlıkla tutunur bebişlerin cnm

sinemcim oğluşun hasta snaırım geçmiş olsun

Ayşecim bana da erkeğe benziyo sen güzelleştin falan dediler kız oldu söylerler onlar boşver 6 aydan sonra almaya başlarsın bişeyler. Abimin bir arkadaşına da doktor son ana kadar kız demiş herşeyi ona göre yapmışlar bi doğmuş erkek doktora söylemişler tüm masrafları karşılamış. bide böle durum olabiliyo yani.
ben 6 ayın sonunda ayrıntılı usg ye girdim oradada kız dediler öle alışveriş yapmıştım.

asişim ben de ayrıntılıya iki kez girdim, gecen ay da doktoruma bir daha sordum cinsiyetini. yani sadece cinsel organa değil erojen bölgesine de bakarak kız dedi. yumurtalıkları falan oluşuyormuş ya, ya cok da önemli deil cinsiyeti de, milletin haybeden gazel okuması beni sinir ediyor sen nasılsın? asya bebiş iyi mi

selam kızlar... Kızmayın ama ceee deyip kaçacağım. Naz hanım uyandı.. bıktım bunların uykusuzluğundan yahu... 40 dk anca uyudu iyi mi
Aylincim geçmiş olsun hayatım.. İnşallahhh dış gebelik değildir. Bana da demişlerdi dış gebelik şüphesi ama şükür değilmiş. inşallahhh sende sorunsuzca kucağına alırsın ikizlerini... Yardıma gelecem
Çetrefilimmm ohhh maşallahhh dinlendin.. Bebişinde herşeyi hazırmış.. kilo meselesine gelince son aylarda daha çok kilo alıyorsun seni korkutmak gibi olmasında ben 19 kilo aldım toplamda ama benimki ikizdi ayrıca sen bakma millete konuşurlar. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez..
Sinemim ikizdaşım senın kız tembel benım oğlan desene Aynen elinden tutarsak yürüyor. Alp inde bir azı dişi patladı henüz başka yok. Kızımda dişleri 6 yaptı :) Darısı senin kızına..
Sinemcim geçmiş olsun canım. Bazen sebepsiz ateşlenebiliyorlar. kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle..
Asiye,seher,pınar,merveler,ayşe, şebo,esma,beyza ve unuttuğum kim varsa umarım herkes iyidir..

asya grip biraz ayşecim gene uyumuyo sağolsun bide yemek yemiyo vitamin+balık yağı başladık iştahı açılsın diye. Bide biz kıza kan ilacı verdik küçükken dişleri kararrıyo kızımın doktor ilaçtandır dedi d flour verd onu kullanıyoruz. bi tek ilaç içiyo bide 2 biberon süt başka bişey yemiyo yesede kuş doymaz o kadar yani. Sağolsun dün 1 de ağlaya ağlaya uyuttuk babası ile beni mahvetti.

emelcim eski mesajları silmeyi bilmiyorum hayatım...ilk yazdığında mesajı hemen mesaj düzenleme paneli diye bi yer çıkıyor altta...bi kaç dk içinde yazdığın mesajı düzenliyosun yada siliyosun...ne kadar süre kalıyor o mesaj düzenleme paneli bilmiyorum dikkat etmedim..belki bi gün falan kalıyordur silebilmek için mesajları...ama eski mesajların üzerinde o ibare yok..ondan yardım edemedim hayatım yoksa canım kurban...
zuzu sinemm hoşgeldin canım..demek annenlerdeydin..ooh o ne rahatlık dimi...iyi yapmışsın..kuzuların da iyiymiş şükür...rabbim ağzınızın tadını bozmasın...
aylincim 3 kese var demek...ama inşallah dr yanılmıştır..dış gebelik değildir...2 tane olsun sağlıkla doğsun kuzularımız..haberdar et bizleri merakta bırakma...
ayşecim güzel hamişiim benim...demek dinlendin geldin aramıza...bebişinin eşyaları da misler gibi olmuş sahibini bekliyor haa...sağlıkla zamanında gelsin bilge kızımız...sen cinsiyet saplantılı insanlara bakma hayatım...tadını çıkar gebeliğinin..buradaki herkese dedim sanada diyim..bebeğin gelsin inşallah sağlıkla ama gebe olmayı özleyeceksin merve demişti dersin...ben hala içimdeki o kıpırtıları özlüyorum..2.ciye inşallah yaşatır rabbim bana...
sinem beyazıt paşanın ateşi diştendir muhtemelen...sıkma canını..olacak böyle şeyler...kuzuna geçmiş olsun...
asyiyecim asya kuzuma da geçmiş olsun...bünyesi yemediği için zayıf düşüyor ondan hastalanıyor galiba..neyseki bağışıklık için ilaç başlamışsınız o yarar kuzuma iştahı açılır inşallah...
esmacım sana allah kolaylık versin canım..bu kadar yoğunluğa dayanabiliyorsun maşallah sana...
adaşım bugün evde..nisa kuzusuyla hasret gideriyordur...dünür de tatlı tombalak selenle uğraşıyor gelemedi gene...pınar desen artık daha zor gelmesi...iyi olsun iki kuzusu da arada uğrasada olur...oklavalı ayşem zaten cucu dan fırsat bulup gelemiyor...
veee bende yazımı burda bitiriyorum artık çok oldu..umarım kimseyi unutmamışımdır...kuzey sizleri öper teyzeleri...

nassınız bacılar
asıyecım asyaya gecmıs olsun atlatır kısa zamanda ınsallah
pınarcım allah sana guc versın sımdı ıkı kat
aylıncım ınsallah problemle karsılasmassında ıkızlerıne uzulmeden kavusursun canım
sınem masallah ıkızlere buyumusler bunlar
emelcım sanada kolay gelsın uyku sorunu ne demek bılrırım
esma batucuk bısıkletını gule gule kullansın canım
ayse ohh dınlendın ne guzel hazırlıklarınıda tamamlamıssın yavastan allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın benıde gören hep erkek dedıydı ama kız oldu kımseye anlatamaıyodum bakma sen onlara
mervecım nısa kuzusuyla pek gırmemez
sınemcım beyazıt pasaya gecmıs olsun dahada ıyıdır umarım sımdı
dunur sorma bızım kız ruzgarda kaldıydı ıkı gundur kok sokturuyo burnu akıyo huysuzluk tavan yaptı
aysenın alperenı ıc rahat vermıyo herhalde uzun zaman oldu yok
sımdılık seloştan ızın bu kadar kacar ben

günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bakalım ben yine iş başındayımda işe başlamadan bi sizlere bakayım dedim
kızlar hergün yürüyüş yapıyorum çok iyi oluyo bu hafta 2 gün 1 saat 3 günde yarım saat yürüdüm inşallah kilolar gieder:))

asişim yaaa siz de dönüşümlü gribi atlatamadınız yaa, herkes birbirine sattı sanırım, inşallah toparlar kuzu, siz de kendinize iyi bakın canım, çok geçmiş olsun

biz de kuzeyi öperiz annesi valla cok dogru diyorsun, içimde olmasını o kadar cok seviyorum ki bebegimin, o kıpırdadıkca ben daha bir sevgi doluyorum, elbette her anın baska bir güzelliği vardır ama bebegimin bende oldugunu bilmek apayrı bir duygu, rabbim isteyen herkese yasatsın hayırlısıyla...

seheriimmm anacım erkek erkek demişler selenime, bak erkek gibi kız dogmus, anaaammm benim danam da seloş gibin yaramaz olur muu
Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır gorusemedık hasta olan bebışlere allah sıfa versın
ahan da bir emel daha vardı deil mibayadır girmiyosun sanırım değil mi emelcim?

günaydın boddimcim, anacım ben sana batuşun anası, boddim falan diyorum da gercek adın bilmiyorum ki:26: mazur gör beni temam mı batuşun güzel annesiii

havalar düzeldi de yürüyüşe cıkıyorsan ne ala, sivas hala yagmur camur, inşallah gider kilolar

herkese günaydınlar, hayırlı cumalar canlarım

ben ufak ufak alıntılar yaptım ama gelmeyenleri cezaya bırakcam, tahtada tek ayak üstünde bekleyeceksiniz heee

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
bebişe ağrı kesici ateş düşürücü veriyoruz gece biraz yüksekti ateşi
allahım bütün meleklere sağlık versin yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…