aylin canım bebişler içerde büyüyooo ondan ağrıyo
bak gelince gelişmeleri yaz biz merak ederiz seni
güzel haberlerle gel inş.
adaşım ve emelim..eskiden öyle yüklüyordum fotoları ama bende denedim siz öyle diyince olmadı..valla bilen biri bu 3 kuluna analatıversin sevabına...
beyzacım inşallah işin ve bebişin aynı anda gelir ve sevindirir seni bitanem...biraz dinlenmek iyi gelecektir sana...
aylin canım kanama olmadığı sürece korkma hayatım...kötü bişey olduğunun tek göstergesi kanama..inşallah pıt pıt kalbinide duyarsın bugün...güzel haberlerini bekliyoruz...
asiyecim adet olamamak da kötüdür eminim inşallah düzene girer..bedenin tepki veriyordur mutlaka..bakalım dr ne diyecek...spor nasıl gidiyor..
batuşum yeni bisikletini kazasız selametle kullansın inşallah...
bana gelince..yine geliyorlar üstüme bakalım bugün yaa hayırlısı...hiç acıkmazmı bi çocuk yaaaaa....
kızlar, haber vermeye geldim, rahim içinde üç tane kese gördük karından ultrasonla, ikisi çok güzel, biri çok düzgün diil gibi, bi tanesinin kalp atışını gördük, diğeri de görünüyo gibiydi..canım kaç gündür bangır bangır bağırıyorum nasıl siliniyor mesajlar diye..madem biliyorsun neden anlatmıyorsun yahuuu hadi bir zahmet yazıver
Aylincim kasık ağrıları olur merak etme. merveninde dediği gibi kanama olmadığı sürece korkma.. hadi ikizleri gör bakalım hayırlısı ile...
Mervem teyzem bugün yoksun resim eklemeyi beceremeyince gelmedin değil mi
Merve2cim seni iyi anlıyorum bazen benımkilerde öyle.. Ben en kolay reklamlar varken yedirebiliyorum. sende onu dene diyeceğim ama izlemediğim yol kalmadı diyeceksin değil mi? Allah sabır versin..
Asiyecim bencede bir doktora git artık 3 ay uzun bir süre..Hem onun sıkıntı ve şişkinliğide vardır sende.Şimdiden geçmiş olsun canım..
Çetrefilim nerdesin kızzzz? İzine ayrıldın unuttun burayı
Şebom ve ikizdaşımda gelmez oldu.. Kaçak sinem yardımcında var sen hala yoksun
Esmam Batunun bisikleti hayırlı olsun.. güle güle iyi günlerde kullanın... Anasının oğluKendi işini kendi yapar aslan tabiii
Beyzacım sıkma canını daha dur bakalım.. Evde dinelenecek olman güzel. Bakarsın dinlenirken gelir bebişin inşallahhhhh...
Ayşeee cucu seni bırakmıyor ve o nedenle gelemiyorsun değil mi?
herkesi öptüm daha yazacaktım ama <Naz carlıyor..
canım slm, çıkıyorum, iyi geceler.. :)geldim anacım geldim
kızlar yoktum çünkü anneme gitmiştim yeni geldim
nasılsınız kızlar aylinim canım allahım korusun meleklerini
sağlıklı olsunda 1 tane olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
ayşee canıım ben 25 kilo aldım dikkat et bu aydan sonra kilo alınıyo
ben senin haftabdayken 13 kilo almıştım ipin ucu bir kaçtııı
canım günde 3 tane ceviz ve akşam bir bardak sütü sakın eksik etme iç
allahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin darısı beyzama ve bütün isteyenlere
seher esma esra ayşe mervişler asiş emeller adaşım pınar nazmiye gülsümüm kızlar unuttuğum varsa affola hepinizi öpüyorum kocaman allahım bebişlerimize sağlık versin gece benimki ateşlendi
şimdi iyiymiş inş. bir sorun yoktur birazdan dr. arayacağım getir derse götürecem dr.
aneeeeeee ipin ucu nasıl kacar ki sinemim yaaa, ben de istikrarla gidiyorum diyorum, gercekten de normal yedigim haricinde bişey yemiyorum, abur cubur coks everdim ama şimdi yok hayatımda onlarsüt ve taze meyve suyumu eksik etmiyorum, ama ceviz fındık hep unutuyorum yahu, iki günde bir yiyorum onları ama balıga devam:)
canım size de geçmiş olsun, paşa ateşlenmiş sanırım, inşallah önemli bişey deildir, öperim sizi
asişim yaaa siz de dönüşümlü gribi atlatamadınız yaa, herkes birbirine sattı sanırım, inşallah toparlar kuzu, siz de kendinize iyi bakın canım, çok geçmiş olsunasya grip biraz ayşecim gene uyumuyo sağolsun bide yemek yemiyo vitamin+balık yağı başladık iştahı açılsın diye. Bide biz kıza kan ilacı verdik küçükken dişleri kararrıyo kızımın doktor ilaçtandır dedi d flour verd onu kullanıyoruz. bi tek ilaç içiyo bide 2 biberon süt başka bişey yemiyo yesede kuş doymaz o kadar yani. Sağolsun dün 1 de ağlaya ağlaya uyuttuk babası ile beni mahvetti.
biz de kuzeyi öperiz annesiemelcim eski mesajları silmeyi bilmiyorum hayatım...ilk yazdığında mesajı hemen mesaj düzenleme paneli diye bi yer çıkıyor altta...bi kaç dk içinde yazdığın mesajı düzenliyosun yada siliyosun...ne kadar süre kalıyor o mesaj düzenleme paneli bilmiyorum dikkat etmedim..belki bi gün falan kalıyordur silebilmek için mesajları...ama eski mesajların üzerinde o ibare yok..ondan yardım edemedim hayatım yoksa canım kurban...
zuzu sinemm hoşgeldin canım..demek annenlerdeydin..ooh o ne rahatlık dimi...iyi yapmışsın..kuzuların da iyiymiş şükür...rabbim ağzınızın tadını bozmasın...
aylincim 3 kese var demek...ama inşallah dr yanılmıştır..dış gebelik değildir...2 tane olsun sağlıkla doğsun kuzularımız..haberdar et bizleri merakta bırakma...
ayşecim güzel hamişiim benim...demek dinlendin geldin aramıza...bebişinin eşyaları da misler gibi olmuş sahibini bekliyor haa...sağlıkla zamanında gelsin bilge kızımız...sen cinsiyet saplantılı insanlara bakma hayatım...tadını çıkar gebeliğinin..buradaki herkese dedim sanada diyim..bebeğin gelsin inşallah sağlıkla ama gebe olmayı özleyeceksin merve demişti dersin...ben hala içimdeki o kıpırtıları özlüyorum..2.ciye inşallah yaşatır rabbim bana...
sinem beyazıt paşanın ateşi diştendir muhtemelen...sıkma canını..olacak böyle şeyler...kuzuna geçmiş olsun...
asyiyecim asya kuzuma da geçmiş olsun...bünyesi yemediği için zayıf düşüyor ondan hastalanıyor galiba..neyseki bağışıklık için ilaç başlamışsınız o yarar kuzuma iştahı açılır inşallah...
esmacım sana allah kolaylık versin canım..bu kadar yoğunluğa dayanabiliyorsun maşallah sana...
adaşım bugün evde..nisa kuzusuyla hasret gideriyordur...dünür de tatlı tombalak selenle uğraşıyor gelemedi gene...pınar desen artık daha zor gelmesi...iyi olsun iki kuzusu da arada uğrasada olur...oklavalı ayşem zaten cucu dan fırsat bulup gelemiyor...
veee bende yazımı burda bitiriyorum artık çok oldu..umarım kimseyi unutmamışımdır...kuzey sizleri öper teyzeleri...
seheriimmm anacım erkek erkek demişler selenime, bak erkek gibi kız dogmus, anaaammm benim danam da seloş gibin yaramaz olur muunassınız bacılar
asıyecım asyaya gecmıs olsun atlatır kısa zamanda ınsallah
pınarcım allah sana guc versın sımdı ıkı kat
aylıncım ınsallah problemle karsılasmassında ıkızlerıne uzulmeden kavusursun canım
sınem masallah ıkızlere buyumusler bunlar
emelcım sanada kolay gelsın uyku sorunu ne demek bılrırım
esma batucuk bısıkletını gule gule kullansın canım
ayse ohh dınlendın ne guzel hazırlıklarınıda tamamlamıssın yavastan allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın benıde gören hep erkek dedıydı ama kız oldu kımseye anlatamaıyodum bakma sen onlara
mervecım nısa kuzusuyla pek gırmemez
sınemcım beyazıt pasaya gecmıs olsun dahada ıyıdır umarım sımdı
dunur sorma bızım kız ruzgarda kaldıydı ıkı gundur kok sokturuyo burnu akıyo huysuzluk tavan yaptı
aysenın alperenı ıc rahat vermıyo herhalde uzun zaman oldu yok
sımdılık seloştan ızın bu kadar kacar ben
ahan da bir emel daha vardı deil miSelam kızlar nasılsınız uzun zamandır gorusemedık hasta olan bebışlere allah sıfa versın
günaydın boddimcim, anacım ben sana batuşun anası, boddim falan diyorum da gercek adın bilmiyorum ki:26: mazur gör beni temam mı batuşun güzel annesiiigünaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bakalım ben yine iş başındayımda işe başlamadan bi sizlere bakayım dedim
kızlar hergün yürüyüş yapıyorum çok iyi oluyo bu hafta 2 gün 1 saat 3 günde yarım saat yürüdüm inşallah kilolar gieder:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?