İnatla bir gün ANNE olacağım !

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun bugün çok mutluyum 3 aydan sonra ilaçsız hasta oldum

Sinemcim geçmiş olsun.

sağol canım asyamızada geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inş.
hasta olmana sevindim canım

şöyle bir üstten okuyup yazıyorumm evet cucuu beni bırakmıyor hatta şu an sol kolumda uzanmış uyuyorr bilin bakalım ne yaparken uyuyakaldıııamaa asıl neden tamire giden pc nin 8 gün gelmemesiydii yarında sapanca biriki yapacam ama önce köy yine yokum yaniiiazra nehirin fotolarını faceden gördüm(burada varmı bilmem sadece anasayfayı okudum biri heran uyanabilir diyee)maşallahh pınarımda meleğide çokk tatlılar Allah nazarlardan saklasınn
aylinim gelmemiş umarım herşey yolundadır melekleride o da çokk iyilerdir inşallahhh
rahelim ilk mesaj yazdığında 30 dakka içinde silebiliyorsun sonrasında sildirmen için modlara söylemen lazım önceden editliyorduk ama bazı olaylardan dolayı edit kalktı itirazlar üzerine tekrar kondu ama süre kısıtlaması getirildi canımm(o zamanlar tartışmaları takip etmiştim oradan biliyorumm:82:)
zeytinim geçmiş olsun canımmm
mervem bir zamanlar bir liste vardıı hani doğmuş doğacak vs yaa onu tekrar yapabilirmisin ben karıştırıyorum her zaman giremediğimden kim neydi diyeee tekrar yapsak da karıştırmasakk
benimki kıpraşıyorr hepinize koccamann mucuksss inatçı annelerim ve anne adaylarımmm sizi çokk seviyoruzzzzz

herkese selam kızlar bi yandan temizlik yapıp bi yandan yazıyorum valla artık oğlan uyanıncaya kadar tatil yani birazdan canavarım uyanır mutfak talan olur

asiş kız bak eskiden kırmızıllar geldi deyip üzülürdük şimdi seviniyoruz maşallah ...hayırlı olsun

asiye gözün aydın canım..sevincini anlayabiliyorum..
sinem benim kuzu da ateşlendi gece ama kuru bi ateş..başka bişey yok...şimdi iyi gibi inşallah gece çıkmaz gene..bugün gelemedim onunla ilgilenmekten pek uyumadı öğlen de...o hasta olmasın hiç yaa...gözleri soluyo bir günde...dayanamıyorum..rabbim bütün bebişlere sağlık sıhhat versin...

nicolüm gecmis olsun kuzun nasıl oldu.....
biz bugün parka gittik cocuklarla ...oğlan yürüyor zaten kızım da salıncakta filan idare ediyor...yoğurdumuzu poğurdumuzu parkta yedik oynadık güneslendik eve gelince bayıldı kuzularım...oh beeeeeeeee düya varmıs havalar ısınıyor galba yaz gelsinnnnnnnnn.....
herkese iyi pazarlarrr

selam hatunlar... herkese iyi pazarlar...
burda hava bir kapatıyor bir açıyor Maalesef bugünde evdeyiz. Babamız geceden balığa gitti.Ahım tuttu galiba hiç balık tutamamış hiç beni düşünen yok. bari pazarları dinleneyim diyorum onda da ya babamız evde olmuyor ya da biz başka yerde oluyoruz..anlayacağınız yine afakanlar bastı beni bende benım sıpaları uyuttum biraz takılayım dedim.
Asiyecim gözün aydın kırmızılar gelmiş. bende hastalandım şükür.
Mervecim geçmiş olsun Kuzey'e. inşallah bugün daha iyidir.
Hepinize iy hafta sonları dilerim...

saolun teyzeleri..kuzum şimdilik iyi gibi ama gece tekrar ateş çıkarmı bilemem...dün gece 11 gibi bi çıktı 6 falandı düştüğünde...o da uykusuzluktan ben de helak olduk sabahta 1 de kalktı...şimdiye kadar ateşi çıkmadı..şu an uyuyor..ara sıra gidip kontrol edicem..inşallah bu gece de çıkmaz..salıya kadar devam ederse getirin dedi doktoru...dişten olabilirmiş..en gerideki ezici dişleri çıkmaya çalışıyor sanırım..neyse ateş olmadığı zamanlar canavar gibiyiz..parktayız bizde 3 güdür..eve girmiyo...kum içinde yuvarlanıyo resmen...çok mutlu oluyo...o mutlu ben mutlu...kirlenmek güzeldir...dimi ama?

günaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun
topiğimizin bebişlerine nazar mı değdi
benim kuzu ateşlenmiyo artık ama :2:grip öksürüyo yarına dr. götürecem
öksürük şurubu veriyorum 5, ay kontrolümüz var yarın bide rota aşımız var
merviş geçmiş olsun canım
bende ateşleniyo diye üstü ince yatırdım
soğuğa çıkardım üşüttü bu sefer
allahım bütün meleklerimize sağlık versin bizlerede
asiş senin kuzu nasıl oldu
emeller pınar adaşım seher ayşeler esma esra merviş beyza aylin nazmiye
ay unuttuğum varsa affola kızlar
öpüldünüz kocaman

selam kızlar herkese iyi güneşli bir hafta diliyorum
hasta ateşli diş çıkarmaya çalışan kuzulara çok geçmiş olsun. bakalım bizim ek gıda serüvenimiz nasıl başlıcak. ben de ek gıdaya başlama topiklerini okuyorum bu aralar. henüz anne sütünden başka bişi almadı kuzu ama sanki bana yicekmiş gibi geliyo. inşallah yer ve sıkıntı çekmeyiz.
bende kardeşimin düğünü hazırlıkları gelin hanımın kınası derken yorgun düştüm zaten uyku desen var ama kaliteli değil ama herşeye rağmen çok şükür herşey yolunda.
ayline çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır çok merak ettim umarım kısa zamanda haber alırız.
beyzayı da merak ettim inşallah hala regl olmamıştır. hayırlısı ile inşallah hamile haberi gelsin.
hepinizi öpüyorum hepinize kolay gelsin kızlar.

mesaj kutusunun üstünde ataç var ben ordan eklemiştim resimleri. ancak eklenen resimleri ayşenin de anlattığı gibi kendi kendinize silme şansınız yok bi süre sonra edit kalkıyor. gerçi ben takmıyorum eklediğim resimler hep kaldı.
ataca tıkladıktan sonra ekrana acılan kutudan, dosya ekle - dosyaları sec - yükle(upload) - bitir tıklayınca resimler ekleniyor.

Son düzenleme:
slm şebbo nasılsın canım
ben arada tatırıyorum beyazıta dün taze fasulyenin suyundan verdim 1 kaşık birazda ayran
hoşuna gidiyo farklı tatlar

günaydın fıstıklar malesef güzel haber veremiycem kırmızılar teşrif etti
ama olsun sağlık olsun yılmak yok yola devam inş bu ay olur ya da rabbim ne zaman nasip ederse
sabırlar bekliyorum yavrumu...

aylinim tatlım ikiz haberine çok sevindim herşey güzel olacak inş güzel şeyler düşünelim güzel olsun hepimiz senin duacınız

sinoşum geçmiş olsun bebişe iyi olacak annesi inş üzülme sennn

ve diğer tüm güzel anneler okudum okudum ama aklımda bişey kalmadı hepinizi öpüyorum güzel yavrularınızı da mis mis kokluyorum

selam kızlar.....
Sinemcim geçmiş olsun Beyazıt'a..inşallah kısa zamanda atlatırsınız. Yalnız öksürük şurubu veriyorum dedin bizim doktorumuz onca öksürmelerine rağmen hiç öksürük şurubu kullandırmadı. 14 aylık oldular ben hiç kullanmamışımdır. sizin doktorunuzmu verdi? bildiğim kadarıyla öksürük şurupları hastalığı ciğerlere indiriyormuş.. Doktorumuzun yalancısıyım
Merve2 cim Kuzeyin iyi olmasına sevindim..ohh ne güzel parklarda gezin.. darısı bize..
şebommm damadımın anası hoşgeldin..Kardeşine ömür boyu mutluluklar dilerim. Geçen sefer yazmayı unuttum geç oldu ama Lele'ye de geçmiş olsun canım.. Çok zor bir hastalık dediğin gibi..inşallah tekrarlamaz..Mert'i kocaman öperim. Ek gıda sürecinde başarılar dilerim. inşallahh hep sorunsuz yer
Beyzacım hayırlısı olsun canım hakkında.. Zamanı gelince seninle olacaktır bebişin. Dualarımız seninle..
Çetrefilll nerdesin kız yoksun yine...
Esmaaa işler daha bitmedi mi ?
Mervem teyzem bugün işyerindesin..Sen nasılsın ne var ne yok ?
Seher canım sende yoksun ?
Asiye Asya nasıl oldu yemesi düzeldimi biraz?
Unuttuğum varsa affola...
Sıra geldi bana.. Ne nankör şu ev işi hergün yapsam yine aynı..Sabahtan beri temizlikle ve benım sıpalarla uğraştım. sildiğim yeri gidip yalıyorlar var mı böyle birşey yaa... onları uyuttum işleri biraz bitirdim size bakayım dedim. arada da çamaşır katlıyorum..
benden bu kadar hepinizi öperiz..

şebonun anlattığı gibi resim eklemeye çaşıştım bakalım olmuş mu

Eklentiler

• $P3110004.webp
    24 KB · Görüntüleme: 33
  • $P3130013.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…