selam kızlar.....
Sinemcim geçmiş olsun Beyazıt'a..inşallah kısa zamanda atlatırsınız. Yalnız öksürük şurubu veriyorum dedin bizim doktorumuz onca öksürmelerine rağmen hiç öksürük şurubu kullandırmadı. 14 aylık oldular ben hiç kullanmamışımdır. sizin doktorunuzmu verdi? bildiğim kadarıyla öksürük şurupları hastalığı ciğerlere indiriyormuş.. Doktorumuzun yalancısıyım
Merve2 cim Kuzeyin iyi olmasına sevindim..ohh ne güzel parklarda gezin.. darısı bize..
şebommm damadımın anası hoşgeldin..Kardeşine ömür boyu mutluluklar dilerim. Geçen sefer yazmayı unuttum geç oldu ama
Lele'ye de geçmiş olsun canım.. Çok zor bir hastalık dediğin gibi..inşallah tekrarlamaz..Mert'i kocaman öperim. Ek gıda sürecinde başarılar dilerim. inşallahh hep sorunsuz yer
Beyzacım hayırlısı olsun canım hakkında.. Zamanı gelince seninle olacaktır bebişin. Dualarımız seninle..
Çetrefilll nerdesin kız yoksun yine...
Esmaaa işler daha bitmedi mi ?
Mervem teyzem bugün işyerindesin..Sen nasılsın ne var ne yok ?
Seher canım sende yoksun ?
Asiye Asya nasıl oldu yemesi düzeldimi biraz?
Unuttuğum varsa affola...
Sıra geldi bana.. Ne nankör şu ev işi
hergün yapsam yine aynı..Sabahtan beri temizlikle ve benım sıpalarla uğraştım. sildiğim yeri gidip yalıyorlar
var mı böyle birşey yaa...
onları uyuttum işleri biraz bitirdim size bakayım dedim. arada da çamaşır katlıyorum..
benden bu kadar hepinizi öperiz..