sağolun canlarım.. evet büyüttüm ama hala istediğim kıvama gelmedilerHala beni çıldırtmayı başarıyorlar..
Sienmcim seni yakalamışken sorayım.. Senın minnoşlar aynı oda da mı yatıyor.. benımkiler hala ayrı yatıyor. hatta naz yatağında değil yer yatağında yatıyor babası ileama bugünden itibaren kendi yatağına alışacak inşallah.. Naz ın yatağını oturma odasına aldım bugün. gece Alp çok sık uyanıyor o nedenle bir süre daha ayrı yatacaklar.. evin eski düzeni felan kalmadı..
emelim ayrı yatıyorlar yavrum oğlan az uyanıyor bide seside gür masallah bi bağırdımı istersen en uc oda da ol zıplatıyor seni...benimde kız cok uyanıyor...ben zaten aynı oda da yatırmayı düsünmedim hic sadece odaları soğuk oluyo diye kıstan beri saonda yatıyoruz birlkte ama artık onu odasına bende yatağıma gecicem kanepede sırtım belim gitti yahuuu
merhaba kızlar iyi haftalar herkese
Emelcim maşallah bebişlerine kocaman olmuşlar kızın daha enerjik belli oluyo haaa. Allah uzun sağlıklı ömür versin cnm
Sinemcim senin oğluşun hala hastaymış geçmiş olsun cnm benim az az ıhlamur ver bence iyi gelir
Bu arada kızlar asyayı doktora götürdüm ctesi dedi boğazında hafif bi enfeksiyon var belki ondan yemek yemiyordur dedi iştah şurubu verdi balık yağı ile dönüşümlü vercem ki bu arada yemeye başladı zaten kızım sağolsun biraz daha iyi öncekine göre. Su çiçeği aşısı olduk 1 ay sonra gelin hepatit yapayım dedi doktor öle yapcaz bakalım zayıf dedi asya için ki öle zaten 1 aysonra kanına bakılcak duruma göre takviye falan yaparız bakalım iştah şurubu ve vbalık yağı etki edecek mi dedi. Yni böle bizde. Şişman olsun istemem ama zayıf kızım 9 kg ve sürekli düşüo düz yolda bile. Neyse herkesi öptüm hastalığımın bitmesine az kaldı çok mutlu oldum valla. Utanmasam göbek atacaktım :))))
ayyy sineemm bende hiç sevmem kanepede yatmayı.çok soğuk gecelerde bide enes için yatıyoruz mecbur.
kızlar ben zeytini ve bebişini çok merask ediyorum.hiç rastlamadım burda.
gecmis olsunnn canım yahuuu manken bi kızın var demek ki asişim ayrıcaaa..amaan sağlıkı olsunlardaaa[/QUO
sorma valla manken gibi maşallahı var anası gibi kilolu olupta spor salonunda uğraşmasın diye dedim sağlıklı olsunlarda ne yapcan uğraşcaz
gecmis olsunnn canım yahuuu manken bi kızın var demek ki asişim ayrıcaaa..amaan sağlıkı olsunlardaaa[/QUO
sorma valla manken gibi maşallahı var anası gibi kilolu olupta spor salonunda uğraşmasın diye dedim sağlıklı olsunlarda ne yapcan uğraşcaz
al bendende o kadarrrrrrr canım
asiye sende veremedinmi kiloları.:78:
evet sinem hiç karşılaşmadık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?