İnatla bir gün ANNE olacağım !

Gülsümcüm kız 2 kilo verdim daha 1,5 ay oldu. Ama gören herkes zayıflamışsın diyo ne büyük gurur benim adıma anlatamam 70,5 oldum ki şu ara hastayım biraz da öle gitse süper olcak bakalım. amacım 55-60 arası olmak bakalım 2012 ye kadar olabilecekmiyim.

önce bi kuzumu ekliim dedim...şebocum saol çok güzel anlatmışsın...şimdi sıra diğer kuzularda..emell ne tombalak tospaa bunlar yaa...maşallah çok güzeller..rabbim bahtlarını da güzel kılsın inşallah..
umarım herkeslerin keyfi yerindedir...biz dün gece oğlumla 4 e kadar nöbet tuttuk..gene başladı uyanmalara..son dişlerimiz..inşallah sonrasında tamamen rahatız...
şebo gülsüm gelmiş kaçaklar...oğluşlar iyiler dimi...
beyzacım rabbim inşallah hayırlısıyla göndersin mucizesini..yola devam umutsuzluk yok..
sinem benimkinin dün ateşi olmadı ama huzursuzluğu var..bu arada ben de ateş düşürücü dışında hiç ilaç veermedim..zaten ateşi de ilk defa bu kez çıktı...doktorumuz da pek ilaç vermez saolsun..
asiyecim sporla verdiğin için az da olsa çok vermişsin gibi duruyo..tecrübeyle sabittir..herkes eridin diyo ama daha 8 kilo verebildim...
bütün mis kokulu kuzuları kokulu kokulu öpüyorum...annelerini de...

hepinize çokkk teşekkür ederiz teyzeleri..... Allahım bütün bebekleri korusun..
Merve2 cim maşallahhh Kuzey de kocaman abi olmuş.. Sarışın erkekler daha çok topiğimizde sanırım
Gülsüm cüm zeytin geliyor ama sen rastlamadın sanırım. Ayrıca Beyazıt ın resimleri için albüm oluşturmuş zeytinin profilinden bakabilirsin..
Asiye maşallah 2 kilo da iyidir. Darısı başıma ama ben hiç birşey yapmıuyorum Spora gideceğima ama eşim ben tek başıma bakamam diyor. o zaman kilolusun deyip durmayacaksın dedim. Bana kilolar için 1 yıl vermişti ama ben hala veremedim. napalım ilk yıl bir bebek içindi.. ikiz doğurduğum için mecbur bir yıl daha uzattım
Sinemcim ben yatağımda yatıyorum. kocişi attım kanepeye Naz hanım yatağına alışırsa kışa hepimiz aynı odaya geçeriz sanırım. Bir sonraki kışa çocuklara oda yapmak şart ama yerimiz yok yahuuu
herkese kolay gelsin...
Kızlar sizin bebişlerinde resimlerini bekliyoruz hadiiiiiiiii

Günaydın kızlar

Mervecim emelim sezeryanlı olduğum için ağır hareket yaptırmıyorlar bana ayrı bi program verdiler onu yapıyorum az olsun öz olsun nasılsa 9 aylığına yazıldım daha 7,5 ayım var veririz acelem yok. Eşimde bana 1 yılda ver demişti ama olmuyo öle söylemeyle biz istermiyiz kilolu olmak zamanla vercez :))))

gördüm zeytinin oğlunu.anaaaa zenci gibi bayıldım ben ona maşallah.rabbim nazarlardan saklasın.kime benziyoki o öyle.

selam kızlar dün geldim okudum ama Mert bey yazmaya müsade etmedi. resimleri gördüm
gerçekten de hepsi bir harika ve emelin dediği gibi sarışınlar basmış bu topigi allah hepsinin kaderini güzel yazsın. evet diğer resimleri de bekliyoruz merakla. gelinim de pek güzel maşallah ona. yerim onun pozunu boyunu posunu. emelcim saol geçmiş olsun dileklerin için iyi maşallah atlattı bitti gitti iyiki de yaptırmışm diyo şimdi. sen nasıl oldun ağrın sızın azaldı mı.
beyzacım regl olmuşsun allahtan hayırlısı inşallah seninde güzel haberlerini alcaz.
aylinden haber yok dimi inşallah herşey yolundadır.
sabırsızlıkla bekliyorum ek gıda vermeyi. kızlar isim saymıyorum herkese selam sevgiler. bu arada evet bi çizelge yapsanız bebeklerin isimleri falan bida üstünden geçsek. Mert 22.11.2010 anası Alabama gibi. artık biz kalmadık onlar başrolde olduğu için onların isminin olduğu bir liste mesela.

selam kızlar nasılsınız?

beni soracak olursanız iyi diyelim iyi olalım..nisacım birazcık grip gibi onun dışında uykusuzluk hat safhada artık bayılcak gibi oluyorum gün içinde çalışırken başım dönüo ne zaman uyuyucak kızım yaaa
yemek konusuda bu aralar bezelye tutkunu oldu aman maşallah diyim ilk kez bişeye ağzını açıyor
adaşımm kuzey maşallahhh ya sarı şeker çok tatlı saçlarına bayıldım
şebom cnm valla mertte çok şeker bu damatlar epey yakışıklı yahuuu..
aylinimmm inanılmaz sevindim ikizin olur inşallah sen doktorlara bakma ilk baştan en kötüsünü söylüyor ama herşey yolunda olucak sende bebelerini kucağına alıcan inşallah

beyzacım cnm darısı başına inşallah sağlık olsun bidahaki aya tüm dualarımız seninleee

ben asiş asya yı hiç görmedim senide hayal mayal hatırlıyorum eklesene

ayşemmm seninkide cukcukcu nası bıraktırcan sende benim gibi.
cetrefilimm benden sana tavsiye gece emmesine alıştırma saatli olsun herşeyi yoksa sonra benim gibi çekersin.

kızlar unuttuğum varsa affola kaçak yazıyorum

adaş kıvırcık nisama maşallah..bayıldım bayıldım pek şeker...babasına mı benziyor..sana pek benzetemedim sanki...topaç gibi maşallah alllah nazarlardan saklasın...
şebnemcim bi ara müsait olduğumda listeyi yaparım ben..az çok kimin ne zaman doğurduğunu biliyorum..bilmediklerimi de sorarım..yada herkes şimdiden itibaren yazsın doğumgünlerini...ben toparlayıp yazarım...
benim oğlan şimdide nezle oldu..bu havalar yıktı bizi...allahtan keyfi yerinde sadece burnu akıyo..sümüklü böceğim diye seviyorum...
herkeslerin keyfi yerindedir umarım...

kıslar selam, sağolun
hastaneden yeni geldim eve, haber vereym dedim
özetle, ohss (overyan hiperstimülasyon sendromu) çok fazla diilmiş, sadece hergün bir serum takıldı, tuzsuz yedim , içtiğim sıvı ile iş.diğim sıvı ölçüldü falan ohss epeyce rahatladı, çok şükür dış gebelik görülmedi. üç tane bebişim kurulmuş içerde :))) çok kötü kramplarım oldu 2 kere falan, magnezyum verdi dr.. hayırlısı. aslında dün taburcuydum ama sabah 2 saatin içinde kırgınlık, ateş ve baş ağrısı gelişince bir gün daha kaldım.. bugün saldılar. gelir gelmez de size yazıyorum.. çok şükür..

cetrefillim aşılamayla oldu tatlım, herkes çok şaşırdı hastanede, tüp mü diye soruyolar

anaaammm...3 melek geliyorrr...rabbim sağlıkla ve hayırla getirsin dünyaya...aylincim çok sevindim iyi olmana canım...ama dinlenmeye devam..sen 3 kat daha sorumlusun şimdi...bebişlerini sana bağışlasın rabbim hayırlısıyla...

canım benimm sağol :)

yarabbim şükürler olsun, sağlıkla gelsinler inşallah, canım benim, inşallah karsılastıgın son sıkıntı olur, oyyyy aylinim 3 tane bebiş mi gelecek şimdi, maşallah

oyyyy fotolar yayımlanmıs, mervişler yeni görüyorum kusuruma bakmayın, anam nicole mervecim nasıl sarı bi oolan yaa, tam kuzu, maşallah cancer mervecim pamuk gibi kızım yaa yerim ben bu topiğin bebişlerini çok şekerler maşallah benim kızım da kıvırcık olsunnnnn, enes paşamı biliyorum zaten, o benim cancişim zaten zeytincimin bebişi görmedim, o kacıncı sayfada ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…