hersey bu bıdıklar icin napıcaz artık dimi kusum..oğlusunda cok tatlı masallah cok beyefendi bakıyor kuzucum
canım benimm sağol :)anaaammm...3 melek geliyorrr...rabbim sağlıkla ve hayırla getirsin dünyaya...aylincim çok sevindim iyi olmana canım...ama dinlenmeye devam..sen 3 kat daha sorumlusun şimdi...bebişlerini sana bağışlasın rabbim hayırlısıyla...
kıslar selam, sağolun
hastaneden yeni geldim eve, haber vereym dedim
özetle, ohss (overyan hiperstimülasyon sendromu) çok fazla diilmiş, sadece hergün bir serum takıldı, tuzsuz yedim, içtiğim sıvı ile iş.diğim sıvı ölçüldü falan ohss epeyce rahatladı, çok şükür dış gebelik görülmedi. üç tane bebişim kurulmuş içerde :))) çok kötü kramplarım oldu 2 kere falan, magnezyum verdi dr.. hayırlısı. aslında dün taburcuydum ama sabah 2 saatin içinde kırgınlık, ateş ve baş ağrısı gelişince bir gün daha kaldım.. bugün saldılar. gelir gelmez de size yazıyorum.. çok şükür..
cetrefillim aşılamayla oldu tatlım, herkes çok şaşırdı hastanede, tüp mü diye soruyolar
sağol ayşecim :) öyle görünüyoyarabbim şükürler olsun, sağlıkla gelsinler inşallah, canım benim, inşallah karsılastıgın son sıkıntı olur, oyyyy aylinim 3 tane bebiş mi gelecek şimdi, maşallah
ayh benim kızım da esmer olacak büyük ihtimal, dominant benim nasılsagördüm zeytinin oğlunu.anaaaa zenci gibi bayıldım ben ona maşallah.rabbim nazarlardan saklasın.kime benziyoki o öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?