İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşecim sağol hayatım...senin meleğin de böyle tatlı olacak park diye tutturacak..benimkini bi görsen bi deyişi var..yüzü ağlamaklı bi halde 'anne pakaaa'...dayanamıyorum..
zeytinin bebişi albümünde ayşecim oradan görebilirsin...
aylincim sana da bye gülüm..hemen 3 bebişli ticker yapmışsın bakıyorum..

valla ayşecim ben karakter olarak eşime karşı pek dominant değilimdir..yani eşim bildiğin türk erkeği...gerçi son söz benimdir ama o taş fırın görünür genelde...ama benim oğlum anasının kopyası..bi erkek ancak bu kadar benzer annesine...

senin gebelik fotolarını görmüştüm evet hatırlıyorum, görmesem ilerde koyulasır diycem ama aynı kalır böyle, ayh isveçli gibi şuna bak yaa:)) maşallah. benim eşim kumral, gözler mavi, kaşlar birleşik siyah:) ben oldugu gibi kapkara:)) kız neye benzer nasıl olur bilmiyorum artık:))

aylinin üç tane bebeği mi olcakmış aman tanrım düşünmek bile inanılmaz allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin vay be üçüzzzz ayyy bekle bekle olsun diye neler yap sonra üç tane birden al kucağına. aylincim kucağına almak nasip olsun inşallah seni üç kere tebrik ediyorum

merve 1 nisa hanıma maşallah maşallah ben ilk resimde sana benzettim yerim onun güzelliğini. seninki meme hastası galiba ben de geceleri hep kalkıp emzirdim ilk başlarda ama dediğin gibi 3 saatte bir kaldırdım oda alıştı sonra 4 e çıkarttım ama hep saati kurdum. sonra bıraktım şimdi kendi 4 saatte bir kalkıyo bazen 5 saat uyuyo. ilk yatış tan bi saat sonra kalkıyo bazen sonra 4 5 saat uyuyo. sonra 3 saat yapıyo bazen 3 yerine 2 ama aradaki uzun yani en az 4 saat uyutuyo oğlum. gazı kakası vs si yoksa uzun uyuyo. bakalım ek gıdayla belki akşam uykuları daha da uzar.

merve 2 canım ben senin resmini görmüştüm hatırlıyorum düğün resmiydi galiba ordan hatırlıyorum seni evet oğlun sana benziyor hayatım. ve çetrefillinin dediği gibi avrupalı abi turist turist. yesinler onun paka diyişini. inşallah oğlumda bana der bende dayanamam valla.

evet yeni resimleri bekliyoruz sıradaki

slm güzell anneler ve anne adayları
öncelikle topiği melekler basmış allahım bunlar nasıl güzeller maşallah
emel kızın aynı sen oğlunda çok değişmiş
merve senin oğlanda maşallah nasıl sarı cidden sana çok benziyo
gelelim benim pamuk şekerime kayganası yesin onu maşallah benim kızıma bende yarın ekleyeyim oğluşumun fotolarını
aylinciğim maşallah 3 tane birden verdi rabbim sıra sağlıkla kucağına almanda inş kızlar hepinize ayrı ayrı yazmayacağım inşallah yarın uzun uzun yazarım hepinizi öpüyorum

aylincim masallah bebişlerine allah kucagına almak nasip etsin

emos kız bak bizim rekor gitti elden aylincim bir tasla üc minik kus yakaladı....

bende foto eklemek istiyorum amaaa her zamanki gibi unuttummmmmmmmmmmmmm
nasıl eklicem yaaaaa

oğluma söylenen güzel sözler için çok mersi teyzeleri...daha güzel bi fotosu olursa bu ara yine yüklerim...
sinemcim cevapladığımız mesaj kutusu var ya..onun üsünde ataç işareti var..oraya basınca yükleyebilirsin..bizede şebo anlattı saolsun...ama ekledğin bi fotoda kızın var galiba gördüm...maşallah topak şeker...
yarın doktora götürcem kuzeyi..burun akıntısına öksürük de eklendi...umarım geniz akıntısındandır...ciğerlerine inmemiştir inşallah...pedifen veriyorum şimdilik...yarına biraz daha iyi kalksa başka bişey istemem..bütün kuzular iyi olsun hastalık yanaşmasın yanlarına...

sağol mervecim
kuzey kuzumuza bolllllll gecmis olsun .

Sinemciğim maşallah çok tatlılar kocaman olmuşlar
kızlar ne yapıyorsunuzz valla işler yoğun ve ofis değişikliği yaşadım 3 kişi beraberiz o yüzdende girmem zorlaştı ama hep aklımdasınız hepinizi kocaman öpüyorum
hasta bebişlere geçmiş olsun

boddiiiimciim koca oolan olmus maşallah, hakketen abi ama, çok şeker, allah bağışlasın. işlerinde de kolay gele canım

Aylincim tebrik ederim cnm Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah. Çok sevindim cnm benim ya Allah ım dualarını duydu bak fazla fazla verdi sana :)))

Darısı isteyen diğer arkadaşlarıma inşallah

maşallah kızlar hepinizin bebişleri kocaman olmuş pek de bi datlular öperim yavruşları

tatlımmm ayy çok sevindim topiğimizin ilk üçüz annesi inş sağlıkla gelecekler bu kadar beklemenin mükafatı mı desem artık bu üç melek için bilemedim kendine 3 kat daha fazla dikkat etmen gerekecek :)

maşallah batu pelin ve buğra'ya hemde kocamanından...öpüyorum onların o bal yanaklarını...
biz doktordan geldik..şükür bronşit değil..nezle olmuş...geniz akıntısı yapıyormuş öksürüğü..kilo almamış hiç 4 ay boyunca..ama boyumuz 3 cm uzamış..doktor amcası maşallah dedi..artık neresine dediyse çiroz balığımın...bizden haberler bu kadar...çok şükür bugün daha iyi kuzey...4 gün yokum..yazlığa gidiyoruz..19 mayıs vesilesi ile..gelince kaldığım yerden devam...birazdan da spora gidicem...zaten bundan sonra son 1 haftam kalıyo...inşallah sporu bırakınca kilo falan almam...yazın bol bol yüzmem şart oldu...
herkeslere şimdiden iyi tatiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…