ayşecim sağol hayatım...senin meleğin de böyle tatlı olacak park diye tutturacak..benimkini bi görsen bi deyişi var..yüzü ağlamaklı bi halde 'anne pakaaa'...dayanamıyorum..
zeytinin bebişi albümünde ayşecim oradan görebilirsin...
aylincim sana da bye gülüm..hemen 3 bebişli ticker yapmışsın bakıyorum..
senin gebelik fotolarını görmüştüm evet hatırlıyorum, görmesem ilerde koyulasır diycem ama aynı kalır böyle, ayh isveçli gibi şuna bak yaa:)) maşallah. benim eşim kumral, gözler mavi, kaşlar birleşik siyah:) ben oldugu gibi kapkara:)) kız neye benzer nasıl olur bilmiyorum artık:))valla ayşecim ben karakter olarak eşime karşı pek dominant değilimdir..yani eşim bildiğin türk erkeği...gerçi son söz benimdir ama o taş fırın görünür genelde...ama benim oğlum anasının kopyası..bi erkek ancak bu kadar benzer annesine...
oğluma söylenen güzel sözler için çok mersi teyzeleri...daha güzel bi fotosu olursa bu ara yine yüklerim...
sinemcim cevapladığımız mesaj kutusu var ya..onun üsünde ataç işareti var..oraya basınca yükleyebilirsin..bizede şebo anlattı saolsun...ama ekledğin bi fotoda kızın var galiba gördüm...maşallah topak şeker...
yarın doktora götürcem kuzeyi..burun akıntısına öksürük de eklendi...umarım geniz akıntısındandır...ciğerlerine inmemiştir inşallah...pedifen veriyorum şimdilik...yarına biraz daha iyi kalksa başka bişey istemem..bütün kuzular iyi olsun hastalık yanaşmasın yanlarına...
kıslar selam, sağolun
hastaneden yeni geldim eve, haber vereym dedim
özetle, ohss (overyan hiperstimülasyon sendromu) çok fazla diilmiş, sadece hergün bir serum takıldı, tuzsuz yedim, içtiğim sıvı ile iş.diğim sıvı ölçüldü falan ohss epeyce rahatladı, çok şükür dış gebelik görülmedi. üç tane bebişim kurulmuş içerde :))) çok kötü kramplarım oldu 2 kere falan, magnezyum verdi dr.. hayırlısı. aslında dün taburcuydum ama sabah 2 saatin içinde kırgınlık, ateş ve baş ağrısı gelişince bir gün daha kaldım.. bugün saldılar. gelir gelmez de size yazıyorum.. çok şükür..
cetrefillim aşılamayla oldu tatlım, herkes çok şaşırdı hastanede, tüp mü diye soruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?