İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydınlar güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bakalım dün oğluşumla gezmelere gittik gezdik
bugün iş başı yaptımoğluşum uyuyordu beraber yattık danamla kızlar soru sorma krizleri başladı bişeyi 20 kere soruyor anlamadığından değil işine gelmediğinden ne görse ne duysa bu ne o ne diyo nerden geldin nereye gittin naptın bazennn çıldıracak gibi oluyorum dün babası istanbula gitti istanbula gideceğim dedi neden gidiyo ve nereye gidiyo sorusunu kaç kere cevapladım bilmiyorum ama çok tatlı oluyo sıpa
bide dün kuzenlerinden geri zekalı demeyi öğrenmiş herkese geri zekalı dedi durdu çok tatlı diyo ben ayıp deme dedikce dedi baktım inadına diyo karışmadım bıraktım yoldaki arabalar bile geri zekalıydı dün:))

slm kızlarr nasılsınız biz biraz daha iyiyiz ilaçlara devam
bende hasta olmak üzereyim bu havalar mahvetti
aylinimm maşallah meleklerine canım allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
maşallah topiğimizin meleklerineee
gülsüm nasılsın evet karşılaşamadık nasılsın
hepinizi kocaman öpüyorum canlarım

selam kızlar.....
Aylinimmmm canım maşallahhh... Allahım sağlıklı sorunsuz bir hamilelik yaşatsın. Sağlıkla kucağına al meleklerini... Sen iki derken üç oldu.. Şimdiden bollll sabır ve güç kuvvet versin Allahım sana...
Sinemim ikizdaşım maşallahhh kuzularına... Bunlar çok benziyor birbirlerine.. yerim ben onları.. Dediğin gibi rekoru Ayline teslim ettik. Hiç 2 bebe doğurduk demeyelim Pabucumuz şimdiden dama atıldı
Batummm kocaman olmuşsun maşallahhh.. Gerizekalı arabalar haaa Esmam kız Batu gülünce gözleri bana benziyor
Teyzem mervem maşallahh Nisa'ma... Kıvırcık saçlarını severim onun..
Sinemcim Beyazıt'ın iyi olmasına sevindim.. Geçmiş olsun tekrar..
Asiyecim Asyanın resimlerinide bekliyoruz...
Şebomm başladınmı ek gıdaya... Benım hemoroid birkaç gündür yine tavan yaptı.. Bana cerrah yolu gözüküyor
Merve2 cim Maşşallahh Kuzeye kilo almamış ama boyu uzamış. Bencede Kuzey aynı sana benziyor. Ayrıca liste için benim ikizlerin doğum tarihi 18.03.2010
Gülsüm senın oğlanın resimlerinide bekliyoruz...
Seher Selenin son halini göremedik.. resim isteriz..
Gelelim bize.. Birkaç gündür gelemedim çünkü Alp yeniden hasta.. Daha doğrusu ateşimiz var.Kaç gecedir yine uykusuz günler geçiriyoruz. Başım kazan gibi. Sanırım yine diş sıkıntımız var azı dişimiz iyice kendini belli etti. Yahu her dişte böyle olacaksa halim harap. ne gece uyuyor ne gündüz duruyor.Hal böyle olunca kucağımdan inmiyor. Eeee Naz'da haklı olarak naz yapıyor. Alp i ayağımda sallıyorum gelip kucağıma oturuyor. Alp'in kafasına vuruyor Onu ayağıma alıyorum bu sefer Alp biryerini kopartmış gibi ağlıyor.. Uffff valla çıldırmaları oynadık.. Bugün biraz daha iyiyiz.
bizden haberler bu kadar.. hepinizi öpüyoruz...

SLM KIZLAR
öne seloşun resmlerını ekledım :))
sınem emel sebom dunurum mervecım esmacım kuzularınıza kocaman 41 kere masaalllahhh allah nazardan saklasın
aylınım ucuz anası ıyı olmana cok sevındım canım allah saülıcakla kucana almayı nasıp etsın dıkkat et kendıne canım
dunurum sarı kuzuma masallah pek sarı kuzum
nısayada anasınada masaallah mervecım dıkkat et kendıne canım uykusuzluk nedır bılırım tam 18 ay cekmıslığım var kendısınden
esmacım sanada kolay gelsın canım
asıyecım sızede gecmıs olsun
kız ayse cetrefıllı sende koysana resmınıde göbusunu görelım umarım bı yaramazlık yoktur
gulsum senın oğlnaın resmınıde beklerız
sınemcım senın kuzunda oyuncak bebek masallah
sebocum sanada kolay gelsın
unuttuklarım varsa af ola
aysem koye gıtmıs zaten bıldığım kadarıyla
beyazcım senın ıcınde hayırlısı allahtan gulum gelıcek bebeısın kısa zamanda ınsallah
bız bu ara 4 dıs aynı anda cıkarıyoruz köpek dıslerı burun akıntısından cok cektık ates olmadıda ama oksuruk oluyo arada bıde ben akıllısı pazartesı yaz temızlığıne basladım butun dolapları estım tektek cıkardık baktım yorganları yastıkları yıkadım duvar sıl perdeler danteller yıka utule koltuk sıl halı yıka cam kapı derken 4 gundur basımı ısten kaldıramadım aksam sukur bıttı ama bende su saat ıtıbarıyle usuttum sanırım boğazlarım ağrıyo burnum tıkalı ama selloş ıyı sukur bızden sımdılık bu kadar

slm fıstıklar nasılsınız bakalım
seher maşallah selen çok güzel bir kız annesi büyüyünce işin zor haberin olsun:)
emel demek gözleri sana benziyor hahahah teyzesisin tabi benzeyecek ama bi dip not gözleri aynı ben :))
dünürüm nerelerdesin gelin kızım nasıl sen nasılsın
aylin nasıl gidiyor hamilelik ay çook heycanlı yaaa 3 tane melek rabbim yardımcın olsun
kızlar hepinizi öpüyorummmmmm
fenerlileride tebrik ederim

günaydın kızlar

nasılsınız? topik bu aralar yegenlerle doldu tastı maşallah ayh hayırlısıyla biz de kucagımıza alalım, yükleyelim buraya fotoları, arkamızdan da beyzacım gelsin inşallah

ben hem kudurmalardayım hem de yerlerdeyim ya 2 aydan fazla ankaraya annemlere gitmeyince bana geliyolar ama artık yola cıkmak riskli diye gidemiyorum bi yere üstelik sürekli uyku hali mahvediyor beni, kafamı monitörün arkasına koyup koyup uyukluyorum. perşembe günü 32. haftam bitiyor, dogum öncesi 5 haftayı dogum sonrasına atmak için raporu almaya doktoruma gidicem.sanırım nstyi de tecrübe edicez bu sefer bizde böyleyken böyleeee, herkes iyidir umarım, bi ce ee diyin bakem:80:

selam kızlar öle yoğun günler yaşıyorum anlatamam hayatım resmen macera dolu küçük erkek kardeşimin burnu kırıldı onunla uğraştık epey tam o ii oldu ben işe başlıcam derken kayanamlar geldi bi bize geliolar bi köye gidiolar onlar gitti bu sefer büyük kardeşim ayağını kırdı ameliyat oldu annem onunla ilgilenio die yine işe tam mesai gelemedim.... işlerim çok birikti mecbur oğlanı bebek arabasına koyuyorum işe geliyorum eve dönünce tabi bitmiş bi halde oluyorum üstüne bide ev temizle yemek ütü gece de uyku yok oğlum 2 saat üst üste uyumuo anlıcağınız esra ruh gibi yaşıo

esracım bunlarla geçmiş olsun inşallah..başınızdan bi ekmek falan çevirin verin..inşallah artık herşey yoluna girer...
seloşumu zaten face de görüyorum..ama maşallah demeden edemedim kuzuma tekrardan...
ayşecim bende 2 aydan önce hep giderdim annemlere ama kuzey olunca değişti işler...şimdi biraz daha uzun olabiliyor ayrılıklar...ne yapalım rabbim böylesini yazmış bize...
kızlar herkesi öpüyorum..gene gelicem...byee..

slm kızlarr nasılsınız canlarım
benim meleğim iyileşti allaha şükür
esracım allah kolaylık versin
nazarlardan korusun bizleri
beyazıtın cam biberonu kırılmış bugün
bende nazar çıktı gitti dedim anneme
babamız c. tesi gidiyooo
geleli daha 1 ay olmuştu
hayırlısı olsun
kızlarr benim adetim 2 gün geçtii
havalardan mı acaba allahım hayırlısını versin
geri çekilmeyle korunuyoduk
belki bir kere kaçmış olabilir
dedi ama
o kadar amuda kalktım ayağa hiç kalkmadım
olmadıda şimdi mi olacak diyorum ama
allahın işi hayırlısını versin mevlamm
hepinizi kocaman öpüyorum canlarım

selam kızlarr...
Öncelikle Maşallahhhh Selen'e kocaman abla olmuş...
Esracım geçmiş olsun. Umarım bunlarla son bulur aksilikler... Maşallahh oğlun senınle işe geliyor demek.
Esmaaa kız benziyor işte Senınde dediğin gibi teyzesiyim hiç görmesede
Sinemcim sevindim Beyazıt'ın iyi olmasına.. Babanız nereye gidiyor? Bu arada umarım hamile değilsindir. Gerçi istermisin bilmiyorum.. Allahım gönlüne göre versin. Amuda kalkmakla olmuyormuş bu işler Tecrübe ile sabittir...
Çetrefilim kız Ankaraya gelirsen banada gel olmaz mı ? Birlikte Ayline gideriz...
Aylinimmmm nasılsın nerelerdesin ? Bu üçüzler şimdiden alıkoydu seni bizden Umarım herşey yolundadır.
Mervem teyzem sen nerelerdesin yoksun yine... Bu arada Nisa yı memeden kestin mi?
Merve2 cim sen nasılsın? Kuzey nasıl? Diş çıkarttınızmı?
Şebommm damadım ve sende iyisindir umarım.. Ek gıdaya başladın mı?
Sinemim ikizdaşım sende gelmez oldun herkes gibi Nasıl güzel bebişlerin?
Beyzam sen nasılsın? Yeni işe başlamadın henüz sanırım..
Asiyecim ve Asya umarım szilerde iyisinizdir. Nasıl gidiyor spor Asiye?
Gülsüm hadi resim bekliyoruz....
Sıra geldi bize... Benımkiler uyudu. ama her an uyanabilirler. Burası yine yağmurlu Hafta sonu anneannemize gideceğiz orada gezeriz inşallahhh... Büyüdükçe yaramazlıkları artıyor. içtiğimiz damacana şişesinin içi oyuncak ve çatal kaşıkla dolmuş bu sabah Oğlumda yürüyor sayılır. Sayılır diyorum çünkü işine gelirse kalkıp yürüyor yoksa emeklemek daha kolayına geliyor
herkesi öpüyoruz unuttuğum varsa affola....

sinemcim emelin de dediği gibi amuda falan kalkmakla değil bu işler..rabbim istesin yeterki...hiç olmaz dediğin anda oluveriyor valla...bence atınızı daha sağlam bi kazığa bağlayın..biz hem takvim hem de kondom kullanıyoruz...şu an olmasın istiyorum,,kuzey daha bebek bana muhtaç..biraz abi olsun dimi..
emelcim izmir epey sıcak..yaz geldi buraya...artık şort askılı başladık kuzeye bile...ooof buranın yazını hiç sevemedim..vıcık vıcık ter...oğluşunun adımları da hayırlı olsun bu arada...ilk adım ekmeği yaptınmı..ben yapmadım nedense..herşeyini yaptım bi o kaldı...
kimseler gelmez oldu gene...hadi bi ses verin gari...

ayyy ben yokkeenn neler olmuş nelerr.ayliiinnn anacım çok sevindim.kızlar işlerim yoğun uzatamayacam.hepiniz dilerim i,yisinizdir danalarınızla beraber.biz iyiyiz şükür.

slm kızlarr kocam birleşik arap emirliklerine gidiyo abudabiye
hayırlısı olsun canım yaaa
inş. değilimdir ama olursada aldırmam
doğururum allahım hayırlısını versin geçen ay erken geldi belli
bu ay ondan geçikmiştir diyorum ama
ne zaman test yapsam acaba
pazartesi yaptım çıkmadı bişe
geçen ay 4 nisanda bide 27 nisanda adet oldum normalde 29 nisanda
olacaktım allahım sen hayırlısını ver yarabbim

selam kızlar, geçmişe bakamadım ama sinoşşşşş kıs naptın :))))) hayırlısı yavrım be..
nevgülüm öptüm kuzu :)
biz iyiyiz şükür. pazartesi dr kontrolüm var bakelim..
öptüm şekerler

aylinimm gazozu kaçırmışım sanırım
allahım hayırlısını versin
daha adet olmadım bugün test alıp yarın sabaha yapacam
varsa dr. arayacam çünkü sezaryen olduğu için riskli
olabilirmiş
gerçi 6 aydan sonra bişe olmaz ama benim 5 ay oldu
allhım hakkımızda hayırlısını versin
geçenlerde bayazıt bestamiye gitmiştik yatıra
bebeği götürdük hoşuna gitti rabbimin bir
tane daha mı versi acaba
allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle

selam kızlar...
öncelikle kaç defadır Pınar'ımı unutuyorum O sebeple önce onu ve meleklerini soracağım.. Canım umarım herşey yolundadır..Ela alıştımı kardeşine.. Sen alıştınmı 2 meleğe birden bakmaya
Mervecim ilk adım ekmeği ne ki Ben bilmiyorum onu hayatım. İlk senden duydum. anlat zahmetli birşey değilse yapayım. kızıma yapmadım oğluma yapayım. Ohhh maşallahhh demek izmir'e yaz geldi. Bugün burasıda fena değil ama arada kapatıyor. biz hala uzun kollu giyiyoruz. Gerçi sadece ben giyiyorum sanırım hafta sonu dışardaydık millet çokktaann yazı getirmiş dedim. Çalışınca bende öyleydim ama evde olunca eşofmanlarla idare ediyoruz Hoşş ben daha yazlıkları bile çıkartmadım.Hal böyle olkunca meleklerimde uzun kolluya devam
Aylinimmm maşallah demek iyisin. Bizi habersiz bırakma.. meleklerine de iyi bak..
Gülsümmm resim istiyoruz....
Sinemcim Allah gönlüne göre versin. Yarın hemen haber ver bize..
herkesi öpüyorummmm...

slm güzel anneler nasılsınız
sinemciğim rabbim gönlüne göre versin hayırlısı neyse o olsun yarın haber merakda bırakma bizi
emelim benzeyecek tabiki görmek şartmı neler paylaştıık burda beraber sana benzemeyecekde ki,me benzeyecek
benim dünürüm nerelerde bana küsmü uzun zamandır hiç benle ilgili bişey yazmadı ben sorduğum halde cvp vermedi yalnışlıkla bişeymi yaptım bilmiyorumda
aylinciğim meleklerini görünce bizi habersiz bırakma olurmu
kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…