İnatla bir gün ANNE olacağım !

merhaba kızlar nasılsınız yazamıyorum ama okuyorum yazılarınızı öncelikle aylincim tebrik ederim üçüzün olacakmış müthiş bişi allah yardımcın olsun sağsalim inşallah bebişlerinizin fotolarınıda gördüm kocaman MAŞALLAH emelim büyütmüşsün ikizlerini mervem sarışın kuzeyimin saçlarına bayıldım boddim abi olmuş nisamada maşallah kıvır kıvır selen kız prenses gibi allahım hepimizin meleklerini korusun nazarlardan bize gelince benim oğlan 1 haziranda 8 aylık olacak ama çok kıpırdak bir oğlum var hiç durmuyor ek gıdayı yemekte zorlanıyoz sürekli oyun oynamak istiyor emekliyor 15 gündür daha doğrusu önce geri gidiyordu artık ileri ve son 2 gündür kanepelere tutunup kalkmak istiyor hop yere sürekli kafayı biryerlere vuruyor 2 dk mutfağa gidemiyorum sanırım bağlıcam bu çocuğu
arada girmek istiyorum fakat fırsat vermiyor benimki ama hep aklımdasınız

herkese selam kısa yazıp cıkıcam kızlar
islerim cok camlarımı siliyorumda
kızımla uğrastık bu ara gelemedim bir süredir kafasını sallama hareketi yapıyordu..sanki hayır der gibi..dr umuz da ikiz olduğu icin bi nörolog görsün demisti ..onunla uğrastık ...iyi profösör önermisler esime ondan randevu...birazda internetten okuyunca panik halinde dra gittik..ama sıpam turp gibiymis..sadece 4 disi aynı anda cıkarıcak gibi duruyor o yüzden hic bir seye odaklanmıyor su anda huzursuz dedi dr....sonraaa laf arasında tv kesinlikle görmeyecek ikiside dedi...yemek yerken bile...bende tv ile yediriyordum..şimdi mutfakta masa basında yiyorlr yemeklerini ..ilk gün zorlansamda alıstık sükür...benimde kızım bi kac adım atıyor..ama pek isine gelmedi yürümek...benimkilerin ikiside kucakcı anacım...iste böyle kızlar rahatladım ama bu stres bana baya bi gider yani....cok öptüm herkesi

bu arada dr la telefonla konusurken epilepsi nöbetinden süphelendi sanırım ..cünkü biz gittik video cekimleriyle pelinin....yok hic alakası yokmus dedi.....inceledi pinceledi kuzumu ....offfffffff zormus yaaaa böyle isler..allah yavrularımızı korusun...simdi evi yıkıp döküyorlar umrum değil..iyi olsunlarda...

selam kızlar önce şok şok aylinnn kızzz allah hayırlı etsin yardımcın olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun bekledin bekledin turnayı gözünden vurdun cnmm...

selenimmm valla resmden belli cadı olduğuuu:))) maşallah topğimize sarışınlar ağırlıkta sanırım..

teyzem sütten kesemedim daha cesaretimi toplayıp artık kesmem lazım ya evdebile 2 dk vermezsen krizlere girio anında vermen lazım kesince neler olcak düşnemiyorum allah sabır versin

esracım allah kolaylık versinn çok geçmişler olsn.

zuzumm ne tatlılar yaaa maşallahh pınarcımla konuştm iilermiş ela düzelmiş azra uyumuyormuş bigün bize gelin olurmu? 40ı çıksın pınarın inş.

adaşım ilk adımdan bende yapmadım ondan mı acaba hala düşüo:)))

dünürümm batuşumaa bak ya kocaman olmuş kız kocan gelirken sende takılsana peşine
beklerimmm

sinemim hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre versin inş ikinci bebe fikri şuan banada uzak

cetrefilim otur oturduğun yerde doğurunca gezersin

işyerinde kk gibi biçok siteyi yasakladılar girremiorm evdende ancak fırsat oldu girebildim büyüdükçe işleri .çoğalıo mu bu bebelerin yaf

hepinizi öper fırsatbu fırsatkız uyumuşken kaçayımm

asişim seni unuttum sanmaaaa

unuttuklarım varsa affolaaaa

sanki beni çok soruyo da küserim heee nasıl olsa gebelik duygusallıgı

yaa şaka bir yana kızlar, geçmişi de okuyamadım ama moralim cok bozuk yaaa

çok şükür bebegim iyi, bugün kontrolümüz vardı, sğlıgı yerinde cok şükür. ama benim yıllardır takibinde oldugum sivastaki doktorum tam dogum zamanımda izne ayrılıyormuş, temmuz başında gidip sonunda gelecekmiş sivasta baska da adam akıllı doktor yok biliyo musunuz bana ankara yolu göründü sanırım

tamam canım ekliyecem resim.

Merhaba canlarım pek gelemez oldum yahu işler yoğun haftaya yıllık izne çıkıcam o yüzden kafmaı kaldıramıyorum
Seleni gördüm maşallah pek güzelleşmiş
Emelcim spor iyi gidiyo 3 kg verdim ama sporla olduğu için sanırım herkes daha fazla zayıflamışsın inceldin diyor buda beni mutlu ediyor ben zor kilo veren biriyim 2 ayda 3 kg verdim göbek atıyorum sevincimden bakalım haftaya izne çıkıyorum kg almadan dönersem süper olar.

Zuzu sinem baya korkutmuş kızın seni ama olsun sağlıklıymış kuzucuk sevindim.

Diğer sinem kız hamile değilsindir hava değişikliğidir diye düşünüyorm ben tabi benim hep 3 ayda olduğu için :))))siz bana gecikmiş gelmiyosunuz haliyle.

Mervecim kızı bırak artık emzirmeyi be bak esma nasıl becerdi. Olmadı almaz bak kızını.

Ayşem genelde öle talihsizlik oluyo ama olsun herkes bi şekilde doğuruyo korkma senin bebekte sağlıkla doğacak inşallah bak biz duacınızız

Esra Allah kolaylık versin cnm gelince üst üste gelir zati. Geçmiş olsun cnm

Gene arada kaçmaya çalışırım biz iyiyiz kızım iyi iştahı açıldı şurup ve balık yağı sayesinde. Benim boğazlar şiş biraz ama hayat iyi şu anda şükür

Görüşürüz

Gülsüm kız senin oğluşun nasıl bakem

Raziş gelmiş cnm oğlun baya büyümüş bizim kız yaşında yürüdü ama hala düşüyo sağolsun bunu başı morluk kırmızılıkla dolu nasıl oluyo gözümüzü bayıyo düşüyo ne yapalım düşe kalka büyüyecekler işte.

mervecim(nicolum) aranızda en şanslı benim sanırım hem annemler hem kayınvaldemler yakınımızda sağolsunlar sürekli görüyorumda bana yardım da ediyorlar. Allah razı olsun onlardan valla başım sıkışsa yanımdalar. Sizler annenizi babanızı göremedikçe üzülüyorum zor olur sizin için.

gök delinmişcesine bi yağmur varki anlatamam...göz gözü görmüyo resmen...elimde bi fincan çay...seyrediyorum..bi de elbet can dostlarım...nasılsınız...inşallah sizde meleklerinizde iyisinizdir...
emelcim yuvarlak bi ekmek yapıyosun ya da kek de olabilir...bebeğin yürürken o kemeği ardından yerde yuvarlıyosun..sonrada dağıtıp yediriyosun...düşmez derler bebek için ilk yürümeye başladığında yapılırsa...adaş bende yapmadım ama maşallah pek kuzey düşmez onla bi bağlantısı yok sanırım..gelenek olmuş yaaa...diş buğdayı gibi...
raziyecim gelmene sevindim canım..kıpırdak oğluna da maşallah...yürür bu gidişle..
sinem kızın için endişelerin yersiz çıkmış şükür ki..ama insanın ömründen gidiyo resmen..rabbim dermansız dertler vermesin hiç bir kuluna...
ayşecim rabbim hakkında hayırlısını eylesin..bunda da vardır bi hikmet...belki ankarada doğum yapmanı kısmet etmiştir...sağlıkla gelsin yeterki deniz hanım..
sinemcim umarım hamile değilsindir...ama allah verdiyse de başımızla beraber...hakkınızda en hayırlısı olsun..aylincim rabbimin sana emanetlerine iyi bak olurmu hayatım..yani kendine ççoook iyi bak ki onlarda seninle beraber iyi olsunlar...doktordan güzel haberler getir bize...
gelen gelmeyen bütün arkadaşlarıma selam olsun..herkesi öpüyorum...

evet zor oluyo asiyecim..ama alışıyosun....insan ölümle gelen ayrılıklara bile alışıyorken..bizim ki ne ki...eşime annemi özledim diyemiyorum...çünkü o annesini tam 4 senedir özlüyor..eminim çok özlüyor..her ne kadar dile getimese de...

kızlar dün akşam itibariyle
hasta oldum gelmeye başladı
demekki havalardanmış
allahım hakkımızda hayırlısını versin yinede
adaşım geçmiş olsun bir şey çıkmadığına sevindim
raziş nasılsın maşallah paşan büyümüş
dün denetleniyoduk fazla giremedim
merviş bizdede yasakladılar sitelere girmeyi
ama google chrome den giriyorum öbürlerinden açmıyo
administatör yazıyooodu bende google chrome bu programı indir istersen
öyle dene birde ayşee canım hayırlısıyla kucağına
alda meleğini ankara sivas farketmez
mervişler nasılsınız hemşerim bebişimiz nasıl alıştı mı ela
gülsüm canım meleğinin fotosunu görelim olmazsa albüm yap profilinde
o zaman silme şansında var
esmaa canım nasılsın
esraaa arada mrb de özletme kendini
ayşeee kaçak ayşeee o sopa nerdeydii sana gelecek
hep yok yazışıyosun
:118: aylinn dr. güzel haberlerle gel niş. senin yaramazlar
böyle kıpır kıpır olacaklar inş.
emeller asiş seher hapinizi kocaman öpüyorum
beyzammm nerelerdesin canım
kendinize iyi bakın sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum
hayırlı cumalar kızlarr
unuttuğum varsa affola

günaydın kızlar nasılsınız
kızlar bunlar büyüdükcxe çok fena oluyorlar babaannesi kapıyı kitli tutuyo çünkü birden kapıyı açıp hadi görüşürüz ben okula gidiyom top oynuyum geliyim tamamı siz burda durun diyo dün babaannesi şikayet ediyo bana kapıyı kitliyo diye sonra ona dönüyo neden kitliyosun kapıyı diyo
ayy bide çok güldüm babasının küçüklük fotosunu bulmuş bu kim batuhan diyorum abi diyo yok anneciğim o babanın küçüklüğü bak orda çocukmuş diyorum yok bu baba değil diyo benzemiyomu babaya diyorum yok benzemiyo diyo kabul ettiremedim:))))
akşam geliyo annm seni çokkk ösledim diyo bide seni çokkk seviyorum diyo dünyalar benim oluyo valla
umarım herkes iyidir bizden böle

Ateşli bir köy çocuğu şehrin en büyük marketinde işe başvurur. Dünyanın bu
en büyük alışveriş merkezi...nde herşey ama herşey satılmaktadır.
Patron sorar:
- Daha önce hiç satıcılık yaptın mı?
- Evet köyümde bu işi yaptım.
- Patronun gözü cocugu tutar:
- İyi, yarın başlıyorsun. Ertesi gün akşam olur ve patron çocuğu karşısına
alır;
- Evet, bugün kaç satış yaptın??
- Bir!
- Ne bir mi? Ötekiler 20-30 satış yaptılar, Nasıl bir? Kaç dolar tuttu
peki?
- 320.334 USD doları.
- Patron şaşırır ve sorar:
- Nasıl becerdin bunu?
- Adama batta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy bir
olta sattım.
- Adama nerede balık tutucağını sordum. Kıyıda diyince bir tekneye
gereksinimi olduğunu söyledim. Tekne bölümüne indik ve çift motorlu,
yelkenli, lüks bir yat sattım. Vosvosuyla bunu çekemeyeceğini söyleyince
son model 4x4 bir jeep sattım. Patron kendinden geçer:
- Ne diyorsun, tüm bunları bir küçük olta almaya gelen adama mı sattın?
- Genç çocuk yanıt verir:
- Yoo aslında karısı için bir tane orkid istemişti... Ben de ona şöyle
dedim:
- Haftasonun mahvolmuş, sen en iyisi balığa git...:roflol

Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii... :roflol: :roflol: :roflo

kadın oğlu ile otobüsde giderken otobüsün bir durakta durması sonucu çocuk sorar
- anne bu kadınlar kim?
- bunlar duraklarda kocalarını bekleyen kadınlar yavrucum
Otobüs şoförü sinirlenerek
- yalan çocuğum bu kadınlar o... erkeklerle yatıyolar
-peki anne bu kadınlar adamlarla yattıktan sonra çocukları oluyorya onlara ne oluyor...
-otobüs şoförü yavrucumm

doktor Bey" der yasli kadin "gaz sorunum var ancak cok sikayetci de sayilmam.

Gaz cikardigim zaman ne ses cikiyor ne de kötü kokuyor. Mesela geldigimden beri en az yirmi kez gaz cikardim ama siz farkina bile varmadiniz."

doktor,"Bu haplari alin bir hafta sonra sizi tekrar göreyim" der.
...Bir hafta sonra yasli kadin kontrole gelir.

"doktor Bey bana ne hap verdiniz bilmiyorum" der,"Gaz cikardigim zaman hala ses cikmiyor ama muthis kötü kokmaya basladi."

"Çok iyi' der doktor " burnunuz duzelmis, simdi sira kulaklara geldi.':roflol:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.

Sinem çok güzeldi bunlar ya güldürdün beni. Allah ta seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…