sanki beni çok soruyo daselam kızlar...
öncelikle kaç defadır Pınar'ımı unutuyorumO sebeple önce onu ve meleklerini soracağım.. Canım umarım herşey yolundadır..Ela alıştımı kardeşine.. Sen alıştınmı 2 meleğe birden bakmaya
Mervecim ilk adım ekmeği ne kiBen bilmiyorum onu hayatım. İlk senden duydum. anlat zahmetli birşey değilse yapayım. kızıma yapmadım oğluma yapayım. Ohhh maşallahhh demek izmir'e yaz geldi. Bugün burasıda fena değil ama arada kapatıyor. biz hala uzun kollu giyiyoruz. Gerçi sadece ben giyiyorum sanırım hafta sonu dışardaydık millet çokktaann yazı getirmiş dedim. Çalışınca bende öyleydim ama evde olunca eşofmanlarla idare ediyoruz Hoşş ben daha yazlıkları bile çıkartmadım.Hal böyle olkunca meleklerimde uzun kolluya devam
Aylinimmm maşallah demek iyisin. Bizi habersiz bırakma.. meleklerine de iyi bak..
Gülsümmm resim istiyoruz....
Sinemcim Allah gönlüne göre versin. Yarın hemen haber ver bize..
herkesi öpüyorummmm...
selam kızlar...
öncelikle kaç defadır pınar'ımı unutuyorumO sebeple önce onu ve meleklerini soracağım.. Canım umarım herşey yolundadır..ela alıştımı kardeşine.. Sen alıştınmı 2 meleğe birden bakmaya
Mervecim ilk adım ekmeği ne kiBen bilmiyorum onu hayatım. Ilk senden duydum. Anlat zahmetli birşey değilse yapayım. Kızıma yapmadım oğluma yapayım. Ohhh maşallahhh demek izmir'e yaz geldi. Bugün burasıda fena değil ama arada kapatıyor. Biz hala uzun kollu giyiyoruz. Gerçi sadece ben giyiyorum sanırım hafta sonu dışardaydık millet çokktaann yazı getirmiş dedim. çalışınca bende öyleydim ama evde olunca eşofmanlarla idare ediyoruz Hoşş ben daha yazlıkları bile çıkartmadım.hal böyle olkunca meleklerimde uzun kolluya devam
Aylinimmm maşallah demek iyisin. Bizi habersiz bırakma.. Meleklerine de iyi bak..
Gülsümmm resim istiyoruz....
Sinemcim allah gönlüne göre versin. Yarın hemen haber ver bize..
Herkesi öpüyorummmm...
mervecim(nicolum) aranızda en şanslı benim sanırım hem annemler hem kayınvaldemler yakınımızda sağolsunlar sürekli görüyorumda bana yardım da ediyorlar. Allah razı olsun onlardan valla başım sıkışsa yanımdalar. Sizler annenizi babanızı göremedikçe üzülüyorum zor olur sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?