İnatla bir gün ANNE olacağım !

Yeni evli bir çift evli ilk günlerini geçireceklermiş. Gelin uyanmış. Bakmış damat yatakta yok. Kapı deliğinden kocasının ne yaptığına bakmış. Yeni damat sobayı yakmış, kahvaltıyı hazırlamış, gömleklerini ütülemiş. kadın iyi bir adama düştüm diye çok sevinmiş ve yatağına yarım kalan uykusunu tamamlamaya gitmiş. Birkaç dakika sonra damat gelini uyandırmış. Gelin uyanmış ve damatdan sabah duyduğu ilk söz gelinin bütün sevincini alt üst etmiş ;
- Her sabah böyle isterim…

Minibüslerde yaşanan komik olaylar :)
Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer:
- Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim?
- Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni...
.................................................. .......................................
Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi?
- Yok teyze biz Taksim'e çıkıyoruz.
- Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim.
.................................................. .......................................
Yolcu:
- Abi Heykel'e çıkıyo mu?
Şoför:
-Yok abi, yanından geçiyo.
.................................................. ......................................
Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir:
- Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın?
- Ben kız değilim!
- Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte.
.......................! .................................................. ...............
Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma
gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar
bindim. Şoföre parayı uzatıp,
- Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp:
- Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün
bittiği andı.
- Mükemmel bir yerde inebilir miyim?
Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte güler
söylediğine şoför kadını indirirken:
- Buyrun size layık değil ama!
Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer:
- Müsait bi yerde iner misiniz?
Şoför:
- Niye sen mi kullancan???
.................................................. ....................! ...................
Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidi yoruz. Adamın biri
Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla:
- Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?
Bizim şoför olaya hakim:
- Tabi abi ayıp ettin. Al götür senden kıymetli mi...
İstanbul'dayiz... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkıcak, elemanın biri
açtı kapıyı. İçerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman
hala bir umut sordu:
- Kaptan, yer var mı?
Şoför de arkasını dönüp cevap verdi:
- Bilmiyorum, üst kata bi bak ba kalım...
Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga
ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse
bindi.Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı. Çocuklardan biri şoföre
parayı uzattı:
- Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?
:) :) :) :)

selam kızlarrr..
Sinemcim Pelin'in şüphelendiğin gibi birşey çıkmamasına sevindim.. Tüm melekler sağlıklı olsun inşallah.. Bizde haftaya çarşamba Alp in boynundaki bezeler için başka bir doktora gideceğiz. Bezeler aynı büyüklükte duruyor ama kafatasında da var birkaç tane.Bende senin gibi evham yaptım inşallahh birşey çıkmaz..
Kız çetrefilll sen benım mesajlarımı baştan sona okumuyorsun demek Genelde seni sormuşumdur Ama tabii hamilelik psikolojisi sen sorsamda alınacak birşey ararsın Şaka bir yana umarım iyisindir.
Zeytincim fıkralar için teşekkür...Ayrıca kırmızıların geldiğine sevindim..
Esmam haklısın çok şey paylaştık..Güzel doktluklar kurduk. keşke mümkün olsada hepimiz bir araya gelebilsek. sanki yıllardır tanıyorum sizi.Yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarımdan daha yakın oldunuz bana.. Hepinizi ayrı ayrı çokkkkk seviyorummm
mervem teyzem boşver Nisa da 2 yaşına kadar emsin..Bakarsın kendi bıkar.. Ya da sinemin fıkrasındaki gibi Oğuz sigaraya başlasın
Merve2 cim kolaymış ilk adım ekmeği.. hazır ekmek yuvarlasak olmaz mı Şimdi yapacak vaktim yok
kızlar benden şimdilik bu kadar Naz yanımda masada oturuyor ve fırsat vermiyor.. hepinizi öpüyoruz.
gülsüm resimlere bakacağım şimdi

sinemmm...valla yaş geldi gözümden..en çok da mükemmel bi yerde inebilirmiyime güldüm...allah da seni güldürsün tez vakitte...çok saol...gülmeye ihtiyacım varmış...
gülsüm ben göremedim nedenki....özürlüyüm biraz bu konuda...
emelim inşallah alpte de bişey çıkmaz pelin gibi canım..ama siz yine de gösterin tabii...
esmacım benim kapı şimdiden kilitli..epeydir açıyho kapıyı..çıkmaz aslında ama yinede kilitliyorum ya çıkarsa şeytana uyup...
asiyecim mesaj yazdığımız kutunun üstünde ataç resmi var..oradan yükleyebilirsin foto...
bize gelince..kuzey dedesiyle bu ara aşk yaşıyo..benimde işime geliyo valla...spora giderken bırakıyorum dedeye..oohh herkes rahat...eşim de erkenden gelmek zorunda kalmıyo...dedemiz evine geldi artık..çok şükür şimdilik iyi..inşallah nüksetmez...bu arada spor bu gün itibariyle sonlandı bende...yaz tatiline girdim inşallah kışa yeniden başlayabilirim...

herkese selam kuzularım yeni uyudu oyyy oyy paydosss..
emelim alpciiimde iyidir insallah...sen de benim gibi yapma diycem ama söz konusu cocuklar olunca pipirikli oluyor insan ...

kızlar pınarın herkese selamı var ..bir fırsat bulsam cocuklardan gidicemde cıkamıyorum evden pek...azra iki haftalıkken annesi dönmüs ..pınar su an yalnız bakıyooo bebislere ..haftaya bir arkadası kalmaya baslıcakmıs yardım icin...bebislerde pınarda iyi ama cok mesgul tabi...

esma kız sen anlatıyosun ben gözümde canlandıramıyorum su an...koca delikanlı oldu masallahhh...

selen de kocaman olmus ..cokda tatlı olmus masallahhh..cimcimeeee sultannn

nevgülcüm albümü göremedim aslında bulamadım..sanırım yoruldum yine bakıcam canım

adasım döktürmüssün fıkralarııı

asiş kız yükle asyamızı öğrende hadiii...ben mesaj yazdığımız yerdeki atacı kullanmıstım..merve nicole söylemisti..bu arada sen nasıldın mervecim ve dier mervecimmm
baska unuttuğm vardır eminim affolaaaa

günaydın güzeller nasılsınız bakalım biz iyyiz uğraşıyoruz dün annemlerin bağ evindeydik bi bebe hiçmi oturmaz 6 kişi sırayla peşinden koşturduk bittik resmen çok yaramaz çok inat bi oğlum var rabbim sonumuzu hayretsin:):))
umarım herkes iyidir
hepinize iyi haftalar

günaydınlar güzel haftalar bebekler

ben güzeeeel bir hafta sonu geçirdim, çünkü artık içim rahat, ankaradaki doktorumla görüştüm, yavaş yavaş herşeyi hazırlıyorum, evimi temizleme haricinde bir çok şey hazır, bir tek kızımı bekliyoruz, o da ankaralı olacak anası gibin 37. haftada yola cıkma derdi dısında bir sıkıntı yok cok sükür, inşallah onu da sağ salim atlatırız

analar ve ana adayları alıntı yapmadım sanki dünyanın merkezi benim ve benle ilgilenin diye kusuruma bakmayın yaaa inşallah herkes iyidir, öpüyorum sizi çoook

Son düzenleme:

canım senin adına çok sevindim.dilerim herşey çok çok güzel olur ve sen meleğine kavuşursun.

selam güseller
nasılsınız bakelim
biz iyiyiz galiba, yani 17 sinde iyiydik, yarın kontrolüm var, hayırlı haberlerle gelirim inşallah :)
öptümm

selam güseller
nasılsınız bakelim
biz iyiyiz galiba, yani 17 sinde iyiydik, yarın kontrolüm var, hayırlı haberlerle gelirim inşallah :)
öptümm

aylinim canım benim ne kadar sevindim senin adına bilemezsin.canım benim dilerim hep güzel haberler alırsın.meleklerin sağlıkla gelsin sana inş.

aylinim canım benim ne kadar sevindim senin adına bilemezsin.canım benim dilerim hep güzel haberler alırsın.meleklerin sağlıkla gelsin sana inş.

gülsümümm benim sağol yavrım ya :) hayırlısını diliyorum Rabbimden..
Allah sizlerin de bebişlerini bağışlasın

herkeslere merhaba...
ayşecim senin adına sevindim canım...herşey yoluna girmiş istediğin gibi..artık kızını koklamak kalıyor geriye...o da olacak inşallah..
aylincim sende güzel haberler getir bize gazozcu bebelerinden inşallah...
gülsümcüm sana arkadaşlık teklif etsem kabul eder misin...

biz de hafta sonu yazlıktaydık..bebeğim bol bol temiz hava aldı..dedesiyle bahçeden eve girmediler..dilli düdük oldu kuzum...susmak bilmiyo..babasına çekmiş bu özelliği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…