İnatla bir gün ANNE olacağım !

sağol sağolun eşimi aradım ağlamamdan anladı zaten.ne var bunda ağlanacak dedi ama biliyorum oda çok ümitliydi.üzüldü oda.:çok üzgünüm:

canım üzülme adet olabiliyosun ya olmasaydın o zaman hamiş kalma ihtimalin bile olmazdı
o yüzden adetin bitince yeniden çalışmalara başla canım ben öyle yapacam

canım üzülme adet olabiliyosun ya olmasaydın o zaman hamiş kalma ihtimalin bile olmazdı
o yüzden adetin bitince yeniden çalışmalara başla canım ben öyle yapacam

evet haklısın allah razı olsun desteğiniz için.en azından ilaçla yumurtalarım gelişiyo.

ay sinem aklıma yazdığın bişey geldide güldürdün beni.hani dedinya test yap ben testi yaptıktan sonra geldi.benim testten bahsetmem yettii.:roflol:

off patladım yaaa çok sıkıldımmmmmm hoca şimdi gitti yaaaa yarında gelicekmiş dedim öğlenden sonra gelin diye ama yemedi olmaaaaz sabah gelicem dediii yani yarında hocayla çalışıcam offf yaa çok sıkılıyorum birileri yanımda çalışmaktann ufunet bastıı

sen ne dersi çalışıyordun canım???

canım biz yayıneviyiz kitap çıkarıyoruz
coğrafya kitabı olunca işler daha da bi resimleniyo tabi bide renkli kitap hocayla beraber resimleri seçiyorduk öğlenden beri yanımda canım çıktı valla
anladımm canım şimdiii üfff biriyle beraber çalışmak zor oluo istediğinde kk ya giremiyosun ozaman kaydirigubbakcemile3
mervem valla bilmiyorum şuan ne alemde ama leke geldiyse sökerde.

anladımm canım dilerim ki sökmez hakkında hayırlısı :1hug:

anladımm canım şimdiii üfff biriyle beraber çalışmak zor oluo istediğinde kk ya giremiyosun ozaman kaydirigubbakcemile3

anladımm canım dilerim ki sökmez hakkında hayırlısı :1hug:

sağol bitanem.ne edelim biz daha yeni evli sayılırız tıbbı nikahımız bir ay önce oldu.kaydirigubbakcemile3 çünkü yumurtlamaya yeni başladım.artık bundan sonra beklicez.

beyzam şunu canı gönülden diliyorum rabbimden dilerim seninle güldürür yüzümüzü inşallah.

amin canım inş çıkmadık candan ümit kesilmezmiş kimse ümidini kaybetmesin burda :1hug:

anladımm canım şimdiii üfff biriyle beraber çalışmak zor oluo istediğinde kk ya giremiyosun ozaman kaydirigubbakcemile3QUOTE]

valla yaa en çok da o kötü merak ediyorum yazılanları ama bakamıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…