gülsümüm üzülmek yokkkklava: klava: klava:Allahım hayırlı zamanda sağlıklısını nasip etsinn bu ay olmadıysa bunda da vardır bir hayır canım Ondan gelene boynumuz kıldan ince ama umut da hep var dimiiiii moral olsun diye yazıyorum yanlış anlama ama hamile olduğunu öğrenip Allah korusun sonrasında yitirmek yada doğduktan sonra yokluğuna alışmak inan o kadar zor kiiiii Allahım verecek sana ve herkeze sadece zamanı gelmemiş inşallah fazla beklemezsin ve inşallahh torunlarını da sevmek nasip olur sana bana ve tüm herkezeeeee:1hug:
mart09 aminnn canım çok sağoll çizelgenden anlaşılmıyor bebişin doğdu mu hala hamişmisin ama Allah seni bebişinden ayırmasın ona hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin canımmmma.s.
canım üzülme adet olabiliyosun ya olmasaydın o zaman hamiş kalma ihtimalin bile olmazdı
o yüzden adetin bitince yeniden çalışmalara başla canım ben öyle yapacam
ooooohh beeeeee gelsin nescafeler. bir aydır içmedimde ne oldu hiçbişey.
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz iyi akşamlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun
ay sinem aklıma yazdığın bişey geldide güldürdün beni.hani dedinya test yap ben testi yaptıktan sonra geldi.benim testten bahsetmem yettii.:roflol:
beyza sen adet olmadın mı canım hiç renk vermiyon
şuan sadece ağlamak istiyorum.eşime nasıl söylicem çok üzülecek yaa.
off patladım yaaa çok sıkıldımmmmmm hoca şimdi gitti yaaaa yarında gelicekmiş dedim öğlenden sonra gelin diye ama yemedi olmaaaaz sabah gelicem dediii yani yarında hocayla çalışıcam offf yaa çok sıkılıyorum birileri yanımda çalışmaktann ufunet bastıı
sen ne dersi çalışıyordun canım???
yok canım henüz olmadı ama belim ağrıyo
ağlamak yokk senağlama bende ağlarım bak
anladımm canım şimdiii üfff biriyle beraber çalışmak zor oluo istediğinde kk ya giremiyosun ozaman kaydirigubbakcemile3canım biz yayıneviyiz kitap çıkarıyoruz
coğrafya kitabı olunca işler daha da bi resimleniyo tabi bide renkli kitap hocayla beraber resimleri seçiyorduk öğlenden beri yanımda canım çıktı valla
mervem valla bilmiyorum şuan ne alemde ama leke geldiyse sökerde.
anladımm canım şimdiii üfff biriyle beraber çalışmak zor oluo istediğinde kk ya giremiyosun ozaman kaydirigubbakcemile3
anladımm canım dilerim ki sökmez hakkında hayırlısı :1hug:
beyzam şunu canı gönülden diliyorum rabbimden dilerim seninle güldürür yüzümüzü inşallah.
anladımm canım şimdiii üfff biriyle beraber çalışmak zor oluo istediğinde kk ya giremiyosun ozaman kaydirigubbakcemile3QUOTE]
valla yaa en çok da o kötü merak ediyorum yazılanları ama bakamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?