Boddim.......esma.....batuhan.......12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit...........14.03.2009
ssengün......seher.....selen..........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin...........
myhope......ayşe.......alperen.......03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey.........13.07.2009
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.......21.12.2009
asiş............asiye......asya...........
rahel...........emel.......alp-naz.......18.03.2010
zuzu79........sinem......buğra-pelin..
raziş...........raziye......
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
:81::81:emegine sağlık canım, ayh hep bir arada görünce ne kadar mutlu oldum, maşallah herkes meleklerine kavusmus, beyzacığımın da rezervasyonunu yapalım mervecim
merviş amin canım benim sağolaylincim bende inanlmaz sevindim düşüncene sonuna kadar katılıyorum sağlıcakla al bebelerini kucağına sen allaha sığın hayırlısı olsun hakkında canımmm
cetrefilim kız ben geliomm da liste yapmak zorya iştede giremiorm evdede malum tepemde nisacık :) kuzucum ateşli sebebi bilinmiyr umarım diştir kısa sürer şimdi uyudu kuzucuk bu fırsat girdim
mervem eline yüreğine kuzuna sağlık :) hepimizin kuzularına sağlık versin AllahımBoddim.......esma.....batuhan.......12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit...........14.03.2009
ssengün......seher.....selen..........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin...........
myhope......ayşe.......alperen.......03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey.........13.07.2009
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.......21.12.2009
asiş............asiye......asya...........
rahel...........emel.......alp-naz.......18.03.2010
zuzu79........sinem......buğra-pelin..
raziş...........raziye......
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
:81::81:emegine sağlık canım, ayh hep bir arada görünce ne kadar mutlu oldum, maşallah herkes meleklerine kavusmus, beyzacığımın da rezervasyonunu yapalım mervecim
ivet ivet beyzoşumu da ekleyelim, ne de olsa yakındır müjdeli haberi inşallahAaaa evet beyzayi da ekliim..ama simdi tel den girdim pc den girdigimde eklerim
Neden tarihlerin bi kismi alt satira gecmis ki.dun boyle degildi.duzeltemiyorum laptop evde yazliktayiz.gidince duzelteyim.beyza da aklimda.eklicem hemen.telden yazmak da ne zormus yaa...
alpişimize geçmişler olsun.. ve amin diyorum canım...selammmm kızlar...
bildiğiniz gibi annemlerdeydim o nedenle fırsat bulup giremedim. Alp i doktora götürdük. lenf bezlerinden kaynaklandığını söyledi bu doktorda. büyümediği sürece korkulacak birşey yokmuş ama yine de bir ay sonraya usg verdi. kendim doktora gittim.. ne iğrenç birşeymiş o muayene :) çok ağrım oldu. bir iki gündür biraz daha iyiyim. bugün evdeyiz babaannemiz bizde. akşama dönecek. yine yalnız kalacağızAlp de yürümeye başladı artık iyice..çokkkk yoruluyorum çokkkk...
Aylinim maşallahhhhhhhh bebişlerine... Hakkınızda hayırlısı olsun... İnşallah sonlandırmaya gerek kalmaz.
Çetrefilim demek Bilge'cimde Ankaralı olacak... İnşallahhh geldiğinde görüşürüz...
Sinemlerim,mervelerim,gülsüm,seher,esma,pınar,beyza ve unuttuğum kim varsa hepiniz iyisinizdir umarım.. ütü yapmam gerekiyor ben kaçar... herkesi öpüyorummmmmm
beyzoşşcanlarım benim güzel dileklerinizi okudukça inanın çok duygulanıyorum ve çok mutlu oluyorum nasip diyorum artık olmadı birkaç aya bende aşılama yaparım olmadı tüp çocuk :) yaparım rabbimden umut kesilmez :) öpüyorum hepinizi kocamaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?