İnatla bir gün ANNE olacağım !

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmisinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sicakligi yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

hayırlı kandiller kızlar rabbim hamile olanları sağlıkla kucağına bebelerini almayı,hamile olmayanlara sağlıklı bir bebe, bebeyi olanlarada sağlıkla huzurla mutlukla büyütmeyi nasip etsinn...

aylincim bende inanlmaz sevindim düşüncene sonuna kadar katılıyorum sağlıcakla al bebelerini kucağına sen allaha sığın hayırlısı olsun hakkında canımmm

cetrefilim kız ben geliomm da liste yapmak zorya iştede giremiorm evdede malum tepemde nisacık :) kuzucum ateşli sebebi bilinmiyr umarım diştir kısa sürer şimdi uyudu kuzucuk bu fırsat girdim

ben adaşaıma bırakıyorum bu görevi 21.12.2009

günaydın kızlarr nasılsınız
ay bende tarihi vereyim unutmuşum
24.12.2010 doğdu beyazıt efemiz
hepinizi kocaman öpüyorum canlarım :86:

Boddim.......esma.....batuhan.......12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit...........14.03.2009
ssengün......seher.....selen..........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin...........
myhope......ayşe.......alperen.......03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey.........13.07.2009
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.......21.12.2009
asiş............asiye......asya...........
rahel...........emel.......alp-naz.......18.03.2010
zuzu79........sinem......buğra-pelin..
raziş...........raziye......
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........

Son düzenleme:
kızlar yanlış olan varsa deyiverin...bi de unuttuklarım...

Son düzenleme:

:81::81:emegine sağlık canım, ayh hep bir arada görünce ne kadar mutlu oldum, maşallah herkes meleklerine kavusmus, beyzacığımın da rezervasyonunu yapalım mervecim

:81::81:emegine sağlık canım, ayh hep bir arada görünce ne kadar mutlu oldum, maşallah herkes meleklerine kavusmus, beyzacığımın da rezervasyonunu yapalım mervecim

Aaaa evet beyzayi da ekliim..ama simdi tel den girdim pc den girdigimde eklerim

selamm güzeller
merviş amin canım benim sağol
kuzucun da çabucak düşer ateşi inşallah, evet diş olabilir..
mervem eline yüreğine kuzuna sağlık :) hepimizin kuzularına sağlık versin Allahım

Aaaa evet beyzayi da ekliim..ama simdi tel den girdim pc den girdigimde eklerim
ivet ivet beyzoşumu da ekleyelim, ne de olsa yakındır müjdeli haberi inşallah

Neden tarihlerin bi kismi alt satira gecmis ki.dun boyle degildi.duzeltemiyorum laptop evde yazliktayiz.gidince duzelteyim.beyza da aklimda.eklicem hemen.telden yazmak da ne zormus yaa...

Adas simdi farkettim nisa atesliymis. Kuzuma gecmis olsun.distendir muhtemelen.

Neden tarihlerin bi kismi alt satira gecmis ki.dun boyle degildi.duzeltemiyorum laptop evde yazliktayiz.gidince duzelteyim.beyza da aklimda.eklicem hemen.telden yazmak da ne zormus yaa...

canım düzgün görünüyo pc de, bence telden bakıyosan ondan öyle görüyosun..

selammmm kızlar...
bildiğiniz gibi annemlerdeydim o nedenle fırsat bulup giremedim. Alp i doktora götürdük. lenf bezlerinden kaynaklandığını söyledi bu doktorda. büyümediği sürece korkulacak birşey yokmuş ama yine de bir ay sonraya usg verdi. kendim doktora gittim.. ne iğrenç birşeymiş o muayene :) çok ağrım oldu. bir iki gündür biraz daha iyiyim. bugün evdeyiz babaannemiz bizde. akşama dönecek. yine yalnız kalacağız Alp de yürümeye başladı artık iyice..çokkkk yoruluyorum çokkkk...
Aylinim maşallahhhhhhhh bebişlerine... Hakkınızda hayırlısı olsun... İnşallah sonlandırmaya gerek kalmaz.
Çetrefilim demek Bilge'cimde Ankaralı olacak... İnşallahhh geldiğinde görüşürüz...
Sinemlerim,mervelerim,gülsüm,seher,esma,pınar,beyza ve unuttuğum kim varsa hepiniz iyisinizdir umarım.. ütü yapmam gerekiyor ben kaçar... herkesi öpüyorummmmmm

Boddim.......esma.....batuhan.......12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit...........14.03.2009
ssengün......seher.....selen..........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin...........
myhope......ayşe.......alperen.......03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey.........13.07.2009
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.......21.12.2009
asiş............asiye......asya...........
rahel...........emel.......alp-naz.......18.03.2010
zuzu79........sinem......buğra-pelin..
raziş...........raziye......
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
bbaran........beyza.....inşallah yakında....

beyza senide ekledim canım...inşallah tarih de yazarız en kısa zamanda...

canlarım benim güzel dileklerinizi okudukça inanın çok duygulanıyorum ve çok mutlu oluyorum nasip diyorum artık olmadı birkaç aya bende aşılama yaparım olmadı tüp çocuk :) yaparım rabbimden umut kesilmez :) öpüyorum hepinizi kocamaaaaaan

alpişimize geçmişler olsun.. ve amin diyorum canım...
beyzoşş

gene kaybolduunuz yaa...kimseler gelmiyo..
aylincim ondan olabilir mi bilmiyorum ama gebelikte zaten bel ağrısı normalde de oluyo..ki sen 3 tane melek taşıyosun 3 kat daha ağır geçecek bu dönem...ama herşeye değer dimi?

benim oğlum sokak kuşu oldu kızlar..hergün parka mutlaka 1-2 saat gidiyoruz...kumlarla salıncakla oynarken kendini kaybediyo..bi sürü de arkadaşı oldu...onun adına çok mutluyum..iyiki yaz geldi...evden kurtulduk....

selam hatunlar.......
Aylincim bel ağrısı bende de çok olmuştu canım ama son aylardaki sıkıntılarımı düşündükçe keşke belim ağrısa diyordum Umarım sen zor bir hamillelik geçirmezsin.. Cinsiyetler belli olmadı değil mi ?
Beyzacım hakkında hayırlısı olsun canım... Evet sende tüp bebek yaparsın bizim gibi.. En küçük tüpler seninkiler olur Bizimkiler büyük tüp olur bu durumda
Mervecim maşallahh parklarda gezin bakalım. Burda da hava çok güzel ama maalesef ben tek başıma çıkartamıyorum henüz çocukları. Alp dışarda yürümüyor Önüme önüme geçiyor kucağına al diye. O zamanda Naz a bakamıyorum. Babamız erken gelirse çıkıyoruz...
Bugün pek uğrayan olmamış yine... Bizde babamız gelince kayganaya gideceğiz. Yarın spıral için doktora gitmem gerekiyor. bir iki gün kalıp geleceğiz... Hepinizi öpüyorummmmm Yazmadıklarım sakın küsmeyin kısa kesmek zorunda kaldım her an kapım çalabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…