herkeslere merhaba...
ayşecim senin adına sevindim canım...herşey yoluna girmiş istediğin gibi..artık kızını koklamak kalıyor geriye...o da olacak inşallah..
aylincim sende güzel haberler getir bize gazozcu bebelerinden inşallah...
gülsümcüm sana arkadaşlık teklif etsem kabul eder misin...
biz de hafta sonu yazlıktaydık..bebeğim bol bol temiz hava aldı..dedesiyle bahçeden eve girmediler..dilli düdük oldu kuzum...susmak bilmiyo..babasına çekmiş bu özelliği...
günaydın kızlarr nasılsınızgüzeller selam,nasılsınız?
biz doktor kontrolünden geliyoz, bebişlerin üçü de sağ salim duruyolar maşallah :)) ve iki tanesinin hareketlerini bile gördüüüm
doktor 12. hafta gibi birini sonlandırmayı önerdi, ama öyle tatlılarki, hele biri kıpır kıpırdı maşallah.. nasıl kıyarız! eşimle karar aldık, 12.haftaki durumlarında da gerçekten ciddi bi risk oluşmazsa dokunmicaz... Allahın verdiği cana biz nasıl kıyarız! Allahım gücünü kolaylığını da verir inşallah, Ona sığındık.. Hayırlısını diliyoruz...
aylinim maşallah bebişlere, hareketlerini de görmüşsüngüzeller selam,nasılsınız?
biz doktor kontrolünden geliyoz, bebişlerin üçü de sağ salim duruyolar maşallah :)) ve iki tanesinin hareketlerini bile gördüüüm
doktor 12. hafta gibi birini sonlandırmayı önerdi, ama öyle tatlılarki, hele biri kıpır kıpırdı maşallah.. nasıl kıyarız! eşimle karar aldık, 12.haftaki durumlarında da gerçekten ciddi bi risk oluşmazsa dokunmicaz... Allahın verdiği cana biz nasıl kıyarız! Allahım gücünü kolaylığını da verir inşallah, Ona sığındık.. Hayırlısını diliyoruz...
zeytinciimmm allah kavustursun canım, gercekten uzunmus 6 ay ama olsun erkekin senle annesi, allah can saglıgı versin, gerisi halloluyorgünaydın kızlarr nasılsınız
aylinim canım meleklerinin iyi olmasına çok
sevindim allahım hayırla ve sağlıkla kucağında
görmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlere
asiş iyi tatiller canım bizim yerimizede dinlen
gez meleğinle ve eşinle güzel vakit geçir
mervişim adaşım havalar bozuk gidiyo bebişler dışarı çıkmak istiyoo
bizimki ayaklandığında kış olacak biz ne yapacaz
allahım sağlık versinde ağzını burnunu sarar çıkarırım dışarı ne yapayım
sağolun kızlar allhım sağsağlim kavuşturur inş. eşimi bize
ist. indiğinde özledim dedi 6 ay nasıl geçer
gülsümmm maşallah berakallah allhım tüm
melekleri saklasın nazardan kötü nefisten
hepinizi kocamn öpüyorum
bavullar dörtlensin inşallahgünaydın hepinize kızlar.
zeytin amin diyorum duana canım benim.
ayliiinn öyle düşünmene nasıl sevindim anlatamam.dilerim çok çok sağlıklı bebeklerin ve güzel bir hamöilelik geçirirsin.
ayşeemm canım benim hayırlısıyla gider gelirsiniz nişallah.bavullar üçlendi ne yapacan.
nicole merve ve boddim artık arkadaşızzz
evettt teyzesi ankara yolcusuyuz allah kısmet ederse? sen de mi ankaradasın? kısmet olursa ankaraya gittiğimde emeli ararım diyorum, ordaysan görüşürüz canım benim, kara oğluşunu görürüm hem deslm kızlar nasılsınız
aylinciğim maşallah bebeklerine bence çok iyi düşünmüşünüz rabbim hayırlısını versin hakkınızda
sinem allah kavuştursun eşine artık daha zor oluyordur oğlıuşunu çok özlüyordur
ayşemm ankarada gelecekmiş meleğin sağlıkla gelsin hazırlıklar 3 katı arttı yani koca bi bavul ayarla
ve kızlarrrr herkese merhabaaaaaaaaa
sinoşum sağol canımm, amingünaydın kızlarr nasılsınız
aylinim canım meleklerinin iyi olmasına çok
sevindim allahım hayırla ve sağlıkla kucağında
görmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlere
asiş iyi tatiller canım bizim yerimizede dinlen
gez meleğinle ve eşinle güzel vakit geçir
mervişim adaşım havalar bozuk gidiyo bebişler dışarı çıkmak istiyoo
bizimki ayaklandığında kış olacak biz ne yapacaz
allahım sağlık versinde ağzını burnunu sarar çıkarırım dışarı ne yapayım
sağolun kızlar allhım sağsağlim kavuşturur inş. eşimi bize
ist. indiğinde özledim dedi 6 ay nasıl geçer
gülsümmm maşallah berakallah allhım tüm
melekleri saklasın nazardan kötü nefisten
hepinizi kocamn öpüyorum
ayşem sağol tatlımmaylinim maşallah bebişlere, hareketlerini de görmüşsünaferim onlara canım cok dogru düşünmüşsünüz, hersey yolundaysa devam edin 3lü gebelige, ama iyice arastır, ilerleyen haftalarda da herhangi bir risk yoksa oohhh kuzular gelsin 3er 3er:)
zeytinciimmm allah kavustursun canım, gercekten uzunmus 6 ay ama olsun erkekin senle annesi, allah can saglıgı versin, gerisi halloluyor
yavrım doğuma az kaldı maşallahherkese günaydınlar kızlar, biz hala işe gidip gelmekteyiz, havalar da yeniden serinledi sivasta, ayh bir mutlu oldum bir mutlu oldum, allahım sevgili kulum demek ki, sıcaklada dayanamıyordum3 hafta sonra yolcuyuz allahtan bişey cıkmazsa. güya hastane cantamı hazırlamıstım, şimdi bavullar hazırlıycam eşimee kendimee kuzumaaa:26:
asişim de 10-15 gün olmayacak sanırım, köyün tadını cıkarsın asyasıyla ne güzel
gülom, mervişler, adaşım, raziş, sinemler, seherim, pınarcım, beyzacımm, boddimimmm unuttugum ve sopa atacak kim varsa herkese günaydııınya bizim bir listemiz vardı nooldu? cancerim topik sahibem hade bul da listeyi kim vardı kim yoktu bir görelim yahu
gülsümümm canımsınn :) amingünaydın hepinize kızlar.
zeytin amin diyorum duana canım benim.
ayliiinn öyle düşünmene nasıl sevindim anlatamam.dilerim çok çok sağlıklı bebeklerin ve güzel bir hamöilelik geçirirsin.
ayşeemm canım benim hayırlısıyla gider gelirsiniz nişallah.bavullar üçlendi ne yapacan.
nicole merve ve boddim artık arkadaşızzz
aminn canımm ya :) biz de hayırlısını diliyoruz hepslm kızlar nasılsınız
aylinciğim maşallah bebeklerine bence çok iyi düşünmüşünüz rabbim hayırlısını versin hakkınızda
sinem allah kavuştursun eşine artık daha zor oluyordur oğlıuşunu çok özlüyordur
ayşemm ankarada gelecekmiş meleğin sağlıkla gelsin hazırlıklar 3 katı arttı yani koca bi bavul ayarla
ve kızlarrrr herkese merhabaaaaaaaaa
çok sağol mervemm, inşallah :)herkeslere merhaba..
aylin canım düşüncenize can-ı gönülden katılıyorum...inşallah 3 meleğinde sağlıkla kollarına gelirler bitanem...
ayşe sağlık olsun hayatım...bavul hazırlamak nedir ki..ben senenin hayli bi kısmı göçebe gibi yaşadığım için bavul hazırlamak konusunda ustayım resmen..sen heyırlısıyla bi git inşallah ve deniz prenses sağlıcakla gelsin herşey hallolur...
gülsüm canım bakıcam enes kuzuma birazdan...
esma listeyi ben yapıcam inşallah bi gün ama hangi gün acababi oturup herkesi toparlasam kağıda buraya yazmak kolay...bakalım yoğunlaşayım bu konuya ben...
bize gelince..iyiyiz şükür..hergün yeni bişey öğreniyor kuzey paşa...onunla yeniden büyümek ise kelimelerle anlatılamayacak kadar harika....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?