İnatla bir gün ANNE olacağım !

Mervecim bu arada Pelin ve Buğranın doğum tarihi 12 mart tı sanırım.. 1-2 gün yanlış olabilir...

günaydın hatunlar nasılsınız canlarım
ya gelen giden yok fazla neredesiniz
allahım bizlere ve meleklerimize sağlık versin
hepinizi kocaman öptümmm
aylin canım rahim büyüdüğü için belin ağrıyo
emel merviş uğramışşş nasılsınız kızlar

günaydınlaarr...uzun zamandır ilk günaydın benden olmuyordu...kuzum uyuyo daha..eşimi seyahate gönderdim..bi size bakiim dedim...
emelcim alpe geçmiş olsun ne zamandır okudum yazcam unutuyorum...inşallah geçicidir hayatım...sen şimdi zorlanıyosun ama ikisini birden çıkardın ortaya...biz oooo daha hamile kalcaz doğurcaz öbürü kıskanacak onun psikolojisi derken daha çoook yolumuz var...

anaaaa ilk günaydın benden diye seviniyorum bi de...sinem gelmiş...nasılsın canım..beyazıt paşa nasılllar...

günaydın güzeller

nasılsınız? ben kızımdan tepikler yiyip duruyorum, iyiyiz çok şükür. yaz da geldi artık giyecek birşeyler bulmak da zor oluyor, saldım cayıra modundayım, hayırlısıyla izne ayrılsaydım bir an önce...

annişler ve bebişleri, inşallah herşey yolundadır. su an aylinle ben mi varız göbüşünde bebek bekleyen mervecim siz döndünüz mü yazlıktan, ayh beni de su halime bir denize atan olsa bir mutlu olurdum var yaaa, yine de cok sikayetci olmayım sivas serin baska yerlere göre ama yavastan aksamları ayak bileklerimde ödemlerim basladı

daha 1 ayın var şikayet etme bakiimmm...senin gene ödem yeni başlamış ben 7 aydan sonra ayaklarım patlar vaziyette gezdim.. okadar hareketli bi gebe olmama rağmen...ankararaya yolculuk ne zaman ayşecim..

kızlar herkese selammm
tüm meleklerin resimlerini gördüm çok şükür allahıma bize bu günleri de gösterdi. allah en kısa zamanda beyzama da verecek inşallah.

emelcim katı gıdaya başladık sormuşsun çok şükür fena değil yiyo Mert ama beyefendi daha çok bizim yediklerimizi yemek istiyo ve ucundan veriyorum tatsın diye herif ağlıyo daha ver diye napcam bilmiyorum tatsız tuzsuz sebze çorbasını pek isteksiz yiyo şimdi yazmıyım yediklerini şaşarsınız aramızda hamişşşler var. cerrah yolları göründü demişsin allah hayırlısıyla kurtulmanı nasip etsin canım yeniden doğmuş gibi olacaksın inşalla sorunsuz geçirirsin.alp yürüyomuş maşallah. sıkıntılı dönemler atlatmışsın şimdi herşey yolun da mı son durum ne bu bezeler nasıl yokolcakmış peki. pamuk kızını gelinimi öp benim için.

aylincim çok şükür üçüzlerin üçüde iyilermiş inşallah allah gönlüne göre versin hayatım allah üçüne de sağlık sıhhat versin sana da onları besleyecek taşıyacak güç kuvvet versin kendine yediklerine çokkk iyi bak. ve tavsiye ederim hamile yogası yap. mesajını okuyunca sonlandırmama ile ilgili çok duygulandım ve ağladımm.

boddi seninde kandil mesajın beni ağlattı bugün. ne güzel bir mesaj o öyle kopyaladım haberin olsun ilk kandilde ben de dostlarıma yazacağım. batuhan abime hayran oldum maşallah ona. babasını bilmiyorum ama anasına benziyo kuzun. bide tüm arabalar gerizekalıı ya bayıldım öp onu benim için.

merve canım senin kızçen de bırak emsin takma kafana sen düşündükçe takıntı olur kendi haline bırak sırası gelince herşey hallolur allahın izniyle. şimdi iyi mi nisa iyileşti mi bu arada.

merve 2 senin sarışın nasıl delikanlı parklarda geziyomuş benim oğlumda bana beni paaka götür diycekmi acaba. bu arada spor bitmiş tatile girmişsiniz aman sakın kendini bırakıp verdiklerini geri alma. ben de artık ufak ufak biraz yediklerime dikkat edeyim diyorum.

asiye tatildeymiş. güle güle gitsinler gelsinler ama asyanın resimlerini göremedim yükleyemedi galiba

raziş gelmiş , esra yı gördüm kolay gelsin kızlar size de. geçmiş olsun kardeşlerine esracım.

sinem zuzum seninde sıkıntılı günlerin olmuş çok şükür şimdi halloldu değil mi aman dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsunlarda evi dağıtsınlar öp benim için onları.

pınarcık azrayla meşgul allah ona da yardım etsin. inşallah her şey yolundadır.

ayşem seni de öpüyorum çokk umarım iyisinizdir.

çetrefilli kız ne zaman hamile kaldın ne zaman 30 lu haftlara geldin maşallah sana allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin BİLGE kızına mis kokuluna kavuş inşallah. aman da aman kapris de yaparmış.

gülsüm sana arkadaşlık yolladım kabul edince resimlere bakcam inşallah.

zeytin sinemim beyazıt nasıl katı gıdalarla arası nasıl dişi çıktı mı çıktıysa nasıl çıktı sıkıntı oldu mu? bizim daha yok benden bi ay sonra doğum yapan bi arkadaşımın oğlunun alttan iki tane çıktı maşallah.

seleni de gördümm maşallah çok şeker çok tatlı yerim onun güzelliğini annesi
başka başkkaaa kimse var mı inşallah yoktur öpüldünüzzz

Son düzenleme:

canım bende yavaş yavaş vermeye başladım meyve pürelerini kahvaltıda yapıyo çorbalara daha geçmedim ama cacık ayran çorbası falan veriyorum
bende bizim yediklerimizden tattırıyorum geçen dondurma yedii dilini bir çıkarışı var kameraya alacam en kısa zamanda canım dişleri çıkmadı daha ama on parmağı ağzında hatta sığsa koluna kadar sokacak bütün parmaklarını

daha 1 ayın var şikayet etme bakiimmm...senin gene ödem yeni başlamış ben 7 aydan sonra ayaklarım patlar vaziyette gezdim.. okadar hareketli bi gebe olmama rağmen...ankararaya yolculuk ne zaman ayşecim..
canım ben 20 haziranda 10 günlük saglık raporu alıp 1 temmuzda da dogum iznimi baslatıcam, 22 si 23.ü gibi de yola cıkarız allahtan bişey cıkmazsa. canım sikayet etmiyorum yok, şükürler olsun baskalarına nazaran cok rahat gecti benim gebeligim, arada mide yanmalarım oldu ama öyle kramplar falan yasamadım yani, 11 kilo 700 grama da sabitledim kilomu:) max 15 kilo ile giderim doguma gibi geliyor.

senin paşa da tadını cıkarsın valla, beni de bi denize parka atan olsa yamaşallah ama sosyal cocuk olacak heralde

hiii yerim ben onu, inşallah cok sıkıntı cekmeden atlatırsınız diş olayınızı sinemcim.

şebocum canım benim maşallah iştahı yerindeymiş kuzunun allah nazarlardan saklasın. valla gebelik de hiç geçmez gibiydi derken 35. haftaya da girdim, allah sonumuzu hayretsin

maşallah mert paşaya...yesin yeterki kuzucuklar..valla yesin diye herşeyi yaparım ama maalesef benim oğlan 6-7 saatten önce acıkmıyo...o zaman isteyerek yiyo birtek..ama ana yüreği koca gün aç kalmasına dayanamıyorum..arada sokuyorum oyunla falan ağzına...ama kahvaltı tam bi kabus..bugün en son yemin edicektim bi daha kahvaltı vermemeye nerdeyse..kavgaya ramak kala frenledim kendimi..o daha minicik bi melek ne anlar senin bağırmandan falan dedim..rabbim bana sabır ver dedim..geçti gitti...sonrada annecim beni çok üzüyosun yemek yemiyosun dedim..aynını kendince bana anlatıyo...üzüyosun beni yemek yemiyosun diyo bana...işte bizden böyle...geçip gidiyo günler..

sinem senin paşada ağzının tadını biliyo dondurma yiyo haa...benim oğlan ağzına koymuyo..ne çikolata ne dondurma ..bi yediği çubuk kraker..tatlıyla başı hoş değil...anasına çekmemiş...

ayşecim inşallah anneciğinin sevgi dolu kollarına sorunsuz kavuşursun canım benim...sonrasında da sen anne olup kızını annenin seni kucakaldığı gibi kollarına alıp koklarsın inşallah...herşey gönlünce ve hayırlarla olsun yaşamında...aslında hepimiz için bu dilek...arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun inşallah....

herkese selam
öncelikle mervecim biz 11 mart doğumluyuz 11.03.2010

uzun zamandır giremiyorum ..nerden baslıcamı bilemedim yahu...

aysecim öncelikle doğumuna baya bi az kaldı diye sana öncelik veriyorum ...hamilelere öncelik ..artk bi yolculuk kalmıs ankaraya sanırım ..hadi bakalım bambaska keyifli bir hayat baslıyacak orada hayırlısıyla..

sonra da aylinciğimee... önce anacım sen yoga moga yapma bebislerle otur ...bel ağrısı normal canım yaaa düsünsene bir bebeğin genisleteceği rahmi sen de üc bebis büyütüyor..sikayetlerin tek gebeliğe göre biraz daha fazla olacak ama iyi olsunda bebisler bitiyo be aylinim...

sebocum bu erkekler biraz daha meraklı bu boğaz işine sanırım bizde de öyle mama sandelyesini masaya cekiyoruz önce herkesi herseyi inceliyo benim oğlus sonrada istediklerini agzına verene kadar basbas bağırıyor ama ne bağırmakkk evde ya da dışrda ben ne yersem veriyorum artık en azından tadına bakıyor beğenirse de dadanır...
kız öyle değil mesela ona da öğünü nü ver o da verirsen yer vermesen demez ki ben acıktım....

mervecim nisaya cok gecmis olsun...
merve 2 cim sizde bizim gibi parktasınız hep bizde altı bucukta cıkıp sekiz bucukta geliyoruz sonra yemek ve bayılıyorlar bazen yorgunluktan su bile veremeden...

ikizdasım masallah alpe benim kız daha yürümüyor elinden tutmassam...isimiz arttı di mi yaaa..alpin bezeleri umarım büyümez ayrıca gecmis olsun canım...tek basına bakıyon ya kuzulara masallah diyorum sana... sen benden daa beceriklisin canım yaa vallahi..ben tek olunca evde ya bisey kırılıyor ya oğlan fena düsüyor ..ya benim oğlum yürümeden sonra ucacam sanıyor sanırım...koltuğa tırmanıp sehpya atlıyor ordan tv ünitesine...cekmecelerin icinde sürekli..gecen gün mufak cekmecelerm genis baya baktım ikincisinde masa örtülerinle oturuyor..nasıl cıktı oraya anlamıyorum...kızımda sokağa alıstı kapıdan alamıyorum hep kapının kolunu acmaya calıyor anahtarı cekiyor filan ..anası gibi gezenti olduğu kesinde ...daha bi de yürüse nolcak bakalım....ev tımaraneye dönüyo resmen..

günaydın kızlarr nasılsınız
adaşım merviş ayşe gelmiş
melekleriniz nasıllar
şeboo kahvaltıya başladıktan sonra benim oğluşum 3 günde bir kaka
yapmaya başladı
kızlar sizinkilerde böyle sorun oldumu
anneme dedim kahvaltısına 1 çay kaşığı zeytin yağı ekleyecek
dün kavun kayısı yedirdik banamısın demedi
sabah işe gelmeden fitil koydum hala çıkmadı

Boddim.......esma.....batuhan.......12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit...........14.03.2009
ssengün......seher.....selen..........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin...........
myhope......ayşe.......alperen.......03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey.........13.07.2009
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.......21.12.2009
asiş............asiye......asya...........
zuzu79........sinem......buğra-pelin..11.03.2010
rahel...........emel.......alp-naz.......18.03.2010
raziş...........raziye......
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
bbaran........beyza.....inşallah yakında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…