kızlar carsamba günü tatile cıkıyorus biz 15 gün yokum....herkesi coook öptüm...bebislern hepsini koklyıp öpüyorum ..gelince görüsürüsss
haklısın tatlımm :)gene kaybolduunuz yaa...kimseler gelmiyo..
aylincim ondan olabilir mi bilmiyorum ama gebelikte zaten bel ağrısı normalde de oluyo..ki sen 3 tane melek taşıyosun 3 kat daha ağır geçecek bu dönem...ama herşeye değer dimi?
inşallah tatlım.. cinsiyetler belli olmadı, meraktayızz :))selam hatunlar.......
Aylincim bel ağrısı bende de çok olmuştu canım ama son aylardaki sıkıntılarımı düşündükçe keşke belim ağrısa diyordumUmarım sen zor bir hamillelik geçirmezsin.. Cinsiyetler belli olmadı değil mi ?
sinoş öyle galiba, bi de daha hızlı büyüyoya..aylin canım rahim büyüdüğü için belin ağrıyo
oyy maşallah :) ayşecmm sen bi ay kadar sona beni yannız bırakcan, bebişini kucaklıcan inşallah.. ama beni beyzoşum çok yannıs bırakmıcak inşallah :)günaydın güzeller
nasılsınız? ben kızımdan tepikler yiyip duruyorum, iyiyiz çok şükür. yaz da geldi artık giyecek birşeyler bulmak da zor oluyor, saldım cayıra modundayım, hayırlısıyla izne ayrılsaydım bir an önce...
annişler ve bebişleri, inşallah herşey yolundadır. su an aylinle ben mi varız göbüşünde bebek bekleyenmervecim siz döndünüz mü yazlıktan, ayh beni de su halime bir denize atan olsa bir mutlu olurdum var yaaa, yine de cok sikayetci olmayım sivas serin baska yerlere göre ama yavastan aksamları ayak bileklerimde ödemlerim basladı
canımmmm amin :) kuzu napıyooaylincim çok şükür üçüzlerin üçüde iyilermiş inşallah allah gönlüne göre versin hayatım allah üçüne de sağlık sıhhat versin sana da onları besleyecek taşıyacak güç kuvvet versin kendine yediklerine çokkk iyi bak. ve tavsiye ederim hamile yogası yap. mesajını okuyunca sonlandırmama ile ilgili çok duygulandım ve ağladımm.
oy kuzuu :)maşallah mert paşaya...yesin yeterki kuzucuklar..valla yesin diye herşeyi yaparım ama maalesef benim oğlan 6-7 saatten önce acıkmıyo...o zaman isteyerek yiyo birtek..ama ana yüreği koca gün aç kalmasına dayanamıyorum..arada sokuyorum oyunla falan ağzına...ama kahvaltı tam bi kabus..bugün en son yemin edicektim bi daha kahvaltı vermemeye nerdeyse..kavgaya ramak kala frenledim kendimi..o daha minicik bi melek ne anlar senin bağırmandan falan dedim..rabbim bana sabır ver dedim..geçti gitti...sonrada annecim beni çok üzüyosun yemek yemiyosun dedim..aynını kendince bana anlatıyo...üzüyosun beni yemek yemiyosun diyo bana...işte bizden böyle...geçip gidiyo günler..
inşallah sağlıkla kucaklarız canım ya :)sonra da aylinciğimee... önce anacım sen yoga moga yapma bebislerle otur ...bel ağrısı normal canım yaaa düsünsene bir bebeğin genisleteceği rahmi sen de üc bebis büyütüyor..sikayetlerin tek gebeliğe göre biraz daha fazla olacak ama iyi olsunda bebisler bitiyo be aylinim...
iyi tatilleeeer :)kızlar carsamba günü tatile cıkıyorus biz 15 gün yokum....herkesi coook öptüm...bebislern hepsini koklyıp öpüyorum ..gelince görüsürüsss
merhaba kızlar nasılsınız
merveciğim bende senin gibi batunun asçları gittiğinde çok üzülmüşdüm ama çok güçsüz diye ısrar ettiler kestirelim diye uzar annesi gözümüzde alışıyo zaten:)
çetrefilli ayşem hayırlısıyla git hayırlısıyla al kuzunu kucağına
aylin canım meleklerinin iyi olmasına çok sevindim canım herşeyin 3 kat zor olacak sende kendine 3 kat dikkat et özellikle beslenmene ve kendini yorma
dünürüm gelin kızım nasıl
şebbom nasıslın maşallah oğluşuna valla ne yerse ver annesi onun için özel çorba sormusun ben batuya kremalı brokkoli yapıyordum tabi kremasını kendim yapıyordum bezelye çorbası yapıyordum ezogelin, mercimek ,tarhana ,yoğurt çorbası, sebze çorbası yapıyordum bide ben şöyle birşey yapıyorum halada devam ediyorum tüm tavuğu içine patates havuç 1 tane soğan koyuyorum haslıyorum papates havucu biraz tavuk ve tavuksuyunu alıp rondadan çekiyorum o bi öğünü oluyo kalan tavuk suyunu ve tavuğu rondada çekip batuhanın her çorbasına katıyorum ben plastik bardaklara yadaküçük kavanozlara koyup donduruca atıyorum. ayrıca yazın domateside rendeden geçirip dondurucuya atıyorum
sonra sabah kahvaltısında ceviz koyuyordum
dolma içi yediriyordum sarımsaklı yoğurtlu şeyleri seviyor batu kabak yemeğinide seviyordu onuda yoğurtlu yediriyorum işde aklıma gelenler bunlar
canım spiralin hayırlı olsun mu denir ne denir :)) ve hemoroid için geçmiş olsun.. kuzun da hiç sorun çıkmaz inşallah.. bu sene biz de tatile gidemicez gibi görünüyo, belli de olmaz ama..herkese selammmmmmm...... Biz cumartesi evimize döndük. ama işden ve çocuklardan fırsat bulup da sizlere bakamadım. Spiral taktırdım kızlar. Biraz zor oldu ama oldu.. :))) Cerraha gittim ilaçları kullanıyorum daha iyiyim ama şimdi de kontrole gitmem gerek. Şu an ameliyat önermedi. İlaçlarla tedavi edelim önce dedi. Hem iç hem dış hemoroidim varmış.Allah kimseye vermesin beterinden de saklasın tabii... Cuma günü kontrole gideceğim bakalım..Alp in durumuna gelince öncelikle hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Temmuzda boyun ve kafa usg si çekilecek. Hiçbir doktor şu kadar zamanda geçer ya da geçmez demedi. Sadece büyüyüp büyümediğini takip edeceğiz. Allahıma şükür büyüme yok.. Bu arada dişleride atağa kalktı 4 diş felan birden patlatıyoruz. ))) O nedenle huzursuz..
Şebom hayırlı olsun ek gıda :))) Tarhana çorbasını benımkilerde ilk başta yemedi ama şimdi gözde çorbamız:))) Yeni bir yemek tattırdığında yemezse üzülme birkaç gün sonra tekrar dene....İlk başlarda neler verdim hatırlamıyorum inan :))) Sen kafana göre takıl :))) Damadımıda kocaman öp benım yerime...
İkizdaşım tatile çıkıyormuşsunuz ohhhhhh ne güzel... iyi tatiller... Bize bu sene de tatil yok((( Benım çıktığım tek yer balkon :))) Birde anneanne ve babaanne... Çok eğlenceli olmuyor inanın :)))))))
güle güle gidin gelin canımmemlcim spiralin hayırlı olsun...bende istiyordum ama artık geç kaldım..ilk doğurduğum zamanlarda taktırsaydım olcaktı da şimdi olmaz artık..2. yi de bi doğurayım da ondan sonra :)) tak çıkar yapmayalım de mi :))
biz de cuma günü ananemize gidiyoruz kızlar..2 hafta bursadayım...ablam da geliyo..curcuna yani...çok özledim hepsini...ama en çok yeğenlerimi...inşallah elemsiz kedersiz gidip döneriz...
biz de öpüyoss o oyuncuyuuuselam millettttt
bizimkinin oyuna daldığı ender zamanlardan birini yakaladım bir selam verem dedimm umarım hepiniz iyisinizdir yeğenlerimiii öpüyorumm kocamannn
oy oyy üçüz anası gelmişşşşşşbiz de öpüyoss o oyuncuyuuu
slm kızlar nasılsınız
kacak ayse alperenın anası hepten unuttun buraları oklavalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?