İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinemcim valla bizim de aynen katılaştığı için üç gün olmasa bile 2 gün de bir kaka yapmaya başladı. üçüncü güne sarktığı da oldu. hatta bezine yapmıyodu ben altını açıp ayaklarını kaldırınca kuzum heralde güç alıyodu itiyodu çıkıyodu ben de bekliyodum yapsın rahatlasın diye. ama artık rayına oturdu hergün yapmaya ve bezine yapmaya başladı çok şükür. biz katı gıdaya geçeli üç hafta oldu ben daha önce hiç bişi vermedim tadına bile baktırmadım sadece anne sütü.

sinemcim ya aynen Mert de öyle sofrada bize yemek yedirtmiyo ben şaşırdım kaldım napiyim bilemiyorum. zeytinyağlı fasulye var mesela onun havucunu ez ver yiyo yada fasulyesini. yada ne varsa elimle ezip veriyorum yalayıp yutuyo. kahvaltısında sorun yok yiyo yoğurdu bazen sek bazen bebe bisküvisiyle yiyo. meyve seçiyo beyefendi bazen çok iştahlı bazen isteksiz anlayamıyorum hangisini sevdiğini. amma ona özel yapılan sebze çorbasını yemiyo kereta. bitek ıspanaklı yemişti. bide pirinç çorbası yoğurtlu. bugün tarhana yaptım yemedi beğenmedi napcam bilmiyorum şimdi tavuk haşlıyorum suyuna yapcam bişiler artık akşam için inşallah yer.

önerisi olanlar önerilere açığım kızlarrr.

kızlar carsamba günü tatile cıkıyorus biz 15 gün yokum....herkesi coook öptüm...bebislern hepsini koklyıp öpüyorum ..gelince görüsürüsss

kızlar carsamba günü tatile cıkıyorus biz 15 gün yokum....herkesi coook öptüm...bebislern hepsini koklyıp öpüyorum ..gelince görüsürüsss

oooooohhh mis gibi tatil...eğlenin gezin bol foto çekin...gelince isteriz bi kaç foto...haydi size iyi tatiller bal bademlerinle sinemcim...

haklısın tatlımm :)
inşallah tatlım.. cinsiyetler belli olmadı, meraktayızz :))
aylin canım rahim büyüdüğü için belin ağrıyo
sinoş öyle galiba, bi de daha hızlı büyüyoya..
oyy maşallah :) ayşecmm sen bi ay kadar sona beni yannız bırakcan, bebişini kucaklıcan inşallah.. ama beni beyzoşum çok yannıs bırakmıcak inşallah :)
canımmmm amin :) kuzu napıyoo

oy kuzuu :)
inşallah sağlıkla kucaklarız canım ya :)
iyi tatilleeeer :)

merhaba kızlar tatil bitti döndüm hepimiz iyiyiz. inşallah sizlerde iyisinizdir. Çok iş var maalesef hepinizi öptüm

merhabalar kızlar hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum.inşallah iyisinizdir.bu arada listeyi hazırlayanın eline sağlık.çok hoş olmuş.

asiyecim tatil dönüşü iş de ne zor gelir şimdi...allah yardımcın olsun..nasıl oldu asya biraz toparladımı kendini...
gülsüm sen de bi gelip kayboluyosun...enes nasıl canım..babanneyle iyi anlaşıyor mu...

bize gelinceeee....tospamın saçlarını kestirdik...erkek gibi oldu..dün çok moralim bozuldu onu öyle saçsız görünce ama şimdi daha iiyiyim..alışıyorum...kendi zevkim için oğluma kıyamazdım yaaa...çok sıcakta yanıyodu resmen enseleri..kulaklarına giriyodu uyurken...bizde erkek yaptık oğlumu...

merhaba kızlar nasılsınız
merveciğim bende senin gibi batunun asçları gittiğinde çok üzülmüşdüm ama çok güçsüz diye ısrar ettiler kestirelim diye uzar annesi gözümüzde alışıyo zaten:)
çetrefilli ayşem hayırlısıyla git hayırlısıyla al kuzunu kucağına
aylin canım meleklerinin iyi olmasına çok sevindim canım herşeyin 3 kat zor olacak sende kendine 3 kat dikkat et özellikle beslenmene ve kendini yorma
dünürüm gelin kızım nasıl
şebbom nasıslın maşallah oğluşuna valla ne yerse ver annesi onun için özel çorba sormusun ben batuya kremalı brokkoli yapıyordum tabi kremasını kendim yapıyordum bezelye çorbası yapıyordum ezogelin, mercimek ,tarhana ,yoğurt çorbası, sebze çorbası yapıyordum bide ben şöyle birşey yapıyorum halada devam ediyorum tüm tavuğu içine patates havuç 1 tane soğan koyuyorum haslıyorum papates havucu biraz tavuk ve tavuksuyunu alıp rondadan çekiyorum o bi öğünü oluyo kalan tavuk suyunu ve tavuğu rondada çekip batuhanın her çorbasına katıyorum ben plastik bardaklara yadaküçük kavanozlara koyup donduruca atıyorum. ayrıca yazın domateside rendeden geçirip dondurucuya atıyorum
sonra sabah kahvaltısında ceviz koyuyordum
dolma içi yediriyordum sarımsaklı yoğurtlu şeyleri seviyor batu kabak yemeğinide seviyordu onuda yoğurtlu yediriyorum işde aklıma gelenler bunlar

evet bugün biraz daha alıştım yeni haline...biz de ısrarlara dayanamadık..sıcakta yakma çocuğu demelerinden gına gelmişti artık...

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım merviş demek saçları gitti kuzunun
ben kestirmeyeceğim zaten kıvırcık ensesine değmiyor
esmam gülsümüm mervişler ayşeler emeller adaşım hemşerim aylinim seherim esram beyzam
ay unuttuğum varsa affola hepinizi kocaman öpüyorum

herkese selammmmmmm...... Biz cumartesi evimize döndük. ama işden ve çocuklardan fırsat bulup da sizlere bakamadım. Spiral taktırdım kızlar. Biraz zor oldu ama oldu.. :))) Cerraha gittim ilaçları kullanıyorum daha iyiyim ama şimdi de kontrole gitmem gerek. Şu an ameliyat önermedi. İlaçlarla tedavi edelim önce dedi. Hem iç hem dış hemoroidim varmış.Allah kimseye vermesin beterinden de saklasın tabii... Cuma günü kontrole gideceğim bakalım..Alp in durumuna gelince öncelikle hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Temmuzda boyun ve kafa usg si çekilecek. Hiçbir doktor şu kadar zamanda geçer ya da geçmez demedi. Sadece büyüyüp büyümediğini takip edeceğiz. Allahıma şükür büyüme yok.. Bu arada dişleride atağa kalktı 4 diş felan birden patlatıyoruz. ))) O nedenle huzursuz..
Şebom hayırlı olsun ek gıda :))) Tarhana çorbasını benımkilerde ilk başta yemedi ama şimdi gözde çorbamız:))) Yeni bir yemek tattırdığında yemezse üzülme birkaç gün sonra tekrar dene....İlk başlarda neler verdim hatırlamıyorum inan :))) Sen kafana göre takıl :))) Damadımıda kocaman öp benım yerime...
İkizdaşım tatile çıkıyormuşsunuz ohhhhhh ne güzel... iyi tatiller... Bize bu sene de tatil yok ((( Benım çıktığım tek yer balkon :))) Birde anneanne ve babaanne... Çok eğlenceli olmuyor inanın :)))))))

emlcim spiralin hayırlı olsun...bende istiyordum ama artık geç kaldım..ilk doğurduğum zamanlarda taktırsaydım olcaktı da şimdi olmaz artık..2. yi de bi doğurayım da ondan sonra :)) tak çıkar yapmayalım de mi :))
biz de cuma günü ananemize gidiyoruz kızlar..2 hafta bursadayım...ablam da geliyo..curcuna yani...çok özledim hepsini...ama en çok yeğenlerimi...inşallah elemsiz kedersiz gidip döneriz...

selam millettttt
bizimkinin oyuna daldığı ender zamanlardan birini yakaladım bir selam verem dedimm umarım hepiniz iyisinizdir yeğenlerimiii öpüyorumm kocamannn

canım spiralin hayırlı olsun mu denir ne denir :)) ve hemoroid için geçmiş olsun.. kuzun da hiç sorun çıkmaz inşallah.. bu sene biz de tatile gidemicez gibi görünüyo, belli de olmaz ama..
güle güle gidin gelin canımm
selam millettttt
bizimkinin oyuna daldığı ender zamanlardan birini yakaladım bir selam verem dedimm umarım hepiniz iyisinizdir yeğenlerimiii öpüyorumm kocamannn
biz de öpüyoss o oyuncuyuuu

slm kızlar nasılsınız
bu ara ıhmal etım bılıyorum burayı ama coookkkk yoğun bı programım vardı :))
kaynanam 1 aydır hastanede psıkıyatrıde yatıyo
kız kardesımonunla aynı gun hastaneye yattı 15 gun ıkı arada kaldım
annem yaz temızlığıne kakışmıstı camlarını değiştirdi kardesım astım hastası olduğu ıcın bı 10 gunde bende yattı ev yasak onu sepetledım evıne ama kaynana hala yatıyo umarım duzelır yoksa benıde yanına yatırcaklar bu gıdısle selen tam bı cadı oldu dıs cıkardığı içinde bı o kadar huysuz tabi
tatile gıdenler sıhhatlıce donsun ınsallah
dunur pasam yakısıklı olmustur sacları gıtsede sıhhatler olsun geldığınızde görmek ısterım 5 dk da olsa zaten kısmetse ayın 20 den sonra bızde tatile cıkıcaz bı karar verebılsek liste içinde eline sağlık canım
aylincim sen bu sene bol bol dınlen uzme bebeıslerını
sınemcım senın kıvırcık paşanında saçlarını yesnler ne guzel onlar oyle
emelcım spral hyırlı olsun oncelıkle ama sen onada fazla guven me bu arada gecmıs olsun canım uzmez oğlusunda senı ılerlemez bezelerının buyumes ınsallah
ayse kız bıraz daha gırmesem senı goremıcem hayırlı doğumlar olur canım ınsaalh kolaylıkla atlatırsın
kacak ayse alperenın anası hepten unuttun buraları oklavalık
sebocum e gıdayıda yemeyıde bunların damak tadı belırlıyo ama sen bı kerede vaz gecme oyle hemen zamanla gene dene alısır
gulsum masallah oğlusun kocaman olmus
mervecım nısada ıyıdır ınsallah
asişim sen tatili bitirdin dınlenmıssındır umarım
boddım emel sen nasılsın batus nasıl
ay cok uzun oldu ama napayım gıremeyınce o kadar zaman anca oldu unuttuklarım varsa a ola hepinizi öptüm

yine yeniden selam :)))))) biraz önce herkesi yazacaktım ama Alp uyandığı ve biryerini kopartmış gibi bağırdığı için yarıda kesmek zorunda kaldım...
Merve2 cim maşallahh Kuzey'e demek traş oldunuz.. Bizimde babamız ısrarla götürmek istiyor ama ben henüz izin vermedim :)) Gerçi böyle giderse kestireceğim. yahuıuu yine uyandıu ben kaçar

biz de öpüyoss o oyuncuyuuu
oy oyy üçüz anası gelmişşşşşşbiz biriyle başedemiyoruz hele bir hayırlısıyla sağlıcakla doğup kucağına gelsinler senin halini düşünemiyorum bennn artık sırayla sana yardıma gelirmişizzz

slm kızlar nasılsınız

kacak ayse alperenın anası hepten unuttun buraları oklavalık

hah kaçak diyene bakk senden önce gelip selam vermişim bikeremmm
canımm çokk geçmiş olsun bu arada Allah acil şifalar versin kaynanana biran önce çıksın inşallah hastaneden kardeşin daha iyicedir umarımm selenimi öpüyoruz kocamannn
benim oyuncu cucuudayken uyudu da hala buradayım bu aradaaaaa

slm güzel dostlarım size umarım devamı gelecek güzel bi haber vermek istiyorum

cuma günü kanda gebelik yaptırdım 448 çıktı o gün kanamam oldu sadece 1 gün sürdü ne mutlu diyordum ki

bugün adliyede işe başladım o tarafa giden yollar bozuk otobüste hoplaya hoplaya gittik şimdi geldim baktım kanama olmuş

çok korkuyorum bunu da kaybetmek beni mahveder

cumartesi dr gidicem bana dua edin ne olur

insallah bişeycik olmaz beyzacım tutunur sana meleğin sıkı sıkı
cucucu danayı öp yerime aysem

kızlarrrrrrrr ne güzel hapiniz anne olmuşsunuz sanırsammmmmmmm tebriklerrrr..bebişlerinizi allah bağışlasın :))))))benimdee1,5 yıldır bebek özlemim devam etmekte ..inşallah bende İNATLA BİRGÜN ANNE OLACAĞIM :)))))))))))))bu ay laparoskopi olucam alllahın izniyle sıpam sonra gelicek umut ediyorum ...mücadeleye devammmmmm :)))))))hepinize sevgiler ..lütfen dualarınızı eksik etmeyin :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…