slm güzel dostlarım size umarım devamı gelecek güzel bi haber vermek istiyorum
cuma günü kanda gebelik yaptırdım 448 çıktı o gün kanamam oldu sadece 1 gün sürdü ne mutlu diyordum ki
bugün adliyede işe başladım o tarafa giden yollar bozuk otobüste hoplaya hoplaya gittikşimdi geldim baktım kanama olmuş
çok korkuyorum bunu da kaybetmek beni mahveder
cumartesi dr gidicem bana dua edin ne olur
kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için dualarınızı eksik etmeyin inş güzel haberler veririm sizlere
dr aradım ama daha çok erken bu haftalarda sadece dinleniceksin dedi
ekopirin vermişti ona devam ediyorum kan sorunu için ama progestan demedi dr um progestanın düşük önleyici özelliği olmadığını düşünenlerden
rabbim dünyaya gelmesini nasip eylemişse gelecek inş umutla yola devam
umarım cumartesi güzel haberleri alırım
slm güzel dostlarım size umarım devamı gelecek güzel bi haber vermek istiyorum
cuma günü kanda gebelik yaptırdım 448 çıktı o gün kanamam oldu sadece 1 gün sürdü ne mutlu diyordum ki
bugün adliyede işe başladım o tarafa giden yollar bozuk otobüste hoplaya hoplaya gittikşimdi geldim baktım kanama olmuş
çok korkuyorum bunu da kaybetmek beni mahveder
cumartesi dr gidicem bana dua edin ne olur
beyzacımmmm rabbim gebeliğini sağlıkla geçirmeni, o tontiş bebegini saglıkla kucagına almanı nasip etsin c anım benim, o kadar sevindim ki, allah yardımcın olsun, inşallah sabrının karsılıgı bu bebegin olsun güzelim, her daim duacınım. hep güzel düşün, güzel olacak sonuc da allahın izniylekızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için dualarınızı eksik etmeyin inş güzel haberler veririm sizlere
dr aradım ama daha çok erken bu haftalarda sadece dinleniceksin dedi
ekopirin vermişti ona devam ediyorum kan sorunu için ama progestan demedi dr um progestanın düşük önleyici özelliği olmadığını düşünenlerden
rabbim dünyaya gelmesini nasip eylemişse gelecek inş umutla yola devam
umarım cumartesi güzel haberleri alırım
beyzacımmmm rabbim gebeliğini sağlıkla geçirmeni, o tontiş bebegini saglıkla kucagına almanı nasip etsin c anım benim, o kadar sevindim ki, allah yardımcın olsun, inşallah sabrının karsılıgı bu bebegin olsun güzelim, her daim duacınım. hep güzel düşün, güzel olacak sonuc da allahın izniyle
inşallah cumartesi umduğun güzel haberi alırsın beyzacım...dualarım seninle..
Merhaba kızlar
Beyzam inşallah ctesi güzel haberler alırsın cnm benim
Bende işleri baya azalttım ama maşallahı var bitmiyo bi türlü
slm kızlar nasılsınız
beyzacım canım benim çok sevindim bitanem rabbim bebeişini kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle canım
aylincim 3 meleğininde iyi olmasına çok sevindim ayyy ne güzel ben tek oğluşumun tekmesini hissettim sen üç meleğin tekmesini birden hissedeceksin ne muhteşem yaa rabbim sağsalim aldırsın kucağına inşallah
cetrefillim canım benim az kalmış seninde bir nefeste olsun inşallah minik kızını kucağına alıpkoklayasın
oğluşum iyi yaramazlık hat safhada dün koskoca sehpaya emeklerken çarptı ben lavabodayken azıcık morardı bu arada ben taşınıyorum kendi evimdi ama eşim lojmanda oturalım dedi taşınıcaz birde bu telaşım var rabbim hepinizin yardımcısı olsun liste yapmışsınız benim oğluşum 01,10,2010 doğumlu
hepinizi öpüyoruz
kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkürrr ediyorum minik sıpalarınızı benim için ham yapın :)pazartesi büyük gün ameliyat olcağımmmm ve inşallah sonra sıpamda yola çıkacakk :)sevgilerrrrrrrrrrrrrrbeyzaa cnım iyi düşün iyi olsun...bak ben 2 kez kanama geçirip sağlıklı bi bebek doğurdum..hem de ne kanamaydı 2.kez olan...düşük yapıyorum sanmıştım ama rabbim onu bana bağışladı..inşallah sende kucaklayacaksın artık gül yüzlü mis kokulu meleğini..senin için dua ediyorum...rabbime emanet içindeki mucize...
melodi inşallah sende buradaki herkes gibi birgün anne olacaksın...bak son arkadaşımızın da meleği yola çıktı geliyoo...bu topik amacına ulaştı artık..darısı tüm isteyenlere olsun...
dünür önce kardeşin sonra kaygana için geçmiş olsun hayatım...seleni bende görmek istiyorum..ben 17 haziran itibariyle 2 hafta bursadayım..sen annene geleceğin zaman beni ara buluşalım...
gidiyorum diye saldım..hiç bişi yapmak gelmiyo içimden...yarın evi toplamam lazım..çamaşır yıkayıp ütülemem lazım...valiz hazırlamam lazım...birisi dürtsün beni...ama önce uyuyayım dimi...herkeslere iyi geceler..tatlı rüyalar...
beyzamm inşallah meleğin hep seninle olacak canımm doktorunu aradın mı bir hap vardı düşük önleyici her ikisinde de kullanmıştım malum benim de kanamalarım oldu hele oğluşta doktora kürtaj diyecek diye gitmiştim ilki gibiii neyseki oğluşum kollarımda şimdii de ama adını unuttum:26: sen kullanıyormusun bişii dikkatli ol Allaha emanet ol canım hamişimmmmm
melodi Allah en kısa zamanda sana da anneliği tattırsın inşallah canımmm
nikolümm kolay gelsinn eğer buluşursanız selenimi bizim yerimizede öpp seherimide tabiiiiii off yakın olsak ne güzel olurdu dimiii bir buluşabilsek hepimizin kucağında melekleri pınarımda iki taneee beyzam göbişlii aylinim onun 3 katıııı ikiz anneleri bi yandan ortalık çocuktan geçilmez ne şamata olur amaa ne güzel olurrrrrr hayali bile güzel yaaaaaa seviyom nan ben sizleriiiiiiii
inatçı annelerim ve anne adaylarımm(anaa aday kalmadı galiba sanırsam unuttuğum varsa affola tabiii)hepinizi öpüyoruz canlarımm iyi uykular tatlı rüyalarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?