İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzaa cnım iyi düşün iyi olsun...bak ben 2 kez kanama geçirip sağlıklı bi bebek doğurdum..hem de ne kanamaydı 2.kez olan...düşük yapıyorum sanmıştım ama rabbim onu bana bağışladı..inşallah sende kucaklayacaksın artık gül yüzlü mis kokulu meleğini..senin için dua ediyorum...rabbime emanet içindeki mucize...
melodi inşallah sende buradaki herkes gibi birgün anne olacaksın...bak son arkadaşımızın da meleği yola çıktı geliyoo...bu topik amacına ulaştı artık..darısı tüm isteyenlere olsun...
dünür önce kardeşin sonra kaygana için geçmiş olsun hayatım...seleni bende görmek istiyorum..ben 17 haziran itibariyle 2 hafta bursadayım..sen annene geleceğin zaman beni ara buluşalım...
gidiyorum diye saldım..hiç bişi yapmak gelmiyo içimden...yarın evi toplamam lazım..çamaşır yıkayıp ütülemem lazım...valiz hazırlamam lazım...birisi dürtsün beni...ama önce uyuyayım dimi...herkeslere iyi geceler..tatlı rüyalar...

Boddim.......esma.....batuhan.......12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit...........14.03.2009
ssengün......seher.....selen..........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin...........
myhope......ayşe.......alperen.......03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey.........13.07.2009
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.......21.12.2009
asiş............asiye......asya...........
zuzu79........sinem......buğra-pelin..11.03.2010
rahel...........emel.......alp-naz.......18.03.2010
raziş...........raziye......
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
bbaran........beyza.....yola çıktı geliyooo.....

beyzamm inşallah meleğin hep seninle olacak canımm doktorunu aradın mı bir hap vardı düşük önleyici her ikisinde de kullanmıştım malum benim de kanamalarım oldu hele oğluşta doktora kürtaj diyecek diye gitmiştim ilki gibiii neyseki oğluşum kollarımda şimdii de ama adını unuttum:26: sen kullanıyormusun bişii dikkatli ol Allaha emanet ol canım hamişimmmmm
melodi Allah en kısa zamanda sana da anneliği tattırsın inşallah canımmm
nikolümm kolay gelsinn eğer buluşursanız selenimi bizim yerimizede öpp seherimide tabiiiiii off yakın olsak ne güzel olurdu dimiii bir buluşabilsek hepimizin kucağında melekleri pınarımda iki taneee beyzam göbişlii aylinim onun 3 katıııı ikiz anneleri bi yandan ortalık çocuktan geçilmez ne şamata olur amaa ne güzel olurrrrrr hayali bile güzel yaaaaaa seviyom nan ben sizleriiiiiiii
inatçı annelerim ve anne adaylarımm(anaa aday kalmadı galiba sanırsam unuttuğum varsa affola tabiii)hepinizi öpüyoruz canlarımm iyi uykular tatlı rüyalarrrrrrr

beyzam hemen eczaneye git progestan al
bende de kanama olmuştu sabah akşam alıyodum
ilişkiye girme ay hayırlı olsun iş canım inş. hayırlı ve sağlıklı olur kucağına alırsın meleğini
günaydın kızlarrr
geçmişe bakamadım beyzaya yazayım dedim hemen gelince bakacam çıkmam lazım şimdi ok öpüldünüz

günaydın güzellikler
öncelikle beyzacığımm meleğin inşallah sana sıkı sıkı tutunur canım inşallah cumartesi güzel haberler verirsin bizlere
merveciğim ne güzel annenlerle hasret gidereceksin iyi tatilller canım
ayşeeee kaçaaakkkkk hoşgeldinn
emelim spiralin hayırlı olsun :))) alp beyinde inşallah bezeleri geçer hiçbirşeye gerek kalmaz
kızlar umarım herkes iyidir
biz iyyiz bizim inat paşayla uğraşıyoruz işler yoğun çalış dur bakalım bizimde tatil planımız var ama nasıl olur bilmem

Kızlar işler yoğun gelemiyorum Bitince gelcem görüşürüz.
Bu arada Beyzacım Allah ım hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin inşallah bebeğin hayırlısı ile sana tutunur iyi düşün iyi olsun kötü şey aklına getirme emi.
Öptüm sizi.

beyza evet progestan al hemen canım.benim doktor gece nöbetçi eczaneden aldırtmıştı bana kanama başladığında...korkma sakın..doktorum bana eğer düşecekse sen pamuklarda da yatsan düşer ama geleceği varsa da zıpla hopla tutunur o sana demişti...iyi düşünelim ve son meleğimizde yola çıkmış geliyo olsun annesinin kollarına...

adaşşş nerelerdesin özledim seni...

kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için dualarınızı eksik etmeyin inş güzel haberler veririm sizlere
dr aradım ama daha çok erken bu haftalarda sadece dinleniceksin dedi
ekopirin vermişti ona devam ediyorum kan sorunu için ama progestan demedi dr um progestanın düşük önleyici özelliği olmadığını düşünenlerden
rabbim dünyaya gelmesini nasip eylemişse gelecek inş umutla yola devam
umarım cumartesi güzel haberleri alırım

inşallah cumartesi umduğun güzel haberi alırsın beyzacım...dualarım seninle..

beyzacımmmm rabbim gebeliğini sağlıkla geçirmeni, o tontiş bebegini saglıkla kucagına almanı nasip etsin c anım benim, o kadar sevindim ki, allah yardımcın olsun, inşallah sabrının karsılıgı bu bebegin olsun güzelim, her daim duacınım. hep güzel düşün, güzel olacak sonuc da allahın izniyle

Merhaba kızlar

Beyzam inşallah ctesi güzel haberler alırsın cnm benim

Bende işleri baya azalttım ama maşallahı var bitmiyo bi türlü

slm kızlar nasılsınız
beyzacım canım benim çok sevindim bitanem rabbim bebeişini kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle canım
aylincim 3 meleğininde iyi olmasına çok sevindim ayyy ne güzel ben tek oğluşumun tekmesini hissettim sen üç meleğin tekmesini birden hissedeceksin ne muhteşem yaa rabbim sağsalim aldırsın kucağına inşallah
cetrefillim canım benim az kalmış seninde bir nefeste olsun inşallah minik kızını kucağına alıpkoklayasın
oğluşum iyi yaramazlık hat safhada dün koskoca sehpaya emeklerken çarptı ben lavabodayken azıcık morardı bu arada ben taşınıyorum kendi evimdi ama eşim lojmanda oturalım dedi taşınıcaz birde bu telaşım var rabbim hepinizin yardımcısı olsun liste yapmışsınız benim oğluşum 01,10,2010 doğumlu
hepinizi öpüyoruz

ay herşeyi yıka ütüle koy valize...gelince gene aynı...gitmek dert gelmek ayrı dert...neyse hallettim hazırlıkları..ufak tefek şeyler kaldı..çay demledim size bi bakiim dedim...raziyecim hemen ekliyorum oğlunu adı neydi ama onu unuttum...
artık belki bu son girişim olur gelince yine kaldığım yerden devam ederim..ben yokum diye siz de ihmal etmeyin burayı...şimdilik allahaısmarladık...

Boddim.......esma.....batuhan.......12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit...........14.03.2009
ssengün......seher.....selen..........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin...........
myhope......ayşe.......alperen.......03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey.........13.07.2009
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur........21.12.2009
asiş............asiye......asya...........
zuzu79........sinem......buğra-pelin..11.03.2010
rahel...........emel.......alp-naz.......18.03.2010
raziş...........raziye.......................01.10.2010
nevgül61.....gülsüm.....enes...........28.08.2010
alabama......şebnem....mert...........22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe..24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
bbaran........beyza.....yola çıktı geliyooo....

sağol tatlım umarım bu güzel sonuçlanır umutlu olmak istiyorum Allahın izniyle
bu arada sana da ne kadar az kalmış heyecan hat safhada desene :)

inşallah cumartesi umduğun güzel haberi alırsın beyzacım...dualarım seninle..

sağol canım benim dualarınızı eksik etmediğinize eminim

Merhaba kızlar

Beyzam inşallah ctesi güzel haberler alırsın cnm benim

Bende işleri baya azalttım ama maşallahı var bitmiyo bi türlü

inş canım umudum cumartesi yavrumun benimle olması ve onu görmek nasipse

sağol canım benim ayy sende şimdi taşınma telaşı Allah kolaylık versin canım

günaydın kızlar, hayırlı cumalarınız olsun

benim bugün işyerindeki son günüm, pazartesi günü 10 günlük bir sağlık raporunun ardından 16 haftalık dogum iznimi baslatıcam allah izin verirse. bu günlerde çok gerginim, çok heyecanlıyım, iyice sonlara geldik, ankaraya gidecegimiz için ayrıca bir panik halindeyim. evimi daha temizlemedim, işyerinde son işler diye bir sürü angarya yıgdılar üzerime. hayırlısıyla bugünü aksam etsek cok sevinicem.

yola önümüzdeki hafta cuma cıkmayı planlıyoruz, perşembe günü de sivastaki doktoruma son bir muayeneye gidicem sanırım nstye de bağlanırım, tabi bu arada epilasyonum da duruyor, gitmeden sivastaki ağdacıma da gidicem, çatı muayenesi 36. haftada yapar mı doktorum bilmiyorum, arayıp da soramadım da, yıllardır doktorum ama bunu sormaya cekiniyorum accık:78:

bunların dışında eylülde evlenmeyi planlayan ablam erkek arkadasından ayrıldı, onun sıkıntıları var, annem sivasa bakmaya gelir miyim gelmez miyim diye hergün yeni bir terane cıkarıyor, artı allahın gücüne gitmesin ama bu hamilelik süreci hiç bana göre değilmiş, çünkü ben işime karısılmasını cok fazla sevmem ama gebelik saklanacak birsey de değil ya, göbegimi gören her kafadan bir ses cıkıyor, çok sıkıldım bu durumdan da, giyecek bişey bulamamaktan, aylardır bir yerlere gidememekten, inşallah dogumdan sonra saglımız yerinde olur da bir kaç gün de olsa bi deniz güneş görmek nasip olur. ya sanırım havalar bir acıp bir kapıyor ya ben de öyle oldum, burda da size döktüm içimdekileri, kusuruma bakmayın kızlar

umarım herkes iyidir, ben temizlikti işlerdi derken giremezsem internete telefonla da olsa ulaşırım sizlere, gülsümün, cancer mervenin ve seherin telefonları var bende. hepinizi çok öpüyorum kızlar

SELAM CANLAR:)))
nasılsınız...umarım anneler ve melekleri herkes iyidir...birazcık gecmısı gözattımda herkesler sırayle tatıller gezmelere gıdıyor..gıdenlere ıyı tatiller....
girememe rağmen listede ismimi görünce inanın cok mutlu oldum...teşekkür ederiz:)))
biz cok sukur ıyıyız..ecrin naz 3 hafta önce kreşe başladık..anane ve babanne arasında dolanmaktan cok sıkıldık ve problemler yasamaya baslamıstık..cözümü kreste bulduk ve basladık..ama 3 haftada 2 kes acillik olduk mikroplar bizi bekliyormus:))sık sık hasta etti bizi..cok sükür bıkac gündür toparladı..kresede alısma devresını atlatmaya basladık...

kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkürrr ediyorum minik sıpalarınızı benim için ham yapın :)pazartesi büyük gün ameliyat olcağımmmm ve inşallah sonra sıpamda yola çıkacakk :)sevgilerrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
selam kızlar.......
Öncelikle Beyzammm inşallahhhh bebeğin seninledir ve sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün... Bugün doktora gidecektin bizi habersiz bırakma.....
Nazmiye gelmiş hoşgeldin canım... Sen bizi unutsanda biz seni unutmadık bak. Maşallahh kızın kocaman olmuş. Bu arada kızımla adaşlarmış..Ecrin Naz'ın da resimlerini bekliyoruz...
Melodi sende aramıza hoşgeldin.. Allahım yardımcın olsun inşallah sende en kısa zamanda hayırlısı ile bebeğine kavuşursun. Biraz kendinden bahsedermisin? Seni tanımış oluruz:)))
Mervem teyzem nerelerdesin ? Bir çalıştın pirrr çalıştın :))))))) Seni artık göremez olduk. Nisa nasıl oldu?
Çetrefilim Ayşem sıkma sen canını neden hamillelik sana göre olmasın? Bak az kaldı meleğini kucağına almaya.Tüm bu sıkıntıları yakında unutacaksın çünkü yeniiiii ve daha büyük sıkıntılar gelecek :)))) Şaka bir yana herşey yoluna girer merak etme.. Allah sağlık güç kuvvet versin tüm annelere..Ankarada nerde doğum yapacaksın. Hulusi bey e mi gideceksin yine..özelden telimi yazarım sana sende bana gönder..
Merve2 cim sana iyi tatiller.. Annen ile bolca hasret giderin. Ne kadar büyürsek büyüyelim hala annelerimizin kuzularıyız. Ben annemden her döndüğümde ağlarım.. Uzak olsak ne yapardım bilmiyorum..
Esmacım sen nasılsın ? Batu nasıl yeni yaramazlıklar yok mu ? Topiğin en büyüğü Batu abimizi kocaman öpüyoruz..
Şebommm dünürüm nasıl gidiyor ek gıda ? Sen neler yapıyorsun? Eskiden ne çok görüşürdük bu çocuklar bizi ayırdı :)))
Cucu Ayşem sen nasılsın ? Alperen nasıl ?
Sinemcim Beyazıt ve sende iyisindir umarım..
Gülsüm, Asiye,Esra Pınar,Seher Aylin ve unututuğum kim varsa umarım herkes iyidir. Hepinizi tek tek yazacaktım ama benımkiler uyanmaya başladı kısa kestim..

slm fıstıklar
dün dr gittim bebişimiz 5+2 tabi karından baktığı için henüz sadece kesemizi gördük 9 temmuzda da inş kalp atışlarını görücem
rahimdeki şekil bozukluğundan kanamalarımın olabileceğini söyledi az olursa sıkıntı olmayacakmış inş ama artarsa sıkıntı demek
umarım herşey yolunda gider öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…