İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlarr nasılsınız bizler iyiyiz allah şükür
beyzam canım içini ferah tut
rabbim kucağına almayı nasip etsin senin ve bütün hamişlerin
emel nasılsın canım meleklerin nasıl allahım sağlık versin hepsine
ayşemm az kaldı canım yaaa mis kokusunu çekmeyee
nazmiyede uğramış sayfaya
merveler ayşe şebo esma adaşım raziş feyzada vardı uğramaz oldu
Gülsüm, Asiye,Esra Pınar,Seher Aylin şebo esma adaşım
melodi canım hoşgeldin aramızaa
unuttuğum varsa affola kızlar öpüldünüz kocaman

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese

Beyzacım çok sevindim cnm dikkat et hareketlerine ani hareketler den kaçın bolbol dinlenmeye çalış. İnşallah Hayırlısı ile senin yanında olur bebeğin cnm

slm güzeller nasılsınız bakalım biz iyyiz şükür batuhan beyle uğraşıyoruz çok fena bu sıpa yaa tualet eğitimi gayet iyi gidiyo arada kaçamaklar oluyo ama genel olarak iyi sıpam ama şimdide daha yeni yaptımı öğrendi batu çiş varmı diyorum daha yeni yaptım anne diyo isterse 2 saat geçmiş olsun :))) bide herkes onun ibramim benim kocam diyo :)) senin baban benim kocam diyorum hayır diyo adını soyadını yaşını sölüyo inatlıkda sınır yok evimizin keçisi bunu yazmak 1 saat sürdü kızlar düşünün siz artık bi ara uğrarım yine hepinizi öpüyorummmmmmm

selam
emel cim canım unutmadım ama ugrayamadım bı ara ama ınan unutmadım sızleri...ewet kızımla adaşlar ama bana cok kızdılar ısmını naz koydugum ıcın naz lar bıraz fazla nazlı oluyolar...gercı ben pısman degılım ...saglıklı olsunlarda yapsınlar nazlarını...:))
beyzacım saglıkla kavusursun ıns bebegıne...kendını yorma bol bol dınlen....
esmacım tuvalet egtımıne baslamıssınız dun bızde basladık bakalım ...ne kadar surede ogrendı canım batuhan ..ecrin tam anlamıyla cumlede kurmuyo kendı çapında bıseyler soyluyo ama kolayına geldıgı gıbıkonusuyo...bu yuzdende bıraz zorlanıcaz herhalde...
herkes ıııdır ınsallah umarım ....öpüyroum sizleri ve kuzuları:)))

selam canım arkadaşlarımmm,

valla ya işyerinde siteyi yasakladılar öğlen aralarda açık oluyor evdeyken malum meme meme bende kesme çalışmalarına girdim geçen hafta ketçap sürdüm. lakin benim kızım dalga geçti güldü beni kaale almadı emse anlıcak kötü olduğunu öyle kalakaldı ben kesmeye kıyamadım anneyği memeden kesme yöntemi arıyorum aman ne zormuşş bu iş

esmacım benimde geçen aklıma geldi batunun çiş eğitimine başladı mı acaba diye damat keçi kız keçi nolcak bu iş

nazmişim canım hooşgeldin cnm nasılsın neler yapıyosun özletme kendini..

kızlar çok yazamıyorm biz iyiyiz bi bu perşembe nisayı ortapediye götürcez içe basma gibi bir durumu var onun dışında çok şükür
aa beyzamı atlamadan geçemicem canım inanılmaz sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla tüm dualarım seninle canım arkadaşımmmmm...

selam hatunlar..
Beyzacım Allahıma şükürler olsun inşallahhh sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini. Dualarımız senınle canım..
Nazmiyecim bizi unutmadığına sevindim :)) Kızımın adını Naz koydum diye banada kızdılar ama benımki nazlı değil. Sadece cazgır :)) Hafta sonu gezmeye gittik elinde balon vardı. Yürürken balonunu düşürdü. Orada yaşıtları bir kız koştu balonu kaptı. Bizimkini görsen attı kendini yere ayaklarıyla nasıl tepiniyor. Diğer kız korktu :))))) Balonu aldık eline verdik de sustu :)))
Esmacım tuvalet eğitimine nasıl başladın? Yani neler yapıyoruz. Senden tüyolar alalım :)))
Mervem teyzem hala kesememişsin memeden. Allah yardımcın olsun. Nisa ya da şimdiden geçmiş olsun canım. umarım birşey çıkmaz.
Aylin nerelerdesin? üçüzler nasıl ?
Sinem tatilde ohhhhh mis gibi... Resim isteriz... Dün bizde gitsek mi dedik ama çocuklardan cesaret edemedik. Birincisi araba ile uzun yolu sevmiyorlar. Arabada 40 dk fazla kalırsak Alp çıldırıyor resmen :)) İkincisi tatil bunlarla zehir olur diye korkuyoruz. Eşim çocukları bırakalım diyor ama bende onu kabul etmiyorum. Sizce bir hafta bıraksam dayanabilirmiyim?
Çetrefilim nerelerdesin? Ankaraya ne zaman gelecektin ?
Sinem, Pınar,Gülsüm,seher,Asiye ,Esra, dünürüm şebom,Ayşe,Merve2 sizler nasılsınız? Hepinizi öpüyoruz... byeeeeee

iyi tatiller canım oğluşum mehmet ege
beyzam çok sevindim çok şükür canım miniğin sıkı sıkı tutunur inşallah yorma kendini dualarım seninle

geçmiş olsun mervecim umarım tez zamanda atlatırsınız memeden ayırmada allah kolaylık versin
hepinizi öpüyoruz kızlar:80:

öylesine geziniyordum yazın dikkatimi çekti
bende 3 çocuk annesiyim memeden kesme konusunda usta sayılırım
kesmeye tam karar verdiginde 3 gece uykuluyken mutlaka emzir ama uyanık olmasın çok rahatlarsın canım yoksa gögüslerin çok fena şişer ve çok zorlanırsın banada annem söylemişti üçündede uyguladım gerçekten çok faydası oldu teyze kızınada söyledim beni dinlamadi 2 ay aldu hala gögüsleri agrıyor
umarım rahatca halledersin tabi anne içinde çok zor memeden ayırmak ortanca oglumu 2 ay aglamıştım memeden kesmek zorunda kaldıgım için

SELAMMMM....
Hoşbulduk mervecim..cok sukur ıyıyız ecrin naz kreşe basladı ben calısyorum hala devam ..sabahları ben bırakıyom aksamları ben alıyom kuzumu cok sukru cabuk alıstı zorlamadıda bızı..bı kac gundur bez bırakma derdımız basladı ..aksamları onla ugrasıyoz bakalım ne kadar zamanda basarılı olucazzz...sanada allah kolaylık versın canım..ecrin nazım hıc emmedıgı ıcın bızım boyle zorluklarımız olmadı
emelcim vallahı hıc sorma bızımkı hem nazlı hem cazgır yıkıyo sesıyle apartmanı.:)))ıstedıgı olmayınca cıldırıyuor resmen bagırıyıp duıruyor...ay canım ben gunudzlerı bırakmaya dayanamıyorum ama mecburıyetten bırakıyom..1 hafta gormeden yapamassın herhalde ya...be dusunemıyorum yanı 1 sene daha sabret seneye daha rahat edersin...
sinem buralardasın herhalde nasılsın ...paşamız nasıll

meleğim son hali ...cumartesi günü kreş gösterilerinde

Eklentiler

• $247945_10150224042487760_743122759_7097527_8338560_n.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $263072_10150224043047760_743122759_7097530_6691580_n.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $262081_10150224047397760_743122759_7097581_3823741_n.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 40
iyiyiz nazmiye paşa büyüyo saat 4 olsunda eve gideyim diye can atıyorum

maşallah ecrin hanıma nazmiye büyümüş yaa
allahım canlarını sağ etsinde büyüyüp gidiyolar
asiş nasılsın

Kızlar merhabalr.

Beyzaaaa tahmin edemeyeceğin kadar çok sevindim canım.rabbim sağlıkla kucağına versin yavrunu.
Nazmiye maşallah kızın pek bi tatlı.rabbim bahtınıda güzel eylesin.
Mervecim dilerim nisada önemli bir problem yoktur.düzelebilecek bişeydir.
Zeytiniiiimm nasılsın.diğer bütün kızlar dilerim hepiniz iyisinizdir.

selam hatunlarrr.....
Nazmiye maşallahhh kızına kocaman olmuş..Resimdeki sen misin ? Sana benzemiyor :)))))) Benımkilerde bir kreş yaşına gelse çalışmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. Sen hemen başladınmı işe hayatım. Sende mi muhasebeciydin ben mı yanlış hatırlıyorum..?
Asiye meslektaşım onu biliyorum :))) Canım nasılsın? Azra nasıl ? Tatil nasıldı?
Sinem sende iyisindir umarım. İyi ne güzel saat 16.00 da çıkıyormuşsun. Paşan seni çok beklemiyor..
Gülsümcüm sen nasılsın ? Yakışıklı oğlunda iyidir umarım..
Bugünlük sadece gelenleri sordum :)))))))) Herkes iyidir umarım.. byeeeee

bugün Raziye cimde gelmiş. Onu atlamışım kusura bakma canım.. Umarım sen ve oğlunda iyidir. Sende benım gibi çalışmıyorsun değil mi? Yaaaa ben çalışmayı özledim... En çok da maaş almayı :))))))))))

ewet emelcım benım..kucukkun babasının kopyasıydı sımdı herkes bana benzetıyor ..saglıklı olsun hıcc farketmez....ewet canım ınsaat sırketının muhasebe kısmında calısyorum 5 senem aynı yerde...ben ecrin naz 4 aylıkken baslamıstım ıse (şimdi cok pişmanım okadar erken basladıgıma)gecen aya kadar anneler baktı ama ıkı arada cok zorlandık ecrın de bızde..gecen ay krese basladık cok sukur rahatız artık..ama kotu yanı hep evde buyudugu ıcın mıkroplara alıskın degıl cok sık hasta oluyomus cocuklar ılk donemde bızde sık sık hastalanıyoz...
sinem ne güzel 4 te cıkman ben 6,30 da cıkıyorum ya aksam olmak bılmıyo...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…