ay herşeyi yıka ütüle koy valize...gelince gene aynı...gitmek dert gelmek ayrı dert...neyse hallettim hazırlıkları..ufak tefek şeyler kaldı..çay demledim size bi bakiim dedim...raziyecim hemen ekliyorum oğlunu adı neydi ama onu unuttum...
artık belki bu son girişim olur gelince yine kaldığım yerden devam ederim..ben yokum diye siz de ihmal etmeyin burayı...şimdilik allahaısmarladık...
beyzam çok sevindim çok şükür canım miniğin sıkı sıkı tutunur inşallah yorma kendini dualarım seninleslm fıstıklar
dün dr gittim bebişimiz 5+2 tabi karından baktığı için henüz sadece kesemizi gördük 9 temmuzda da inş kalp atışlarını görücem
rahimdeki şekil bozukluğundan kanamalarımın olabileceğini söyledi az olursa sıkıntı olmayacakmış inş ama artarsa sıkıntı demek
umarım herşey yolunda gider öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin
geçmiş olsun mervecim umarım tez zamanda atlatırsınız memeden ayırmada allah kolaylık versinselam canım arkadaşlarımmm,
valla ya işyerinde siteyi yasakladılar öğlen aralarda açık oluyor evdeyken malum meme meme bende kesme çalışmalarına girdim geçen hafta ketçap sürdüm. lakin benim kızım dalga geçti güldü beni kaale almadıemse anlıcak kötü olduğunu öyle kalakaldı ben kesmeye kıyamadım anneyği memeden kesme yöntemi arıyorum aman ne zormuşş bu iş
esmacım benimde geçen aklıma geldi batunun çiş eğitimine başladı mı acaba diye damat keçi kız keçi nolcak bu iş
nazmişim canım hooşgeldin cnm nasılsın neler yapıyosun özletme kendini..
kızlar çok yazamıyorm biz iyiyiz bi bu perşembe nisayı ortapediye götürcez içe basma gibi bir durumu var onun dışında çok şükür
aa beyzamı atlamadan geçemicem canım inanılmaz sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla tüm dualarım seninle canım arkadaşımmmmm...
selam canım arkadaşlarımmm,
valla ya işyerinde siteyi yasakladılar öğlen aralarda açık oluyor evdeyken malum meme meme bende kesme çalışmalarına girdim geçen hafta ketçap sürdüm. lakin benim kızım dalga geçti güldü beni kaale almadıemse anlıcak kötü olduğunu öyle kalakaldı ben kesmeye kıyamadım anneyği memeden kesme yöntemi arıyorum aman ne zormuşş bu iş
esmacım benimde geçen aklıma geldi batunun çiş eğitimine başladı mı acaba diye damat keçi kız keçi nolcak bu iş
nazmişim canım hooşgeldin cnm nasılsın neler yapıyosun özletme kendini..
kızlar çok yazamıyorm biz iyiyiz bi bu perşembe nisayı ortapediye götürcez içe basma gibi bir durumu var onun dışında çok şükür
aa beyzamı atlamadan geçemicem canım inanılmaz sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla tüm dualarım seninle canım arkadaşımmmmm...
gülümmm nasılsın canım
selam hatunlarrr.....
Nazmiye maşallahhh kızına kocaman olmuş..Resimdeki sen misin ? Sana benzemiyor :)))))) Benımkilerde bir kreş yaşına gelse çalışmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. Sen hemen başladınmı işe hayatım. Sende mi muhasebeciydin ben mı yanlış hatırlıyorum..?
Asiye meslektaşım onu biliyorum :))) Canım nasılsın? Azra nasıl ? Tatil nasıldı?
Sinem sende iyisindir umarım. İyi ne güzel saat 16.00 da çıkıyormuşsun. Paşan seni çok beklemiyor..
Gülsümcüm sen nasılsın ? Yakışıklı oğlunda iyidir umarım..
Bugünlük sadece gelenleri sordum :)))))))) Herkes iyidir umarım.. byeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?