İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım süt iznim var ondan yoksa 17:30 da çıkıyorum eylül 28 de başlayacam ((((
ben çıktım kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrr

mrb kızlar nasılsınız
gülşen canım transfer yapıldığında 2 gün falan çalışmıyosun
ama bu dr. dr a değişiyo çok fazla etkilemiyo günlük yaşamı
inş. meleğin gelir canım kucağına

inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin....

inşallah başarılı olur, bebişin konar göbüşüne canım.. amin.
benim bilgim yok tüple ilgili...

kıslar selam nasılsınız? biz de iyi olmaya çalışıyos bebişlerimle, pzt kontrolüm var, ense kalınlıkları ölçülecek, dua edin olur muu
öptüm gocaman

merhaba kızlar nasılsınız
Sinemcim nasılın demişin ama ben çıkmıştım iyiyimm bu ara yoğunum ev taşıyacağaım işler çok bi yandan spora devam fenayım yani
ama 11 cm incelmişim 3 kg vermişim 2 ayda sen tosun nasıl kız süt izni bitince kötü oluyo ya insan saati gözlüyo bilirim

Emelcim evet bende muhasebeciyim . Asyam iyi sağolsun şımarıp duruyo tatil iyi geldi hem bana daha yakınlaştı hem gezdi artık eve girmiyo senin tontişler nasıl

Aylincim inşallah ense kalınlıkları normal çıkar da bebeciklerin sağlıkla büyür ana karnında :)))

Bu arada nazmiye kızın sana benziyo yahu

slm canlar nasılsınız
tualet eğitimini sormusunuz valla daha önce başlamıştık ev değişti felan birazda babaannenin etkisi oldu korkuttu galiba istemedi belli bi süre zorlamak çok yalnış kızlar o an kızmak sinirlenmekde öyle çok sakin olmalısınız altına kaçırsa evi mahvetsede sakin:))) batuhan yalnışlıkla yada inadına altına yaptığında ben hep bi dahaki sefere söyle tamammı anneciğim dedim bu yolda tekerimize çomak sokan babaannemiz ve yakınlarımızı kınıyorum ama şuan gayat iyi öğlen uykusuna bezlenmeden yatıyo kuru kalkıyo gece için erken olduğu kanatindeyim zorlamak istemiyorum önce bu tam bi rayına otursun çünkü sütü çok içtiği zaman tabi bide karpuz sevdamız var o zaman geceleri altına kaçırıyo yoksa maşallah kuru kalkıyordu oğlum bide babaannesi batunun uyandığını duyu yanına gidene kadar yataktaki geçen zamandada yapıyo çişini ama uyanır uyanmaz tutarsak kuru kalkıyo oğlum sizin takibiniz çok öenmli bide bu işi severek yapması :))) bizimki bazen 4-5 saat tutuyo biliyorum var ama gitmiyo hadi tualete bak orda ne varmış gidelim bakalım koşalım diyorum koşarak gidip yapıyoruz çoğu zaman beraber oturuyoruz o lazımlığa ben klozete daha neler neler :))))) sonra eller yıkanıyor batu suyla oynuyor işde böyle kızlarrr

arkadaşlar merhaba, tüp bebek tedavisine başlicam tüp bebek tedavisi günlük yaşamı etkiliyormu çalışıyorum çünkü bazen yatmak gerekiyormuş bu konuda bilgisi olan varmı?

Öncelikle aramıza hoşgeldin.. Umarım Hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın tedaviden.. Ben tüp bebek ile ikizlerime kavuştum darısı başına..İlk başlarda günlük yaşamı pek etkilemiyor tedavi.Yalnız gün aşırı gidiyorsun doktora işyerinde problem olurmu bilemem. Ben transferden sonra yaklaşık 1 hafta işe gitmedim. Genelde yattım sağolsun annem baktı :)) Bu arada transferden sonra hergün 1-2 dilim ananas yedim canım. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Ne denli doğrudur bilemem ama ben yedim :))) Sormak istediğin başka şeyler olursa yardımcı olurum.

günaydın hatunlar. Gün benim için bugün 5,30 da başladı :)))))))) sağolsun oğlum... Kocişi kahvaltı sonrası işe yolladım..Bir iki işim vardı onları hallettim ve size bakayım dedim...
Aylinim dualarımız seninle canım... Hayırlısı ile sağlıkla güzel sonuçlarınız çıkar umarım.. Cinsiyetlerde belli olur artık.
Asiyecim maşallah hızla incelmeye başlamışsın. Bende çok istiyorum spora gitmek ama maalesef bebişler yüzünden kaldı..
Esmacım maşallah Batu ya...Bende deneyeceğim havalar ısındı artık. Daha çok erken biliyorum ama Naz bezinden rahatsız oluyor. özellikle kaka yaptığı zaman.. Kızım çiş yaptın mı diyorum kafasını sallıyor birşeyler diyor ve bezini tutuyor. Bende belki diyorum fırsat bu fırsat en azından kakadan kurtuluruz..:))) Alp in umurunda değil henüz :))) Onu bir süre daha beklerim..
neyse kızlar hepinizi öpüyorum. Naz mızıldanıyor. uyanmadan sallayım biraz...

selam kızlar
emelciğim erken başlamak daha iyi aslında ilk başlarda sen takip edip sen tutacaksın saat ayarlaması yapacaksın senin için daha kolay çünkü se evdesin ne güzel batuhanı bu aralar bi öpüşme merakı sardı tvde öpüşenleri görse öpüşüyolar diyo yanakdanda öpseler birbirlerini öpüşüyolar geçen benim sırtım tvye dönük beyfendi öpüşen çift görmüş öpüyolar bakkk diyo dünde babasıyla oynuyodu benm halim yok uykum var uyuyordum gldi yanıma bende yatacam diye sarıldık yapıştı dudağıma beni öpüyo sıpa tammmmm sıpaaaa sapık olacak hahahahha

slm fıstıklar nerelerdesiniz yaaaa kimseler gelmemiş umarım herkes iyidir biz iyyiz aşkımla uğraş dur çok tatlı oluyorlar bunlar büyüdükce yiyorum hergün ama doyamıyorum ne dillr var anlatamam size sıpa dün halı yıkadım çok yorguum büyükleri yıkmaya vereceğim bide mutfağımı temizlesem amahiç gözüm yemiyo bakalım hayırlısı bu gidişle bayrama ancak temizlerm:)))) bayram temizliği olur işde ne güzel

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese

Esmacım bende yıkamaya verdim valla zamanım yok zaten halı ile uğraşamadım ara ara evi temizliyorum bölge bölge. Hepsi bi arada olmuyo bunada şükür diyorum.

günaydın güzel hatunlar....nasılsınız....
gülsencım allah yardımcın olsun ...umarım hersey yoluna gıder ve melegın karnına gelır...
aylincim güzel haberlerini bekliyoruz..inşallah hersey yolundadır....
esma kolay gelsın temızlıge baslamıssın bende ecrın naz tuvalaetını tamamen ogrensın ondan sonra yıkayım halıları dıyorum ..suan ıcın cok basarılı degılız ama tuvalet konusun da hayrılısıı artıkk...
biz cok sukur hala hastalıkla ugrasıyoruzz..gecen hafta ateslendı diş patlatıyormus 2tane bırda azılar atesten sonrada grıpe cevırdı..gecelerı burnu tıkandıgı ıcın uyuyamıyo kuzum tabıkı bızıde uyutmuyo bu sabah bıraz daha ıyıydı ..ama ne yazıkki eskişehirde hava kış günü gibi bu havada cocukların hasta olmasıda cok normallnasıl ruzgar var anlatamam..eskişehir bu sene hiç yaz gelmeyecek herhalde....sizlerde hayat nasıl gidiyor....

selam kızlar
nazmiyecim hoşgeldin canım maşallah ecrinede sanada çok tatlısınız..
esmacım kolay gelsin gülüm valla emzirmeyi kesmek bana daha zor geliyor çişi elbet öğrencek diye düşünüyorum:)
emelim nezamandır aklımdasın arıyamadım seni nasılsın tontişlerler keyfin nasıl?
sinemim ikizlerin annesi tatilde sanırım inş güzel geçiyordur.
beyaztın annesi nası gidiyor annelik paşa nasıl emiyor mu ?
şebomm canımmm seni düşündükçe bebeğinin olduğunu düşününce içime mutluluk doluyor yüzümü gülüyor maşallah size.
aylinim sonuçların nasıl çıktı dualrım sennle
beyzacım cnm sen nasılsın kanaman geçmiştir inşallah
adaşımm sende gelmemişin yokluğun belli
ayşemde ankarada doğum yaklaştı hayırlısıyla kucağına alsn inşallah
gülsümcüm sen neler yapıyosun annelik ,iş ev nasıl gidiyor kuzuya kaygana mı bakıyor.
pınarcım aklım bide sende nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat dışarı çıkmaya başladın mı?sinem gelsin bize gelin
esrada minikle uğraşıyor herhalde gelemiyor.

bize gelince geçen hafta 18 ay aşılarını olduk ateş yaptı ortapediye gittik doktor bu kızın yürüyüşünde bişi yok dedi prof. içe basma varsabile 3 yaşından önce tespit edemeyiz çıplak bastır hissetsin dedi. sonra kuzum 82 cm 11.700 olmuş doktor dalga mı geçti bilmem 12 kilo olması gerek dedi:)))

kuzum dün gene ateşlendi ama diyorum ben bakamıyorum herhalde:)) geçen gün soğuk şeftali yedirmiştim ya o yada gece tek body ile yatmıştı üstü zaten açık ne bileyim aşıda sarstı zaten herhalde o arada kaptı bişey gerçi burnu falan akmıyor.allah beterinden saklasın.

geçen gece isyandaydım arada bana geliyorlar:)) ne yiyorsun ne uyuyorsun diye heheh
benim kızımda acayip konuşmaya başladı iyice cümle kuruyor herşeyi anlatıyor babaannesi ııı diye kızıyormuş niye kızıyor diyorum yerleri gösterip pislettiğini anlatıyor.. ya kızlar annemleyken değilde kv ileyken aklım kalıyor kv biraz daha disiplinli ya bazen diyorum ki oturup çocğuma mı baksam iştede çok huzurum yok eski işyerindende kötü halde öyle bakalım ne kadar sürecek.

maşallah benim gelin kızıma dünürüm koca kız olmuş nişanı ne zaman yapalım ne dersin
bence kilosu çok iyi batuyla yaşıt olup o kiloda olanlar var canım takma kafana işler yoğun bend ebiraz batunun yaramazlıklarını anlatacağım size ama az sonra

merhabalar kızlar.mervecim maşallah nisaya.kızlar dilerim hpiniz iyisinizdir.
merve valla iyi gidiyo deyim.oğluma kaygana ile eltim bakıyor.

kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…