kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...
selam kızlar...
Aylincim seni yürekten kutluyorum.. Allahım yardımcın olsun. Çok zor bir karar seni çok iyi anlıyorum. 12 haftalık olmuşlar maşallah..İnşallahh sonuna kadar hem sen hemde meleklerin sağsalim birbirinize kavuşursunuz..
Mervem teyzem maşallahhh Nisa cığıma.. Kocaman olmuş. Ortopedi de bir sorun çıkmadığına sevindim..İş konusuna gelince en doğru kararı sen verirsin. Evde oturmakta zor biliyorum..Bana gelince hemoroidle başım derte :))) Hiç düzelmedim desem yeridir. Bir ayı geçti ilaçları kullanıyorum ama tamamen bir rahatlama olmadı maalesef.. İlaçlardan dolayı devamlı karın ağrısı çekiyorum. İçmesem daha kötü o zamanda wc çıkamıyorum.(( Anlayacağın ne yapacağım bende bilmiyorum.
benden haberler bu kadar herkesi öpüyorum. Çocuklara yemek yapacağım. uyanmadan halledeyim. bu arada gündüz uykularımız ne zaman düzene girer :)))))) Hala 1 veya 1,30 saat uyuyoruz..
ayy canım benim dilerim rabbimden bu kararı aldığın için o üç yavrunuda hayırlısıyla gururla kucağına alırsın.ve onlara her baktığında şükretmekten geri kalmazsın.bence en doğru kararı aldığına inanıyorum ve ben bu kararına çok çok sevindim.seni tebrik ediyorum.rabbim utandırmasın seni.ayrıca seninle tanışmayıda çok çok isterdim bunu da bil istiyorum.allah yolunu açık etsin.
rehalcim çok geçmiş olsun.
kızlar evvela ben 9 gün geçti hala regl olmadım.önceki gün eşim dayanamadı test getirdi büyük bir heyecanla ama negatif çıktı.hoş başka bişey beklemiyordum.rahatsızlığım devam ediyor sanırım.
oğlumdan haberler:dün gece beni çıldırttı resmen.beşikten kalkıp düştüğü için(1 sefer) yer yatağında yatırmaya karar verdim. 11 de yatırdım saat 1 kadar uyudu mışıl mışıl tam ben yatacam mızmızlanmaya başladı.ne yaptıysam uyutamadım.o kadar sinirlendimki ona zarar vermeyim diye kendime tokat attım.eşim aldı sonra ilgilendi en sondada uyudu.
Aylincim Allah ım bebeklerinin zamanında kucağında olmasını nasip eylesin inşallah diyorum Hayırlısı ile doğsunlar. Doktorlar zaten acımasızlar cnm ya ben ilk bebeğimde kanamam olunca doktoru aradım bana düşerse düşer yapacak bişey yok dedi bana benim psikolojimi düşün şaşkolaza döndüm . sanki cana kıymak kolay öldürelim diyorlar. Bide yani bizden bi can hangisine kıycan ya öle şey olur mu? Allah ım göstermesin insana böle seçim yapmayı.
kıslar canımmsınızz....dualarınıza yürekten amin diyorum... gülsümümmm ben de seni, hepinizi tanımayı çok isterim, belki kısmet olur :) öyle çok şey paylaştıkki...
sinoşummm sağol kuzuuuOy maşallah aylinciğim meleklerinin iyi olmasına çok sevindim kızlar geçmişe bakamadım yarın bir firma gelecek denetime onunla uğraşıyorum ilk fırsatta girecem gülsüm emel asiş nasılsınız kızlarrr
çok yazamıcam son sayfada yazanların ismini yazdım öpüldünü kocaman
ay emel canım kabız olmamak için sabah aç karnına 4-5 tane kuru kayısı üstünede 1 bardak ılık su iç bağırsakları çalıştırıyo canım
Günaydınlar herkese
Esmacım maşallah batuşa ya ne akıllı çocuklar bunlar ben anlayamıyorum nereden akıl etmiş hemen sıpa
Badem şekeri bazen yumurtlasanda adet gecikmesi olabiliyo hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine benzeyebiliyo cnm inşallah hamilesindir ama kan sonucu en iyi cevabı veriyor genelde istersen birkaçgün sonra gene kan testi yaptır . Hayırlısı olsun hakkında cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?