İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar...
Aylincim seni yürekten kutluyorum.. Allahım yardımcın olsun. Çok zor bir karar seni çok iyi anlıyorum. 12 haftalık olmuşlar maşallah..İnşallahh sonuna kadar hem sen hemde meleklerin sağsalim birbirinize kavuşursunuz..
Mervem teyzem maşallahhh Nisa cığıma.. Kocaman olmuş. Ortopedi de bir sorun çıkmadığına sevindim..İş konusuna gelince en doğru kararı sen verirsin. Evde oturmakta zor biliyorum..Bana gelince hemoroidle başım derte :))) Hiç düzelmedim desem yeridir. Bir ayı geçti ilaçları kullanıyorum ama tamamen bir rahatlama olmadı maalesef.. İlaçlardan dolayı devamlı karın ağrısı çekiyorum. İçmesem daha kötü o zamanda wc çıkamıyorum.(( Anlayacağın ne yapacağım bende bilmiyorum.
benden haberler bu kadar herkesi öpüyorum. Çocuklara yemek yapacağım. uyanmadan halledeyim. bu arada gündüz uykularımız ne zaman düzene girer :)))))) Hala 1 veya 1,30 saat uyuyoruz..

ayy canım benim dilerim rabbimden bu kararı aldığın için o üç yavrunuda hayırlısıyla gururla kucağına alırsın.ve onlara her baktığında şükretmekten geri kalmazsın. bence en doğru kararı aldığına inanıyorum ve ben bu kararına çok çok sevindim.seni tebrik ediyorum.rabbim utandırmasın seni.ayrıca seninle tanışmayıda çok çok isterdim bunu da bil istiyorum.allah yolunu açık etsin.

rehalcim çok geçmiş olsun.

kızlar evvela ben 9 gün geçti hala regl olmadım.önceki gün eşim dayanamadı test getirdi büyük bir heyecanla ama negatif çıktı.hoş başka bişey beklemiyordum.rahatsızlığım devam ediyor sanırım.

oğlumdan haberler:dün gece beni çıldırttı resmen.beşikten kalkıp düştüğü için(1 sefer) yer yatağında yatırmaya karar verdim. 11 de yatırdım saat 1 kadar uyudu mışıl mışıl tam ben yatacam mızmızlanmaya başladı.ne yaptıysam uyutamadım.o kadar sinirlendimki ona zarar vermeyim diye kendime tokat attım.eşim aldı sonra ilgilendi en sondada uyudu.

Merhaba kızlar hoşgeldiniz yahu kaçgündür bakıyorum kimse uğramıyo.
Mervecim maşallah kız nisaya büyümüş kocaman kız olmuş bak esma bile hemen nişanı yapak diyo kaçırmak istemiyo herhalde :)))
Mervecim benimde kayınvaldem bakıyo benimki disiplinli değil çok şımartıyo resmen tepemize çıktı asya. Ben kızıncada hemen kapıyo dokunma diyorum sert yapıyorum kıza biraz yoksa iyice tepemize çıkacak.

Aylincim Allah ım bebeklerinin zamanında kucağında olmasını nasip eylesin inşallah diyorum Hayırlısı ile doğsunlar. Doktorlar zaten acımasızlar cnm ya ben ilk bebeğimde kanamam olunca doktoru aradım bana düşerse düşer yapacak bişey yok dedi bana benim psikolojimi düşün şaşkolaza döndüm . sanki cana kıymak kolay öldürelim diyorlar. Bide yani bizden bi can hangisine kıycan ya öle şey olur mu? Allah ım göstermesin insana böle seçim yapmayı.

kıslar canımmsınızz.... dualarınıza yürekten amin diyorum... gülsümümmm ben de seni, hepinizi tanımayı çok isterim, belki kısmet olur :) öyle çok şey paylaştıkki...

Oy maşallah aylinciğim meleklerinin iyi olmasına çok sevindim kızlar geçmişe bakamadım yarın bir firma gelecek denetime onunla uğraşıyorum ilk fırsatta girecem gülsüm emel asiş nasılsınız kızlarrr
çok yazamıcam son sayfada yazanların ismini yazdım öpüldünü kocaman
ay emel canım kabız olmamak için sabah aç karnına 4-5 tane kuru kayısı üstünede 1 bardak ılık su iç bağırsakları çalıştırıyo canım

sinoşummm sağol kuzuuu

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım
aylinciğim kararını sonuna kadar destekliyorum canım hayırlısıyla yavrularını sağsağlim kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle ve meleklerinle canım
emelim canım çok geçmiş olsun onun acısını sancısını ben çok iyi ilirim gece yarıları ağlaya ağlaya oturduğumu allah yardımcın olsun benimki kendiliğinden geçti nasıl oldu bilmiyoorum ama çok iyi oldu:)))darısı senin basına

valla dünür biraz disiplin iyidir yoksa asiyenin dediği gibi tepimize ediyorlar sıpalar batuhan sinirlensin geçiriyo hemen tokatı küstüm deyince gelip özür diliyo yapmayacağım bidaha diyo sonra yine baslıyo bide küfür öğrettiler oğluma sağolsnlar geçen gün babası sinirlendi kızdı yapıştırdı küfürü babasına önceden ne olduğunu anlamıyodu küfürün şimdi direk yerinde söylüyo neyse ben küfür etti diye kızdım ösürdilerim annecim sölemicem bidaha dedi ama babana küfrettin babandanda özür dile dedim hayır diyo babaya ösür dilemem senden dilerimdiyo alll dedim çok güzel söylüyo ama diye öğrettin hergün sen yiyorsun küfürü dedim dondurma canavarı oldu geçen gün dedesi carte dorun kaymaklısını almış onu çok sevdi öğlen yedi akşama sordum batu dondurma yermisin diye cvp tabiki yerm anne tabiki oldu:))) yerkende hııımmm buu çokkk güselmiş anne diyo 2 gündür burger king takıntısı var hiç yemedi ama reklamlardan anne bana bugerking al deyip duruyo bugün akşam alacam bakalım yiyecekmi:)) 2 gündür niyetliydim dışarı çıkacak halim yokdu. bu arada tualet eğitimi iyi gidiyo geçen gün kendi gitmiş oturmş yapmış sonra lazımlığı almış klozete boşaltmış ehhh biraz temizolmasada başarmış sıpam :)))) işde böyle kızlar bizden şimdilik bu kadar ay bişey daha paylaşacağım cumartesi gezmeye gittik eşim bizi almaya geldi bi arkadalıda biz bırakacağız bende sizle geleceğim batu dedi batuhan gelme dedi başarılı olamadı kadına ne dese beğenirsiniz bizim arabamız bozuldu diyo sıpaaa tammmm sıpaaa kadın sırf bizzle gelmesin diye :)))

Günaydın,

Birşey sormak istiyorum. Ben en son 26 Mayısda adet oldum. 14 haziranda doktora gittim yumurtlama olmuş dedi. 19 haziranda dayanamıyıp, idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye bi tane daha yaptım o da silik çıktı. Ve hamileyim dedim zaten öyle de hissediyodum. Bi gün sonra kesinleşsin diye kan testi yaptırdın ve sonuç 0,431 tamamen şok. Neyse kısmet deilmiş dedim en kötü ihtimal 14 ünde yumurtladıysam 27. adet olurum diye adetimi beklemeye başladım. 26 sında belim ve karnım ağrımaya başladı evet tam tahmin ettiğim gibi adet oluyorum dedim ama bişey yok. 2 gün adet ağrısı yaşadım. Ama adet olmadım. 28 Haziranda idrar testi yaptım negatif...

Yarın doktora gideceğim. Benim bildiğim yumurtlama olmadığı zaman adet gecikmesi oluyor eğer yumurtlama var ise 14 gün sonra en geç 15 gün sonra adet olunuyor bunu çok araştırdım. Benim yumurtamammmmm nereye gitti o zamannnnnn :84::84::84::84:

Sizce hamilemiyim....:44:

Günaydınlar herkese
Esmacım maşallah batuşa ya ne akıllı çocuklar bunlar ben anlayamıyorum nereden akıl etmiş hemen sıpa
Badem şekeri bazen yumurtlasanda adet gecikmesi olabiliyo hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine benzeyebiliyo cnm inşallah hamilesindir ama kan sonucu en iyi cevabı veriyor genelde istersen birkaçgün sonra gene kan testi yaptır . Hayırlısı olsun hakkında cnm

Teşekkür ederim canım cevabın için. Zaten yarın dr gideceğim buyük bi ihtimal kan testi isteyecek. daha önce hamile kaldığın da da 15 gün adet geçtiğinde kan da çıkmıştı. daha önce çıkmamıştı. Dr geç yumurtlama olmuş demişti bakalım kısmet.

Son düzenleme:
selam inatla hamile kalıp inatla anne olanların topiği valla hepimize bravo maşallah.

beyzam canım epeydir gelememiştim şimdi gördüm ve acayipp sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına da alıp misler gibi koklarsın. oh beeeeeeee ne sevindim bilemezsin. gerçi son bi kaç gündür gelmemişsin ama umarım herşey yolundadır. 9 temmuz kontrolunü sabırsızlıkla bekliyorum canım. çok şükür yarabbim hamd olsun.

boddicim çok saol tatlım yazdıklarını uygulayacağım batuhanın çorbalarını. ayrıca tüm hikayelerine bayıldım oğlunun erkek çocukları da hep aynı oluyo galiba annelerini babalarıyla paylaşamıyorlar bakalım bizim ki de öyle olcak mı? tv de jess var ya onun oğluda babasına sen git başka kadın al o benim annem diyomuş hehheh. öp oğlunu gütünden benim için.

nazmiye gelmiş ecrin naz maşallah pek güzelmiş annesi de pek güzelmiş ben ilk defa görüyodum valla nazmiş seni tontiş tontiş hayal ediyodum hiç alakan yokmuş maşallah size. kreşe de başlamış kocaman olmuş vallahi maşallah ona annesi.

rahelcim emelim valla katı gıda maşallah iyi gidiyo diyim oğlum yani damat maşallah nazar değmesin yiyo özellikle bizle sofradayken beni yedirtmiyo ve biz ne yiysosak illa onu yicek. bende herşeyi veriyorum 6.ayında 258 gr almıştı. 7.ay kontrolunde 8.5 kilo olmuş 700 gr almış. boyumuzda 72cm olmuş. iyimiş değerler çok şükür.

aylin seni ve kocanı kararınızdana dolayı kutlarım hayatım allah gönlünüze göre versin. allah dağına göre kar verirmiş o verir kararı inşallah hayırlısıyla yaşatsın sağlıkla sıhhatle.

kardeşim evlendi ve eşi 19 mayıs sat 28 mayıs evlilik tarihi 12 hazıranda hamile olduğunu öğrendi keseleri gördüler çok şükür ve anlaşıldığı gibi ikizzzzz. pazartesi doktora gitcekler bakalım hayırlısıyla kalp atışını alırlarsa daha da mutlu olacağızz,

cancerim çıtırım saol tatlım biliyorum benim de anne olmama ne kadar mutlu olduğunu eskisi gibi görüşemiyoruz evet ama kalbim hep sizlerle eğer istanbul dakiler toplanırsanız görüşürseniz haberim olsun ben de gelmek isterim ayrıca bana da beklerim. ha diğer şehirlerden gelen olursa kapım onlara da açık keşke gelseniz. benimde yolum ankara kayseri sivasa düşerse arayacaklırımı biliyorum kızlar. bende hepinizi çokkk seviyorum.

çetrefillim izne çıkmış allah bi avazda kurtarsın onu da. inşallah hayırlı haberlerini alırım ayşenin de.

tatildekilere iyi tatiller tek tek isim saymıyorum. herkesi ayrı ayrı bebeleriyle yanaklarından öpüyorum.

liste çok güzel olmuş vallahi örnek bi liste maşallah listemize. gelsin ikinciler isteyenlere.

slm fıstıklar
baştan gideyim
mervecim nisamız maşallah kocaman kız olmuş annesi gibi çok da güzel

emelcim canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda şifa bulursun tatlım

aylinimm canım sen şimdi hiçbirşeyi kafana takma tabiki karar senin bi daha da bu şekilde konuşmamaları konusunda uyarsaydın keşke şu kasapları üç meleğinde seninle kalacak inş 8 tane doğuranlar bile var yeter ki rabbim ol desin dualarım seninle

batuşun annesii senin oğluşa da maşallah topiğin abisi nişana beni de bekleyin :)

sinoşum sana da kolay gelsin paşamı da öp benim için

asiş sana da kolay gelsin cimcimikle :) kızlar da çok tatlı oluyo beeee

gülsümümm sabır diyorum tatlım evlatlarımızı sabırla sevgiyle büyütücez inş tabi şimdi uzaktan konuşamak kolay ama seni anlıyorum tatlım

sıra bana geldii :)

şuan için iyiym çok şükür bugün 7 haftalık olduk
2 haftadır uyap eğitimine geliyorum işten yırttım yani haftaya pazartesi başlıyorum bakalım yeni iş umarım herşey güzel olur
bebişimi de sağlıklı bi şekilde dünyaya getiririm dualarla kalın hepinizi öpüyorum

şebomm sağol tatlım umarım böyle sorunsuz bi şekilde devam eder

bu arada kardeşine de çok sevindim maşallahhh

şebnemciğim hoşgeldin çıtırım öncelikle kardeşini tebrik ederim valla süper 1 taşda kaç kuş olmuş:)))) hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah meleklerini
beyzacığım iyi olduğunuza sevindim canım dikkat et kendine
ben yemeğe kaçar öptüm kızlar sizi

herkese merhaba biz tatilden döndük ...sandığımdan daa iyi gecti tatilim ...sonra anlatırım..tekrar müsait olunca gelicemmmm ..optümmmmm

herkese selamm......
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Valla ben artık sinir ve stresten hastalık hastası oldum sanırım :)) Hergün başka biryerim ağrıyor. Şöyle uyusam birkaç gün hiç uyanmasam diyorum. Yine ağlama modlarındayım (( İkizler büyüdükçe daha çok yoruluyorum. Hergün huy değiştiriyorlar. O kadar yorgun ve bitkinimki hiçbirşey umurumda değil..Allahım sabır ve güç versin bana yoksa gidişatım iyi değil :))) Benden haberler bunlar.. Sıra geldi.......sizlere....
Şebom dünürüm hoşgeldin... Öncelikle maşallahhh damadıma...Benım kızı yakalayacak kilo konusunda :))) Sonra kardeşini tebrik ederim. Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin. veeee herşeyden önce sabır diliyorum geline :))) seni ve damadımı öpüyorum..
Esmacım Batunun maceralarını tebessümle okuyorum.. Anasının oğlu diyorum her sefer :))) Kocaman öpüyorum Batuyu..
İkizdaşım Sinemim hoşgeldin... Nasıldı tatil anlat bakalım.. bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Aynı evdeki gibi olacaksak ne lüzumu var diyorum tatilin :))) Yanımızda götürecek kimsemizde olmadığından kıçımızın üstüne oturuyoruz yine :))))
Aylinim sen kafana takma doktorları..Hayırlısı ile kucağına alacaksın üçüzlerini.. Yalnız bakmayacaksın umarım.. Yoksa bak benım gibi kafayı yersin :))))))))))
Asiyecim sen ve Asya nasılsınız? Taşınma işi ne oldu? Sen taşınacaktın değil mi yanlış hatırlamıyorum umarım?
Sinem ve Beyazıt sizlerde iyisinizdir umarım. Sinem denetleme için şimdiden kolay gelsin..
Mervem teyzem herkesin dediği gibi disiplin iyidir takma kafana.. Benimkiler henüz disiplinden anlamıyor..:)) Bana kalsa ben onları asker gibi yetiştireceğim :))))))))
Gülsümcüm senin pamuk oğlun nasıl ? Babaanneden memnun mu ?
Beyzacım Maşallahh 7 haftalık olmuşsnunuz. İnşallah sonuna kadar sağlıkla kucağında olur meleğin.
Çetrefilim Ayşem sen nerelerdesin ? Ankaraya geldin mi? Doğum tarihi belli mi ?
Veee Ayşecim sen nasılsın?
Benım sıpa uyandı kaçtım byeeeeee

emelcim hemoroid le ikizler birarada allah yardımcın olsunn zaten okadar yorulduğunu için hemoroid iyileşmiyor. bi şekilde bir haftayı yok sayıp cerrahi müdehale şart ama nasıl olcak bilmiyorum. kendine dikkat et.

beyzacım esmacım saolun kızlar allah tamamına erdirsin inşallah bende öptüm hepinizii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…