İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın fıstıklarım ve fıstık ezmelerim nasılsınız bakalım biz iyyiz yarına misafirm var dün mutfak temizledim :)) gecenin köründe bugün pasta börek yapılacak bakalım allahdan ketem anneme ait kayganam zeytinyağlı biber dolduracak ve mercimek köftesi yapacak bende akşama 4 çeşit daha yaptımmı süüppperrrr olacak:)))))) bakalım akşam ola hayrola:)))
dün batuhan burgerking aldım gittm anne bana ne aldın dedi gösterdim bak burgerking aldım diye sıpa hamburgeri yemedi allahdan her ihtimale karşı kızarmış tavuklar varya fingerlar ondan aldım allahdan onu yedi ama burgerkingin ne olduğunu hala anlaymadı tek çeşit değilki anlasın bebe papates içecek hamburgeri kafası karıştı:))

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
bizler iyiyiz bizimki babababa diye söylemeye başladı ama kameraya alamadım bir türlü
emeller şebbo beyza asiş ayşeler emeller hemşerim adaşım mervişler esma esra nazmiye aylinim gülüm nasılsınız
ay bugün cuma hayırlı cumalar hamişlerin sağsağlim kucakların alamayı nasip etsin mevlam
isteyen herkese nasip etsin bebiş sahibi olmayı
bebişlerimize sağlık versin
öpüldünüz kocaman

hayırlı cumalar herkese

emelim tatil tabi cocuklarla koşturmalı ama yanında biri olmadan zor tabi..çünkü orada zaten uyku yeme düzeni bozuluyor ve bebeler daha cok anneci oluyorlar..üç dört gü sürdü bizim bu durum...bence yanında kimse olmayacaksa evdekinde farkı olmayacaktır..ben annemlerin yazlığına gittiğim için biraz daha rahattım..çocukları resmen doğayla kucaklaştırdım..bütün gün bezden başka bşey giymediler...istedikleri zaman bimden havuz almıştım..su kuşu oldular.bir kere denize girebildiler çok dalgalıydı..zaten buğra korktu...otta yalınayak yuvarlanıp kaldılar..ama eve gelice ikiside orayı arıyorlar şu an...ben tatil yaptımmı aslında pek değil ama ara sıra kaçtım yine fırsat bulunca...biraz daha büyüsünler bizede fırsat olucak emi ol caım..ayrıca çok geçmiş olsun rahatsızmıssın canım...

adaşım maşallah minişin dilli olucak galiba..aferin minnomuzaaaa...

esma kızım gelenleri mide fesatınamı uğratıcan bı sıcaktaaa....ayrıca yemek cok misafir azsa akşam benimkileri toplayıp geliyim yani..bu ziyafet kaçarmııııı

oğlum ağlıyorrrrr kaçtımmmmmmm

kuzummm valla çık gel. gelen sayısı tam belli değil şuan için 10-15 diyeyim öyle olsun valla benim halamlar amca hanımları gelinler felan geliyo bu evede ilk defa geliyorlar artık ne yapacağımı şaşmış durumdayım:))))

ooo maşallah canım ayrıca çok kolay gelsinn..

nasılsınız kızlar yeni bir gün daha başladı hepimize sağlık mutluluk getirsin
ben iyiyim sonunda çektim baba demesini tosunun babasının facesine yükledim sadece babamız görecek
son fotolarınıda yükledim görsün diye özlemiş burnumda tütüyo dedi allahım sağlık versin hepimize
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır canlarım fırsat bulursam son fotolardan yüklerim beyazıt efenin albümüne
haber veririm sizlere bakarsınız
öpüldünüz canlarımm
hamişler nerdesiniz kızlar yaaa iyi haberlerle gelin inş. canlarım
aylin senin rahmine ne zaman dikiş atacaklar yada atacaklar mı canım

herkese selam........
Sinemcim Allah en kısa zamanda Efe yi babasına kavuştursun inşallahh.. İşiniz zor :)) Sağlık olsun gerçi...
şebom ameliyat olmak sorun değil ama bana doktor ameliyat demedi :)) Nasıl geçecek bende bilmiyorum ama 1-2 gündür biraz iyiyim.İyi ki de ameliyat demedi çocukları ne yaparım.. Annemde bakamaz bana çünkü gelin işe girdi bebeğe annem bakıyor. Kendi kendine geçermi bilmiyorum pek de sanmıyorum ama içerde olduğu için inşallahh geçer..
Esmacım misafirleri ağırladın sanırım... Hamarat arkadaşım benım.. Batunun yeni maceraları yok mu :))))))))
Sinemim ikizdaşım hoşgeldin yeniden...ne güzel birazda olsa dinlenmişsindir. Pelin yürümeye başladı mı? Diş durumunuz ne alemde. Naz iki allta iki üstte ön dişlerden sonra şimdi azı diş patlattı. :)))))) Tersten başladı ama olsun napalım ...
Biz bugün anneanneye gidiyoruz yarın Alp in bezeleri için usg si var. Ordan sonra yarın akşam kayganaya geçeceğiz. Evi taşıdı babaannemiz yardım edemesekte gidip bir görünmek lazım hiç olmadı yemeğini yaparım.. Hal böyle olunca birkaç gün size ulaşamayabilirm.. Hepinizi kocaman öpüyoruz...........

becerebildiysem resim ekledik :)))

Eklentiler

• $P6230088.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $P6240090.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 43
Slm kızlar nasılsınız
emel maşallah canım büyümüşler allahım nazarlardan saklasın bütün melekleri

Emel maşallah kuzularına.allah sağlıklı uzun yıllar versin.benim pamuğu sormuşsun.çevet babaanneyle arası iyi şükür.

cumartesi döndüm çok şükür evime kızlar...ancak temizlen yıka ütüle...şimdi bakabildim..okudum yazdıklarınızı..herkesler iyi gibi..kuzuları gördüm emel ve sinem...çoook tatlılar..ballı lokma gerçekten de...şimdilik benden bu kadar..tatil güzeldi nasıl geçti anlamadım..bu cuma da bizim yazlığa gidicez görümcemler kayınpeder falan...yazın göçebe hayatı yaşıyorum resmen...yarın gelirim gene...iyi geceler olsun..kuzular mışıl mışıl uyusun...tabi anneleri de...

günaydın kızlar nasılsınız canlarım merviş hoşgeldin nasılsın oğluşun nasıl
ayşeee nerelerdesin doğurdun mu yoksa
allhım bütün hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip eyle

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben bu hafta çok yoğunum müdürüm izinde . Bide ev taşıyorum hayırlısı ile pazar günü yeni evde olcam. Kızlar ben kiraya gidiyorum
Kendi evimi boşaltıyorum satıcam inşallah. Hayırlısı ile artık tamam diyeceğim bi ev bulup almak istiyorum. Yani bi taşınma daha yaşayacağım sonrasında ama olsun
sonu güzel olsun. Kızım iyi alttan 2 dişi çıkıyo uyutmadı beni sağolsun. İnşallah sizler iyisinizdr.Sinem efeyi gördüm cin gibi bakıyo maşallah çok yakışıklı nazar değmesin.

emelcim senin ikizlerinide gördüm maşallah benim kız gibi sarı sarılar. Çok sevimliler maşallah.
Mervecim tatil bitirip tatil başlatıyosun darısı başımıza kız şimdide yazlığa gideceksin ha ohhh valla bizim yerimize de gez.
Gülsüm kız benim kızda babaannesi ile iyi anlaşıyo. anne diyo ona bizim kız. Allah bozmasın.

selammmmm herkese adaşım albüme bakmam için galiba arkadaş listemizde olmamız gerekiyor..sana arkadaşlık teklif ediyorum...varmısın ..yokmumusunnn....

emoşummm maşalllah kuzularaaaa.büyüyorlar çok şükür...usgniz içinde şimdiden hayırlı haberler almanız dileğiyle canım....

benim kızın hala yeni dişler, yok ama çok şükür yürüyor artık...yerlerde sürünmekten kurtuluyorlar...bi de bizimkiler çöpçü gibi ağzına ne bulsa yerden yiyiyorlar. belki şimdi biraz azalır..çünkü ileride böyle giderse elektrik süpürgeme gerek kalmıycak...

mervem nikolüm hoşgeldim gez anacım gez kışın zaten evlere tıkılıyorus acısını çıkar....kuziş iyi olsun..leyleği hep havada gör:13:

asişim ssanada işinde gücünde başarılar caım....ne güzel dişleriniz çıkıyor darısı benim kızımın başınaaaaa

herkesi öptüm.....gelenler bu kadar sanırım..unuttuğum varsa çoookk özür...

hoşbulduk arkadaşlar...sinemcim valla doğru diyosun bütün kış eve hapsoluyoruz...imkan buldum mu kaçırmıyorum...
asiyecim sana da kolay gelsin canım..ev taşımak en korktuğum şey...allah yardımcın olsun..tam laptopu açtım benim erkekim uyandı..şimdi de ayaklarımın dibinde yerde sürünüyo...kısa kesiyorum..ama en kısa zamanda gene gelicem byee..

adaşım senin kızla benim oğlan kıvırcıkmış ikiside ilk resme baktımm benim veled sandım senin kızı
dikkatli bakınca olmadığını anladım benziyolar vallaha
maşallah allahım bütün melekleri nazarlardan korusun
merviş asiş nasılsınız kızlar
hatunlarr neden kimsecikler yok
nerdesiniz canlarım
öpüldünüz kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…