kuzummm valla çık gel. gelen sayısı tam belli değil şuan için 10-15 diyeyim öyle olsun valla benim halamlar amca hanımları gelinler felan geliyo bu evede ilk defa geliyorlar artık ne yapacağımı şaşmış durumdayım:))))hayırlı cumalar herkese
emelim tatil tabi cocuklarla koşturmalı ama yanında biri olmadan zor tabi..çünkü orada zaten uyku yeme düzeni bozuluyor ve bebeler daha cok anneci oluyorlar..üç dört gü sürdü bizim bu durum...bence yanında kimse olmayacaksa evdekinde farkı olmayacaktır..ben annemlerin yazlığına gittiğim için biraz daha rahattım..çocukları resmen doğayla kucaklaştırdım..bütün gün bezden başka bşey giymediler...istedikleri zaman bimden havuz almıştım..su kuşu oldular.bir kere denize girebildiler çok dalgalıydı..zaten buğra korktu...otta yalınayak yuvarlanıp kaldılar..ama eve gelice ikiside orayı arıyorlar şu an...ben tatil yaptımmı aslında pek değil ama ara sıra kaçtım yine fırsat bulunca...biraz daha büyüsünler bizede fırsat olucak emi ol caım..ayrıca çok geçmiş olsun rahatsızmıssın canım...
adaşım maşallah minişin dilli olucak galiba..aferin minnomuzaaaa...
esma kızım gelenleri mide fesatınamı uğratıcan bı sıcaktaaa....ayrıca yemek cok misafir azsa akşam benimkileri toplayıp geliyim yani..bu ziyafet kaçarmııııı
oğlum ağlıyorrrrr kaçtımmmmmmm
kuzummm valla çık gel. gelen sayısı tam belli değil şuan için 10-15 diyeyim öyle olsun valla benim halamlar amca hanımları gelinler felan geliyo bu evede ilk defa geliyorlar artık ne yapacağımı şaşmış durumdayım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?