İnatla bir gün ANNE olacağım !

selamm güzel hatunlar....
sinemm maşallah kuzulara cok tatlılar allah nazarlardan korusun....
mervecim hoşgeldinn...ne güzel canım bizim yerimizede gez eglen tadını cıkar....bize tatıl eylul de daha cokk var((
asiyecim dişleriniz hayırlı olsun ...cocukla tasınmak daha da zor ..allah kolaylık versın canım baya yorulucaksın....ecrin nazda babannesıne anne derdı arada ama ben cok kıskanırdım:))
esmacımda yogun bır mısafır ordusu agırlamıs ama dokturmus vallahıoı.....
emelcım alp usg de dunmus sanırım hayırlı haberlerını beklıyoruz canımmm
şebnemcim cok saol canım güzel sözlerin için dogumda baya tontişleşmiştim ama cok sukur geri döndum eskı halıme...kardeşinide tebrik ediyorum canımm saglıkla kavussunlar ınsallah...
unuttuklarım varsa afolllaaa..
bıkac gundur ugrayamadım rahatsızdım iltihaplaplar benım ve kızımın pesını bırakmıyo bogazlarım ıltıhaplanmıs fena yatırdı..ama cok sukur ecrın nazım ıyı....
onun da kres arkadası kolunu ısırmıs aklına geldıkce gosterıp acıdı dıyıp nazlanıyoo...tabı bu araa tuvalet egıtımıne devam etmeye basladık tekrar cok basarılı degılız sımdılık ama bıraz faszla ınat oldugumuz ıcın hayırlısı bakalım

hepinizinizi ve kuzucuklarıı öpüyorum....

herkese teşekkürler kızlar güzel düşünceleriniz için

büyüyoruz işte demin parktan geldik beraber birşeyler yapabilmek adına ayrı ayrı dışarı çıkarıyorum kuzuları birer saat ....bu saatte parkta genelde çalışan annelerin bebekleri anane veya babaneler tarafınfından parka getiriliyor...ananeler babaneleri şikayet ediyor ben daha iyi bakıyorum onlar bakamıyor diye ..babanelerde ananeleri...komedi yani bende napıyım doğrıudur diye dinliyorum...herkes baktığı torun sayısınla övünüyor ama artık dinlenecem diye yakınıyorlar....bi yandan çocuklar durmaz.. biyandan teyzeler susmaz...oyyyyyyyy

adaşım doğru yahu efecim de kıvırcıkmış pelin gibi..kıvırcık saçın taraması zor yahu..pelin hiç istemiyor..hadi siz traş olursunuz...çok tatlı oğlun ayrıca maşallahhhhh

ay kıyamam ben sana göster sinem teyzene bende o arkadaşını ısırayım
ya çocuk tabi de ben hiç dayanamıyorum böyle şeylere canım......benimkilerin ikiside ısırıyor..birbirlerinden öğrendiler...onlar ağlayınca içim cız ediyor....acıyor yani baya baya.....çocuk haklı annesi...çookk geçmiş olsun kuzucuğa

başım ağrıyor..size bi bakmadan edemedim...yatıp uyumak var aslında şimdi ama daha da sersem olurum...yarın kuzeye 2.yaş günü partisi yapıcaz..ama bu sefer evde..arkadaşlarla...yazlığa gidiyoz diye erkenden yapalım dedik..bugün de anasağlığa 2 yaş kontrolüne götürdüm..götürmesem her dk arıyolar..iyi maşallah kuzum...kilo almamış 300 gr bi artış var...formunu koruyo benim oğlan anasına çekmemiş :)) esmaaa...bana da bi el versene ya...yarın ne yapcam bilemiyorum...

Boddim.......esma.....batuhan........12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit............14.03.2009
ssengün......seher.....selen...........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin naz.....
myhope......ayşe.......alperen........03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey..........13.07.2009
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.........21.12.2009
asiş............asiye......asya...........
zuzu79........sinem......buğra-pelin...11.03.2010
rahel...........emel.......alp-naz........18.03.2010
raziş...........raziye......mehmet ege..01.10.2010
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
bbaran........beyza.....yola çıktı geliyooo....

Son düzenleme:
asiye nazmiye kuzuların doğum tarihlerini bi deyiverin de ekliim...

MERHABALAR KIZLAR.LİSTEMİZE MAŞALLAH.SİNEM BAYILDIM BÖCÜKLERİNEE.MAŞALLAH ONLAR.MERVE GEÇMİŞ OLSUN BAŞIN AĞIRIYORMUŞ.ASİŞ VALLA OĞLUMUN BABAANNESİYLE ARASI İYİ OLSUN AMA ONA ANNE DEMESİN YAA.GERÇİ BANA ANNE DİYO.AĞLARKEN ANNİİİ.ŞIMARINCA ANE ANE ANE ANE.

saol gülüm...bencede babanneyi sevsin ama anne demesin...kimseye anne demesin...ANNE çok özel çünkü...

günaydın kızlar nasılsınız canlarım merviş geçmiş olsun
maşallah çok tatlı yaa merviş saçları gitsede oğlumuz yakışıklı
gülsüm nasılsın asiş sen nasılsın canım
hatunlar acaba ayşe doğurdumu

!!!! lütfen cevap !!!
1 haziranda adet oldum yumurtlama dönemim 23 hazirandı (ultrasyonla ögrendim adetim düzensiz olduğu için) ve şimdi yine ayın 1 inde olmam gerekiyordu adet 7 gün geçti ... gerci hep düzensiz hep geçer ama bi umut hamilemiyım acaba???? gebelik testi yaptım fakat 4 temmuzda yaptım cıkmadı 10 gün geçmeden cıkmaz diyorlar acaba hamilemiyım ?????

oğlum adına teşekkür ederim teyzeleri...
nazmiyecim çok kişi gelmeyecek galiba...bende fazla bişey yapmadım o yüzden...bitti hazırlığım..kendimi de süsledim oturuyorum...saçıma jöle tırnaklarıma oje yani...yoruldum ama...biraz daha uyusa tosbik keşke...

Boddim.......esma.....batuhan........12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit............14.03.2009
ssengün......seher.....selen...........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin naz......05.03.2009
myhope......ayşe.......alperen........03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey..........13.07.2009
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.........21.12.2009
asiş............asiye......asya............27.02.2010
zuzu79........sinem......buğra-pelin...11.03.2010
rahel...........emel.......alp-naz........18.03.2010
raziş...........raziye......mehmet ege..01.10.2010
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
bbaran........beyza.....yola çıktı geliyooo...

Son düzenleme:
slm kızlar nasıslınız bakalım
merveciğim kuzeye öncelikle kocaman bi maşallah çoook tatlı ve doğum gününüz kutlu olsun daha nice sağlıklı mutlu yıllara hep beraber inşallah
işler yoğun uğrayamadımm yarıntek tek okurum ama sinemciğim maşallah kuzuların çoook tatlı kıvırcık kızına bayıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…