kızlar selamlar
büroda diilim ama başka yerden bi cee yapayım haber de vcereyim dedim
sonuçlarımı dr.a gösterdik, hafif düzeyde hidrosefali, şikayetlerin de ciddi değil, zaman zaman baş ağrın olabilir, ameliyata gerek görmüyorum dedihihoyyyt 3 ayda bir kontrole gidecekmişim.. biz iyi bir beyin cerrahı araştırıp yine de sonuçlarımı göstericez ama çokk şükür kızlar Allahıma..
sizlere de desteğiniz için teşekkürler.
bi cerraha gösterelim,o da aynını sölerse tekrardan çalışmalara başlıcam artıkkk:jeyyar:
ohh maşallah bak korkulacak bişey yokmuş çok şükür başlarsın başlarsın çalışmalaraaa :1hug:
seher naptı doğum oldu mu???
amanınnnnn Allah analı babalı büyütsün maşallahha.s.doğurdu doğurdu ooo sen bilmiyorsun o zaman merve de H A M İ Ş :teytey::CüvCüv:
beyzacım hadi bakalım inşallah yeni müjdeyi sen ver bizeehihoyyytbenim durumda henüz belli değil pazara kadar belli olur inş
sağol canımm, evet bi dr.a daha gösterip bebiş çalışmalarına hız vercezz inşallah:jeyyar:aylincim iyi olmana sevindim cnm iyi moralde düzeldi bebeiş yapabilirsin artık.
badegül ve mervecim hamiş
sinem kartı yedi benim gebelik testim 4,8 çıktı adet olmayı bekliyorum gülsümde lekelenme oldu ama hala ümitliyiz bide beyzacımda beklemede bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?