İnatla bir gün ANNE olacağım !

öptüm seni gülsümcüm görüşürüz ohhh tatilinizin keyfini çıkarın bizde çalışalım senağlama

canlarım nasılsınız
hamişler tae hamişler nasılsınız bulantılar başladımı
kızımın ilk aşısı vardı bugün teyzeleri cıs yaptılar ağladı tabiki
ay kahveden bahsetmişiniz canım istiyor ama içmiyorum korkudan yaa

kızlar selamlar
büroda diilim ama başka yerden bi cee yapayım haber de vcereyim dedim
sonuçlarımı dr.a gösterdik, hafif düzeyde hidrosefali, şikayetlerin de ciddi değil, zaman zaman baş ağrın olabilir, ameliyata gerek görmüyorum dedihihoyyyt 3 ayda bir kontrole gidecekmişim.. biz iyi bir beyin cerrahı araştırıp yine de sonuçlarımı göstericez ama çokk şükür kızlar Allahıma..
sizlere de desteğiniz için teşekkürler.
bi cerraha gösterelim,o da aynını sölerse tekrardan çalışmalara başlıcam artıkkk:jeyyar:

geçmişe bakamıyorum, sizler iyisiniz di mi, hamişlerimiz de iyi mi, yeni haberler var mı

ohh maşallah bak korkulacak bişey yokmuş çok şükür başlarsın başlarsın çalışmalaraaa :1hug:

aylincim iyi olmana sevindim cnm iyi moralde düzeldi bebeiş yapabilirsin artık.
badegül ve mervecim hamiş
sinem kartı yedi benim gebelik testim 4,8 çıktı adet olmayı bekliyorum gülsümde lekelenme oldu ama hala ümitliyiz bide beyzacımda beklemede bakalım hayırlısı

doğurdu doğurdu ooo sen bilmiyorsun o zaman merve de H A M İ Ş :teytey::CüvCüv:
amanınnnnn Allah analı babalı büyütsün maşallahha.s.
mervemi biliyorum, ama seher daha doğurmamıştı en son pzt gelmiştimm
benim durumda henüz belli değil pazara kadar belli olur inş
beyzacım hadi bakalım inşallah yeni müjdeyi sen ver bizeehihoyyyt
sağol canımm, evet bi dr.a daha gösterip bebiş çalışmalarına hız vercezz inşallah:jeyyar:
badegül ve merve canları biliyorum çok sevindirdiler ama sinemi seni ve gülsümü bilmiyodum, canım hayırlısı,üzülmeyin sakın, dediklerimi unutmayın, öyle kıymet bildimki ben.... ve gülsümden ben de ümidimi kesmedim,belki yerleşmedir...

kızlar ben geldim ama kimsecikler yok vampir gibi oldum geceleri giriyorum siteye ....dün akşam bu gün sabah kustum of ya 2 gündür bişeyim yoktu anlamadım uyku uyku nereye kadar bilmiyorum ama seviniyorumda tabi biryandan çok isteyip bekledim allah herkeze yaşatsın inşallah canı gönülden diliyorum..ayın 9 da kontrole gidicem ama zaman bir türlü geçmiyor ya

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrr.... badegüll aynen bende uykudan başka gözüm bişi görmez oldu:)

beyzaaaaaaaaa bugün senden haberleri bekliorum ateş durumu??

bizde işçiyizz amaaa bize yok tatil..

günaydın kızlar cumalarınız mübarek olsun
moralim bozuk kızlar kocişle kavga ettim adam akşam çalışmadı bende kızdım sen istemiyon diye aldım yastığı yorganı gittim bu defa çok kızdım bişey demedi yanından gittim diye kızdı off sanırım bir süre sizden ayrı kalıcam kafamı dinlemem lazım arkadaşlar kendinize çok iyi bakın umarım bir daha gelişimde hepiniz hamiş olursunuz hepinizi çok seviyorum hoşçakalın

raziyeciiiiiiiiim canımmm benim kocişin böle yapması illa istemiyo anlamına gelmiyor ki canım benim yorgundur belki ondandır.. biz burdayızz canım ama kafanı rahatlatmak istersen bi süre dinlen canım benimmm.. her zaman yanındayız bence sende birazcık alınganlık yapmışsın olmaz barışın kocişinle.. yatak ayırmak kötü bişi be gülüm yapma bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…