merhabalar herkese hayırlı haftalar
Eevet raziyecim bende taşındım zor oldu valla canım çıktı resmen kayınvaldem kıza baktı görümcem ben temizlik yapıp topladık taşınıncada yerleştirmeleri yaptık.. çok yoruldum valla ama olsun hayırlısı bana bi taşınma daha gözükecek evi satım yenisini alcam gene taşıncam yani o yüzden fazla dağılmadım makul ölçüde kutu açıp yerleştirdim.
canım gördüm oğluşunu maşallah zaytin gözlü allah nazarlardan saklasın kocaman oluyorlar ya bazen ne zaman bu kadar büyüdü diyorum allahım sağlıklarını bozmasın bütün melekleri korusun inşallah hamişleride bir avazda kurtarsınslm kızlar nasılsınız canlarım razişim maşallah büyüyorlar ya resmini görmek istersen profilimde var albümde allahım bütün meleklerin canlarını sağ etsin
analı babalı büyütmeyi nasip etsin
hamiş olanlarında kucakların alıpta cennet kokularını duymayı nasip etsin
asiş kolay gelsin canım
razişim bizimde ilk anne diyordu ama şimdi arada diyo dede demeyede başlamış babam söyletmiş
ay çok tatlılar maşallah bütün meleklere
aylin kuşum rahatın nasıl canım
esma canım uğramamışsın bugün gülsüm esra pınar ayşeler emeller adaşım mervişler nazmiye beyza öpüldünüz canlarım kocamannn
slm fıstıklar çok şükür bebiş iyi gidiyo dualarınızı eksik etmeyin ne olur bugün 9 hafta bitti çok şükür
yanlız işle başım dertte beni hukuk mahkemelerinden alıp ceza mahkemelerine vermişler
3 gündür ordayım şaka gibi yaa ne çok suç örgütü varmış bu dünyada ağlamak istiyorum
memur olduk diye sevinmiştim akşam 5 nerdee 6-7 den önce çıkarmıyolarcumartesileri de geliyolarmış
bu ne biçim iş yaa hiç sevmedimşu doğum iznine kadar dayansam bari dua edin bana kızlar
maşallah kuzuyaaişte benim oğluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?