İnatla bir gün ANNE olacağım !

esmacım sağol canım..rabbim hepimizin evladını bağışlasın..bahtlarını güzel eylesin...
bugün yazlığa gidiyorum kızlar...hafta sonu eşim geldiğinde bakarım ancak onun telefonundan sizlere...hepinizi çok özleyeceğim kuzularınızı benim için öpün çokça...rabbime emanet olun...

kıslar selam nassınız? biz iyiyiz şükür...
merviş bizim için de yüz temam mı :) iyi tatiller..

selam kızlar nasılsınız ben evimi taşıdım artık yeni evimdeyim hoş kendi evimden taşınıp lojmana geldik ama bebekle taşınmak çok zor neyski annemler yardım etti allah razı olsun yerleştim sayılır asiyecim seninle aynıyız daha 2 yılım dolmadı benim evimizi alıp taşınalı ama yine taşındık sende öyleydin diye hatırlıyorum allah yardımcın olsun
sinemcim maşallah ikizlerine tatilde yapmışlar ohh maşallah
emelcim kocaman olmuş maşallah senin ikizlerde
mervecim kuzeyimiz tam fotoluk maşallah doğum günü ktlu olsun nice güzel yıllara inşallah iyi tatiller canım
sinemcim demek beyazıt efe baba diyor maşallah erkencisiniz tütüüü bizde baba diyoruz ilk anne çıkarıyordu sonra dede sonra gel şimdide baba anne hariç hepsi söyleiyo anneyi unuttuk
asiyecim asyanın dişleri var ne güzel benim oğlan 9.ayını doldurdu fakat dişlerde tık yok sanırım anasına çekecek 11. ayımda çıkarmışım ben
şebnemcim maşallah oğluşuna benim oğluşum 8800 geçen ayda aynıydı boy 70 yemiyoki büyüsün birde çok kıpır kıpır hiç durmuyor maşallah
nazmiyecim geçmiş olsun ecrine
boddim maşalllah hamaratsın batunun maceralarını okudum süper benim oğlanda yaparmı ki acaba
cetrafillim bebişini aldımı ki acaba allah yardımcısı olsun inşallah
gülsümcüm ne güzel anne diyomuş oğluşun maşallah bende istiyom anne desin ya benimki aye diye bişi diyor ben odadan çıkınca arkamdan :86:
unuttufum varsa affola hepinizi öpyorum iyi geceler
derken aylincim aklıma geldin canım benim allah yardımcın olsun verdiğiniz karara çok sevindim rabbim utandırmasın inşallah üçüzlerini sağsalim kucağına alırsın inşallah canım

merhabalar herkese hayırlı haftalar
Eevet raziyecim bende taşındım zor oldu valla canım çıktı resmen kayınvaldem kıza baktı görümcem ben temizlik yapıp topladık taşınıncada yerleştirmeleri yaptık.. çok yoruldum valla ama olsun hayırlısı bana bi taşınma daha gözükecek evi satım yenisini alcam gene taşıncam yani o yüzden fazla dağılmadım makul ölçüde kutu açıp yerleştirdim.

slm kızlar nasılsınız canlarım razişim maşallah büyüyorlar ya resmini görmek istersen profilimde var albümde allahım bütün meleklerin canlarını sağ etsin
analı babalı büyütmeyi nasip etsin
hamiş olanlarında kucakların alıpta cennet kokularını duymayı nasip etsin
asiş kolay gelsin canım
razişim bizimde ilk anne diyordu ama şimdi arada diyo dede demeyede başlamış babam söyletmiş
ay çok tatlılar maşallah bütün meleklere
aylin kuşum rahatın nasıl canım
esma canım uğramamışsın bugün gülsüm esra pınar ayşeler emeller adaşım mervişler nazmiye beyza öpüldünüz canlarım kocamannn

offffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa.......... kızlar herkesi tek tek yzadım ama maalesef site beni dışarı attı ve yazdıklarımın hepsi gitti. sinir oldum.. kusura bakmayın tekrar yazmama izin vermiyor benım sıpalar..
sadece ALPEREN ve KUZEY in geçmiş doğum günlerini gecikmelide olsa kutlarım... Sağlıklı mutlu başarılı bir ömür dilerim....

canım benimde öyle oldu annemle kayınvalidem yardımettiler banada yoksa halim haraptı bizde ya satacaz yada kiraya vercez ama üç dört yıl taşınmayı istemiyorum en azından çok zor taşınmak
canım gördüm oğluşunu maşallah zaytin gözlü allah nazarlardan saklasın kocaman oluyorlar ya bazen ne zaman bu kadar büyüdü diyorum allahım sağlıklarını bozmasın bütün melekleri korusun inşallah hamişleride bir avazda kurtarsın
cetrefillimde doğum yapmıştır herhalde onu çok merak ediyom haber alan yokmu acaba
beyzacım sen nasılsın umarım herşey yolundadır
aylincim üçüzlerin annesi cinsiyetlerini çok merak ediyorum umarım sizlerde iyisinizdir
rahelim sen nasılsın hemoroidin nasıl oldu ikizler napıyor sıcakta mahvoluyo yavrucaklar benimki çok terliyor bir tek atlet ve bezle duruyor yavrum
hepinizi öpüyoruz oğluşumla

herkese selam... umarım bu sefer site beni dışarı atmadan yazabilirim :)))))
Raziyecim maşallah senin oğlanda kocaman olmuş.. Benımkiler gün geçtikçe huysuzlaşıyorlar. dün yine beni delirttiler. sinirimden ağladım valla.. (( Hemoroidle hala başım dertte :)) Yarın yeni bir doktordan randevu aldım ona gideceğim. Benımki stresten oluyor sanırım. Beş dakika rahatım yok ki :)) sen de yeni evinde güle güle otur.
Asiyecim sende yeni evinde güle güle otur. Asya nasıl? Kilo almaya başladımı ? Bu arada Hepatit A aşısını yaptırdınızmı?
Merve2 cim ohhhh maşallahh ne güzel yazın keyfini sen çıkartıyorsun. Bizim yerimizede dinlen ve yüz malum ben yüzme bilmiyorum :)))
Mervem teyzem sen nerelerdesin? Bu çalışmak sana iyi gelmedi seni iyice bizden kopardı.. Bak bana 2 sıpayla bile buralardayım :)))
Esmacım sen nasılsın nasıl gidiyor Batunun wc alışkanlığı bıraktınızmı artık bezi.. Yeni maceralar yok mU?
Nazmiyecim sen nasılsın? Ecrin Nazın wc alışkanlığı nasıl gidiyor? Kreşte ne yapıyorlar alıştırmak için?
Aylinim üçüzlerimizin anası.. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Sinemim ikizdaşım maşallah kocaman olmuşlar senin bal bademleri..Pelinciğiminde yürüdüğüne çok sevindim..
Sinemcim Efenin resimlerine birazdan bakacağım. Şimdiden maşallah diyim..
Şebommm dünürüm nerelerdesin? İyice sessiz kaldı burası.. valla tek bebeyle gelemiyorsunuz ya biz size ne diyelim.. :)))Bak sinem ve bana :)))) Yakında Aylinde doğuracak o da buralarda olacak..
Gülsümcüm oğlunun babaanne ile anlaştığına çok sevindim.. İnsan kıskanıyor ama emin ol aynı bizim gibi bakıyorlar..Hatta daha fazla tolerans gösteriyorlar herşeyde...
Pınar canım sern neler yapıyorsun? İki tane olunca sende uğrayamaz oldun :)))
Ayşeeee cucu hala bırakmadımı seni? 2 yaşına girdiniz gülüm.. Askere gidene kadarmı emecek seni:))) Hadi artık bıraksın sende oklavayı al da gel..
beyzacım canım sen nasılsın ? Kaç haftalık oldunuz.. Umarım herşey yolundadır...
unuttuğum varsa affolaaaaaaaaa

emelcim hepatit ayın 22 sinde yapılacaktı haziran biz taşınma telaşından doktora gidemedik bakalım b u ara gitmek istiyorum ama zamanı geçmemiştir inşallah

slm fıstıklar çok şükür bebiş iyi gidiyo dualarınızı eksik etmeyin ne olur bugün 9 hafta bitti çok şükür

yanlız işle başım dertte beni hukuk mahkemelerinden alıp ceza mahkemelerine vermişler
3 gündür ordayım şaka gibi yaa ne çok suç örgütü varmış bu dünyada ağlamak istiyorum
memur olduk diye sevinmiştim akşam 5 nerdee 6-7 den önce çıkarmıyolar cumartesileri de geliyolarmış
bu ne biçim iş yaa hiç sevmedim şu doğum iznine kadar dayansam bari dua edin bana kızlar

beyzoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sen hamile misinnnnnn?????????

hamilesinnnnnnnnnn
niye bana haber vermedin bakem heeee ?
maşallah canımmmm ya nasıl sevindim, sağlıkla tamamına ersin inşallah

selammm herkese...
cumanız ve kandiliniz mübarek olsun ..allah dualarımız kabul etsın inşaallah....
asiyecim güle güle otur canım evınde taşınma bitmiş şükür rahatlamıssındır umarım..asya nasıl taşınırken zorladımı senı..
emelcim umarım bu doktordan bır sonuc alırsın canım ya ..hayırlı haberleını beklıyoruz canım...
aylınım yorma canım sende kendını bol bol dınlen ,,,sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez yeterkıı olsunlar....:)))))))))))))))
beyzacım allah yardımcın olsun canım çalışırken hamilelikte annelikte cokzor:)ama onların gelecegı ıcın calısıyoruz napalımmm...
merve hala yazlıkta sanırım ohhh yazın keyfını doya doya cıkartıyordur umarım....
raziyecm maşşallahh paşaya cok tatlı olmuşş bu kuzuu:))
sinem maşşallah kuzulara..çok tatlılar hele pelinin saçlar superr...ben kızların sacının kesılmesıne cok kızıyorum ecrınınkını hıc kestrımedım kestırmemede:)
onlarada cok yakısıyo kazıtıyolar sıfıra erkek cocugu gıbı dolasıyolar ortada yazık kuzular...
ayşecimm esmacım nerlerdesınız ...
unuttuklarımıda kocamann öpüyorumm..
bize gelınce valla sıcaktan bıtık haldeyız..tuvalet egıtımındede henuz hıc yol katedemedıkmelegım herseyın farkında ama ınat edıyor...soruyoruz cıcın geldıgınde nereye yapıcaksın dıye klozetı gosterıyo sonra sıfonu cekıp ellerımı yıkıycam dıyo...ama ne yazıkki saatlerce klozet tepesınde oturuyoruz bıttı deyıp kalkıyo eve odaya gıdıp yapıyo sonrada ciş yaptım dıyo(inanaılmaz sabır istiyoo bu iş...akşamlarımın banyoda gecmesıne ragmen henuz sabırlı davranabılıyorum...krestede alısıtırma kılodu gıydırıyolar emelcım sadece ben sabahları ve aksamaları gelıp gıderken baglıyorum altını..ama aklı karısıryo sankıı..eylule kadar ogrenmesse ızıne cıktıgımda ugrasıcam bakalım...

aylinimmmm haberin yokmuydu ben var biliyodum tatlımm evt çok şükür sende dua et bana umarım herşey yolunda gider öptüm dördünüzü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…