evet canım sağlıklı hayırlı olsunlar da inşallahselammm herkese...
cumanız ve kandiliniz mübarek olsun ..allah dualarımız kabul etsın inşaallah....
asiyecim güle güle otur canım evınde taşınma bitmiş şükür rahatlamıssındır umarım..asya nasıl taşınırken zorladımı senı..
emelcim umarım bu doktordan bır sonuc alırsın canım ya ..hayırlı haberleını beklıyoruz canım...
aylınım yorma canım sende kendını bol bol dınlen ,,,sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez yeterkıı olsunlar....:)))))))))))))))
beyzacım allah yardımcın olsun canım çalışırken hamilelikte annelikte cokzor:)ama onların gelecegı ıcın calısıyoruz napalımmm...
merve hala yazlıkta sanırım ohhh yazın keyfını doya doya cıkartıyordur umarım....
raziyecm maşşallahh paşaya cok tatlı olmuşş bu kuzuu:))
sinem maşşallah kuzulara..çok tatlılar hele pelinin saçlar superr...ben kızların sacının kesılmesıne cok kızıyorum ecrınınkını hıc kestrımedım kestırmemede:)
onlarada cok yakısıyo kazıtıyolar sıfıra erkek cocugu gıbı dolasıyolar ortada yazık kuzular...
ayşecimm esmacım nerlerdesınız ...
unuttuklarımıda kocamann öpüyorumm..
bize gelınce valla sıcaktan bıtık haldeyız..tuvalet egıtımındede henuz hıc yol katedemedıkmelegım herseyın farkında ama ınat edıyor...soruyoruz cıcın geldıgınde nereye yapıcaksın dıye klozetı gosterıyo sonra sıfonu cekıp ellerımı yıkıycam dıyo...ama ne yazıkki saatlerce klozet tepesınde oturuyoruz bıttı deyıp kalkıyo eve odaya gıdıp yapıyo sonrada ciş yaptım dıyo (inanaılmaz sabır istiyoo bu iş...akşamlarımın banyoda gecmesıne ragmen henuz sabırlı davranabılıyorum...krestede alısıtırma kılodu gıydırıyolar emelcım sadece ben sabahları ve aksamaları gelıp gıderken baglıyorum altını..ama aklı karısıryo sankıı..eylule kadar ogrenmesse ızıne cıktıgımda ugrasıcam bakalım...
yok be kuzumm, faceden de yazmadın, yeni öğrendim işte ama çoooooooooooooooook sevindim, inşallah sağlıkla kucaklayın beyzoşum.. maşallah, kaç haftalık? klomenle mi oldu??aylinimmmm haberin yokmuydu ben var biliyodum tatlımm evt çok şükür sende dua et bana umarım herşey yolunda gider öptüm dördünüzü :)
evet canım sağlıklı hayırlı olsunlar da inşallah
senin başın kuzucukun çişle dertte sanırım, annelik çok sabır istiyo di mi :))
yok be kuzumm, faceden de yazmadın, yeni öğrendim işte ama çoooooooooooooooook sevindim, inşallah sağlıkla kucaklayın beyzoşum.. maşallah, kaç haftalık? klomenle mi oldu??
selam kızlar.......
Ayşecim bir süre gelemezsin ama ben buradan da tebrik edeyim. Allah analı babalı büyütsün..
Esra maşallahh oğluna kocaman olmuş.. Darısı sağlıkla kucaklarına alacakları günü görmeleri dileği ile Aylin ve Beyza ya olsun inşallah..
bu arada o kadar hastalandık oğlum ve ben dedim birinizde geçmiş olsun demediniz yahuu(((((((((( Ben artık istenmiyormuyum sitede anlamadım :)))))))) Yokmuşum gibi yazmamışım gibi davranılmış (((((((
Sinemcim daha nice mutlu yıllara canım eşin ve çocuklarınla... Bak bir ortak yanımız daha çıktı bizde temmuz ayında evlendik. Bugün evlilik yıldönümümüz ama biz 5 yılı doldurduk :))))) Ayrıca misafirlerinle kolay gelsin.....
Herkesi öpüyoruz.... :))))))))) ÜSTÜNE ALINANLARI TABİİİİİİİİİİİİİ
selam kızlar.......
Ayşecim bir süre gelemezsin ama ben buradan da tebrik edeyim. Allah analı babalı büyütsün..
Esra maşallahh oğluna kocaman olmuş.. Darısı sağlıkla kucaklarına alacakları günü görmeleri dileği ile Aylin ve Beyza ya olsun inşallah..
bu arada o kadar hastalandık oğlum ve ben dedim birinizde geçmiş olsun demediniz yahuu(((((((((( Ben artık istenmiyormuyum sitede anlamadım :)))))))) Yokmuşum gibi yazmamışım gibi davranılmış (((((((
Sinemcim daha nice mutlu yıllara canım eşin ve çocuklarınla... Bak bir ortak yanımız daha çıktı bizde temmuz ayında evlendik. Bugün evlilik yıldönümümüz ama biz 5 yılı doldurduk :))))) Ayrıca misafirlerinle kolay gelsin.....
Herkesi öpüyoruz.... :))))))))) ÜSTÜNE ALINANLARI TABİİİİİİİİİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?