İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet canım sağlıklı hayırlı olsunlar da inşallah
senin başın kuzucukun çişle dertte sanırım, annelik çok sabır istiyo di mi :))
aylinimmmm haberin yokmuydu ben var biliyodum tatlımm evt çok şükür sende dua et bana umarım herşey yolunda gider öptüm dördünüzü :)
yok be kuzumm, faceden de yazmadın, yeni öğrendim işte ama çoooooooooooooooook sevindim, inşallah sağlıkla kucaklayın beyzoşum.. maşallah, kaç haftalık? klomenle mi oldu??

Selamm herkese...biz yazliktayiz...esim de burda 2 hafta izinli..bugun gorumcemler gidiyo..ama kendi ablamlar geliyo 1hafta da onlarlayiz...misafirimiz bol yani..kuzey cok degisti..aksi huysuz herseye bagiran bi cocuk oldu..2yas sendromu olsa gerek..ama bu hali beni cok uzuyo..bizden haberler bu kadar..herkesi cok opuyoruz..bye...

selam millettt
rahelim çokkk teşekkür ederizz canımm darısı senin başınaacucuuya gelince geçen hafta bugün itibariyle cucuyu sadece geceye indirgedikkk bizimki kalkmadan ruj sürdüm ikisinede(yeni aldım istediğim renk değil kırmızı geldi kızdım ama neyse herşeyde vardır ya bir hayır oğluşa yaradıı) istediğinde açtım cucuu uf oldu dedimm kapattım hala arada kontrol ediyor ruj olmazsa emecek kerataa cucu uff oldu diye dolaşıyo etrafta ama geceleri ağlayınca veriyorum ilk günkü gibi dolmuyor zaten azaldı sanki bakalım ne zaman tam olarak bırakacakk:44:geçmiş olsun bu arada inşallah biran önce iyileşirsin canımm Allah sabır ve kolaylık versin birde biz biriyle zor başediyoruzz
asişimm güle güle otur yeni evinde inşallah daha doğrusu gönlündeki evi biran önce alıp onda oturmayı nasip etsin Rabbim inşallahhhhh darısı da bana ve tüm kiracılara olsun inşallahhh:82:
nikolümm maşallahh yakışıklıyaa nasıl kıydınız o saçlaraaaa yanlış hatırlamıyorsam zeytiniminki de kıvırcıktı dimiii benimki bana çekmiş pırasa saçlıı birde ince telli olursa yandıkkkkk
beyzamm kolay gelsin diyeyim barii dikkat et canımm dualarımız seninleee inşallahh herşey çokk güzel olacakkkk
nazmiyemm sanada kolaylık ve boll sabır diliyorumm biz daha başlamadık ramazanda köydeyiz 10 gün falan orda başlayayım mı diyorum ama erkenmi daha acaba kararsızım o konudaa:44:
aylinim 3 melekli hamişim benimmmmm inşallah meleklerinin kucağında sağlıcakla olduğu mutluluk dolu resimlerini de görürüz burada tıpkı yeğenlerimizi gördüğümüz gibii
razişimm bizde seni ve oğluşunu çokkkkk öpüyoruzzz
esmamm sen nasılsınn batuşum nasıll varmı yeni yaramazlıklarrr
mervemm sen de yoksun çok çok öpüyoruz canım cimcimenle seniii
bizimki başladı yine yaramazlığaa şebbom gülsümüm pınarım zuzu sinemim ayşemm(meleği kollarındadır herhalde dimii hiç haber de yok yaaa:44:)unuttuğum varsa affolaa hepinizi öpüyoruz canlarımm mucukkkkksssssssssss

cee ben geldim nasılsınız bi iyiyiz bi mersin yaptık geldiik size oğluşumun resmini gösteriim istedim yükleyemedim yarına inşallah

selam kızlar...
Birkaç gün gecikmeli olarak evimize geldik. Cuma günü doktora gittim. bu doktor ameliyat önerdi. Olmazsa bayram sonrası olacağım ama henüz karar veremedim. Teyzemin kızı ve küçük teyzemde bu sorundan ameliyat oldular. Ameliyat sonrası teyzemin yanında ben kaldığım için zorluğunu biliyorum. Öyle bir günde geçmiyor (( Doktor bir gece çekersin dedi ama ben inanmıyorum. Hoş ameliyat olmalarına rağmen tekrar nüksetti hastalıkları. o nedenle henüz karar vermedim. yediklerime dikkat ediyorum. bakalım ne olacak. bunlarla uğraşrken etrafta salgın var biliyorsunuz ishal ( Maalesef Alp ve ben yakalandık. Acile gittim serum felan taktılar ben hastanedeyken Alp hastalandı. Ablam ve eniştemde Alp'i götürdüler çocuk acile..( Ben bir hastanede oğlum bir hastanede..kolumda serum ağlıyorum. Gidecem göndermiyorlar. İğrenç bir hafta sonu geçirdik anlayacağınız. Allaha şükür ikimizde iyiyiz. Alp biraz mızmız ama napalım.iyi olsun yeter ki.. Ben iyileştim arkasına eşim,ablam,gelinimiz,yiğenim hepsi acillerde serum yediler(( Neyseki bugün herkes iyi..Birtek Naz çok etkilenmedi şükürler olsun. Hafif bir ishalle atlatıyoruz inşallah...
bizden haberler bu kadar....
Herkes iyi okuduğuma göre... Esra hoşgeldin... Oğlunun resmini sabırsızlık ile bekliyoruzzzzzzzzz

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım bizler iyiyiz. Asyanın azıları çıkıyo. Hafif bi huysuzluk var.
Nazmiyecim asya yaramaz bi bebek değil zilli ve cadı bi bebek. Biz ev taşırken kayınvaldemdeydi. Arada getirdiler yanımıza eşyaları üst üste görünce annne diye kızıyo bağırıyuo eşyaları gösteriyo. Neden böyle diye sinirleniyo hanfendi. Ama genel anlamda kaynamadı bana sağolsun. Sıcaklarla aramız dertte pencere açık yatsak kız üşür diye korkuyorum (gece baya esiyo ) kapatsak çocuk sıcaktan uyuyamıyo işimiz var yani.
Ayşecim cuuu yu bıraktırma işi iyi giyio sanırım inşallah başarılı olursun cnm Allah ım ev sahibi yapsın isteyen herkesi. Bizim evimiz var ama tutturamadık bi türlü ayarımızı işte.
Beyzacım ve Aylincim aklım sizde. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz canlarım.
Esra gelmiş oğluşuna maşallah cnm baya büyümüş yahu.
Merve kız gezip duruyosun ha kışın oturdun yazın tadını çıkarıyon.
Neyse ben kaçar iş çok beni bekliyo görüşürüz gene. Öptüm sizleri.

herkese selam kızlar
geçerken uğramış gibi olucam ama evim misafir dolu ..eşimin yeğenleri bizde,almanyadan teyzem geldi ,çocuklar bakıcı ben eşim .....ev asker karavanası gibi valla..en kısa zamanda gelirim inşallah ..herkese selam

slm kızlar nasılsınız canlarım
bizler iyiyiz sıcaklarla başımız belada hatay yanıyooo
çok sıcak 4 gündür bebişin iştahı fazla yok
dişlerden mi acaba
öpüldünüz kocaman canlarım allahım meleklerimize ve bizlere sağlık versin

esra maşallah meleğine allahım bütün melekleri analı
babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inş.

kızlar merhabalar haberiniz varmı bilmiyorum ama cetrefil ayşemm doğum yapmış.cuma sancıları başlamış cumartesi mecburi sezeryana almışlar.aradım ikiside çok iyiler hamdolsun.sizede selamı var.bende öptüm sizi.

ayyy çok sevindim canım yaaaa
allahım diğer hamişlere nasip etsin sağlıkla kucaklarına almayı
günaydın kızlarr gülsüm ne güzel haber verdin yaaa çok sevimdim ayşeme

yok canım klomenden sonraki ay oldu kendiliğinden yani eski iş yerimden ayrılmıştım evde 1 ay geçirdim o ay kafam rahattı ondadır diye düşünüyorum
10 haftamız bitti çok şükür dün biraz kahverengi lekeler geldi rapor almak için başka bi dr gittim benim dr muayenehane malesef yazamıyo
neyse adam bana 100 de 2 düşük ihtimali var falan dedi çok kafama takmamaya çalışıyorum ama serklajdan bahsetti sinir oldum
dr 2 gün rapor yazdı evdeyim :)

Ayşenin doğumuna çok sevindim Allah ım hayırlısı ile kurtardı.
Aylincim takma kafana herşeyi ama dinlen 3 bebek kolay değil.

selam kızlar.......
Ayşecim bir süre gelemezsin ama ben buradan da tebrik edeyim. Allah analı babalı büyütsün..
Esra maşallahh oğluna kocaman olmuş.. Darısı sağlıkla kucaklarına alacakları günü görmeleri dileği ile Aylin ve Beyza ya olsun inşallah..
bu arada o kadar hastalandık oğlum ve ben dedim birinizde geçmiş olsun demediniz yahuu (((((((((( Ben artık istenmiyormuyum sitede anlamadım :)))))))) Yokmuşum gibi yazmamışım gibi davranılmış (((((((
Sinemcim daha nice mutlu yıllara canım eşin ve çocuklarınla... Bak bir ortak yanımız daha çıktı bizde temmuz ayında evlendik. Bugün evlilik yıldönümümüz ama biz 5 yılı doldurduk :))))) Ayrıca misafirlerinle kolay gelsin.....
Herkesi öpüyoruz.... :))))))))) ÜSTÜNE ALINANLARI TABİİİİİİİİİİİİİ

rahelim okudum ama yazamadım canımm bizimkinden rahat vermiyorki kerataageçmiş olsunn hatta geçmiş gitmiş olsun inşallahhhhhhöteki konuda ise sen şüphesiz daha bilgilisin o konuda en iyi kararı sen vereceksin inşallah ameliyata gerek kalmaz yaa Allah şifa versinnn canımm inşallahhh vee her anını evliliğinin ilk günüymüş gibi mutlulukla sevgiyle yaşayacağın nice yıllaraaaaa zuzumm bu senin için de geçerliiiiii
esramm maşallahh yakışıklıyaaa
ayşemm sonunda aldınmı meleğini kucağınaa gözün aydın canımm Allah hayırlı mutlu huzurlu uzunn bir ömür nasip etsin inşallahh cennet kokulunaaaaaa
beyzam arada kanamalar bende de oluyordu bak şimdi canıma okuyor sıpaaa sakın üzme stres yapma canım Allahın izniyle herşey çok güzel olacak aylinim de sen de sağlıcakla kucağınıza alacaksınız meleklerinizi inşallahhh
bize de gün geceyi ilk kez cucuuu suz geçirdik iki kere ağlama krizine girdi saatlerce(bana öyle gelmiş olabilir tabi ama bayağı)ağladı az kalsı dayanamayıp verecektim ama o zaman da hiç bırakmaz diye düşündüm bugün biraz sakin gibi bakalım akşama neler olacakk:44:
esmam mervem seherim asişim razişim şebbom nikolüm gülsümüm zeytinim nazmiyem emoşum pınarımm nasılsınızz öpüldünüz canlarım mkucukkssssssss

emoşummmmmmm tatlımmmm alınma bak sana özel yazıyorum yavrucum valla dışarıya çıkmıstık bi ara nete girme fırsatım bulmusken bi bakayım dedim....seni okuyunca girdim valla..yoksa okuyup geçecektim kız...geçmiş olsu sana da oğluşuna da müsait olunca tekrar gireRİMMMM...ÖPTÜM...

günaydın kızlar nasılsınız bizler iyiyiz
emelim geçmiş olsun kuzum yaaa ben aceleyle yazıp çıkıyorum görmedim seni
allahım sağlık versin bizlere ve meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…