İnatla bir gün ANNE olacağım !

canımm çok üzüldüm ama böyle yapmayın küsmeyin birbirinize şimdi o da çok üzülmüştür eminim canım bide şöyle düşün kendini onun yerine koy sorun sende olsaydı kendini hep suçlu hissetmez miydin bence onun morali bundan bozuktur ve sana bu şekilde yansıtıyordur bence eşinin yanında olmalısın canımm

kızlar herkese selammm...ben yine habersiz kayboldum bikaç gün ortalıktan...salı günü görümcem geldi...onunla dr teyzemize gittik...oğluşum 750 gr. 33 cm olmuş...çok şükür sağlıklı...eşimde çarşamba bodruma gidecekti..ben de manisaya gittim görümcemle..2 gece orda kaldım...dün gece geldi aldı kociş beni...işte böyle..şimdi evdeyim...
raziyecim sıkma canını..kimbilir o da neler düşünüyo..açık olun birbirinize...zaten istemeden birlikte olmanız bebişin gelişini de engeller...rahat ol hayatım..kafanı dinle..eşini de anlamaya çalış...allah herşeyi gönlünce eylesin canım benim...

maşallah oğlumuza kocamanda olmuş

evet kocaman oldu erkeğim...yerim onu ben..beyzacım hadi adaşımın ardından gel inşallah sen de...

darısı sana bitanem...ne zaman gidiyosun keseciği görmeye bakiim...

salı günü gidiyorum hihoyyyt inşallahh kalbinide görürümde ogün içim rahatlar gerçi erken ama genede bi umut kaydirigubbakcemile3

badegül nasılsın cnm bulantıların ne alemde

sabahları çok oluyor muhakkak kusuyorum canım ya birde bişeyler yedikten sonra hep bulanıyor...ama inanamazsın sürekli uykum oluyor nerdeyse oturduğum yerlerde uyuyacağım mirmirmirmir...sende varmı şikayetler

sabahları çok oluyor muhakkak kusuyorum canım ya birde bişeyler yedikten sonra hep bulanıyor...ama inanamazsın sürekli uykum oluyor nerdeyse oturduğum yerlerde uyuyacağım mirmirmirmir...sende varmı şikayetler

çok fazla bişi yok şimdilik hafiften aslında olmasını istiyorum bebişimin iyi olduğunu bilicem .. tamam canım görüşürüz..

salı günü gidiyorum hihoyyyt inşallahh kalbinide görürümde ogün içim rahatlar gerçi erken ama genede bi umut kaydirigubbakcemile3

salı günü belki bi ihtimal...ama geç döllenmeyse 7.haftaya kadar anca duyulur o minicik kalbi...inşallah hayırlısıyla o gümgüm atan kalbi duyacaksın canım...

salı günü belki bi ihtimal...ama geç döllenmeyse 7.haftaya kadar anca duyulur o minicik kalbi...inşallah hayırlısıyla o gümgüm atan kalbi duyacaksın canım...

evet bakalım süpriz olcak bana ya 19.gün ya 15.gün hamile kaldım anlaşılır ultrasona girince kese boyutu kaç çıkıcak acaba meraktan çatlıcamm kaydirigubbakcemile3

evet bakalım süpriz olcak bana ya 19.gün ya 15.gün hamile kaldım anlaşılır ultrasona girince kese boyutu kaç çıkıcak acaba meraktan çatlıcamm kaydirigubbakcemile3

önce kese...sora kalbi...sora minicik bi nokta...başı elleri ayakları...heyecan hiç bitmiyoki...her gördüğünde yeniden vuruluyosun beyninden...annelik çok başka bişeymiş be adaşım...

önce kese...sora kalbi...sora minicik bi nokta...başı elleri ayakları...heyecan hiç bitmiyoki...her gördüğünde yeniden vuruluyosun beyninden...annelik çok başka bişeymiş be adaşım...

gerçekten adaşımm aklı almıyor insanın.. inş burdaki tüm arkadaşlarımm en kısa zamanda hepsi teker teker tadacak..:teytey:

gerçekten adaşımm aklı almıyor insanın.. inş burdaki tüm arkadaşlarımm en kısa zamanda hepsi teker teker tadacak..:teytey:

inşallah hayatım...sabırlarının meyvesini tadacaklar...melekleri uçup gelecek..rabbimden hepimize emanet onlar....

selam kızlar topigin güzelleri geçiyodum uğradım çokkk yazmışınız geçmişi okuyamadım pek vaktim de yok umarım herşey yolundadır. ben bu aralar yoğunum hüzünlüyüm küskünüm pek kkya uğrayamıyorum ama hepinizi özledim. neden diye sormayın çünkü cevabını biliyosunuz uzun zamandır bu istekle yaşamaktan ve sonuca ulaşamamaktan yoruldum umarım birgün mutluluklar beni de bulur tüm isteyenleri bulur. herşeye rağmen hayat devam ediyor edecek. ama inanın artık buna takılı kalmak istemiyorum. aklımdan uzaklaştırmak istediğim için böyleyim. evdeyim şu an kocişin bilgisayarından girdim heran çıkabilirim. öpüldünüz.

canım sen iyi ol yeterki herzaman kalbimizdesinn senin yerin dolmuyoo bil..:1hug:

anaa kimse yoktu gelmişler naber beyza mervemmm ayşemmm seni tanımıyorum cheguevera şebnem ben hoşgeldin topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…