günaydın kızlar cumalarınız mübarek olsun
moralim bozuk kızlar kocişle kavga ettim adam akşam çalışmadı bende kızdım sen istemiyon diye aldım yastığı yorganı gittim bu defa çok kızdım bişey demedi yanından gittim diye kızdı off sanırım bir süre sizden ayrı kalıcam kafamı dinlemem lazım arkadaşlar kendinize çok iyi bakın umarım bir daha gelişimde hepiniz hamiş olursunuz hepinizi çok seviyorum hoşçakalın
kızlar herkese selammm...ben yine habersiz kayboldum bikaç gün ortalıktan...salı günü görümcem geldi...onunla dr teyzemize gittik...oğluşum 750 gr. 33 cm olmuş...çok şükür sağlıklı...eşimde çarşamba bodruma gidecekti..ben de manisaya gittim görümcemle..2 gece orda kaldım...dün gece geldi aldı kociş beni...işte böyle..şimdi evdeyim...
raziyecim sıkma canını..kimbilir o da neler düşünüyo..açık olun birbirinize...zaten istemeden birlikte olmanız bebişin gelişini de engeller...rahat ol hayatım..kafanı dinle..eşini de anlamaya çalış...allah herşeyi gönlünce eylesin canım benim...
maşallah oğlumuza kocamanda olmuş
adaşıııım evet kocaman olmuş kız ege çok şüküürrr iyi olmanıza sevindim:)
evet kocaman oldu erkeğim...yerim onu ben..beyzacım hadi adaşımın ardından gel inşallah sen de...
darısı sana bitanem...ne zaman gidiyosun keseciği görmeye bakiim...
badegül nasılsın cnm bulantıların ne alemde
sabahları çok oluyor muhakkak kusuyorum canım ya birde bişeyler yedikten sonra hep bulanıyor...ama inanamazsın sürekli uykum oluyor nerdeyse oturduğum yerlerde uyuyacağım mirmirmirmir...sende varmı şikayetler
evet kocaman oldu erkeğim...yerim onu ben..beyzacım hadi adaşımın ardından gel inşallah sen de...inş canım dualarınızla inş
salı günü gidiyorum hihoyyyt inşallahh kalbinide görürümde ogün içim rahatlar gerçi erken ama genede bi umut kaydirigubbakcemile3
salı günü belki bi ihtimal...ama geç döllenmeyse 7.haftaya kadar anca duyulur o minicik kalbi...inşallah hayırlısıyla o gümgüm atan kalbi duyacaksın canım...
evet bakalım süpriz olcak bana ya 19.gün ya 15.gün hamile kaldım anlaşılır ultrasona girince kese boyutu kaç çıkıcak acaba meraktan çatlıcamm kaydirigubbakcemile3
önce kese...sora kalbi...sora minicik bi nokta...başı elleri ayakları...heyecan hiç bitmiyoki...her gördüğünde yeniden vuruluyosun beyninden...annelik çok başka bişeymiş be adaşım...
gerçekten adaşımm aklı almıyor insanın.. inş burdaki tüm arkadaşlarımm en kısa zamanda hepsi teker teker tadacak..:teytey:
selam kızlar topigin güzelleri geçiyodum uğradım çokkk yazmışınız geçmişi okuyamadım pek vaktim de yok umarım herşey yolundadır. ben bu aralar yoğunum hüzünlüyüm küskünüm pek kkya uğrayamıyorum ama hepinizi özledim. neden diye sormayın çünkü cevabını biliyosunuz uzun zamandır bu istekle yaşamaktan ve sonuca ulaşamamaktan yoruldum umarım birgün mutluluklar beni de bulur tüm isteyenleri bulur. herşeye rağmen hayat devam ediyor edecek. ama inanın artık buna takılı kalmak istemiyorum. aklımdan uzaklaştırmak istediğim için böyleyim. evdeyim şu an kocişin bilgisayarından girdim heran çıkabilirim. öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?