İnatla bir gün ANNE olacağım !

öncelikle sözüme teyzem emelden başlıcam kesinlikle kesinliklle işe başlamalısın bir an önce aramaya saldırmaya başla derim ne yap ne et artık büyüdüler 2 yaşlarına gelcekler daha ne bekliyosun bu şekilde ne kendine yararın ne onlara yararın oluyor? kv kabul ettiyse edecekse hemen olaya atla:))) geçengün seni arıcaktım trtde bir psikolog vardı diyor ki çocuklarınızla çalışıyorsunuz diye pişman olmayın bütün gün evde olup bağırıp çaığırıp veya ilgisiz olmaktansa çalışıp eve gelince yarım saat bile olsa mutlu öğretici zaman geçirmek onlar için daha iyidir dedi..kuzular bir şekilde büyüyor önemli olan sevgiyle büyümesi bende kv yüzünden oyun grubu düşünmeye başladım. bahara vericem inşallah.

adaşım sen çok iyi bir annesin ben eminim tek başına eşininde yardımıyla iki bebeyle altından kalkarsın. ikinci bebe gelince belki kuzeyde uslanır. ağbimde çok yaramazmış ben doğar doğmaz birden büyümüş uslanmış.

bize gelince veeee sonunda 23.ayında kızımı memeden kestim.... hheeeyooo.. ama ne zor birşeymiş yarabbim diyorum..hem anne için hem uzu için amam benim güçlü kuzum duruma benden dhaa önce alıştım ilk geceler 2 saat süren ağlama krizleri oldu. o ağlar ben ağlar. hey yarabb dedim bir daha bebem olursa 1 yaşında keserim memeden bu ney ya benim psikolojim bozuldu sanki yavrumu elllerimle memesizliğe ittim diye perişan oldum .sonra bünye kaldırı mı geçen gece acillik oldu 39 ateş :) anne olmak cidden zor zanaatmış.. bir yandan bu psikoloji ile belkide ben yalnış anlamışımdır diye hala kendimi avutarak kv ve görümceme üzüyorum kendimi.. bayrmadan beri kafaya taktım bir yanım sor rahatla diyor bşr yanımda aman boşver diyor. anlatayım siz tarafsız bana yorum yapın nolur. şimdi bayramdan aydındaydık markete kadar gittim kızı eşime teslim etmiştim oda kayınpedere vermiş döndüğüm kuzum kanlar için düşmüş ağlıyorr hey yarabbim dedim bidaha sen misin bırakan. tabi çocuğun dudağı patlamış bişi yiyemiyor acıyo acıyo diye mızıklanıyo normal olarak ertesi gün oldu sabah görümcemle konusuo eşim dio ki abla sen boşver o hep öyle.böyle kapatıolar bende ne dio diorm yok sora sölerim dedi sıkıştırdım meğer efndim bu kız böle huysuz mu olcakmış büyüyüncede şımarık bişey mi olcak die soruomuş. nası ya dediim bu kız düştü oğuz ayrıca 2 yaş sendroumu diye bişivar bilmio musun hepsi birarada bu dönemde nası davranırsak çocuk o şekilde görcek öle davrancak. tabiki inatlaşmıcaz hhuyuna gidicez.neyse bu böle kapandı tabi üzüldüm. sora meme kesme olayındayım sinirlerim altüst kv arıyo diyoki merve sen bu kıza hayır dmeeyi öğret biraz bilsin .anne ben nisayı sadece meme konusunda kıyamıyorum onnun dışında elbette bilio hayırı dedim.bırak ağlasın kız çocuğu fıtık olmaz ağlasın susar demesin mi ee hadikapadık teli. eşime söledim durumu oda bana sen yalnış anlamışsındır diyor:) üstüne bide ona sinirlendim.

sora kvlerdeyiz kızın ateşi çıktı zaten memeden yeni kestim huysuz öğle uyksuu yapammaış ağlıo görümcede 1 aydır görmüyordu nisayı tam kapıdan çıkarken nisa ağlama başım ağrıdı demesin mi ben şok oldum acaba ciddi miydi diye kafama takıldı

daha yazamıyorum kzın izin vermo

merhabalar kızlar nasılsınız
mervem allah yardımcın olsun şimdiden ama korkma oğlun büyüdü inşallah koly gececek bu süreç
dünürüm hadi gözün aydın bende çok zorlnmışdım bizde ağlama felan fazla olmadı ama benim memişler taş kesilmişdi çok zğrılı ve zor bi süreçdi buzla dolaştım 2-3 gün:))
kaygananlara gelince hiç takma canım duyma ama kocanın kulağını çek görümcenin çocuğu olmadığı için sessiz ortama alıştığı için bilmediği için öyle bi yorum yapmış olabilir takılma oralara sen
emelim geçmiş olsun yıpratma canım kendini bu kadar onları sana ihtiyaçları var

Merhaba kızlar hep sormuşsunuz beni sağolun buralardayım da yoğundum. Sınavım falan vbardı verdim çok şükür asya iyi .
Mervecim profil resmi yapmaya çalıştım beceremedim biraz bu konularda becerksizim.

hepinize selammm....
Mervem teyzem hoşgeldin... Gözün aydın kuzuyu memeden kesmişsin..Ayrıca geçmiş olsun...Ky gelince boşver gitsin. Söylersen sen kötü gelin olursun. Eşine söylemişsin.. O bilsin yeter..:)) Görümcen ayıp etmiş ama ne yapacaksın? Şimdi söylesen bu sefer o yanlış anlar. Sen yine sakinliğini koru. Oyun grubunu çok iyi düşünmüşsün. Hem Nisa içinde en iyisi bu olacaktır..
Asiyecim hoşgeldin... Asyanında iyi olduğuna sevindim.Yıl sonu olduğu için senin işler yoğundur. Kolay gelsin canım..
Esma cım, Merve2 cim,ve gelmeyen diğer hatunlar umarım hepiniz iyisinizdir..
Sıra bana gelince: Hafta sonu yoğun geçti. Eşimin teyzesinin haftaya düğünü var.. Teyzesi deyince yaşlı değil:))) Henüz 36 yaşında. Dedemiz eşi ölünce (ky annesi) şimdiki anneannemizi almış. BU da onun kızı..Biraz üvey :)))) Neyse ben kendisini çokkk severim ve çok iyi anlaşırız. Bir güzel yanıda benım sokağımdan ev aldılar buraya gelin geliyor. Gerçi çalışıyor ama olsun.. Bir akrabanın yanıma taşınması çok güzel..hafta sonu onun evi ile uğraştık çeyiz felan..Sağlığımızda sıpalarımda iyiler Allaha şükür. Bir gerçeği anladım ki eziyetleri sadece bana.. Dün 1-2 saatliğine eşime bıraktım hi. sesleri çıkmadan oynamışlar. Hatta eşim yarım saat uyumuş bile:))) YUhhhh dedim:))) Ben uyumayı bırak kendileri uyusa yeter dedim... Bizden haberler bu kadar kızlar...hepinizi öpüyoruzzzzzz

bu arada iş meselesine gelince : Mervecim dediğim gibi eşim araştırıyor. onun çevresinde olursa beraber gidip gelmemiz daha kolay olur.Otobüslerde sürünmem de kendi aracımızla gider geliriz. Kayın validem dünden razı. Yeterki torunları yanında olsun..Hem kayınpeder yarım gün çalışıyor. o da yardım eder ona. önemli olan benım düzgün bir iş bulmam.. bakalım kısmet olur iyi bir iş bulursam başlayacağım. 1-2 ay duruma bakıp sonra evi taşıyacağız.. herşey kısmet.. hayırlısı olsun...

evet bi prensesim oluyor allahın izniyle...rabbim sana sana sonsuz şükür...kızlar o kadar mutluyum ki tarifi imkansız...allahım sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah....

merhabalar sırayla gidemeyeceğim öncelikle mervem canım çoookkk sevindimmmm kızçe geliyor demek rabbim ne büyük yaaa annesine yardıma geliyo desene abisinin batırdığını temizleyecek:)) senin kızında nasıl güzel olur sarısın maviş oooohhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlamm
asiyeciğim asyanın iyi olmasına sevindim rabbim seninde yardımcın olsun çalışmak zor yoğun çalışmka dahada zor
emelim hafta sonun iyi geçmesine sevindim inşallah güzel bide iş bulursunuz başlar rahatlarsın canım
bizde iyyiz batuhan beyle uğraşıyoruz bi değişiklik yok

esmacım saol hayatım...darısı sana olsun inşallah...kız annesi olmayı nasip etti rabbim şükürler olsun...sağlıkla kucağıma da alsam başka ne isterim...

adaşımmmmmmmmmmm çooook sevindimmmmmmmm sıralı vermesine ayy yaşasın pembişşş gelioooo çok mutlu oldum yaa kız anası olmak bi başka :26:

adaşımmmmmmmmmmm çooook sevindimmmmmmmm sıralı vermesine ayy yaşasın pembişşş gelioooo çok mutlu oldum yaa kız anası olmak bi başka :26:

adaşım canım benim rabbim nasip etti şükürler olsun...darısı sana olsun en mavisinden inşallahhhhh...

selammmmm....
Merve2 cim canım hayırlı uğurlu olsun.. Çok sevindim senin adına demek kızımız oluyor...Maşallahhh... Ne güzel ikisinin de tadına bakmış olacaksın :))) Kız evlat gibisi yoktur:)) Allah isteyen herkese versin... Umarım çok sakin bir kızın olur. Bizim kızımız 2 gündür çok mızmız. kucaktan inmek istemiyor. Akşam bir babası bir ben kucakta gezdirdik. ateşi de yok anlamadım. Gece 1.30 da ağlayarak uyandı hafif ateşi vardı. ilaç içirdim babasını Alp'in yanına yolladım. Bir kaç saat sonra Alp'in ağlamasıyla geri uyandım.. Beyimiz beni göremeyip babasını yanında görünce basmış yaygarayı. Bu sefer tekrar Alp'in yanına döndüm :))) Sabaha kadar köşe bucak gezdim anlayacağınız.Bugün biraz daha iyi gibi Naz. bakalım akşama doğru ne olur. Aksilik akşamada misafirim var. Bir iki pasta kek felan yaptım bu arada size bakayım dedim. Hepinizi öpüyoruz...... Tek tek yazamadım kusura bakmayın :))))))

merhaba kızlar
merveciğim amin inşallah rabbim hepimzin gönlüne göre versin dünürüm erkek doğursun bende kız doğurayım onlarıda kertelim :)))
emelciğim geçmiş olsun kızçene arada bir olur sebebsiz ateş şimdi iyi olmasına sevindim misafirlerinde varmış 2 bebeyle herkesi ağırladın bi bizi davet etmedin alacan olsu emi:))))
bizde iyyiz kızalr sıpamla uğraşıyoruz birz önce aradı annneeeeeee deyişi öldürüyo beni rabim sıpalarımızı bizlere bağışlasın:)

emelcim saol gülüm...rabbim dualarımı çok şükür kabul etti...hala rüyada gibiyim...sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah prensesimi...
esma allahım yavrularımızın bahtlarını açık etsin...onların başından da bizleri eksik etmesin inşallah..
herkese boooll öpücükler kuzucuklarımla...

kızlar nasılsınız canlarım
bizler iyiyiz yaşımıza az kaldı
üst dişlerini çıkarıyo paşam
huzursuz adımlamaya başladı
7-8 adım maşallah yaşını karşılayacak galiba
merviş memeden kesmişsin mervişim kzın olacakmış çok sevindim
emelim adaşım ikizler tam gaz yaramazlığa devam allahım canlarını sağ etsin
asiş esma sizin bıdıklar iyilermiş maşallah
yeni fotoları tlf dan pc ye yüklersem burayada yüklerim inş.
hepinizi kocaman öpüyorum
ayşeler hemşerim şebo aylin seher feyza esra aslı raziş nazmiye
unuttuğum varsa affola kızlar öpüldünüz kocaman sizler ve melekleriniz

Merhaba kızlar nasılsınız
Mervem çok sevindim cnm kızın oluyomuş Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Biz iyiyiz dün biraz ben rahatsızdım iyileştim şükür kızım iyi. İnşallah sizlerde iyisinizdr. Fazla bakamıyorum işyerinde takip ediyorlar bizi.
Öpüyorum sizi kendinize iyi bakın.. gene görüşürük.

selam hatunlar.....
sinem zeytincim hoşgeldin... Maşallahhh Beyazıt demek yaşına girecek.. kocaman olmuş... umarım sende iyisindir. Neden daha sık gelmiyorsun?
Asiyecim sende hoşgeldin..Asyada iyidir umarım...Yıl sonu olduğundan çok yoğunsundur sana hak veriyorum. kolay gelsin...
gelen gelmeyen herkes iyidir umarım.......
bizi soracak olursanız; hafta sonu düğünümüz vardı..Güzel geçti.. Yoğun bir haftadan sonra bugün tekrar evdeyiz:)) Sabahtan beri çamaşır,ev süpürme, yemek derken bu saat oldu.. Size bakmadan geçemedim:))) Sıpalarım uyuyor bugün biraz geç yattılar malum temizlikten fırsat bulup uyutamadım.. Gün geçtikçe kelime sayılarıda artmaya başladı:)) Alp konuşmuyor pek diyordum ama Naz'ı geçecek sanırım.. Golll ve kayy (caillou) yeni kelimelerimiz. Hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyoruz.......

sinem asiye...uzun zamandır gelmiyordunuz..iyi olmanıza çok sevindim...kızım için de tebriklerinize teşekkürler...
biz de iyiyiz şükür...zorla da olsa oğlumu uyuttum biraz önce...bugün çok yoruldum malum pazartesi temizliği...bi de yemek...dün gece de eşime 10 gömlek ütüledim...birazcık dinlenmek hakkım dimi..kızımla süt içiyoruz bi teyzelerimize cee diyelim dedik...

emelcim gün bizim için aynı geçmiş şimdiye kadar desene...kolay gelsin gülüm...dinlen sende azcık..

canlarım işten pek fırsat bulamıyorum
4 te çıktığım için ama 13 gün sonra ayın 26 sında bitiyo iznim
bebeğim yaşına girdiği için
24 aralıkta bitiyo süt iznim
o zamandan sonra daha sık gelirim canlarım hep aklımdasınız
merviş emel ve asiş gelmiş yakınlarda
hepinizi kocaman öpüyorum canlarım

selam kızlar nasılsınız
zeytin sinemim maşallah oğluşana demek yaşına girecek ben şimdiden kutlayayım doğum gününü paşanın rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin beyazıt paşaya hayatı hep istediği akıp gitsin
asiyeciğim sen nasılsın yoğunmuşun allah kolaylık versin canım asya kızımızı öp ayyy nolur foto yüklede görelim şu prensesi çok merak ediyoruz
emelim canım sen nasılsın canavarlar nasıllar öp iki kuzuyuda bnim için
gelelim bize yaramazlıklara devam ay dün batuhanın yatağını aldında medefeyi tutan yeri kırdım(( üzerini giydiriyordum yanına iliştim ne işim varsa sanki yanında çat dedi gitti gerçi babamız tamir etti ama batuhanı görmeniz gerekdi nasıl bağırıyo baba koş annem yatağımı kırdı diye dillerine düştüm :))sıpam gayet iyi allaha şükür işde bizden bu kadar
kaçaklar nerdeler herkesi bekliyoruuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…