İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım sen iyi ol yeterki herzaman kalbimizdesinn senin yerin dolmuyoo bil..:1hug:

bilmemmi canım çıtır cipsim birdin iki oldun hayırlısıyla. saol canım tüm iyi kalpliliğine ve iyi niyetliliğine. sakın strese girme emi. HERŞEY GÜZEL OLACAK. kız dünür öğrendimi senin durumunu? gülşen den haber varmı? konuştunuz mu hiç konuştuysan iyiler miymiş ? idil hanım ile batu beyler napıyolar aceb? iyilerdir inşallah.

selam kızlar, bugün kimsecikler yok anlaşılan.

şebocum biz de seni özledik, ama dediğin gibi bu ısrarlı düşünceden kurtulmak için insan zaman zaman uzaklaşmak istiyo buralardan, haklısın, sanırım ben de öyle bir döneme girdim

razişim eşin de kendi içinde eminim ağır yaşıyor ama erkekler kendilerini ifadede kadınlar kadar başarılı değiller, üzmeyin birbirinizi, yatak ayırmak gerçekten kırıcı olabilir aman diyim canım benim kendine iyi bak

mervem badegülüm güzel hamişler maşallah, gönlünüzü rahat ferah tutun hep birlikte göreceğiz güzel günleri inşallah

merve 2 ne güzel de mi her anı ayrı ayrı yaşamak, allah hepimize nasip etsin inşallah

ben bi zaman girmeyi düşünmüyorum beni anladıgınızı biliyorum.

gülsüm dün kartı görünce yazdıklarına çok üzüldüm, toparla kendini gel, kocişini de kendini de üzme, adet olman sağlıklı bir kadın olduğunun göstergesi...

ayşeeem gezmekten fırsat buldukça ihmal etme bizi, senin tecrübelerine ihtiyacımız var canımcım

emel oğluşunu da seni de sevgiyle öperim canım sen maskotusun bu topiğin..

taze annecik seher, selenciği kokla yerime...

ve asişim emelim aylinim beyzacım sinemim ve unuttuysam affedecek güzel yürekli arladaşlarım çalışmalarınızda yılmayın, biliyorum ki hepimiz ayın bir döneminde durumumuzu düşünüp göz yaşı döküyoruz, ama napalım...

sabah uyanınca eşime dedim bir gün bu odada bir de beşik olacak mı diye, ağladık sabah sabah, allah ne verirse hayırlısını versin..

hepinizi öpüyorum, hoşçakalın...

yok ya arıyamadım esmayı kafamı kırcak biliyorum ama işyerinden arıyamıyorum kimse duymasın diye.. eve gidincede geç oluyor. artık bi ara arıcam kimsecik yokken.. geçen gülşen yazdı hayırlı olsun diye iyilermiş çokşükür.a.s.stres kısmına gelince girmemeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

ayşecimmm canımmm olcakk gülümm umutsuzluk yoook naptık biz bu yolda inat ettik önümüze engellerde çıksa yılmıcaz bak badegülde tek tüple kaldı

öylemi ben kaçar kızlar öpüldünüz.
ayşem kız sende bendensin demek inşallah aşıcaz bunları
herkese iyi tatiller.

şebnemm hoşgeldin canım bizde iyiyiz işte yani muallak bi durumda devam ediyoruz aklımızdasın ama sende bizi unutma ara sıra hissettir kendini

ayşecim canım senide anlıyorum insan bazen böyle boşluğa düşüşor işte ama ben inanıyorum ki hepimiz bi gün inş ANNE olacağız sizde buna canı gönülden inanın sevgiler

şebocum hayatım...sen kendi içinde iyi ol inan buraya uğramasan da olur...arada iyiyim de yeter...iyi ol mutlu ol...birgün gelecek meleğin ben gerçekten inanıyorum...pek rastlaşamasak da bu aralar hep aklımdasın inan...önemli ve özelsin benim için...hergün dualarımdasın....allahım herşeyi gönlüne göre versin...

ayşe2cim biliyorum yazdıklarım sana masal gibi gelecek...çekmeyen bilmez diyosundur...ama inan canı gönülden hissediyorum anlamaya çalışıyorum seni...hergün defalarca dua ediyorum allahım nolur benim yaşadığım bu güzelliği arkadaşlarıma da yaşat diye...yana yana bebeğini bekleyen bütün kadınlar inşallah birgün anne olacak rabbimin izniyle...kendine dikkat et...arada iyiym de bize emi....

2 tane birbirinden güzel evladım var.ilkini normal doğumla ikinc iyi sezeryanle yaptım.dünyada tarifi olmayan bi duygudur normal doğumdan sonra bebeğini kucağına almak,onunla ilk temas ve ilk emzirme.Allah dileyen tüm arkadaşlara gönüllerince hayırlısıyla versin.tarifsiz bişeydir emin olun.Allah bu duyguyu tattırsın hepinize:1hug:

merhaba kızlar inatla ben d eanne olmak isteyenlerdenim. ama bazen bu inadımdan vazgeçsemmi diyorum. çünkü moralim sıfıra düşüyo ara sıra.

nasılsınız kızlar biz biraz doğum sendromuna girdik sanırım bu kız uyku konusunda mahvetti beni sabah 5 e kadar nöbetteyiz en uzuzn uykum 2 saat bu aralar koca gün boyunca gündüz uyuyo gece ayakta

nasılsınız kızlar gülşenin idille başı dertte benimde selenle valla buralara takılmak hayal oldu bibi bu ara

oy oy kızlar günaydın nasılsınız karnınızda daha rahattınız ama kucağınz almak başka bir duygudur eminim zamanla alışır calarım farklı bir ortamdan dünyaya geliyo o yüzden huysuzlanıyo bebişler 40 na kadar düzelir inş. fıstıklar
gülsüm beyza adet oldunuz mu canlarım ayşeler nasılsınız mervişler de iyi inş. aylin sonuçların iyi çıkmasına sevindim

günaydınnnnnnnnnn kızlarrr... nasılsınız.. asiye sen varsın galiba ne alemdesin?

beni hiç sormayınn kafam doluu sıkıntılarla doluyum

anlatmak istermisin sıkıntılarını canım günaydın asiş kızlar nerdeler bugün sayfa çok tenha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…