oy oy kızlar günaydın nasılsınız karnınızda daha rahattınız ama kucağınz almak başka bir duygudur eminim zamanla alışır calarım farklı bir ortamdan dünyaya geliyo o yüzden huysuzlanıyo bebişler 40 na kadar düzelir inş. fıstıklar
gülsüm beyza adet oldunuz mu canlarım ayşeler nasılsınız mervişler de iyi inş. aylin sonuçların iyi çıkmasına sevindim
huuu kızlar bu nedir ya giremedik bi türlüüüüüü
beyza dilerim meleğin gelir ya.
bence geleceekkk öle gösteriyor aynı benim geçtiğim yoldan geçiyor beyzada kaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız normale dönmüş sanırım site
beyzam inş. gelir meleğin canım
merve ayşe gülsüm merve 2 nasılsınız
kızlar nasılsınız normale dönmüş sanırım site
beyzam inş. gelir meleğin canım
merve ayşe gülsüm merve 2 nasılsınız
ben bu ay çok fena regl oldum. hatta ilk gün dedim aman allahım düşük falanmı acaba diye.kaydirigubbakcemile3 dr gittim cumartesi tedaviye engel bişey yoktu şükür.dr dedim böle böle çok fena oldum endişelendim.dr güldü dedi o iyiye gittiğimizin işareti.yumurtalarının iyi geliştiği anlamına geliyo.sevindim.perşembe baya bi ağlamıştım.dr dan sonra utandım allahım affet dedim.halbuki sen önce beni iyileştirip sonra bebiş vercen.bir daha üzülmek ağlamakmı aslaaaaaa.
aferin sana alkisalkisalkis bi daha ağlarsan geliyoklava: şaka bi yana dr un söylediklerine sevindim canım...inşallah en kısa zamanda düşecek bebişin göbüşüne :CüvCüv: böyle olacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?