İnatla bir gün ANNE olacağım !

yaa kızlar ben sabahtan beri siteye giremiyorum bide bizim int de çok yavaşladı sinir oldum yaa

sinemcim test yaptım tek çizgi ama henüz kırmızı kartı yemedim hayırlısı diyorum belirsizlikler ne kadar canımı sıksada beklemedeyim yani

kızlar naber...özledim valla sizi...beyzacım inş gelir meleğin hayatım...adaşım canım...yarın büyük gün de mi?

kızlar nasılsınız normale dönmüş sanırım site
beyzam inş. gelir meleğin canım
merve ayşe gülsüm merve 2 nasılsınız

ben bu ay çok fena regl oldum. hatta ilk gün dedim aman allahım düşük falanmı acaba diye.kaydirigubbakcemile3 dr gittim cumartesi tedaviye engel bişey yoktu şükür.dr dedim böle böle çok fena oldum endişelendim.dr güldü dedi o iyiye gittiğimizin işareti.yumurtalarının iyi geliştiği anlamına geliyo.sevindim.perşembe baya bi ağlamıştım.dr dan sonra utandım allahım affet dedim.halbuki sen önce beni iyileştirip sonra bebiş vercen.bir daha üzülmek ağlamakmı aslaaaaaa.

Kızalr hepinize selammm... Sabahtan beri uğraştım ama bende anca girebildim siteye.. Herkes iyidir umarım.. Beyzacım hadi sıra sende güzel haberler bekliyoruz..Bu arada listeyi güncellesen hiç fena olmayacak Merve cim :)))

aferin sana alkisalkisalkis bi daha ağlarsan geliyo klava: şaka bi yana dr un söylediklerine sevindim canım...inşallah en kısa zamanda düşecek bebişin göbüşüne :CüvCüv: böyle olacaksın...

Sehercim hoşgeldin.. Geçmiş sayfalarda tebrik etmiştim ama yine TEBRıK ederim seni.. SELEN de çok tatlı maşalallhh...

aferin sana alkisalkisalkis bi daha ağlarsan geliyo klava: şaka bi yana dr un söylediklerine sevindim canım...inşallah en kısa zamanda düşecek bebişin göbüşüne :CüvCüv: böyle olacaksın...

SAĞOLASIN CANIMSIN İNŞALLAH.ARTIK SABIRLA BEKLİCEM BİRDAHA ALLAHIN İŞİNE KARIŞIP AĞLAMICAM.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…