İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar nasılsınız ben fazla giremiyorum benim minik cadıdan

ay yerim o minik cadıyı ben...kurban olsunlar ona...sen ve kızın iyi olun arada bize haber ver yeter canım...

emelim...naber hayatım...biz iyiyiz şükür...biraz hafta sonu yorgunluğu var..kociş dalış derslerine başladı..beraber bizim yazlığa gittik..karaburun'a...seyrettim bütün gün onları...tabi sandalye tepesinde belim ağrıdı...şimdi iyiyim allahtan...yol da 1,5 saat...

SAĞOLASIN CANIMSIN İNŞALLAH.ARTIK SABIRLA BEKLİCEM BİRDAHA ALLAHIN İŞİNE KARIŞIP AĞLAMICAM.:roflol:

sabrın en güzel meyvesini versin rabbim sana ve tüm sabreden arkadaşlarıma....minik mis kokulu bi küçük kuzu....

selam millettttkaydirigubbakcemile3
iki gündür boğuştuğum sitem gelmiş amma hala tam düzelmiş değil umarım uğraştırmaz fazla yazıp çıkcam zaten bankaya gitmem lazım işlerim var yanicimee size bir cee diyem dedimmm inşallah hepiniz iyisinizdirrr bide dua edin kızlarr akşama dişçide randevum var dişim kırıldı sonrada dolgusu düştüüü ya en korktuğum şey nasıl oturacam o koltuğa bilmem normalde zaten korkan biriyim hele şimdi offf:çok üzgünüm:neyse canlarımm işim erken biterse yine uğrarım yanınıza şimdilik Allaha emanet olunnn hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

mervecim sende dikkat et kendine biraz
gülsümüm allah hiç birinizin kucağını boş bırakmyayacak inşallah hepinize verecek tatlı bebeişler

Amin Seher cim.. Sizlerin duaları sayesinde çok beklemeyiz inşallahh...
Sende gez bakalım Merve2 cim :))) Valla bende değişiklik yok hala hamile değilim .. Bu ay gün aşırı yöntemini deniyoruz :))) Bakalım ne olacak

geçmiş olsun ayşecim...korkma yaa olmaz bişey...çabucak hallolacak...stres yapma bebişini düşün...

mervecim sende dikkat et kendine biraz
gülsümüm allah hiç birinizin kucağını boş bırakmyayacak inşallah hepinize verecek tatlı bebeişler

evet canım dikkat etmem lazım..ama öyle hevesliki..illa beni seyret dalarken deyince kıramadım...1 gece kaldık zaten...gün içinde git gel daha berbat olurdum...

rabbimin katında olmayacak hiçbişey yok...ol demesi yeter onun...sen istemeye devam et canım...inan hep dua ediyorum sizlere...

merhaba ben ebru..bende yaklasık 8 aydır deniyorum ama sonuc yok..doktorum yumurta catlatma ignesi verdi bakalım bu ay uygulanacak..insallah isteyen herkese bebişini verir ALLAH..

merhaba ben ebru..bende yaklasık 8 aydır deniyorum ama sonuc yok..doktorum yumurta catlatma ignesi verdi bakalım bu ay uygulanacak..insallah isteyen herkese bebişini verir ALLAH..

hoşgeldin ebru...rabbim isteyen herkese versin canım...hadi bu ay çatlat bakalım yumoşunu da gelsin bebişin...

inşallah.bu arada merve sen nasılsın bulantıların falan başladımı.
ya gülsüm başlamıştı cuma cumartesi sevinmiştim ama şimdi 2gündür tık yok buda tabi benim endişe duymama neden oluyo senağlama
kızlar naber...özledim valla sizi...beyzacım inş gelir meleğin hayatım...adaşım canım...yarın büyük gün de mi?

evet canım büyük gün valla ne dicek doktor ağzından çıkanları çook merak ediyorumm

selam fıstıklar nasılsınız nasıl gidiyor yeni hamiş varmı
hamişler
bulantılar başladımı ssengün den ne haber geçmişe bakamadım duu bakem

kız deryta doğurduk hemide 1 haftalık olduk sıpanın gaz problemi var ıkınırken kendini uyandırıyo resmen

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş
16 mayıs .... cetrefilli
16 mayıs... rahel
24 mayıs ...zeytin1007

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
aslımmm
myhope
nicole78 ... 16 Ağustos

aabeyazmelek
melankolia..

rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009
)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

Son düzenleme:
Merveee takvimine bir bak bakalım o küçücük şey senın kocamannn mideni şimdiden nasıl bulandırsın...:))) Kötü düşünüp durma bakk ((((

evet canım büyük gün valla ne dicek doktor ağzından çıkanları çook merak ediyorumm

güzel haberler verecek sana...bebişin gelmiş konmuş göbişine diyecek...bi de pıt pıt duyarsan kalbini...oooohhh değmeyin keyfimize...ama duyamayabilirsin korkma sakın...ben ilk gittiğimde duyamamıştık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…