İnatla bir gün ANNE olacağım !

aaaaa adaşım...bebişin yılbaşı hediyesi olacak sizeee....

mervem mide bulantın olmayabilir canım bak benim hiç olmadı arada oluyodu o kadar bak kötü düşünme sopalarım seni bak

aaaaa adaşım...bebişin yılbaşı hediyesi olacak sizeee....
inşallahhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhh ah o günler gelsin hemencik
mervem mide bulantın olmayabilir canım bak benim hiç olmadı arada oluyodu o kadar bak kötü düşünme sopalarım seni bak

zaten kime desem herkes sopalıyor benii kaydirigubbakcemile3

sehercim sen annende mi kalıyosun...yoksa eve net mi bağlattınız...

kız deryta doğurduk hemide 1 haftalık olduk sıpanın gaz problemi var ıkınırken kendini uyandırıyo resmen

hayırlı olsun canım resmi yokmu allah analı babalı büyütsün
oy daha gaz sancıları baslamadı hele 1--2 hafta daha geçsin
allahım akşam kızım çatlayacak zannettim ya nasıl ağlıyor kurban olurum insan okadar üzülüyorki
ama artık sabahları bana gülüyor okadar tatlı oluyoki uyanınca

işte dünkü halimiz teyzeleri
merve teyzesi hiç selam vermiyosun ha bakıyorumda hamiş kaldın burnunmu kalktı ne :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

maşallah diyin teyzeleri

Son düzenleme:
niye kız hamileliktenmi yoksa baska bişeymi var
de hadi bakında kaldıram resmi

ayyy yerim kızz ben senin idiliii maşallahhhhhhh

ya evet ya derya 2 gündür midem bulanmadıda neden acaba demekten kendimi yedim

yok evdeyim canım kardeşimin bilgisayarı net var artık eşim de bilgisayar alıp bağlatıcak karar verdi herşeyi ordan araşırıyosun dedi :)

derya resmi koyuyom kaldıramıyom o yüzde n koymuyom anacım nazar değmesin diye

kız dur daha başlar hemd eolması şartmıki allahım sende
ha buarada doktora gittinmi hiç sen gerçii daha erken 1 hafta sonra felan gitki
kalp atışlarını göresin nasıl güzel bi görsen bakıyorsun pıt pıt atıyor orda
ben ilk kalp atışlarını duyduğumda doktorum hiç demedi birden ses geldi 11 haftalıktı allahım hayatımda duyduğum en güzel ses dedim nasıl atıyor güm güm
darısı isteyen herkesin basına

oh iyi o zaman sehercim...ne güzel selen izin verdiği müddetçe görüşcez demekki...

derya ben seni tanıyor muyum? bebeğin çok tatlı maşallah...kızlar tanıyosam biriniz hatırlatın bana deryayı....

ben baktım deryacım kaldır resmi sen demek bizim umutyarensin ha doğurmuşsun bile ne güzel maşallah kızına

evet canım ben derya doğurdum bi kızım oldu darısı hepinizin basına

kızlar nasip ne oldu carzybaby di nicki
hamiş kaldımı merak ettim

Derya cım maşallah.. Nazar değmesin çok tatlı bir kızın var...Darısı bizlerin başına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…