kız hani özelden veriyodunnnn
bi orta boy soğanı dörde beşe bölüp kaynamakta olan klorsuz suya at,kapaklı 5 dk. kaynat,süz,ılımaya bırak, soğutmadan ılıkken iç.sabah akşam ya da öğlen akşam olarak günde iki kere yemekten 10-15 dk.önce
her sefer taze hazırla. sabah ayrı akşam ayrı.15 gün boyunca. adetin bitiminden ya da 7.günden başla...
ne kızıyon bana :mymeka: yaw ben yazdıktan sonra çıktılar vallahi bak şutarafagittidaha ne istiyon,güzel güzel ayrıntılı vermişimmklava:
ayşecim şiirin güzelmiş duygulu arkadaşım sanki daha önce yamıştın sen aynısı mı yeni mi bu
aaa evet ben de hatırladım,yazıyodun sen böööleeedelikafaduldenkız daha yeni çıktı dumanı üzerinde ne eskisiiiii tabi unuttunuz öncekileriiiii dimiiiiiiiiklava:canımmm:1hug:
mervem razişim sağolunnnn içimden geldi işte hani hepimiz beklemiyormuyuz meleklerimizin yollarınııııııı:1hug:
kızma be ayşecim günlük hayatta duygudan yoksun koşturuyoruz unutmuşuzdur normaldir cnm güzelmiş ama bekleriz devamını
ya bişi daha sorcam soğan öğlen ve akşam ya öğlenkini nerde kaynatcam ben onu sabahtan yapsak getirsek olmuyomu?
bu kürlerin taneleri atılcak hep suları mı içilcek.
bide ononbeştane incir suyu bi günde mi içilcek üç öğün yani?
hep günlük mü yapılıyo bunlar
zormuş ya
ayyyy kızlarrrrrrrr ateş topiğindeki arkadaşlar iki kez yumurtlamış olabileceğimi söylüyorlar ayyy heyecan yaptımmmmmmmmm:))))))))))) ikisinden biri tutar inşalllaaaaaahhhh
ayyy ne güzel mervem hadi inşallah tutmuştur ikiside tutarsa ne güzel:sm_cool:ayyyy kızlarrrrrrrr ateş topiğindeki arkadaşlar iki kez yumurtlamış olabileceğimi söylüyorlar ayyy heyecan yaptımmmmmmmmm:))))))))))) ikisinden biri tutar inşalllaaaaaahhhh
tamam aylincim teşekkür ederim çok öpüyorum
ben kaçar kızlar öpüldünüz kendinize iyi bakın
iyi akşamlar kovalasın sizi bebek tavşanlar
saol canım da alamadım ki hediyeyi ,yağmur başladı işten çıkınca ben de tıpış tıpış evdeyim.ben çalışamıcammsenağlama şebo ben de öbür aya geliyom artık
canım eşinle daha nice nice yaşlarınızı beraber bebişlerinizle mutlu mesut yaşayın inşallah
sabahı bekleyemedim ahanda burdayım da herkesler gitmiş sanırımtamam üçüzüm ne güzel birbirimize omuz atarız işte fenamı tek başına çekilmiyo bu yolculuk zaten gel gel gell topla topla yanaş yanıma
evet ayşe gidiyosun madem yarın görüşürüz harbi kız, :a015: sakın geç kalma erken gel sabah
yaaa edit yapmama fırsat kalmadan silindi:sm_confused: ama aylin gönderdiği bi msjda alıntı yapmış onu kaldırırsa daha da kalmaz msnem,yahu ne gündü bee, pot üstüne pot benden:roflol:ayşe edit yap sil hemen kız topikte msn adresi vermek yasak:)
inşallaaaaaahkaydirigubbakcemile5 inşallahhhh ikiside sığar mı bana bilmem:)))) hadi ben de çok öptümm yarın güzel bir gün olsun inşallahhh
bende çıkıcam kızlar kendinize iyi bakın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?