İnatla bir gün ANNE olacağım !

daha ne istiyon,güzel güzel ayrıntılı vermişimmklava:
ne kızıyon bana :mymeka: yaw ben yazdıktan sonra çıktılar vallahi bak şutarafagitti
ellerine sağlık teşekkür ederim canım a.s.

ayşecim şiirin güzelmiş duygulu arkadaşım sanki daha önce yamıştın sen aynısı mı yeni mi bu

kız daha yeni çıktı dumanı üzerinde ne eskisiiiii tabi unuttunuz öncekileriiiii dimiiiiiiiiklava:canımmm:1hug:
mervem razişim sağolunnnn içimden geldi işte hani hepimiz beklemiyormuyuz meleklerimizin yollarınııııııı:1hug:

aaa evet ben de hatırladım,yazıyodun sen böööleeedelikafadulden

kızma be ayşecim günlük hayatta duygudan yoksun koşturuyoruz unutmuşuzdur normaldir cnm güzelmiş ama bekleriz devamını

ya bişi daha sorcam soğan öğlen ve akşam ya öğlenkini nerde kaynatcam ben onu sabahtan yapsak getirsek olmuyomu?
bu kürlerin taneleri atılcak hep suları mı içilcek.
bide ononbeştane incir suyu bi günde mi içilcek üç öğün yani?
hep günlük mü yapılıyo bunlar
zormuş ya

soğan öğlen yerine sabah da yapabilirsin,mesela ben birini sabah kahvaltıdan önce yapıyom,diğerini akşam yemeğinden...
suları içilecek,incirleri yiyebilirsin ama yemesen de oluyo.. keçiboynuzu zaten kötü olmaz mıı?
soğan suyu kesinlikle günde iki kez ayrı ayrı yapılacak,taze. bekler soğursa olmuyo.taze yapıp ılıyınca içicen.
inciri günde bir yapıp yarısını sabah kalanı akşam içebilirsin, soğuk da oluyo sanırım.
keçiboynuzunu çok araştırmadım.
bi de canım aynı anda iki kür olmicak.
sen önce soğan kürünü yapıcan istiyosan, onu bitirdikten sonraki ay da inciri yapıcan. ya da mesela tarçın-balı.
eşin de keçiboynuzu.
tabi ille hepsini yapman gerekmez,sen seç.ihtiyacın olannı

ayyyy kızlarrrrrrrr ateş topiğindeki arkadaşlar iki kez yumurtlamış olabileceğimi söylüyorlar ayyy heyecan yaptımmmmmmmmm:))))))))))) ikisinden biri tutar inşalllaaaaaahhhh

tamam aylincim teşekkür ederim çok öpüyorum
ben kaçar kızlar öpüldünüz kendinize iyi bakın
iyi akşamlar kovalasın sizi bebek tavşanlar

ayyyy kızlarrrrrrrr ateş topiğindeki arkadaşlar iki kez yumurtlamış olabileceğimi söylüyorlar ayyy heyecan yaptımmmmmmmmm:))))))))))) ikisinden biri tutar inşalllaaaaaahhhh
ayyy ne güzel mervem hadi inşallah tutmuştur ikiside tutarsa ne güzel:sm_cool:
tamam aylincim teşekkür ederim çok öpüyorum
ben kaçar kızlar öpüldünüz kendinize iyi bakın
iyi akşamlar kovalasın sizi bebek tavşanlar

güle güle şebbom

ınşallah mervecim hadi hayırlısı bende kaçıyorum kızlar çek yazcaz bugün millet toplantıdaydı gelebildim ara ara kaçar gelirim gene öptüm sizi

kaydirigubbakcemile5 inşallahhhh ikiside sığar mı bana bilmem:)))) hadi ben de çok öptümm yarın güzel bir gün olsun inşallahhh

ben çalışamıcammsenağlama şebo ben de öbür aya geliyom artık

canım eşinle daha nice nice yaşlarınızı beraber bebişlerinizle mutlu mesut yaşayın inşallah
saol canım da alamadım ki hediyeyi ,yağmur başladı işten çıkınca ben de tıpış tıpış evdeyim.

sabahı bekleyemedim ahanda burdayım da herkesler gitmiş sanırım
ayşe edit yap sil hemen kız topikte msn adresi vermek yasak:)
yaaa edit yapmama fırsat kalmadan silindi:sm_confused: ama aylin gönderdiği bi msjda alıntı yapmış onu kaldırırsa daha da kalmaz msnem,yahu ne gündü bee, pot üstüne pot benden:roflol:

yaaa kızlar eşimin doğumgününün ertesi günü adet günüm, inşallah bebiş yapmışızdır da şu an bendedir de kuzum, ben ondan bihaberimdir. yani doğumgünü vasat geçer, adet öncesi gerginlikle çalışma alamayız anca antreman belkim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…