İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyza dilerim meleğin gelir ya.

inş canım sadece benim değil bizim meleğimiz gelecek bi gün ben inanıyorum

bence geleceekkk öle gösteriyor aynı benim geçtiğim yoldan geçiyor beyzada kaydirigubbakcemile3

canım valla bende seni izliyorum hemen arkandayım bakalım hayırlısı şu muallak durumdan bi kurtulsam tek korkum tekrar kist olmasın barii

kızlar naber...özledim valla sizi...beyzacım inş gelir meleğin hayatım...adaşım canım...yarın büyük gün de mi?

hayırlısı olsun diyorum hep canım sizde dualarınızı eksik etmeyin ne olur

kızlar nasılsınız normale dönmüş sanırım site
beyzam inş. gelir meleğin canım
merve ayşe gülsüm merve 2 nasılsınız

inş canım hepimizinki gelecek birgün

inş inşş hepimiz burdan güzel haberleri vereceğizz

sağol deryacım inşallah sordum seni bi ara artık gelmiyo dediler merak etmiştim inşallah iyisindir bebeğinle ve eşinle ..
raziş başta yazmış morali bozukmuş eşi ile arası açılmış sanırım biraz uğramam yazıyordu.

kızlar ayşeyle emelden bi haber varmı hiç merve esmadan var mı kız ses seda kocaman olmuştur bebişi gülşen galiba işi bırakıcak idilcik e bakıcakmş

kan testi yaptır bence beyza...daha garanti...varsa bilirsin..yoksa da boşuna umutlanmamış olur yoluna devam edersin...

merveee merveciimm cici hamişim.(yağcılarda inecek var kaydirigubbakcemile3)şu alttaki ovulasyon çizelgemi nasıl yenilicez.

bencede kan testi en iyisi canım kesin sonuç alınıyo idrar yanıltabilir

yaa aslında kan testi yaptırmak daha iyi demi hem böyle muallakta kalmam kesin sonuç verir yarın sabah tekrar idrar testi yapsam çıkmazsa da gidip kan testi yaptırayım barii çünkü hiçbir belirti yok sinir oldum ne regli belirtisi ne hamilelik belirtisi insanın bi memesi ağrır falan yani :) hiç yoktansa ortak bi belirti bu anam bende hiçbişey yok

beyzacım kaç gün geçti canım ben kan testi yaptırdım gördüm negatifi hasta olmaya çalışıyorum şimdi en azından aklında kalmıyor insanın ama bence önce idrar testi yap 2-3 gün sonra kan testi yaptırırsın kan testi çok pahalı ben 32 tl verdim insan bide negatif çıkınca kötü oluyo

inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin beyzacım bize bu ayın ilk anne adayı sen olursun

nicole mervecim adet olmadım hala soğan suyu kürü yapıyorum doktorum söktürücü verdi adet ol gel dedi ama ben ilacı almadım soğan kğrğ deneyeyim dedim onu deniyorum

canım belirtilere takılma...bende de hiç olmamıştı..aynı senin gibi....

nicole mervecim adet olmadım hala soğan suyu kürü yapıyorum doktorum söktürücü verdi adet ol gel dedi ama ben ilacı almadım soğan kğrğ deneyeyim dedim onu deniyorum

hadi bakalım..rabbimin nimeti faydalı olsun inşallah...bi an önce sökülsün kırmızılar...

kan testine neden 32 tl verdinki.ben hep bedava yaptırdım hastanede.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…