beyza dilerim meleğin gelir ya.
bence geleceekkk öle gösteriyor aynı benim geçtiğim yoldan geçiyor beyzada kaydirigubbakcemile3
kızlar naber...özledim valla sizi...beyzacım inş gelir meleğin hayatım...adaşım canım...yarın büyük gün de mi?
kızlar nasılsınız normale dönmüş sanırım site
beyzam inş. gelir meleğin canım
merve ayşe gülsüm merve 2 nasılsınız
Kızalr hepinize selammm... Sabahtan beri uğraştım ama bende anca girebildim siteye.. Herkes iyidir umarım.. Beyzacım hadi sıra sende güzel haberler bekliyoruz..Bu arada listeyi güncellesen hiç fena olmayacak Merve cim :)))
bilmiyorum kızlar sizce ne zaman yapmalıyım testi???
kan testi yaptır bence beyza...daha garanti...varsa bilirsin..yoksa da boşuna umutlanmamış olur yoluna devam edersin...
yaa aslında kan testi yaptırmak daha iyi demi hem böyle muallakta kalmam kesin sonuç verir yarın sabah tekrar idrar testi yapsam çıkmazsa da gidip kan testi yaptırayım barii çünkü hiçbir belirti yok sinir oldum ne regli belirtisi ne hamilelik belirtisi insanın bi memesi ağrır falan yani :) hiç yoktansa ortak bi belirti bu anam bende hiçbişey yok
nicole mervecim adet olmadım hala soğan suyu kürü yapıyorum doktorum söktürücü verdi adet ol gel dedi ama ben ilacı almadım soğan kğrğ deneyeyim dedim onu deniyorum
beyzacım kaç gün geçti canım ben kan testi yaptırdım gördüm negatifi hasta olmaya çalışıyorum şimdi en azından aklında kalmıyor insanın ama bence önce idrar testi yap 2-3 gün sonra kan testi yaptırırsın kan testi çok pahalı ben 32 tl verdim insan bide negatif çıkınca kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?