İnatla bir gün ANNE olacağım !

Burada hep öle kızılay bile 40 tl-2 tane özel hastane var onlar 30-35 arası -sağlık ocağı yapmıyo zaten-ssk ya da gidemiyorum işyerinden izin alamıyorum uzun sürüyo nerdeyse tüm günümü alıyor. Birgün yaptırmak için birgünde sonuç almak için gitmek gerekiyor

evt canım haklısın boşa gidiyor ama aklımda kalmasındansa cebimden çıksın bakırköy kızılayda 24 lira bakalım yarınki idrar tahlili bana ne diyecek

Ben avcılarda oturuyorum gıdıp gelmem gene 30 u buluyor beyzacım sen nerde oturuyosun bahÇelıevler mıydı

sanada derim nolmuş.:dilcikar::1hug: güncellemeyi biliyosan sen yap.merveeeeemm2 hamişlerin en güzeli.(biri siteye tereyağmı getirdi.ortalık yağ koktu be):1closedeyes:

canımsınnn....ama neyi güncelliyoz anlamadım....

aaaaa o nası iş be.

geçen seferde bebeğin ölüp ölmediğini anlamak için kan testi yaptılar bana hergün sabah bahçelievlere gidiyordum kan veriyordum öğlene işe dönüyordum ertesi gün saat 1 de soonuç almaya gidiyordum alıp işe gelmem gene gecikiyodu o yüzden dedim buraya yakın bi kızılay a sordum dedi ssk lı olarak değil normal yaptır testini 40 tl dedi diğer türlü yapamıyorlarmış çünkü

bende o yüzden özel hastanede yaptırıyorum ki ilk bebeğimde 20 tl verip kaç kere test yaptırmıştım hamile kaldığımı öğürendiğim zaman doktor dedi bi daha orda yaptırma yanlış onların sonucu demişti

deseydin gidip gelmekten bebek ölmemişsede ölür töbee töbee.böle sağlık konusunda zorluk çıkartırlar ya uyuz oluyorum.

tamam merve2 merve ye devam.merveeeeeeee anne adaylarının en cicisiiiiii.uuuyyyyy uyy yerim oni ben.

canım benim işyeri bakırköyde 15 dk yürüyorum kızılaya ssk olmadan 24 milyon ama ssk ya da %30 unu ödüyosun ama o zaman dr un istek yapması lazım yine aynı fiyata falan geliyordur heralde o yüzden hiç dr uğramadan direk tahlile :)

canım bu yanlış yapan yer neresiydi

MervıŞım benım adet tarıhım 24 mayıs canım
kıslar nasılsınız ben 5 te Çıkıcam ıŞten canlarım az kaldı ÖpÜyorum hepınızı yarın gÖrÜŞÜrÜz

kızlaarrrr...herkes gitti birden...bende mutfağa geçeyim...kociş yemek ister akşama....hadi öptüm hepinizi....

beyzacım burada bi özel hastane ucuz diye oraya yaptırmıştım doktor orası yanlış bi daha yaptırma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…