ay gülsümcüm ben de üstüme alındım :)))))))
sanada derim nolmuş.:dilcikar::1hug: güncellemeyi biliyosan sen yap.merveeeeemm2 hamişlerin en güzeli.(biri siteye tereyağmı getirdi.ortalık yağ koktu be):1closedeyes:
Burada hep öle kızılay bile 40 tl-2 tane özel hastane var onlar 30-35 arası -sağlık ocağı yapmıyo zaten-ssk ya da gidemiyorum işyerinden izin alamıyorum uzun sürüyo nerdeyse tüm günümü alıyor. Birgün yaptırmak için birgünde sonuç almak için gitmek gerekiyor
canımsınnn....ama neyi güncelliyoz anlamadım....
benim imzam varya altta ovulasyon hesaplama çizelgesi onu.:1rolleyes:
geçen seferde bebeğin ölüp ölmediğini anlamak için kan testi yaptılar bana hergün sabah bahçelievlere gidiyordum kan veriyordum öğlene işe dönüyordum ertesi gün saat 1 de soonuç almaya gidiyordum alıp işe gelmem gene gecikiyodu o yüzden dedim buraya yakın bi kızılay a sordum dedi ssk lı olarak değil normal yaptır testini 40 tl dedi diğer türlü yapamıyorlarmış çünkü
geçen seferde bebeğin ölüp ölmediğini anlamak için kan testi yaptılar bana hergün sabah bahçelievlere gidiyordum kan veriyordum öğlene işe dönüyordum ertesi gün saat 1 de soonuç almaya gidiyordum alıp işe gelmem gene gecikiyodu o yüzden dedim buraya yakın bi kızılay a sordum dedi ssk lı olarak değil normal yaptır testini 40 tl dedi diğer türlü yapamıyorlarmış çünkü
bende o yüzden özel hastanede yaptırıyorum ki ilk bebeğimde 20 tl verip kaç kere test yaptırmıştım hamile kaldığımı öğürendiğim zaman doktor dedi bi daha orda yaptırma yanlış onların sonucu demişti
MervİŞİm benİm adet tarİhİm 24 mayıs canım
kıslar nasılsınız ben 5 te Çıkıcam İŞten canlarım az kaldı ÖpÜyorum hepİnİzİ yarın gÖrÜŞÜrÜz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?