geçmiş olsun ayşecim
geçmiş olsun ayşecim...korkma yaa olmaz bişey...çabucak hallolacak...stres yapma bebişini düşün...
sağolun canlarımm şimdilik geçici dolgu yaptı doğum sonrası kaplama kanal tedavi off dişçiden çıkamayacam bu gidişleeeeeee-tatlicadiarzu-Ayşecim geçmiş olsun... Kendine ve yiğenimize dikkaet et emi :)))
ilkini benden yemiştin galibaaaCADIARZU:roflol::roflol::roflol:zaten kime desem herkes sopalıyor benii kaydirigubbakcemile3
slm güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bakalım? umarım hepiniz iyisinizdir.
günaydın kızlar, hayırdır inşallah topik bu aralar pek bir durgun.. herkes iyi mi? adaşım gece benden sonra girmiş kaçmıştaze hamiş bugün doktora gidiyosun değil mi? hadi hayırlısı canımcım, sağlıklı güzel haberler al da için rahatlasın artık biraz
herkes nerdeeeeee
s.a bennn geldim.
a.s gülsümcümm sağolasınnn inşallahhh zaman nası geçecek bilmiyorum kafamçokkarıştı
merveeee burdayken şu ovulasyon cetvelini güncellermisin.
istersen ayşecim cuma git anneciğine sen bilirsin tabi cnm?günaydın gülsüm hoşgeldin canım, mervem inşallah sen bugün ben de haftasonu güzel haberlerle gelirim, hepimizin müjdelerini duyacağız bi gnü allahın izniyle. kızlar ben tam ovulasyon zamanındayım aslında da bugün ve yarın da çalışırsak doktorun verdiği süreyi es geçmemiş oluyorum, bir yanım geç mi gitsem acaba diyor ama en uygun zaman da bu ara...
asiş de online, asişim günaydın canım, nasılsın
sorma kızz saatler geçmez bana bugünn.. hadi bismillahh bakalım meryem sureside okuuhamiş kalmadan önce nasıl geçiyodu zaman geçer geçer.a.s.saat kaçta gidiceksin.benimde kırmızı kart cezam bitti şükür.artık sil baştan başlıcaz çalışmalara.:jeyyar::jeyyar:
Günaydın ayşecim yazdım sana ama görmedin sanırım inşallah sende diğer doktordan iyi haber alırsın bide anneni görürsün bomba gibi dönersin cnm
Hamiş merve heyecan bastı de mi seni anam ben bile heyecanlıyım ne kadar acaba senin minik
söle kız son adet tarihini bide kaç günde olursun hemen düzenleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?