İnatla bir gün ANNE olacağım !

geçmiş olsun ayşecim

geçmiş olsun ayşecim...korkma yaa olmaz bişey...çabucak hallolacak...stres yapma bebişini düşün...

Ayşecim geçmiş olsun... Kendine ve yiğenimize dikkaet et emi :)))
sağolun canlarımm şimdilik geçici dolgu yaptı doğum sonrası kaplama kanal tedavi off dişçiden çıkamayacam bu gidişleeeeeee-tatlicadiarzu-

zaten kime desem herkes sopalıyor benii kaydirigubbakcemile3
ilkini benden yemiştin galibaaaCADIARZU:roflol::roflol::roflol:

slm güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bakalım? umarım hepiniz iyisinizdir.

biz iyiyiz canımm siz nasılsınızzzz:1hug:
gece gece eşimi kaldırıp geldim yanınıza biriniz de yok beee gerçi alttan emoşum görünüyor ama oda yazmıyor kiiikaydirigubbakcemile

selam kızlar, bugün doktora araştırmaktan pek bi fırsat bulamadım topiğe, bir ara yazdım, çat yine site gitti
perşembe ankaraya gidicem allahın izniyle, anneler gününde anacıgımın yanında olayım diyordum ya hem de bir doktora görünücem, hacettepenin kadın dogumunu söylüyor herkes, kudret diye bir doktor avrmış ona gidicem, sanırım yani... burda tek doktora görünmüş olmak kafamı kurcalayıp duruyordu, çalışmalarımız kısa sürecek ama doktorum zaten pazar pazartesi salı demişti, gün atlamıycaz bakalım işte hayırlısı...
raziş ve şebo da küskünlerdeydi nasıllar acaba, çok selam söyleyin, bunalımı atlatır atlatmaz aranızdayım

tüm inatçı kardeşlerim, güzel hamişler ve güzel anneler-bebişleri hepinizi öpreim hoşçakalın...

adaşımm hoşgeldin nasılsınn:1hug:
hadi hayırlısı olsun canımm inşallah çok iyi bir doktora denk gelirsinn annenleri de görecen ne güzellll gerçi ben hep görüyomda kız kardeşim de ankarada evli o gelemiyor malesef okullar kapansın burda ama malum yeğen geliyoooo:teytey::teytey::teytey:

günaydınn kızlarr.. bugün doktor kontrolüm var öyle heyecanlıyımki anlatamam..

cetrefil ayşecim canım çok iyi olmuş ankara gitmen ve orda bi doktora daha gözükmen bildiğim kadarıyla rahelde hacettepeye gidiyor bir onlada konuş istersen. bakalım ordaki doktor ne dicek..

raziyeee kız hadi gel sende inat etme..
myhope ayşeee evet kız senden başkası döver mi beni bak sesimi çıkaramıyorum sustummm

günaydın kızlar, hayırdır inşallah topik bu aralar pek bir durgun.. herkes iyi mi? adaşım gece benden sonra girmiş kaçmış taze hamiş bugün doktora gidiyosun değil mi? hadi hayırlısı canımcım, sağlıklı güzel haberler al da için rahatlasın artık biraz
herkes nerdeeeeee

evetttttttttt millet dağıldı herkes küstüüü hayataa galibaa... inşallahhhh bugün güzel haberlerle gelirimmm :Saruboceq:

ayşe çok iyi etmişsin.inşallah güzel haberlerle dönersin.merveeee tazecik inşallah sende bebişini görürsün.

Günaydı hamiş ve hamiş adayları hayırlı günler olsunnnn.
Mervem inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm
Ayşecim hem sana değişiklik olur hemde başka doktorunda fikrini almış olursun cnm için rahat eder.
Myhope ayşemde uğramış cnm benim korkma dişçiden inşallah atlatacaksın biliyorum zor ama ne yapcan sağlık için mecbur

günaydın gülsüm hoşgeldin canım, mervem inşallah sen bugün ben de haftasonu güzel haberlerle gelirim, hepimizin müjdelerini duyacağız bi gnü allahın izniyle. kızlar ben tam ovulasyon zamanındayım aslında da bugün ve yarın da çalışırsak doktorun verdiği süreyi es geçmemiş oluyorum, bir yanım geç mi gitsem acaba diyor ama en uygun zaman da bu ara...
asiş de online, asişim günaydın canım, nasılsın

a.s gülsümcümm sağolasınnn inşallahhh zaman nası geçecek bilmiyorum kafamçokkarıştı

hamiş kalmadan önce nasıl geçiyodu zaman geçer geçer.a.s.saat kaçta gidiceksin.benimde kırmızı kart cezam bitti şükür.artık sil baştan başlıcaz çalışmalara.:jeyyar::jeyyar:

Günaydın ayşecim yazdım sana ama görmedin sanırım inşallah sende diğer doktordan iyi haber alırsın bide anneni görürsün bomba gibi dönersin cnm
Hamiş merve heyecan bastı de mi seni anam ben bile heyecanlıyım ne kadar acaba senin minik

istersen ayşecim cuma git anneciğine sen bilirsin tabi cnm?
hamiş kalmadan önce nasıl geçiyodu zaman geçer geçer.a.s.saat kaçta gidiceksin.benimde kırmızı kart cezam bitti şükür.artık sil baştan başlıcaz çalışmalara.:jeyyar::jeyyar:
sorma kızz saatler geçmez bana bugünn.. hadi bismillahh bakalım meryem sureside okuu

asiye hiç bitmio derdi allah bitirmesinde şimdi de bambaşka sıkıntılar içine giriyor insan ister istemez :1rolleyes:

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim hadi bakalım merviş güzel haberlerle gel canım inş. kalp atışlarınıda duyup gelirsin benim adet 27 günde 24 mayısta olacam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…