asiş ayşe gülsüm sizler nasılsınız neyza adet oldumu acaba
günaydın kızlaarr
merve yaaaasabah ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı ama test yaptım yine tek çizgi sinir oldum yaa gidip kan aldırdım test için saat 16,30 vereceklermiş bekle bakalım şimdi zaman geçer mi off bu muallak durumdan kurtulmak istiyorum artık çok canım sıkıldı karnımda ara ara ağrımaya başladı (
günaydın kızlaarr
merve yaaaasabah ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı ama test yaptım yine tek çizgi sinir oldum yaa gidip kan aldırdım test için saat 16,30 vereceklermiş bekle bakalım şimdi zaman geçer mi off bu muallak durumdan kurtulmak istiyorum artık çok canım sıkıldı karnımda ara ara ağrımaya başladı (
ateşş süperrr ama beyza peki cnm silik falanda çıkmadı mı saatler sonrasında? hadi hayırlısı beyzacım senide hamişler listesine eklerim inş bugün.. nekadar geç veriolarmış yaaa
ateşş süperrr ama beyza peki cnm silik falanda çıkmadı mı saatler sonrasında? hadi hayırlısı beyzacım senide hamişler listesine eklerim inş bugün.. nekadar geç veriolarmış yaaa
gülsüm hadi şımaralım azcık valla çok daraldım
:jeyyar: yağğcııııı gülsüm güzel olmuşşşş takvimindeheee heee yaptım merveee.sağol eline sağlık.ben bu merveleri çok seviyom yaa..
du bakalım canım hayırlı sonuçlar al inşallahhhhh..testi sabah evde yaptım şuan ne durumda bi fikrim yok ama iyice baktım çizgi falan yoktu( evt ya çok geçmiş şaşırdım bende offf sen kaçta gidiyorsun canım dr a?
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?