İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
28 nisan ....aylint
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş
16 mayıs .... cetrefilli
16 mayıs... rahel
24 mayıs ...zeytin1007
1 haziran ... nevgül

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
aslımmm
myhope
nicole78 ... 16 Ağustos

aabeyazmelek
melankolia..
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

günaydın kızlaarr

merve yaaaa sabah ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı ama test yaptım yine tek çizgi sinir oldum yaa gidip kan aldırdım test için saat 16,30 vereceklermiş bekle bakalım şimdi zaman geçer mi off bu muallak durumdan kurtulmak istiyorum artık çok canım sıkıldı karnımda ara ara ağrımaya başladı (

ateşş süperrr ama beyza peki cnm silik falanda çıkmadı mı saatler sonrasında? hadi hayırlısı beyzacım senide hamişler listesine eklerim inş bugün.. nekadar geç veriolarmış yaaa

sinemcim canım iyiyim sen nasılsın?
ben sogan kürümün 3. evresine yarın başlıycam da gecen ay yarım bırakmıstım erinip, şimdi tamamlayım diyorum,
mervecim ööle sıkıntılı ki işyerinde gelecek hafta hizmet içi eğitim başlıyor ve ben şefliğe atanabilirim çünkü 4 yıllık eğitim mezunu olup da memurluk yapan tek benim öğretmenliğe de geçirmiyolar, o yüzden bu eğitime girmem gerekecek, ne bileyim yaa cumadan gidersem doktor gelecek haftaya atarsa yükselmem de tehlikeye girer, aman ne bileyim herşeyin hayırlısı, benim kuzum annesi terfi edince gelecek

ateşş süperrr ama beyza peki cnm silik falanda çıkmadı mı saatler sonrasında? hadi hayırlısı beyzacım senide hamişler listesine eklerim inş bugün.. nekadar geç veriolarmış yaaa

beyzacım günaydın, bak merveden tecrübeler, ateş süper hakkaten, inşallah canım inşallah hamişlere ekleriz seni de bugün, keşke az daha erken verselermiş bu kadar geç mi çıkıyo kan yaa ama bak biz ne diyoruz; herşeye hazırlıklıyız, bir gün geleceğini biliyoruz bebişlerimizin.

beyzaa inşallah hamilesindir.kafayı takma yalnız.kendini kırmızıyada hazırla ama bebiş olsun.:CüvCüv:

testi sabah evde yaptım şuan ne durumda bi fikrim yok ama iyice baktım çizgi falan yoktu ( evt ya çok geçmiş şaşırdım bende offf sen kaçta gidiyorsun canım dr a?

kırmızılara son derece hazırım :) bi gün bebişimin geleceğine inanıyorum bugün olmazsa başka bi gün inş ama böyle belirsizlikler sinirimi bozuyo bi sonuca ulaşsa da ona göre hareket etsem ne kadar takmasam da belki kendi kendimi engelliyorum ona da üzülüyorum ve inş kist falan olmaz

gülsüm hadi şımaralım azcık valla çok daraldım

niye daraldın güzelim kapıyamı sıkıştın.kaydirigubbakcemile3 tamam fıstıkım sen iste yeter.valla kızlar bu ay öle gün aşırı mün aşırı kimse beklemesin benden.şekil a geçen ay gördüm gün aşıradan falan olmaz bu işler.anacım canım ne zaman isterseee..olucağı varsa oluyomuş ben neden kendimi kasayım dimi ama. o kaddarrrr:1closedeyes:

ıyı dıyelım ıyı olsun vallahı oksuruk tekrarladı dun dr goturdum reflu olabılır dedı ılaÇ verdı haftaya tekrar gıdecem olmazsa ankaraya gıdecez

heee heee yaptım merveee.sağol eline sağlık.ben bu merveleri çok seviyom yaa..
:jeyyar: yağğcııııı gülsüm güzel olmuşşşş takviminde
testi sabah evde yaptım şuan ne durumda bi fikrim yok ama iyice baktım çizgi falan yoktu ( evt ya çok geçmiş şaşırdım bende offf sen kaçta gidiyorsun canım dr a?
du bakalım canım hayırlı sonuçlar al inşallahhhhh..
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

selamm canımm dün yoktun

cetrefill ayşee valla bu işlerde böle geldimmi üst üste geliyorrr ama terfii işi bana cazip geldii kaydirigubbakcemile3 önce atla sen sonra gelir bebiş :CüvCüv:

Hımm bırde benım koca bogazlıya sutum yetmıyormus kılo almamıs hıÇ 10 gunde 150 gr almıs o yuzden mama takvıyesı yapıyoruz ama oglanı doyurmak ne mumkun 60 ml ıÇıyo bıde benım ıkı gogsumu bıtırıyo tanam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…