merve şimdi ben 18 demi 19 damı yumurtlayacam.
32 gün olarak hesaplayınca 13 gün var diyo ama sen erkenden başlaa tabiki benden tavsiye günaşırıı hihoyyyt
Mervem hamılelık nasıl gıdıyor
anam gene gün aşırı diyooo.
şimdi reglin 10.günü başlıyosunnn anacımmm 24.güne kadar sağlam olsun günaşırı delikafadulden
haaa hemdee sağlaammm yooohhhyaaaaaa :roflol: geçen bi sakatındanmı yaptıkta olmadı acepCADIARZU
üşengeç hatun sen kaçırmışındır günü :roflol:
Merve benım 8 haftada basladı oyle deme kız evın bıle kokar o donemde bırsey yıyıp ıÇemezsın ayyyy bı an dusundumde 4 ay benım rezıl geÇıyo
küllüüüüüümmmm iftiraaaa geçen canım çıktı beee.:dilcikar::dilcikar: canım adet günlerim dahilmi bu 10. güne.:uhm:
hay maşallah tosuncuga bak hele, yerim ben onu yaaaHımm bırde benım koca bogazlıya sutum yetmıyormus kılo almamıs hıÇ 10 gunde 150 gr almıs o yuzden mama takvıyesı yapıyoruz ama oglanı doyurmak ne mumkun 60 ml ıÇıyo bıde benım ıkı gogsumu bıtırıyo tanam
:roflol::roflol: dedi vallaanam gene gün aşırı diyooo.
nevgül sen beni öldürcen valla gülmekten:içelim: beyza bak ne diyo gülsümbeyzaaa anacım sen bize haber verebilecekmisin şimdi biz patlamış mısır gibi oluruz.
valla gülsümcüm bende öle düşünüyorum geçen ay günaşırı yaptık da ne oldu:dilcikar:
Beyza inşallah güzel haber gelir neyse akşama kadar hem mervenin bebişini hemide beyzayı merak etcez . bekleriz biz alıştık nasılsa iyi sonuç gelsinde:sm_cool:
Emelcim bebişine ek mama vercekmişin ya bu aralar kimden duydumsa öle ne yapcan tombiş olcaklar bu gidişle hazı mamalarla ama sen emdirmeye devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?