İnatla bir gün ANNE olacağım !

Mervem dr ye gıttık sekerım bu arada benım oglan ıÇın bı takvım yapın ya Çocugumun ayını ve gununu gostersın mervem bır el at bakım

şekercim ben ovulasyon takvimcisiyim henüz bebekle ilgili kısımlara gelemedim:))) deryanınki hoşuma gitti dün ona soralım gelsinde

yaaaağğcımııııııı :jeyyar: biraz öle oluyo annemin tereyağların ben satıyorum.kaydirigubbakcemile3

merve şimdi ben 18 demi 19 damı yumurtlayacam.mervee bide bu cin ali ile cin aliye benle ömerimmi oluyoz. :)))))))))))

Son düzenleme:
Merve benım 8 haftada basladı oyle deme kız evın bıle kokar o donemde bırsey yıyıp ıÇemezsın ayyyy bı an dusundumde 4 ay benım rezıl geÇıyo

beyzaaa anacım sen bize haber verebilecekmisin şimdi biz patlamış mısır gibi oluruz.

Merve benım 8 haftada basladı oyle deme kız evın bıle kokar o donemde bırsey yıyıp ıÇemezsın ayyyy bı an dusundumde 4 ay benım rezıl geÇıyo

emel bu varya bu aranıyo.bulduda bunuyo.neymiş yok niye midem bulanmıyo.yaw midem bulanmıyo diye insan takarmı yaw.ne karışıyon allahın işine belki senin mideni bulandırmadan rahat bi hamilelik geçirtecek sana ne vesvese yapıyon.

valla gülsümcüm bende öle düşünüyorum geçen ay günaşırı yaptık da ne oldu:dilcikar:

Beyza inşallah güzel haber gelir neyse akşama kadar hem mervenin bebişini hemide beyzayı merak etcez . bekleriz biz alıştık nasılsa iyi sonuç gelsinde:sm_cool:

Emelcim bebişine ek mama vercekmişin ya bu aralar kimden duydumsa öle ne yapcan tombiş olcaklar bu gidişle hazı mamalarla ama sen emdirmeye devam et

hay maşallah tosuncuga bak hele, yerim ben onu yaaa
anam gene gün aşırı diyooo.
:roflol::roflol: dedi valla
beyzaaa anacım sen bize haber verebilecekmisin şimdi biz patlamış mısır gibi oluruz.
nevgül sen beni öldürcen valla gülmekten:içelim: beyza bak ne diyo gülsüm

ben diyorum zaten beni bu topikte anlayan biri varsa oda asiştir. asiye ya hani geçen hafta üzülmüştümya regl olunca sen üzülme boşver biz seninle beraber hamiş kalacaz dedin.benim içimdede şuan o geçti nedense inşallah ya.ama ben cidden takmıyorum artık.

tabi haber veririm canlarımm ama hepimiz sonuca hazırlıklı olalım lütfen ben üzülmezmişim siz üzülürmüşsünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…