valla gülsümcüm bende öle düşünüyorum geçen ay günaşırı yaptık da ne oldu:dilcikar:
Beyza inşallah güzel haber gelir neyse akşama kadar hem mervenin bebişini hemide beyzayı merak etcez . bekleriz biz alıştık nasılsa iyi sonuç gelsinde:sm_cool:
Emelcim bebişine ek mama vercekmişin ya bu aralar kimden duydumsa öle ne yapcan tombiş olcaklar bu gidişle hazı mamalarla ama sen emdirmeye devam et
manyak bu karı benım mıgdem bulanmasa ıkıncıyı dusunurum ama mıgde bulanması ıle zorrrrrrrrrrrrremel bu varya bu aranıyo.bulduda bunuyo.neymiş yok niye midem bulanmıyo.yaw midem bulanmıyo diye insan takarmı yaw.ne karışıyon allahın işine belki senin mideni bulandırmadan rahat bi hamilelik geçirtecek sana ne vesvese yapıyon.
valla gülsümcüm bende öle düşünüyorum geçen ay günaşırı yaptık da ne oldu:dilcikar:
Beyza inşallah güzel haber gelir neyse akşama kadar hem mervenin bebişini hemide beyzayı merak etcez . Bekleriz biz alıştık nasılsa iyi sonuç gelsinde:sm_cool:
Emelcim bebişine ek mama vercekmişin ya bu aralar kimden duydumsa öle ne yapcan tombiş olcaklar bu gidişle hazı mamalarla ama sen emdirmeye devam et
manyak bu karı benım mıgdem bulanmasa ıkıncıyı dusunurum ama mıgde bulanması ıle zorrrrrrrrrrrrr
yok canım benım oglum haftada 300-400 gr alıyordu 10 gunde 150 gr almıs çok az saglıklı bır bebek gunde 30 gr alacakmıs ek mama zaten sadece gece yatarken gun ıçınde ben emzırıyorum
canım üzülme inşallah düzelir.:1hug:
gülsümcüm evet birlikte hamiş kalalım aynı günleri denk getiririz:1rolleyes:
emelcim bnim yengemde hazır mama veriyoda ondan dedim tabi bizimki tombiş kız oldu:roflol:
beyzacım tabiki hazırlıklıyız ama hamiş ol sen genede a.s.
slm kızlar nasıl gidiyo merviş ne zaman gideceksin dr. kızlar ben başladım çalışmalara inş. koçiş yetişir buay yumurtlama gününe allah hayırlısını versin canlarım temeli atıp gidecem diyip duruyo :))
canım gelecek aya çalısmaları sıkı tutslm kızlar sonucumu aldım 0,01 yani umutlar bi dahaki aya kaldı
slm kızlar ne var ne yok? dra gitcektin ayse haberler sendeee hayırlı haberlerle gel canım benim. ee kızlar sizden naber?
emoş nasılsın yiğit nasıl canım
gunaydıın pınarcım cidden cinsiyeti belli olmadı mı?slm kızlar ne var ne yok? dra gitcektin ayse haberler sendeee hayırlı haberlerle gel canım benim. ee kızlar sizden naber?
beyzacımm hayırlısı gülüm ya ateşin neden yüksek acaba sen en iyisi canım doktora git..slm kızlar sonucumu aldım 0,01 yani umutlar bi dahaki aya kaldı
Gunaydın mıllet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?