İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben diyorum zaten beni bu topikte tek anlayan asişim.ya asiye şaka bi yanada sen geçen hafta demiştinya üzülme biz beraber hamiş kalacaz diye inan şuan benim içimdende o geçti nedense inş.ama ben cidden artık takmıyorum(yoksa takmıyorum derken bile takıyomuyum acepCADIARZU) doktora bile gidip gelirken heyecanlanmıyorum ne dicek diye çünkü tamamiyle rabbimin emrinde bu iş.olacaksa olcak.

ıKı DEFA YAZMIŞIM AMA MESAJIM GÖNDERıLMEMıŞ GÖZÜKÜYODU NASIL GELDıı :jeyyar:CADIARZU

manyak bu karı benım mıgdem bulanmasa ıkıncıyı dusunurum ama mıgde bulanması ıle zorrrrrrrrrrrrr

yok canım benım oglum haftada 300-400 gr alıyordu 10 gunde 150 gr almıs çok az saglıklı bır bebek gunde 30 gr alacakmıs ek mama zaten sadece gece yatarken gun ıçınde ben emzırıyorum

canım üzülme inşallah düzelir.:1hug:

gülsümcüm evet birlikte hamiş kalalım aynı günleri denk getiririz:1rolleyes:
emelcim bnim yengemde hazır mama veriyoda ondan dedim tabi bizimki tombiş kız oldu:roflol:
beyzacım tabiki hazırlıklıyız ama hamiş ol sen genede a.s.

inşallah asiye inş allah veririz güze haberleri.

beyza telefonlamı öğrenecen sonucu yoksa gidip alacanmı

Son düzenleme:
slm kızlar nasıl gidiyo merviş ne zaman gideceksin dr. kızlar ben başladım çalışmalara inş. koçiş yetişir buay yumurtlama gününe allah hayırlısını versin canlarım temeli atıp gidecem diyip duruyo :))

yürüü sinem yürüüüüüü kim tutar senii
koçişine gaz ver al bebişiniiiii.. :roflol::roflol: nasıl tezahürat amaaa.

kızlar ben geldim henüz kalp atışı görülmedi kesemiz gözüktü çok minnacık 2 hafta sonra tekrar gitcem kalp atısı içinn..

slm kızlar ne var ne yok? dra gitcektin ayse haberler sendeee hayırlı haberlerle gel canım benim. ee kızlar sizden naber?

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim dün siteye giremedim hata verip durdu sizlerde giremediniz sanırım merve kesenin görünmesine sevidim inş. kalp atışlarını da görürsün canım emoş yerim senin sarı papatyanı allah nazardan saklasın canım
beyzam hayırlısı olsun bitanem sağlık olsun zamanı var demek kızlar bugün hısırellez dualarınızı yapın allah kabul eder inş. gülsüm asiş
ayşem mervem şebo raziş aslı hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar hayırlı günler
Bende dün siteye giremedim ya ne oldu anlamadım
Beyzacım üzüldüm cnm bi daha ki aya olur inşallah çalışmalara devam....
Mervecim küçük daha inşallah kalp atışını da görcen cnm benim hayırlısı ile

slm kızlar ne var ne yok? dra gitcektin ayse haberler sendeee hayırlı haberlerle gel canım benim. ee kızlar sizden naber?
gunaydıın pınarcım cidden cinsiyeti belli olmadı mı?
slm kızlar sonucumu aldım 0,01 yani umutlar bi dahaki aya kaldı
beyzacımm hayırlısı gülüm ya ateşin neden yüksek acaba sen en iyisi canım doktora git..
Gunaydın mıllet

günaydınn güzel anneee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…